Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

Na tejto stránke sú tiež neaké podrobnosti o ňom a jeho vzťahoch.

http://www.google.sk/ imgres?imgurl=http://www.onlineseat s.com/upload/concerts/971_con_Lisa- Marie-Presley2.jpg&imgrefurl=http:/ /fajront.sk/auditoria/obrazky/hudba /1139/michael-jackson.html&h=198&w= 200&sz=21&tbnid=_DMQQxh5B9ny0M:&tbn h=103&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3DL isa%2BMarie%2BPresley&hl=sk&usg=__X rhtMhv4xn6PzMf4aY7tvskMSC4=&ei=ffF1 SoD1CZ6gmAOo5fGYDA&sa=X&oi=image_re sult&resnum=3&ct=image

Dlhší odkaz som už nenašla. *1*
    • lask1

Re: Michael

Mne to ide. Asi si nevymazala všetky.

První vážnou známostí Michaela Jacksona byla herečka Tatum O´Neal
      O této ženě se Michael často zmiňuje a má se za to, že zůstali přátelé. Ve své knize Moonwalker přiznal, že byl do Tatum velmu zamilovaný a popsal ji jako andělskou bytost. První lásky už takové nejspíš bývají.

Tatiana Thumbtzen
      věnovala ve své biografii skorou všechny kapitoly vztahu s Michaelem. Nezapomněla také dodat, že je to muž se vším všudy. Ano, Tatiana je ta žena, která ztvárnila hlavní ženskou postavu v Michaelově klipu "The way you make me feel" a která s ním poté odjela na turné Bad.

Další ženou, o které se dozvedel tisk, byla herečka Brooke Shields,
      se kterou se Michael do dneška setkává, již však jen v přátelském duchu. V rozhovoru s Oprah v roce 1993 přiznal, že se scházejí u něj nebo u ní doma, a že je do Brooke zamilovaný. Zároveň dodal, že Brooke není první žena, kterou kdy miloval.

Svou první manželku Lisu Marii Presley
      si Michael vzal po 4 měsíční známosti, krátce poté, co se sama rozvedla. Lisu Marii znal od dětských let a nikdy se netajil tím, že ji velmi miloval, a že mu svým odchodem ublížila. Rozvedli se po necelých roku a půl manželství. Do dnešního dne někteří stále doufají, že se dají znovu dohromady.

Druhá žena Michaela Jacksona se jmenuje Deborah Rowe
      Vzal si ji těsně po rozvodu s Lisou Marií. S Debbie má 2 děti, Prince a Paris. Rozvedli se po 2letém celkem nekonvenčním manželství.
      • lask1

Re: Re: Michael

Pokračovanie zo stránky. (príspevok bol v slovenčine)

Michael Jackson sa chce po tretí raz oženiť
        25.05.2006 13:58 - LONDÝN
        Americká popová hviezda Michael Jackson sa chce údajne po tretí raz oženiť.
        Za manželku si chce zobrať 38-ročnú opatrovateľku Grace Rwarambovú, ktorá s ním žije a stará sa o jeho deti v Bahrajne, píše britský bulvárny denník Sun. Išlo by v poradí o druhú opatrovateľku detí, s ktorou by sa Jackson oženil. Rwarambová sa v súčasnosti stará o jeho tri deti - deväťročného Michaela Jacksona Jr, osemročnú Paris Michaelu Katherinu Jacksonovú a štvorročného Princea Michaela Jacksona II.

Spevák chce údajne žiť najnovšie v Británii. Štyridsaťsedemročná popová hviezda sa v súčasnosti súdi so svojou exmanželkou a bývalou opatrovateľkou detí Debbie Roweovou. Predmetom súdneho sporu v Los Angeles je právo na starostlivosť o spoločné deti Princa Michaela a Paris.

Bývalá manželka obvinila speváka, s ktorým sa rozviedla v roku 1999, že ich spoločné deti uniesol do Bahrajnu. Požaduje, aby boli zverené do jej opatery.
    • lask1

Píšu tam, že sa netajil že Lisu velmi miloval aže mu svojím odchodom velmi ublížila.
      Tak nevie, ja som myslela, že to bolo z jeho strany.
      Neviem kto sa v tom už má vyznať.
      Všetko je okolo neho také zamotané, že to nevymyslia ani v tej najbláznivejŠej telenovele.
    • lask1

Skúste si odkaz skopírovať.
      • lask1

Re: Re: Michael

Je to celkom zaujímavé, ale stručné čítanie.
        Vymažte si medzery, ak ich nájdete.
        • terinda321

Re: Re: Re: Michael

vymyzala jsem si mezery, ale stejně mi to nejde *9*
  • baluska1

Chci vědět všechno

Ahoj lidi byla jsem 14 dní na táboře a neměla sem tu možnost si přečíst,jestli o Michaelovi něco psali v novinách,a tak vás prosím kdybyste mi někdo napsal na e-mail co se tu zatím dělo.Můj e-mail je: bara124@seznam.cz
    Jo a víte co jsem četla,že Michaelovu smrt způsobilo to že se špatně stravoval,a že kombinace jídla a prášků vedla až ke smrti,ae tomu já vůbec nevěřím.PLS pošlete mi info co se o něm psalo dík.
  • lady_jackson

Brooke

Mám dotaz - možná Vám bude připadat, že jsem 100 let za opicema, ale ještě se mi nepovedlo vyzkoumat, zda s Brooke opravdu chodil nebo byli jen přátelé.. Až do dnešního dne jsem všude četla oboje a nevím, která možnost je správná.. jen by mě zajímalo, jak to bylo.. nevíte?
    • lask1

Re: Brooke

Mňa by skôr zaujímalo aj to, že prečo si zobral Debie, či len kôli deťom...
      V tom druhom dokumente sa ho tiež pýta ten Bashir,ak som dobre rozumela či s ňou mal sex, že áno.
      Potom tam bolo, Michael hovoril že tie deti splodila pre neho ako dar či také niečo.
      Je to zvlástne.
      • lady_jackson

Re: Re: Brooke

Debbie? tu si vzal podle mě jen kvůli dětem.. vždyť na jakékoli fotce jsou spolu, vypadá Michael tak nějak odtažitě-I ta jejich známá fotka, jak je tam Michael v klobouku a drží ji za ruku - sotva ji drží, spíš se jí jen letmo dotýká. Jakožto student psychologie si troufám tvrdit, že tohle teda na moc velkou lásku nevypadalo... Lisu Marii jistě miloval, ale Debbie, proč si jí vůbec vzal, netuším, asi chtěl děti, ale ne nemanželské
        • lask1

Re: Re: Re: Brooke

Asi máš pravdu.
          Možno že už nechcel riskovať ďalší neúspech, asi chcel mať velmi deti, tak to riešil takýmto spôsobom.
          Vraj tá Lisa nechcela mať asi deti, tak možno preto to stroskotalo.
          • lady_jackson

Re: Re: Re: Re: Brooke

Hm to je dobrá myšlenka. To máš možná pravdu, že i kvůli tomu, že asi nechtěla mít děti, když měla už svoje dvě vlastní. No je to škoda, vážně spolu vypadali moc hezky
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Brooke

Niekto to tu písal, že nechcela mať deti.
              Ale ja som si myslela, že Lisa bola bezdetná.
    • lask1

Re: Brooke

Ja som z toho tiež mimo, neviem.
      Možno, že to len bulvár nafukuje,
      boli spolu na udelovaní cien a podobne, tak možnože bulvár iba špekuluje, chytajú sa každej slamky, aby mali o čom písať, veď to pznáme.
      Ale že sa Broke vydala v roku 1997-99 za André Agasiho až potom čo sa oženil Michael.
      Bola spájaná aj s J. F. Kenedym Jr., s princom Albertom II., S michaelom Boltonom.
      • terinda321

ona si vzala Andreho??
        • lask1

Ale boli manželia, len 2 roky a potom v 2001 sa vydala za scénaristu, má s n´m 2 deti.
          Pozrela som si o nej stránku , je tam jej životopis, je po slovensky

http://sk.wikipedia.or g/wiki/Brooke_Shieldsov%C3%A1
          • terinda321

Ty jooo, já teda tenis miluju a Andrého taky, ale tohle mi teda vážně uniklo, vídíte, jak je ten svět malej?!!!
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Brooke

Asi máš podobný vkus ako Broke.
      • lady_jackson

díky za info.. no slyšela jsem, že se od začátku 90. let s Michaelem neviděla.. ale ještě okolo roku 1993 existují jejich společné fotky, takže kdoví co je na tom pravdy.. mě zkrátka jen zajímá, jestli spolu opravdu chodili nebo byli jenom kámoši
      • terinda321

Jenže Michael sám v tom interview řekl, že spolu randí, a že do ní je nebo byl zamilovaný... takže babo raď, je to těžký...
        • angie72

Brooke řekla, že s emají rádi, že s ei milují, ale jinak. Že jí Michael dává víc, než přítel bývalý, ale jinak... Podle mě to bylo suprový přátelství...
          • lask1

To má tiež niečo doseba, keď sú kamaráti a sú si oporou.
        • lady_jackson

no on ji prý miloval, ale ona jeho brala jen jako kámoše. Ale když jsem jí viděla na jeho pohřbu a slyšela co říká, tak mi nepřišlo, že by ho nemilovala.. nj, asi to vědí jen oni sami. Jak bylo řečeno, Majkího život je plný tajemství..
          • lask1

Ale Michael vedla nej vyzerá taký nižší a taký krehký, to pomenšia Lisa sa knemu viac hodila.
  • majka111

pá pá

bohužel musím jít a prodnešek taky, tak se mějte pěkně, sice bez majkýho ale i tak vám přeji pěkný zbytek dne pá pá *3*
  • besta

majki a parodie

"Michael Jackson"
    Jsem uplne znechucen videl jsem same parodie na majkiho treba ze: mu pada nos ze ho honi poldy a on jim utika tim ze jezdi na kole pro deti ale parodie ktera me nejvic znechutila je ta ze vlastne majki drzy blanketa v ruce a mu vypadava s balkonu a majki na neho miri pistoli ja ty parodie nesnasim!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* jeste ze parodie nejsou podle skutecnosti pac kdyby ano tak.......
    • lask1

Re: majki a parodie

Sú to zakomplexovaní úbožiaci,
      je to len samá závisť.

Ja som tiež videla zopár paródií,
      a na jednej je aj Mr. Bean ako robí rozhovor s Mikim, teda s hercom čo ho hrá. To parodovali ten dokument s Bashirom.
    • besta

Re: majki a parodie

kdyby byli podle skutecnosti tak bych mel ovsem porad rad majkiho jen bych neveril tem parodii
      • besta

Re: Re: majki a parodie

ale verim tomu ze majkimu se to nestalo vzdyt to jsou jen parodie majki by to neudelal
  • majka111

ahojkys

ahojkys, holky!!! *4*
  • lask1

Pre Terindu

Mňa by zaujímalo, že čo to vlastne mysleli, lebo sa tam bavili aj o Broke a on pvedal, že ja gentleman.
    Tak neviem.
    • terinda321

Re: Pre Terindu

Ona se ho ptala, jestli s někým randí, on jí řekl, že s brook, pak se ho ptala, jestli byl někdy zamilovaný, on řekl, že do brooke a do jiných dívek, na to ona se ho ptala, jestli je panic? A on řekl, že je gentleman, myslel, to tak, že na tohle gentlemani neodpovídají, protože pak trochu dál jí říká, že je to velmi soukromé, a že o tom nemůže mluvit otevřeně, at ho klidně nazývá staromodním, ale že je to velmi osobní...
      • lask1

Re: Re: Pre Terindu

Viem čo je virgin, len som celkom nechápala súvislosti.

Len dúfam, že nie je pravda čo písali,
        že čo mu údajne ten tatko vyviedol, a že bol preto neplodný, to by som ho lutovala, chudáčik.
        • terinda321

Re: Re: Re: Pre Terindu

Coože?? Ty tomu věříš? Vždyt jeden den napsali, že je neplodný, a hned druhý den napsali, že má toho syna Omera.. Takže nechápu, jak vůbec můžeš uvažovat, že by to mohla být pravda, vždyt ti kluci jsou mu hrozně podobní....
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Pre Terindu

Práve preto, že každý deň píšu niečo iné, tak tomu moc neverím, beriem to s rezervou.
            Ale podla toho ako svojho otca vykresloval Miki, by sa od neho dalo čakať všeličo.
            Ale inak som pochopila, že Miki mu ako sám povedal všetko odpustil, lebo musel.
            Trochu ho aj chápem, lebo keby v sebe celý život dusil nenávisť tak by to nebolo pre neho dobré.
            Aj keď preberal ceny tak ďakoval mame, otcovi Josephovi, ďalším kolegom...
            Asi mu odpustil.
          • majka111

Re: Re: Re: Re: Pre Terindu

jo vždyt jsou mu podobní já bych neuvažovala ani neuvažuji. terinda321 má pravdu.
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Pre Terindu

pro majku111 děkuji za podporu
  • lask1

Love, Love, Love

Včera som si pozerala tieto videa a fotky a trochu som sa zasnívala a rozplývala...
    Nikto by nepochyboval o ich zamilovanosti...
    Moc im to pristalo.

http://www.youtube.com /watch?v=VNdvaPFhdV4&feature=relate d

http://www.youtube.com/watch?v =QmpIzr_mq18&feature=related

htt p://www.youtube.com/watch?v=VOaFRDg ypEA&feature=related

http://www. youtube.com/watch?v=16QDIWUUBNo&fea ture=related

http://www.youtube. com/watch?v=l0oAf-BDZzE&feature=rel ated

http://www.youtube.com/watc h?v=VcZSf9ZYEx8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0K3- h2vTcRE&feature=related

http://w ww.youtube.com/watch?v=FFnbHQzv8-8& feature=related

http://www.youtu be.com/watch?v=I9E5YlbF7tw&feature= related
  • angie72

Rebbie Jackson

Ještě jsem prve zapomněla napsat, že nejstarší sestra Michaela, Rebbie Jackson bude mít děti ve své pěči. I když je dostala babička, tak se o ně prý bude starat Rebbie.

Taky jak jsem prve psala o Murrayovi, tak i jeho otec (lékař) chyboval. Podle mě to není úmysl, ale nezodpovědnost!!!
    • terinda321

Re: Rebbie Jackson

Ahoojky zlatí *14* Murray *9* *13* *16* *8* , ¨chtěla bych vidět člověka, co mu dal do ruky diplom, sama bych ho nakopala do prdele... V lékařský komoře někdo udělal sakra chybu... doufám, že se za to bude smažit v pekle...
      • angie72

Re: Re: Rebbie Jackson

Ahoooj broučku *14*... Já prve psala koment o Murrayovi, nevím, jestli jsi to četla. Je mi z něj zle!!!

Já tu dnes nejsem, jsem jen na skok vždycky. Teď jsme dokoukali Moonwalker, dokument por rouškou a jdeme ještě na ducha s titulkama a nějaký klipy :-)

Zítra budu 100%, ale pojedu nakoupit, jinak budu online. Ty jsi zítra až odpo, viď?
        • terinda321

Re: Re: Re: Rebbie Jackson

Jo četla jsem, debil, zabila bych ho... Jooo já zase dneska pořád koukám na Michael, při interview s Oprah Winfrey, je tam tak sladkej... miluji ho ještě víc než předtím, když ho tam tak vidím sedět... je tak rozkošnej...

Já vůbec nevím, jak tu zítra budu, protože máme zítra v práci školení už od rána, tak do 1 a možná mi dají rovnou odpolední, nevím, jaký budu mít směny...
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Rebbie Jackson

Tak uvidíš kočičko. Je hrozný vedro, nic mě neba.
            Ten dokument s Oprah Winfrey mám už taky, ale nejdou k němu najít titulky a to mi je k ničemu :-(
            Tak musím makat na anglině, do toho psát, ještě dělám korespondenční psychologii a musím si oživit do práce vše, abych se neztrapnila při přednášce :-( Já fakt nevím co dřív... A až zase půjdu v září do práce, tak netuším, kdy budu mít čas psaní a to je pro mě prvotní!!!
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Rebbie Jackson

Já jsem psala, že jsem to viděla... jeho reakce nemá chybu, vždycky když to vidím lehnu si pod stůl smíchy... jak na to chudáček odpověděl"jak mi můžeš dávat takový otázky" byl v rozpacích s strašně mu to seklo... byl sladounkej...
            • lask1

Re: Terinda, Angie

Ja som to videla asi pred 10 dňami, ale jedno ma zaujalo, jedna otázka
              Are you virgin?
              Tá jeho reakcia nemá chybu, pozrite sa

http://www.youtube.com/watch? v=uu8QBHBFn2I&feature=PlayList&p=47 38390A9B2521D8&playnext=1&playnext_ from=PL&index=41
              má to 26 sekúnd

V rozhovore je to trochu dlhšie, bavia sa tam aj o Broke Shields
            • terinda321

Zlatí, já jsem ¨našla na netu scénář toho rozhovoru a včera jsem si to překládala, protože jsem rozuměla tak půlce, a to mě nestačí, ještě mi chybí asi posledních 7 minut, je to hrozně, hrozně dlouhý, dělala jsem to tak 8 hodin čistýho času, ale stojí to za to... ty jeho některý odpovědi, já jsem z toho úplně paf, takže kdybys to chtěla, alespon pak přeložený, tak ti to až to budu mít klidně pošlu...
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Rebbie Jackson

Ja som to tiež videla.

Vidíš, keď s ním urobí rozhovor žena, tak sa žiaden škandál ani iný problém nestal.
            To len niektorý chlapi sú závistivý a zaujatý a nevedia asi zniesť, keď má niekto taký celosvetový úspech.

Na youtube sú všeliaké parodované scénky, kde si robia z neho srandu,
            ani mi to nepripadalo moc smiešne.
            Všetko to robia len tí chlapi, nedokážu to čo on tak si z neho robia srandu a vymýšlajú všeliaké prezývky.
            Sú to všetko zakomplexovaní úbožiaci.
            Škoda reči.
            • lask1

Najradšej by som to vyťahala za uši a kopla tam kde slnko nesvieti.
  • Nezapomeneme

hvězda jako on nikdy nezhasne!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit