Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • torema

Krásně maloval

Dobré ránko. Ten náš Michael na co šáhnul to mu šlo. Fak má nadání na všechno. Nádherně maloval.
    http://www.youtube.com/wa tch?v=ou_a4Jxn0Uc&eurl=http%3A%2F%2 Fwww.mjjsource.eu%2F&feature=player _embedded
    • lask1

Re: Krásně maloval

Tiež som sa nad tým divila,
      videla som tú fotku s tým obrázkom, keď bol malý.
  • michaelov duch

pozrite si toto video na you tube je na nom najprv michaelov duch na kapote auta potom ta posledna skuska a potom duch v neverlande
    Michael Jackson's ghost... spotted again?
  • lina25

Mám tady lahůdku:))

Tady na tom videu, Majký utíká před reportérkou, a pravděpodobně se nejedná o parodii ale je to opravdu Majký. Skutečně se pobavíte, to nemá chybu:)))

http://www.youtube.com /watch?v=tFXmzTTlv2A&feature=relate d
    • torema

Re: Mám tady lahůdku:))

To je hrozný. Sice chápu tu reportérku. Je to něco tahle potkat Majka ale musel to mít hrozně težké. Vlastně byl jako ve vězení, vůbec se nedivím , že chtěl uchránit svoje děti před veřejností. A hlavně médiama a bulvárem. Normálně se mi z toho videa udělalo špatně. Musel to mít fakt extrémě težké. A to nemluvím o těch pomluvách z bulvárů.Fuj.
      • lina25

Re: Re: Mám tady lahůdku:))

Tak to rozhodně těžký měl. Ale prostě mě akorát pobavilo jak je to natočený: silnice/ Majký/silnice/ Majký.... A do toho hlas té reportérky. *1* Nepobavilo mě to že se nemohl nikam hnout, ale to jak je to natočený
    • lask1

Re: Mám tady lahůdku:))

To som už dávnejšie videla.

To vypovedá za všetko,
      bez komentára.....
      Vidno, že to nemal jednoduché.
      Stále od neho niečo chcú.
      • lina25

Re: Re: Mám tady lahůdku:))

Jo, jednoduchý to nemá, ale ať se na mě nikdo nezlobí, mě tohle přijde fakt komický. Jak si v klidu vykračuje, ta reportérka tam číhá za rohem, zařve na něj a Majký to sprintem střihne za ten roh, a kličkuje tam po tom parkovišti *1* Do toho ještě udýchaný hlas reportérky, a záběry kamery : silnice/Majký mizící v dáli/ silnice/ Majký mizicí v dáli.... *1*
        • lask1

Re: Re: Re: Mám tady lahůdku:))

Myslím, že by ale za ním utekali viacerí.

Chudák, nemôže ani nos vystrčiť z domu.
          Sa mu ani nečudujem, že mal taký velký ranč, kde sa môže prejsť.
  • Ach jo.....

No tak já sem taky už zoufalá,na nic jinýho nemůžu myslet,pořád jenom na Michaela,když si kouknu nějaký jeho koncert pořád pláču,nikdy bych neřekla,že mě jeho smrt tak potrápí,já už nevím co mám dělat.....Miluju Tě Michael *14*
  • angie72

Krásné ranko

Krásné ranko a pohodový den přeji všem :-)

Koukala jsem do napsali o mně a ti kluci mají úplně Majkího oči. Je to krásný :-)

Je to v článku z rodinného alba.

Dnes budu až večer a dnes bude i téma... Pááá všem a linuš a terí připojím se na mobilu na cestě. Zatím pááá
    • lina25

Re: Krásné ranko

Krásné ráno, Angie a všichni:) Jj, budu se těšit:)
    • lask1

Nevie náhodou niekto z vás, prečo Mikiho niekedy prezývali Wacko,
      teraz som si to všimla aj pri tých fotkách - v napsali o mne.

Čo to WACKO vlastne znamená?,
      musel ho tak nazvať neaký PAKO.

On to tuším tie prezívky aj spomínal v tom dokumente(s tou druhou kamerou),
      na neakých titulkách novín sa to objavovalo.
      V jednom interviev tuším sa Barbarou Walters, ak som to dobre rozumela, sa mu nepáčilo, že ho volajú Jacko, že on je Jackson.
      • Re: Re: Krásné ranko

no volali ho Wacko kôli jeho cudnemu spravaniu (jeho najlepsi kamarat bola opica) a cela prezivka je WACKO JACKO
        • lask1

Re: Re: Re: Krásné ranko

No hej ale v preklade je to
          - blázon.
          To je hnusné.
      • lask1

Re: Re: Krásné ranko

Teraz som sa pozrela do slovníka,
        ten Wacko znamená blázon.

To môže len hlupák s IQ .....,
        napísať také niečo.

*13*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Krásné ranko

By me zajimalo ktery Pako to vymyslelo *8*
          Jak muze nekdo rict o Majkym ze je blazen? to nechapu dnesni svet je fakt hnusnej.. *16*
      • lask1

Re: Re: Krásné ranko

Michael Jackson Interview With Barbara Walters (Part 1)

http://www.youtube.com/watch? v=CRV_zpRiyqc
    • lask1

Keď hovorí o tej podobe, vraj kedysi som počula, že manželia, ktorí spolu dlhšie žiju sa počase na seba začnú podobať.
      Možno na tom niečo bude.
  • rosaroja_michael_jackson

:(-jdu do prace ..

*9* zas jdu do prace snad odpoledne tu budu. a neco tady napisu abych jsem byla mezi vas.... pa pa pa pa pa *3*
  • rosaroja_michael_jackson

MJ-lidicky

vim ze to hodne boli kdyz majkl odesel do jineho sveta.majkl si nepral aby jste se moc trapili kvuli nemu.pokud vim vas vse moc miluje i kdyz je po smrti.lidi zijte dal a zkuste mezi lidma aby jste nebyli moc smutny. trebay myslete na jeho rodinu jak jsou take smutny a nejvic jsou smutny jeho deti ze odesel jejich otec.fakt je ze zemrel moc brzo.nedivila bych se kdybych ho zabil doktor co se ted porad pisou.stejne nepochopim ze jsou lidi schopny zabit kvuli penezum.misto toho by snizoval davku tak to zhorsovalo aby jiste a pomalu umiral mosto toho aby se to zlepsovalo.nahle takhle umrit kdyz jeste mel plno zivota tancoval jeste nedavno.toho magora ktery obvinoval majlkla sbeuzity deti.samozremne tomu neverim.kvuli tomu majkl se zhroutil a znicilo.jak jsou lidi schopny vseho aby meli jeho prachy.ze se pak prizna ten magor kdyz uz je pi smrti tak bych prala aby trpel az kvasne.proste vedel moooc dobre ze deti je jeho nejvetsi slabina kdyby nekdo rekl ze majkl je pedofil.moc mi vadi ze jsou nekteri lidi moc osklive a zivot je velmi kruty.majkl se snazil zmenit svet a bylo to marny.cim vis se o nej povidalo jak pomahal detem kdyz to potrebovalo cim vic se sneuzivalo jeho odvaznost aby se dostali k penezum.nejhorsi vlasnost je ZAVIST.lidicky uz nebudte mooc smutny.majkl vas moc miluje a vy uz davno vite.ja ho take take miluji dokonce mam v ramecku fotku a rikam si kdyz se na nej podivam at se ma moc dobre jeho duse a nas ochrani.jak nekdo z vas rekl ze MICHAAEL JACKSON je nas strazny andel a byl bozsky a mnohem vic.diky tomu kdyz jsem mezi lidma tak se min trapim.nemuzu to tolik dovolit jinak bych prisla o praci co mam.lidicky mam vas taky rada a verim tomu ze se take mezi vas mate radi.a verim tomu ze jsou lidi kdo na majkla mysli jen to dobre.
  • Michael Jackson

Ahoj holky tak jsem dorazila s práce a zítra zase mažu celí den myslím na Majkla:( po tom co jsem zase četla bulvár že vlastně měl zemřít vinou Murae bylo mi do breku:(nebýt třeba toho mohl tu být s námi *9* čím déle tu není tím více mi chybí *9* *14* *14* hezké sny všem....
  • zanesskaaaa

hra

http://www.wambie.com/games/game/MI CHAELS_WORDS-game-1828.html

to je taková hra:D:D.. něco jako na útěchu vždycky klikneš na slovo nebo na větu a ono ti to řkne Michaelovo hlasem.. je to takový rozkošný.. hlavně Billie Jean:D:D
  • bibi1

D

Dobrou holky, ať nás Michaelova nehynoucí láska provází i v našich snech. *4*
    • zanesskaaaa

Re: D

doubrou i tobě a ať je to krásný sen:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit