Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • besta

pohreb

co bys te rekli na pohrbu kdyby jste tam byli??? ja bych rekl tohle"nas nejdrasi michaeli po cela ta leta jsem se snazil byt jako ty a ted kdyz uz nejsi tak i kdyby se mi to povedlo byt jako ty tak bych te nedokazal nahradit jedine tvy potomci by dokazali to co mate vsichni v krvi porad budeme na tebe vzpominat a ty budes porad zit v nasich srdcich porad si budeme zpivat tvi songy a brecet pri tom milujeme te a byl jsi a budes KING OF POP budeme se snazit dokazat toho ceho ses snazil dokazat ty." a taky by me zajimalo jak dlouho mate radi? ja od svich 3 let (a je mi 10)
    • lina25

Re: pohreb

Nezlob se na mě, ale ve třech letech jsi Majkla nemohl znát....
      • besta

Re: Re: pohreb

proc ne???? bracha si ho poustel (byl to jeho oblibeny zpevak) a ja si pamatuju ze jsem porad vydel v telce thriller a to braskovi bylo nejak 9 a czdy kdyz si ho poustel tak jsem poslouchal a me mamka nebo bracha rekl ze se ten zpevak jmenuje michael jackson
    • nightwish-live

jj
    • zanesskaaaa

já už milionkrát přemýšlela co řeknu.. ale psát to nebudu:D... jo a ještě že to říkáš páč kdyby to viděli napsaný tak by ti asi netleskali:D.. ne je ti jenom deset já to chápu.. i já dělám chyby.. no nic ještě to přelož do ájiny a bude to:))
  • adushkka

××(

Chybí mi ×( Hrozně moc.Nezačal se mi líbit od té doby,co umřel.Líbí se mi od doby,kdy mi byli 3 roky.A to vážně.Ještě mám doma panenku,která vypadá jako on a zpívá jeho hity.Dokázal to co nikdo na světě už nedokáže.Bojoval za násilí,rasismus a chudobu.Miloval děti,život,smích,svět.Rozdával radost,smích,sílu a chuť do života.Nebyl pedofil,jak si lidé vymýšlí.Jsou to hloupé kecy.Díky němu je světová hudba taková,jako je.Taková legenda,jako on nikdy neumírá.
    • lady_jackson

Re: ××(

hezky řečeno, dávám za jedna *4*
    • zanesskaaaa

Re: ××(

hezky napsáno:).. a tu panenku ti závidim:D.. ale myslím to dobře:D.. všude píšou 1958-2009 ještě by k tomu mělo bejt přidáno and FOREVER!!! *14* *14*
      • adushkka

Re: Re: ××(

přesně tak...bude žít věčně <3
  • zanesskaaaa

Páá

Tak holky moje (a kluci jestli tu nějací jsou) sice tu ještě budu pár hodin, ale loučím se už teď.. teďkon tu týden nebudu koečně jsem se dočkala a jedu se skvělou bandou na dovču.. bude se mi po Vás stejskat.. a to moc.. páč jste jediný se kterýma si můžu popovídat o Michaelovi aniž by jste na mě koukali jak na debila:D.. no nic mějte se tu hezky.. a jak jsem psala doufám že nebudu číst komentáře na 50 stránce:D.. pááá *14*
    • kristyn875

Re: Páá

tak apapapa a moc si to tam užij *4* *3*
    • thesimsa

Ahoj,užij si to *4*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Páá

děkuji Vám děvčata *4*
    • lady_jackson

ahoj a měj se krásně *3*
    • torema

Tak si to užij a těšíme se až přijedeš a budeš vyprávět. Páááá.
  • torema

Ahojky Angi

Tak jak pak je dneska?? Je to lepší?? Novinky zatím asi žádný viď??
    • torema

Re: Ahojky Angi

A jak to dopadlo s tím článkem, prosím, ale jestli o tom nechceš mluvit , tak se k tomu nevracej.
  • besta

sebevrazda

puvodne jsem se chtel zabit v 50ti ale uz me tenhle zivot sere!umrel mi pes michael pohadal jsem se z luckou riki.002 a ted s angie72.
    • besta

Re: sebevrazda

nekdy premyslim nad tim proc si buch vzal majkiho....
      • zanesskaaaa

Re: Re: sebevrazda

když projedeš asi tak sto stránek dozadu:D.. tak se o tom bavíme.. Bůh nám vzal Michaela protože jsme si ho nevážili.. teď je pryč a vidíte kolik má najednou fanoušků??
        • besta

Re: Re: Re: sebevrazda

blaznis?? ja jsem si ho vazil a porad vazim a budu si ho vazit
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: sebevrazda

ty možná jo.. ale podívej kolik špíny na něj hážou novináři!!.. to je ta věc, proč nám ho vzal.. já si ho taky vážila a vážit budu, protože je to KRÁL.. ale ostatním to nestačí!!
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: sebevrazda

no jo novynari jsou novynari kdyz budeme slavni tak taky budou na nas hazet spinu je to jejich prace ale i tak mi to vadi
    • besta

Re: sebevrazda

rozmislel jsem se az v 50ti(abych umrel ve stejnym veku jak michael)
  • adushkka

Jacko <3

Vždycky byl,je a vždycky i bude tím ,,Králem Popu,, . Tak ho budou znát lidi ještě dlouho. R.I.P <3
    • majka111

Re: Jacko <3

ano vždycky byl je abude...chybí mi strašně móóc *9* *9* ale i tak majkýho pořád miluju *14*
      • besta

Re: Re: Jacko <3

tomu ja rikam slova a kdyby si dali souboj KING OF POP vs KING OF ROCK tak urcite vyhraje king of rock *5* *5* *5* *5*
        • besta

Re: Re: Re: Jacko <3

pardon ne king of rock ale king of pop
          • besta

Re: Re: Re: Re: Jacko <3

ja jsem se spletl protoze uz jsem zmateny kdo je kdo vyhraje king of pop
  • honzik01

M.Jackson

Michael byl prostě nejlepší...

http://www.youtube .com/watch?v=dyH1uKxtbig
    • lady_jackson

Re: M.Jackson

To teda byl, proti tomu se nedá namítnout!
      Here comes the king (nejlepší je jak tam přebírá ty ceny *4* :

http://www.youtube.com/watch?v =I-nytvBOuLk
    • lina25

To jo, ale i když už nežije tak JE stále nejlepší! Toho dlouho nikdo nepřekoná. Jestly vůbec někdy.
      • lady_jackson

Re: Re: M.Jackson

takovejhle talent se rodí jednou za 1000 let... jedinečnej styl tance aniž by na to měl choreografa, nádherný texty a hudba co složil..(to já bych nesložila desetinu z toho ani za 100 let), nádherně kreslil, a tak dál, to bych mohla psát ještě dlouho, mě tohle hlava prostě nebere, jak byl talentovanej.. smekám! Potkat Michaela, tak se pokloním, a vzhledem k jeho osobnosti by to bylo ještě málo
      • lask1

On urobil revolúciu v hudbe - štýl hudby , videoklipy, obrazové a zvukové efekty. Preto sa tak presadil svojou tvorbou.

Teraz bude ťažké pre ostatných tvorcov prísť s niečim novým, prevratným
        a tý sa aj vyrovnať takému velikánovi.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: M.Jackson

on byl nadčasovej.. když posloucháte písničky ze starších let.. no pro mě jsou starší.. třeba beatles tam jde vidět v jaký době to bylo nazpívaný.. ale když posloucháte Michaela tak to jsou písničky které se nahrávají i teď.. ten styl.. prostě mě to vůbec nepříjde jako písničky z 80. let?.. možná ještě míň nevim:).. proto mi nepřišlo že je mu 50 let..
          • angie72

Re: Re: Re: Re: M.Jackson

Já bych spíš řekla, že jeho klipy třeba se netočí, ani teď...
            Jak moc byl dobrej :-)
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: M.Jackson

to mate pravdu vsichni jenze nesmime zapomenout na jeho 4 syna jmenem Omer jestli o tom nevite tak se kouknete do novinek *4*
      • zanesskaaaa

NIKDO a NIKDY.. až třeba tak za padesát let tu bude někdo ale pochybuju.. to se mu budou jenom chtít vyrovnat ale dařit se jim to nebude *5*
        • angie72

Re: Re: Re: M.Jackson

A víte, kdo bude ten někdo? Paris, Prince I. a Blanket :-)
          Při comebacku This is it měli mít duet Majkí s Princem...
          • lina25

Re: Re: Re: Re: M.Jackson

To je dost pravděpodobné Angie. Ten duet...to by byla pecka.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: M.Jackson

jo jedině oni můžou jít ve stopách svého krásnýho otce.. škoda že se toho Michael nedožil:((.. zpívat se svým synem.. to by byla pecka:)
    • zanesskaaaa

to by mě zajímalo kolik měl těch klobouků.. a těch triček.. při každým vystoupení billie jean zahodí klobouk.. při každým vystoupení jakýkoliv písničky si roztrhn tričko.. ten jich měl asi velkou spotřebu:D:D
      • lina25

No hele, peníze na nákupy měl:)) Viz. dokument:)) Tam je sladkej *14*
  • simoona

Baet Box

Jak to Majkímu jde on umí prostě všecko!:)

http://www.youtube.co m/watch?v=Hz0wrkOT-4U

http://www .youtube.com/watch?v=urbyeHJM8qA
    • angie72

Re: Baet Box

Teda na tom prvním má nějakou divnou pusu, co to je? Je to asi kaz videa ne?
      • simoona

Re: Re: Baet Box

To máš pravdu že má nějakou divnou pusu já sem si toho poprví vůbec nevšimla,ale to bude určitě tim videjem
      • besta

Re: Re: Baet Box

ale to neni vse co umel reknu vam co umel(tancit zpivat skladat hrat ve filmech beat box malovat a take vymyslel boty na tu predklonu kterou udelal ve clipu smooth criminal. *5* *5* *5*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Baet Box

neříkej.. to by jsme bez tebe nevěděli:D:D.. nemyslim to zle:D:D
    • zanesskaaaa

Re: Baet Box

to druhý je uplně nádherný.. ale nejvíc se mi líbil v tom dokumentu.. to bylo krásný!!
  • besta

capitan EO

prosim vas kdo ma film capitan EO.tak mohl by mi ho poslat mailem??fanda.besta@seznam.cz dekuju *3*
  • zanesskaaaa

Willy

Zrovna jsem si stáhla všechny tři díly Zachraňte Willyho.. je to krásnej film a hlavně jednička.. a na konci ta písnička od Michaela.. je nádherná.. vždycky jsem tuhle písničku milovala ale nenapadlo mě že je od Michaela.. je nádherná!!! tak jako všechny jeho písničky:D
    • angie72

Re: Willy

Ty jsi to nevěděla? Will You Be There...
      • zanesskaaaa

Re: Re: Willy

teď už to vim.. ale tak před dvěma rokama jsem to nevěděla.. to bylo naposled co jsem to viděla:D
        • angie72

Re: Re: Re: Willy

To je moje moc oblíbená, ten klip je krásnej, vid?
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Willy

klip?.. nevim jakej myslíš jestli byl nějaký oficiálí klip tak ten jsem neviděla.. ale nejrásnější to bylo když to zpíval na koncertě jak na konci brečel:(.. a jak ho obejmul ten anděl.. nejkrásnější písnička na světě *14*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Willy

jo on je vždycky.. a taky vždycky bude.. nikdo už nebude jako on.. je hodně lidí co pomáhá lidem.. ale neznám žádnou celebritu která by pomáhala až tak moc jako Michael.. možná taková je.. ale o tom nevím a nebo neznám:)
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Willy

To myslím, s tím andělem. A když poslouchám MP3, tak tam brečí ještě víc. Na konci úplně vzlyká. Je to brouček...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit