Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • riki.002

Pro: angie72

Moje milá Angie,
    omlouvám se, no takto to chápu já: Ty jsi si tady s někým povídala a psala jsi komentáře a jeden komen. smazal admin, je to tak? Tak to je celkem hnusák...ale trošku jsem nepochopila tuto větu: Když se tady uráží Michael, tak.....jaký Michael? A neboj jsem s tebou! :)

PRO ADMINA:
    Tato diskuze je od toho aby sem lidé psali své komentáře..Když ti naše názory vadí, tak špatně plníš tuto funkci. Tak ji radši předej někomu jinýmu, třeba angie72, která tu je daleko více než ty a stará se tu o vše....ty neděláš nic a pak zničeho nic smažeš jeden komentář. Seš vážně srab. *16*
    • angie72

Re: Pro: angie72

Ahojík, Michael, Majkí, Michael Jackson... Já jsem to asi špatně napsala...

A děkuji za podporu. Mě to vážně naštvalo tohle to.
      Moc děkuju...
      • riki.002

Re: Re: Pro: angie72

nemáš vůbec zač...mě se to tedy ještě nikdy nestalo, ale fanynky přece drží pospolu...:) Mohla bych tě poprosit, skus to sem napsat znova, vím, že to asi půjde těžce, ale skus to, myslím, že ti to už admin nesmaže a kdyby jo, tak ať si nás nepřeje. *8*
        • angie72

Re: Re: Re: Pro: angie72

Jenže problém je ten, že to byl záchvěv vzteku nad článkem. Já si nepamatuji co jsem psala. Šlo to samo, akorát to bylo slušný. Já nepíšu neslušný komentáře. Nerozumím tomu. Psala jsem maila, že to chci vrátit, tak čekám. Ale tohle se mi nelíbí. Kontakt je tam ještě na někoho, tak bych to napsala dál.
          Já se tu s tím píšu a oni mi to vezmou. Bez vysvětlení. Tohle to je prostě hulvátství!!!
  • angie72

Pro Admina

Admine, buď tak laskav a napiš mi, z jakého důvodu jsi smazal můj příspěvek a pošli mi ho zpátky. Když ti tady tak vadil, tak mi ho vrať, protože jsem si ho nestihla zkopírovat!

A jestli máš v sobě tolik slušnosti, tak mi vysvětli proč jsi ho smazal, protože to mělo být první, co jsi měl udělat!!!

Když se tady uráží Michael, tak nezakročíš, ale když napíšu komentář, který se týká pravdy, tak ho smažeš???!!!
    • lina25

Re: Pro Admina

Moc hezky řečeno Angie
      • angie72

Re: Re: Pro Admina

Děkuji linuš.

A další věc admine, správně by na tebe měl být kontakt zveřejněn, abychom tě v případě potřeby mohli kontaktovat!!! Ten jsem nikde nenašla...
        • simoona

Re: Re: Re: Pro Admina

Tak mu skus napsat vzkaz
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Pro Admina

Já nevím, kdo je admin, ale už jsem našla kontakt, tak jsem poslala e-mail. Adminů je tam snad 5, nepočítala jsem je...
  • lina25

:)

Krásné ránko *4*
    • angie72

Re: :)

Krásné ráno broučku *14*
      • lina25

Re: Re: :)

Ahoj zlatí!
  • angie72

Krásné ranko

Psala jsem tu komentář ráno, ale nějak se mi ztratil. Nevím, jestli se mi nenačítají stránky, protože tu mám ze včera poslední koment kolem 19 hod., tak zkouším napsat znovu...
    • simoona

Re: Krásné ranko

Když sem si četla tvůj komentář,tak sem chtěla něco k tomu napsat a on tam najednou ten tvůj komentář nebyl
      • angie72

Re: Re: Krásné ranko

No já to nechápu! Jsem vytočená, protože jsem si ho chtěla zkopírovat do knihy :-( Jsem fakt vytočená!!! Ho musel smazat admin, jinak nevím...
        • simoona

Re: Re: Re: Krásné ranko

To se ti ani nedim že jsi vytočená to já bych taky byla.Takovou práci si si stim dala,bylo to moc hezky napsaný a dlouhý.Ty to asi budeš psát znova vid?Možný to je že to smazal admin,jinak kdo jinej by to smazal,když to nejde.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Krásné ranko

Ale proč? Vždyť tam nebylo nic špatného?! Tak ať mi to navalí. Já už to takhle nenapíšu znovu. To šlo nějak samo a já už nevím co jsem tam psala... Jen vím, že s emi to po přečtení líbilo a chtěla jsem to do knihy.

Admine, tak mi to laskvě pošli, je to můj koment, když ti zřejmě tady vadil, tak ho chci pro sebe!!! A chci znát důvod smazání!!!
            • simoona

Re: Re: Re: Re: Re: Krásné ranko

Nemáš zač:) To je jasný že to smazal admin,protože nikdo jinej to smazat nemůže.Ty lidi,kteří sem příjdou u mluví o Majkím špatně! tak to admin nesmaže!Ale když ty napíšeš pravdivej koment tak on to smaže?To je nějaký divný ne?
            • angie72

Děkuji Simoon, mě to vytočilo, fakt jsem vzteklá!!!
              Když se tu uráží, píší vulgarnosti, tak nic a mě se smaže koment jo? Kdo jiný by ho odtud dal pryč? To nejde.
            • simoona

Né nic špatnýho tam nebylo naopak bylo to moc hezky napsaný a líbilo se mi to!

Admine vrat to Angie,neměl si žádnej důvod to smazat.Angie si stim dala takovou práci a ty jí to smažeš?To se přece nedělá smazat něčí práci!Tak jí to rychle vrat má to do sví knížky,kterou píše o Majkím
  • angie72

Krásné ranko přeji všem

Jsem znechucena tím, jak se kolem Majkího v ten osudný den neudělalo vše, co se udělat mohlo.
    Jsem znechucena tím, jak nezodpovědně přistupoval Murray a asistent k Michaelovi.
    Jsem znechucena tím, jak Murray zneužíval svého lékařského diplomu.

Je mi z toho skutečně na nic!!!

Nešťastná souhra náhod? Neuznávám! Pokud lékař aplikuje nějaký lék a má ještě svého asistenta, tak ho musí informovat!!! Nemůžou si jen tak chodit a aplikovat léky, jak se komu zachce. Copak byl pro ně Majkí nějakým pokusným králíkem? Copak je normální, aby lékař a asistent takhle přistupovali k pacientovi?
    Už tohle je hrubé porušení. Za další je to nedbalost z následkem smrti. Za další, je tam podávání léků, které nesměly nikdy opustit zdi nemocnic. Když už mu podávali propofol, tak měli skutečně mít doma pro Majkího monitorovací přístroj, který by zaznamenával činnost srdce. Tohle není žádná sranda. Je to uspání člověka, může právě dojít ke komatu, atd.

Je mi z nich zle!!!

Conrad Murray měl pomoct Michaelovi od bolesti, aby se vyspal také, ale ne to řešit Propofolem a Demerolem na bolesti. Celou dobu se o asistentovi neřeklo jediné slovo. Nikdo jsme o něm nevěděli. Jen jsme se dozvěděli, že Demerol podával dermatolog, ale oni ho koukám podávali všichni. Dostali tučně zaplaceno, tak proč by to pro prachy neudělali! Je to šílené!

Já jsem tu už psala párkrát o tom, že pokud se dá mladému člověku Demerol (morphium), tak si navykne na tu látku. Vždyť Demerol se podává skutečně u těžkých onemocnění. Vůbec by to takhle nedopadlo, ale je logické, že lék přestane působit a dávka se musí zvyšovat a zvyšovat a v případě Michaela to byla skutečně nesprávná volba. To samé s Propofolem. Proč uspávat uměle? Nespavost se dá léčit!

Michael si platil pomalu a jistě za svou smrt. Kdyby to by l chudák tušil :-(
  • sdhfh

proc srovna michael,proc ne nekdo jiny *9*
    • luciq-dc

Re: sdhfh

Tak tuhle větu si říkám každý den. Je to hrozný taky si říkám jestli se na nás majký dívá tak jestli vidí jak ho všichni pořád milujou, jak pro něj všichni pláčou...ON byl JE a bude LEGENDA !!!
  • baluska1

Dík

Našla sem to díky..Mě stačí si jen přečíst napdisi a už vím že to jsou lži...ale s tím doktorem ne...ten ho zabil...
  • majka111

ahojky

bohužel musím jít. tak zítra, ahojky....
  • baluska1

Kde to je?

vy tady píšete všichni že něco čtete v :Napsali o mě...a já nevím kde to mám najít pomozte mi díky
    • simoona

Re: Kde to je?

Když klikneš na hlavní stránku tak tam máš napsaný napsali o mně tak na to klikneš a tam už se ti zobrazí články
    • bibi1

Re: Kde to je?

Klikni na hlavní stránku a potom to je ve sloupečku na levý straně. Nebo sjeď na hlavní stránce dolů. *3*
  • majka111

klip

a viděli jste tam taky, jak mu při natáčení reklamy hořela hlava *7* *9* to muselo být strašné!!!, chudák majkí *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit