-
Vyšetřování se pohnulo
V napsali o mně je nový článek. Je mi z toho fakt na nic. Nešťastná souhra náhod? Neuznávám! Pokud lékař aplikuje nějaký lék a má ještě svého asistenta, tak ho musí informovat!!! Nemůžou si jen tak chodit a aplikovat léky, jak se komu zachce. Copak byl pro ně Majkí nějakým pokusným králíkem? Copak je normální, aby lékař a asistent takhle přistupovali k pacientovi?
Už tohle je hrubé porušení. Za další je to nedbalost z následkem smrti. Za další, je tam podávání léků, které nesměly nikdy opustit zdi nemocnic. Když už mu podávali propofol, tak měli skutečně mít doma pro Majkího monitorovací přístroj, který by zaznamenával činnost srdce. Tohle není žádná sranda. Je to uspání člověka, může právě dojít ke komatu, atd.
Je mi z nich zle!!! -
Hudební nástroje
chtela jsem se zeptat, jestli tady někdo z vás hraje na nákej hudební nástroj? -
-
Re: Hudební nástroje
já ne ale kámoška hraje na flétnu a chce mě to naučit. tak nevím jestli to mám přijmout *7* co myslíte?? i když je pravda že se mi moc nechce, ráda si to poslechnu a vyzkouším, ale asi ne... -
-
Re: Re: Hudební nástroje
tak se to treba nauc aby si alespon neco umela
-
-
ja teda neee *1* *1* *1* *1* a ty hrajes nanejaky hudebni nastroj ???? *7* *13* *13* -
-
jj já na ty klávesy... asik 5 let
-
-
já na klavír . teď to bude 3. rok co s na něj učím -
-
tak to si dobra *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
mno já sem před dvěma dněma dostala klávesy..takže se učim sama doma..a jde mi to , ale pak začnu tvrdě makat někde v lidový škole *1* *3* -
-
jo *1* no ale než zaqčneš hrát michaela tak si pořádně mákneš. on má hodně těžký písničky *3* -
-
Re: Re: Re: Hudební nástroje
mě bude aspoň něco motivovat *1* *1*
-
-
-
Já ne, ale manžel na klávesy, i když teď spíš hudbu komponuje přes programy v PC, ale jinak hraje a já jsem se taky něco učila :-) Bavilo mě to, ale nejsem ani z kousíčku tak dobrá, jak manžel... -
-
jo tak já taky hraju na klávesy *4* chtěla jsem začít i na kytaru ale už mi nezbývá čas. jsem si na netu našla noty na majkího tak si vždycky hraju... -
-
Re: Re: Re: Hudební nástroje
Můj hraje bez not. On si k tomu prostě stoupne a hraje. Ale zase je fakt, že i já jsem se takhle naučila jeho skladbu, podle sluchu...
-
-
-
Já jo já hraju na trubku a na flétnu
-
-
:(
Taky máte někdy takovou depku, že se vám chce až brečet z toho že tu majki není? Já jo...Je to hrozný..KeŽ by tu majky ještě byl!!!!♥♥ I ♥ u so much!!!!!! why he?????...achjooo...:'-( *9* *7* -
-
Re: :(
joo joo taky ji nekdy mam *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
To maaam a velkou!why????? *9* -
Ani nemluv... a ještě když vidím tvojí ikonku z comebacku.... *9* -
Dnes jsem od rána nabrečela tolik slzí, že kdyby každá slza byla rok života pro Majkího, tak je nesmrtelný :-( -
-
Re: Re: :(
No já se dívala na ten dokument jak je ve videoklipech a tam se ho ptá ten chlap co chce aby s ním udělali až umře.. A majký říká:"J8 chci žít věčně"
:(( *9* *9*
-
-
jo a často...kéžby tady byl..... *9*
-
-
jsem tu nova
jsem tu nova *4* a mam taky rada michaela *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pěkné ranko
pěkné ranko přeji všem.... *3* -
-
Re: pěkné ranko
tobe taky *3* *3* *3* -
-
Re: Re: pěkné ranko
děkuji.....
-
-
-
Jsem stroj na peníze...
Peníze...peníze...
Pár barevných papírků zaslepila vaši mysl
Všechno ostatní už pro vás postrádá smyl
Nevím komu mám věřit... kdo má rád mě a kdo moji kasu?
Kdo mi pomůže když přijde krach komu mohu svěřit mojí spásu???
Nevím... oči do lidí nevidí, to vše ukáže když přijde nouze a já budu volat po vašem objetí, a podpoře.
Na koho se potom obrátím?
Snad jen na toho nahoře...
Nechci vám křivdit, ale musím se přiznat
Že vás skutečně nemám šanci poznat. Dokuď mám peníze,slávu a majetek moje dobrácká povaha dostane mě často do nesnáze. A proto si myslím, možná právem a možná ne....že jsem pro vás jen stroj na peníze.... -
-
Re: Jsem stroj na peníze...
to teda nejsi proc bys mela byt jenom kasa na penize.mozna si ale jato nevim a myslim si ze sinormalni divka jako jsme my. *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Jsem stroj na peníze...
Ty básně jsou slova Majkího. Pokud jsi jeho fanynka, tak přeci musíš vědět, jak myslel, jak žil, co se o něm říkalo, atd. :-) -
-
Re: Re: Re: Jsem stroj na peníze...
Děkuji Angie!
-
-
Re: Re: Jsem stroj na peníze...
To jsi asi nepochopila že... To jsou Majkýho myšlenky!
-
-
Je to hezký, opět! Já bych dneska měla už vypnout a věnovat se něčemu jinému, jinak mi pukne srdíčko. -
to je pěkný taky nemám slov *4* -
to je fakt nadhera... nevim co bych k tomu jeste dodala...
-
-
jsem tu nová...
ahoj. vy tady pisete o michaelovi tak krasny veci!!! ja si s nikym z myho okoli o nem popovidat nemuzu. a tady mam snad sanci. vite ja sem ho zacala poslouchat az kdyz umrel... a to je mi hrozne lito. vsude na mtv a vh1 a tak davali ty jeho uzasny pisne a klipy a ja sem se do neho uplne zaposlouchala. driv sem si rikala "co na nem vsichni maj?" ted uz to vim... a ted kdyz uz tady neni....... *9* ach jo... mam pocit ze se s tim nikdy nevyrovnam *9* *9* *9* *4* doufam ze me prijmete mezi sebe *4* -
-
Re: jsem tu nová...
jasně vítej *3* -
Jj, vítej! -
-
Re: Re: jsem tu nová...
tobě taky moc díky *4*
-
-
Ahoj a vítej mezi námi :-) -
-
Re: Re: jsem tu nová...
díky za přivítání! *4*
-
-
-
Bože vrať nám ho...
Ty krásné oči....
Bože chceme vidět zas....
Ten jasný hlas, a ladný tanec...
Bože... prosím ještě ne... ještě nemůže být konec
Stvoření co ze světla vzešlo, a svojí moudrostí a krásou naplňovalo svět...
Bože prosím, z celého srdce... vrať nám ho ještě na pár let
Vrať ho prosím, děti potřebují svého prince
Kdo se teď postará, o ty robátka ze sirotčince???
Kdo jim pohladí jejich vlásky... a řekne
Tady máte ode mě trochu lásky
Kdo jim řekne jsem tu pro vás a vy pro mě?
Vstoupím do vaší duše a vy do mé
Nikdy žádné dítě nepozná samotu. nedovolím aby poznalo temnotu
Nepustím bolest do vaší duše
Srdce na dlani a oči otevřené, všechny přání považujte za splněné
Lidi... ale proč jste mi tak ublížily???
Čeho... no čeho jste tím docílily?
Chtěli jste zlomit moje křehké tělo
Víte vy vůbec co je to osamělost???
Víte co je to prázdnota?
Víte co je to nicota?
Až tam mě dohnala vaše zrada a chamtivost
Do královstí nebeského navždy a na věčnost...
*4* *4* -
-
Re: Bože vrať nám ho...
Bože to je krááásný. Já tady řvu, až pomalu nemůžu dýchat.
Linuš, nádherný, vážně. Majkí musí být hrdý *14* -
-
Re: Re: Bože vrať nám ho...
Děkuji broučku... ani nevím jak jsem to složila, tohle šlo shůry *4*
-
-
-
:-)
Krásné ranko přeji všem... -
-
Re: :-)
Dobré ráno i tobě. -
-
Re: Re: :-)
Krásné ránko:)
-
-
-
Kdo má zájem?
Kdo by měl zájem o zpěv Michaela bez hudby? Zpívá svoje skladby sám bez nástrojů. Mám ICQ i Skype, tak Vám to můžu poslat. Napište mi sem na osobnosti. Mějte se. -
-
Re: Kdo má zájem?
já, napíšu ti na Skype, díky
-