Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aannddrreejjkka

.........

Ahojky lidi http://www.youtube.com/watch?v=9wAh WJwYOEg Jak se mu kouří od pusinky ne a on jenom v tom oblečku.....:D
    • zanesskaaaa

Re: .........

brrr.. tam musela bejt zima:D.. ale Michaelovi bejt nemohlo.. hřála ho jeho dobrá duše.. *4*
      • aannddrreejjkka

Re: Re: .........

No to je pravda.... *4* ale taky se zahřál když tancoval.... *1*
        • lask1

Re: Re: Re: .........

Naschvál tam asi púšťali ten dym, aby nebolo vidno, že sa mu parí z úst.
        • lask1

Re: Re: Re: .........

Naschvál tam asi púšťali ten dym, aby nebolo vidno, že sa mu perí z úst.
  • mikkk

Earth song

Swetsen fest na Frýdecku-Mýstecku 3.července:déšť,slzy a Jackson
    Celý večer vytrvale lilo,hrálo spoustu kapel..Nejsilnější momenty však přišli až s kapelou Najzor.Ta lidem nadělila speciální překvapení.Když na závěr ke klavíru usedla paní......a zazněly první tóny balady od MJ Earth song,všichni ztichli.postupně začali na pódium přicházet zpěváci z davu,až jich u mikrofonu stála desítka.Vzdali hold památce popového krále.Déšť najednou všem přestal vadit,někteří se neubránili slzám.S posledními takty písně pak publikum doslova řvalo v extázi.

Co na to říci.....
    • zanesskaaaa

Re: Earth song

je to krása.. *9*
  • riki.002

Pro: besta

Hele, proč mi furt píšeš do vzkazů, vždyť tě ani neznám? Píšeš furt, že ses s někým pohádal a jen já ti můžu pomoct, no jako promiň, ale...fakt nevím o co jde, tak už mě přestaň otravovat.
    • besta

Re: Pro: riki.002

si delas pr........ ze nevis oc jde vzdyt prave ty........ ja to nechapu
      • riki.002

Re: Re: Pro: riki.002

a co sem ti jako udělala???? Prosim tě ty 10-tiletej skřete, zklapni a nech mě tady pracovat
        • besta

Re: Re: Re: Pro: riki.002

skrete nahodou ja nejsem jako ty zrska ktera ma pihy(to jsem si precetl v seznamce ze jsi zrska ktera ma pihy) *13* *13* *13*
  • lask1

Fotka

Tá fotka s tým tlsťochom je srandovná. *4*
    • zanesskaaaa

Re: Fotka

je to malej rozdíl:D:D
      • lask1

Re: Re: Fotka

Miki je tam polovičný. *3*
    • bibi1

Teď jsem na ni taky koukala je dost dobrá *1* *1*
    • kacenka33

to je *1* *15*
  • kristyn875

foto

ahojky tak ta nevhodná foteška už je pryč.. *4*
    • angie72

Re: foto

Super, děkujeme, to se tam fakt nehodilo :-(
    • torema

Super, díky.
    • zanesskaaaa

to je dobře:)
  • mikkk

Večírek s Jacksonem

Ahojjj fanoušci,kdo jste z vysočiny nebo budete projíždět Jihlavou,tak 7.srpna se bude vzpomínat na Michaela v novém jihlavském klubu New Fabric v areálu pod Brněnským mostem.
    Bohužel tu nebudu *9*
  • angie72

Dnes nepíšu...

Budu psát až zítra, ale vám děkuji za názory a příspěvky.

Našla jsem na stránkách amerických článek, který mi po přeložení dává i nedává smysl.
    Každopádně je to o tom, jak to ten den probíhalo a věřte mi, nebo ne, tohle mě dostalo víc, jak fotka v sanitě, i když už v ní prakticky Majkí mrtvý.

Když se potom člověk dovídá detaily, tak mu z toho není nejlíp. Už si to můžete představit a to je asi to nejhorší. Tohle mě dostalo na kolena...
    • torema

Re: Dnes nepíšu...

No mám z toho opravdu hrůzu. Angi drž se. Asi to není nic dobrého.
      • angie72

Re: Re: Dnes nepíšu...

No není mi z toho nejlíp. Protože najednou čteš detaily a... Sakra proč tu není plačící smajl a nějaký normální...
        Prostě tu sedím a řvu a dneska nějak nemám na nic sílu.
    • zanesskaaaa

Re: Dnes nepíšu...

Ahoj.. teď jsem zjistila že jsem tě dneska ani nepozdravila:D:D.. no nic mohla bys mi prosím dát adressu toho článku.. prosím:)
      • angie72

Re: Re: Dnes nepíšu...

Ale je to anglicky http://www.nypost.com/seven/0730200 9/news/nationalnews/the_doctors_scr eaming__we_all_pray___hel_182059.ht m
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Dnes nepíšu...

děkuju ti.. já si s tím zkusim poradit:)
  • besta

pisen majkiho

ok mam rad vizvi takze angie 72 me dostala ale znate another part of mi??? *14* *14* *14* *14* *14*
    • zanesskaaaa

Re: pisen majkiho

vzdej to člověče:D:D.. to i já tu písničku znám:D:D
      • kristyn875

Re: Re: pisen majkiho

jj..kdyby ses zaptal alespoň na jinou, ale tohle je opravdu klasika.. *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: pisen majkiho

to jo teda:D
          • besta

Re: Re: Re: Re: pisen majkiho

dobra tak treba znate?morphine???
    • angie72

Re: pisen majkiho

Kdy už pochopíš, že mám od něj všechny, úplně všechny písničky dosud vydané :-)
      Tohle je naprosto známá písnička. Pro tebe ne, to je jasný, když ti je 10 *15* *15* *15*
      • besta

Re: Re: pisen majkiho

*9* *9* *9* *9* *9* ale neposmivej se mi *9* *9* *9* *9*
  • angie72

Dnešní téma

Ahojky, právě jsem dala na web http://www.jirinkaw.cz/documents/bl og_2.php

další článek s tématem. Je to opět hned první článek. Kdo by bloudil, tak do Celebrity a potom hned první článek.

Těším se na komentáře...

Terí moc děkuji za spolupráci, kočičko :-)
    • terinda321

Re: Dnešní téma

Nemáš zač zlatí... *14*
    • besta

Re: pomoc

prosim vas je jsem se pohadal s nekym(s kym to vam nemohu rict ale znate ho)prosim poratte mu co mam delat *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • lilonely

Re: Re: pomoc

Já nevím, kdo to je *7*
        • besta

Re: Re: Re: pomoc

ver mi znas ji\ho
    • besta

Re: ok

OK mam rad vizvi angie72 uz me dostala takze znate pisen od majkiho another part of me *7* *7* *7* jo a angie72 jestli to znas tak to prosim nepis abys me nedostala *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • lask1

Re: Re: ok

Je to pekná pesnička.

Zatial sa mi páčia všetky čo som počula, napr. aj duet s Paulom Mcartneym - The Girl Is Mine, Blame It On the Boogie,, Shake Your Body, Can You Feel It, Human Nature, Wanna Be Starting Something, Rock With You, I Just Can`t Stop Loing You.....
        Sú to také staršie pesničky.
        Počúvam ich na cd.
    • zanesskaaaa

Re: Dnešní téma

máš ho tam.. já jsem vždycky jako první.. to je hrůza:D:D
      • zanesskaaaa

Re: Re: Dnešní téma

jo a mám tam chybu.. zase.. má tam být psychicky a ne psychycky:D:D
        • torema

Re: Re: Re: Dnešní téma

Neboj Já tě následuju, většinou. Dneska jsme to asi poslaly zároveň ale ty jsi byla o chlub rychlejší.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Dnešní téma

tak příště budu o chlup pomalejší:D:D.. no ikdyž blastně tady tejden nebudu tak to budeš první ty:D
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní téma

ty brdo koukl jsem se a je to hnus hnus hnus *16* *16* *16* *16* *16* jako taky jsem napsal komentar *8* *8* *8* *8* ja ty poldy nesnasim *5* *5* *5*
            • torema

Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní téma

No já teď musím zabrat v práci , takže taky nebude tolik času. Ale Michaela si vezmu do Práce a budu ho poslouchat a neustále na něj myslím, jako každá z nás.
  • zanesskaaaa

citáty

http://www.metoo.cz/7460/citaty-z-v erejneho-rozlouceni-s-michaelem-jac ksonem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit