Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mike...

Jsem neštastná z toho co se stalo.Je to sice už přes měsíc co nás bohužel Mike opustil, ale já jsem z toho ještě pořád v šoku.Strašně mi chybí.Ale vím že to spoustě lidí.
    BYL TO UMĚLEC, NA KTERÉHO SE NEZAPOMÍNÁ!!! MIKE....FOREVER
  • iwunn

navždycky..

nebyl to playboy nebyl to kouzelnik, presto jsme si ho zamilovali a okouzlil nas svym sarmem...muzete ukrast lasku, polibek, cokoli, ale jeho mi ze srdce nikdo neukradne! byl jsi dokonaly, byl jsi zvlastni, ale byl jsi jediny!moc mi chybi:(myslim ze nam vsem..jen par slov jsem chtela rict..budes navzdy v nasich srdcich:-*
    • lina25

Re: navždycky..

Omyl byl to playboy a jeho šarm byl magickej *3*
      • angie72

Re: Re: navždycky..

Krááásný linuš :-) Máš pravdu. Jeho krása byla výjimečná!!!
  • majka111

cd a dvd majkla

dneska se jdu podívat na internetovou stránku jestli už tam mají cd a dvd majkla jacksona,protože když jsem tam byla naposled tak to neměli a já bych byla ráda kdyby to teďkon měli a já bych si to objednala.tak vás prosím abys te mi drželi palce děkuji.... *3*
  • lina25

Jak to smazat?

Verčo13, vzhledem k tomu, že se moc diskuzí neúčastníš, ale píšeš spíš do vzkazů, ani jsi tady nikomu nezareagovala na tu nevhodnou fotku, doufám že nebude vadit když přetlumočím tvůj vzkaz který jsi mi poslala:

Verča by ráda fotku smazala ale neví jak.
    Ví to někdo? Já s tím taky nemám zkušenosti
    • simoona

Re: Jak to smazat?

Podle mího to musí říct správcovi aby tu fotku vymazal.Protože to asi jinak nejde vymazat.Taky stim nemám žádný zkušenosti,ale at se zkusí zeptat toho správce,ten jí snad poradí jinak nevim
      • lina25

Re: Re: Jak to smazat?

O.k. to vypadá asi jako jedinné řešení. díky moc, napíšu jí to:)
        • simoona

Re: Re: Re: Jak to smazat?

Nemáš zač:)To je podle mího asi jediný řešení.Hlavně aby byla ta fotka už pryč
  • terinda321

Dnešní téma

Ahojky lidičky moje zlatý.... dneska mě angie72 poprosila, abych napsala dnešní téma za ní, protože tady není...

Michael Jackson talking about police brutality
    http://www.youtube.com/watch?v=OO 7wOwdTwB8

Takže angie vás prosí, kdo jste neviděl tohle video, at na něj kouknete a potom večer až to napíše na svoje stránky, jestli byste jí tohle video mohli okomentovat, jak se díváte na to, co tam michaelovi udělali, jaký to ve vás vyvolalo pocity, atd....

Děkuji
    • terinda321

Re: Dnešní téma

jenom pro aktualizaci, abyste to viděli všichni...
  • lina25

Pro Veronicu 13

Prosímtě, myslíš že je vhodné, aby ta fotka ze sanitky byla ve fotogalerii? Pochop, že se mezi ty všechny jeho krásné fotky kde se usmívá, a vypadá nádherně moc nehodí. Pokuď někdo nebude zásadně proti, smaž to prosím.
    • zanesskaaaa

Re: Pro Veronicu 13

já taky přemýšlela že jí tam dám.. al byla hrozně smutná tak jsem jí sem nedala.. ale nejkrásnější je tam kde stojí u toho zrcadla.. NEJKOUZELNĚJŠÍ a ROZTOMILEEJ!!! *14*
      • lina25

Re: Re: Pro Veronicu 13

Noooo, kdyby jsi jí tam dala, tak by tahle sprcha patřila na tvojí hlavu:)) Né, fakt tahle se tam prostě nehodí.... To je hrozný
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro Veronicu 13

právě proto že se sem nehodí jsem jí sem nedala:))
    • terinda321

No jako promin, ale to souhlasím, ta fotka je úplně mimo, nemusíš nám připomínat, že už nežije, je to dost smutný, takže jí prosím tě vymaž... nehodí se to tam
    • lask1

Presne. Nehodí sa.
    • simoona

To je pravda.Ta fotka se tam nehodí.Kdyžtak jí prosimtě smaž,protože se tam opravdu nehodí mezi ostatní fotky
      • torema

souhlasím. Prosím smaž ji. Tenhle okamžik by nejraději všichni nechtěli mít v paměti , ale bohužel je to tak. Bylo by lepší ji vymazat. Děkujeme.
        • torema

Není to myšleno nijak zle. Ale prostě nehodí se tam mezi usměvavého Michaela.
      • lina25

Hele fakt je to tam jak pěst na oko...
        Ale Simčo, tvoje fotky jsou nádherné!
        S tím holoubkem nebo ohoz ala remember time *14* Dobrá práce
        • simoona

Jéé děkuju:)ta fotka stim holoubkem se mi taky moc líbí.To máš pravdu že to tam je jak pěst na oko.Jak sem tam viděla tu fotku tak sem na ní civěla no a pak si hodila koment tak sem ho musela taky hodit,protože ta fotka se tam opravdu nehodí!
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Pro Veronicu 13

Fakt dobrej výběr. Vypadá tam jako ve we are the world, a tam mu říkám princátko, protože tam ještě v té zlaté vestě, vypadá fakt jak princ. No ta fotka totálně ničí tuhle stranu fotogalerie.
            • simoona

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Veronicu 13

Princátko:)tak to je hezký!Tak doufejme že tu fotku brzy smaže a nahradí jí nějakou jinou.
  • rockstar

Všem

Taky si myslíte že Michael vypadal líp když byl jako černoch stím afrem ??....
    • zanesskaaaa

Re: Všem

jojo byl fakt krásnej když byl černoch.. já sem na ty černochy uplně vyhrazená:D:D.. ale jako běloch byl taky krásnej:D:D.. ale až na ten ďolíček v bradě.. ten se mi moc nelíbil.. ale on za to nemůže:))
      • thesimsa

Re: Re: Všem

Jo ja jsem taky na černochy uplne ulitla *14*

Ale Majky byl krasnej i jako černoch i jako beloch *14* *14* *14*
        • lina25

Re: Re: Re: Všem

S afrem jako černoušek byl sladkej.
          Ale jako černoch v thrilleru, we are the world, beat it byl zralej na tornádu v peřinách:)) Když byl pak bílej,tak byl taky nehorázně sexy, a opět ho vidím v těch peřinách:))) Vypadal prostě dobře všude, ať bílej černej, bílej, ať mu bylo 5, 15,20, 30 nebo padesát *14*
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Všem

Moc hezký Linuš, máš pravdu, na to tornádo v peřinách bych to teda taky viděla... Přišroubovat postel a jde se na to *1* *1* *15* *14*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Všem

No že váháš Terísku *1* Pořádně pevný šrouby *14*
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Všem

PRAVDA.
            BLACK OR WHITE.
            TO JE JEDNO.
            MICHAEL COOL. *14*
            • lina25

Hezky řečeno *3*
            • simoona

Mě se líbil jak černoch tak i bílej.Jemu slušelo obojí:)Hlavně když nadhodil ještě ten jeho kouzelnej úsměv tak bych ho zlíbala *14*
        • torema

Re: Re: Re: Všem

Jo to je i můj názor. Jako černoch i jako běloch. Prostě krásnej.
  • simoona

Smích

http://www.youtube.com/watch?v=oZJh l0-ylIo&feature=related

Michael a jeho smích,mrkněte na to je to fakt hezký!:)
    • bibi1

Re: Smích

Jsou to ty nejkrásnější okamžiky, takovej mi zůstane v srdci na pořád. *14* *14*
    • lina25

Jeho smích, to je jako rajská hudba!
    • torema

Nádhera. Žeru ho když se směje. Miluju to , když je šťastnej a usměvavej. Na to koukám denně.
    • thesimsa

WoooW *14* *14* *14*
      Dokonalejsi smich neznam *14*
    • zanesskaaaa

dokonalost sama:D:D *14*
  • terinda321

Pomoc

http://www.youtube.com/watch?v=h-sU dRDITcM&eurl=http%3A%2F%2Femail.sez nam.cz%2FreadMessageScreen%3Fsessio nId%3D%26folderId%3Dsent%26messageI d%3D2882%26messagePos%3D2&feature=p layer_embedded

Lidičky nevíte, co je tohle za video?? K čemu to patří? My s linuškou vůbec nevíme, kam to zařadit...
    • thesimsa

Re: Pomoc

Ne tak k Bad..
      http://www.mjworld.net/pictu res/bad.php
      Tady jsou fotky z klipu k Bad a jsou tam i fotky k te scene..
      • lina25

Re: Re: Pomoc

Děkujeme!
        • thesimsa

Re: Re: Re: Pomoc

Neni zač :-))
    • thesimsa

Re: Pomoc

Ja myslim ze to melo byt bud k Bad nebo k Beat it..Ale nejsem si jista..
      • lina25

Re: Re: Pomoc

No o Bad byla na you tube tak zmínka. Zrovna pod tímto videem. Ale fakt to vidíme prvně. Kdy to bylo natočený?
        • thesimsa

Re: Re: Re: Pomoc

To nevim kdy to bylo natoceny *9*
          Ja jsem z toho jen videla fotky a byl u toho nadpis Bad..
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Pomoc

Jo moooockrát děkujem.... ale sekne mu to, když je rozzlobenej, co? *14* *14* *1*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Pomoc

Jj tam je krasnej *14*

Je krasnej vsude ale kdyz je nastvanej tak je fakt k sezrani *14* *14* *14* *1*
            • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Re: Pomoc

jojo určitě je to k Bad tím sem si jistá!
  • terinda321

Dnešní téma

Ahojky lidičky moje zlatý.... dneska mě angie72 poprosila, abych napsala dnešní téma za ní, protože tady není...

Michael Jackson talking about police brutality
    http://www.youtube.com/watch?v=OO7wOwdTwB8

Takže angie vás prosí, kdo jste neviděl tohle video, at na něj kouknete a potom večer až to napíše na svoje stránky, jestli byste jí tohle video mohli okomentovat, jak se díváte na to, co tam michaelovi udělali, jaký to ve vás vyvolalo pocity, atd....

Děkuji
    • lina25

Re: Dnešní téma

Velice ráda to okomentuju. Angie svěřila tohle téma do nejlepších rukou. To video je šílený. Už jsem ho nechávala kolovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit