Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Dobrou noc

Všem přeji krásné sníky :-)
    Jdu si číst Moonwalk *4* *14* Pááá
  • torema

Tak já se musím

Rozloučit. Měj se krásně Angi a snad někdy pokecáme dýl. Pa zítra zase na chvíli ale přijdu pozdě z práce. Mějte se hezky a prosím , napište mi něco blíže o srazu 29.8. Jestli se bude něco konat a tak dále. Na vzkazník. Děkuji moc. Pa.
    • angie72

Re: Tak já se musím

Měj se krásně a zítra tady snad večer budu. Pááá Torí
  • angie72

Témata

Lidičky, teď nebudu dávat témata nějakou dobu. Musím dokončit to co píšu. Měla bych v tom chaos. Potom vás opět požádám a předem děkuji za pomoc a příspěvky.
    • torema

Re: Témata

Budeme připraveni. *3*
  • angie72

Všem moc děkuji

Ahojík, všem moc děkuji za gratulace *14* *4*

Tedy ten Neverland je nádhera!!!
    • torema

Re: Všem moc děkuji

To jo. Fakt je to moc velká škoda, že to takhle všechno dopadlo. Ty děti tam musely být jako v ráji a Michael taky.
      • angie72

Re: Re: Všem moc děkuji

Ty bláho, já bych tam jela hned, chjo :-(
        Ty sochy všude. Že ta socha, muž s děckem byl Charles, muž princezny Diany...
        • torema

Re: Re: Re: Všem moc děkuji

No taky mi to tak přišlo. Já bych tam taky hned jela, Moc se mi tam líbí,klidně bych tam žila.
  • torema

Záběry z NEVERLANDU

http://www.youtube.com/watch?v=-J2x teX4EWY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.mjjso urce.eu%2F&feature=player_embedded
    SUPER
    • thesimsa

Re: Záběry z NEVERLANDU

WoW to je opravdu Ráj..
    • majka111

Re: Záběry z NEVERLANDU

jen se zeptám, očem by to mělo být *7*
      • torema

Re: Re: Záběry z NEVERLANDU

To jsou záběry . Jestli ti to nejde, musíš vymazat mezery.
  • torema

Wiliems

Robie Wiliems prý napsal Michaelovi píseň a vydá ji na svým novým albu. Taky jsem tohle čekala, že budou zpěváci Michaelovi vzdávat hold.
  • kathleen33

píseň

Ahojte..nevím jestli se to tu už psalo,ale slyšeli jste tu písničku Better On The Other Side je to strašně krásná písnička,co o něm napsali..Zpívá ji Chris Brown a The Game..Pořád na ni musím myslet *9*
    • kristyn875

Re: píseň

jj ta je pecková.. *3* *9*
  • besta

J5

ahojky ktera je vase oblibena pisen od jackson5???moje je "i want you back" ale predevsim vsechny ::) *3* *3*
    • lask1

Re: J5

Ja mám problém si vybrať pesničku, ktorá by sa mi nepáčila.
      Všetky majú krásnu melódiu.
      Aj tie staršie aj nové. Sú nadčasové.

Je ich vela, ale čo poviete napríklad na pesničku I Just Can`t Stop Loving You.
      Mám ju na cd a naYoutube som vydela koncertnú verziu, je to pekný duet a m´peknú melódiu.
    • polinka

no asi taky I want you back... ale ja moc jackson 5 neposloucham. ja spis jenom majkího. *4* *3* a od majkího z tech "pomalych" you are not alone a will you be there a z tech "rychlych" black or white *1* *4*
    • majka111

líbí se mi všechny, ale asi nejvíce dirty diana *4*
      • majka111

Re: Re: J5

pardon já se překoukla, já tam neviděla tu5 tak pardon.aspon víte,která se mi líbí od makího
    • torema

Jo všechny . Přesně tak.
  • torema

Tak zase

Zase mi je na nic. V rádiu dneska říkali , že ten Bachir zažádal šel na testy DNA a co neřekli v rádiu??!!! *5* Bůh ví prý kolik potomků ještě Michael zplodil a jestli taky nějaký neběhají jeho potomci po Praze z té doby co tu Majkí byl. Jééé , tak z něho zase pro změnu udělali mašinu na děti. Ty si fakticky nevidějí do huby. Každý den brečím. Je to normální?? Nějak se z toho nemůžu vyhrabat.
    • lask1

Re: Tak zase

Torema, neviem či som to celkom pocopila, tú vetu povedal neaký moderátor v rádiu?

Ak áno, tak si myslím, že to bolo myslené ironicky, asi si len robili srandu z bulváru, ktorý neustále píše blbosti a skreslené informćie.
      Tak povedali túto vetu.
      Asi si to zle pochopila.

Neviem či machápeš.
      • torema

Re: Re: Tak zase

Jo i to je dost možné. Chápu jak to myslíš ale v tu chvíli mě to faklt naštvalo, že nedají pokoj.
    • simoona

Ty už opravdu nevědí co by oněm napsali a nebo řekli nejdřív že je gay,potom že ho otec kopal do genetálií,tak nemůže mít děti a najednou se objevil jeho už dospělí syn.To máme asi tet všichni stejný já taky den co den brečim a přemýšlim o Majkím
    • majka111

no to vážně není normální já budu snad kvůli nim brečet pořád....jsem zvědavá co si vymyslí příště *7*
  • simoona

Pro Angie

Angie,ty jsi správce fanklubu?:)
    • torema

Re: Pro Angie

Ahoj , tak to ti taky moc a moc blahopřeji.
    • angie72

Re: Pro Angie

Ano, jsem, ode dneška :-)
      • thesimsa

Re: Re: Pro Angie

Gratuluju *3*
      • kristyn875

jé tak to už sme dvě..mocky gratuluju *1*
        • angie72

Re: Re: Re: Pro Angie

*15* děkuji...
          Dneska jsem se pěkně rozčílila, protože mi někdo smazal koment :-( Takovou práci mi to dalo...
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Pro Angie

jj teĎ jsem to pročítala celou diskusi...ale předem řikam že já sem to určo nebyla *3* já mažu jenom ty sprostý..ale stejně nikdy nwm, když je na ten jeden vulgární komentář dvacet reakcí, jestli to mám smazat všechno nebo ty přízpěvky co hájí Majkyho tam nechat *7*
      • simoona

Wau,tak to je super!Blahopřeju:)
        • angie72

Re: Re: Re: Pro Angie

Děkuji zlatíčko *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit