Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bibi1

pro lask1

Je to hrozný, jak může být někdo tak krutý ke svýmu vlastnímu dítěti. Michael říkal že otci odpustil, ale já myslím, že ho ve skrytu duše nenáviděl. Musel mu strašně ublížit. Jemu ta krutost a chamtivost kouká ze "ksichtu".
    • zanesskaaaa

Re: pro lask1

i v tom dokumentu bylo.. jestli svého otce v tu chvíli nenáviděl.. a on řekl že ho hrozně nenáviděl a proto by neuhodil vlastní děti, on nechtěl aby jeho děti cítili to samé k němu.. a měl pravdu!!
      • lask1

Re: Re: pro lask1

Videla som to.
        Ale napríklad na udelovaní neakej ceny tuším v 2006 za Thriller, ďakoval mame, otcovi Joseph Jackson a ďalším osobnostiam...
    • lask1

Re: pro lask1

Teraz som sa dočítala, že to bol jeho otčim, ale aj tak je to hrozné.
      Museli ho hospitalizovať v nemocnici.
      • lask1

Re: Re: pro lask1

Je tam fotka odzadu, od chrbta, vyzerá to, že to je beloch. Má 5 rokov.
        Väčšinou také veci človek počuje v súvislosti s rómami, zanedbanie starostlivosti a tak, aj keď nie všetci sú zlý.
  • bibi1

MJ

Dobrý podvečer všem, já nevím holky jak jste na tom, ale já, během dne, ať dělám co dělám stejně se mi myšlenky vždycky stočí na Michaela. Je to už přez měsíc (možná dost dlouhá doba na to abych se s tím srovnala)jenže já v tom lítám čím dál víc.
    Ano, Michael žije dál, je v nás všech kteří na něj pořád myslíme.
    • lady_jackson

Re: MJ

Ahoj Bibi, já jsem ho vždycky milovala a vždy byl moje nejoblíbenější téma k hovoru, ale od té doby co zemřel, nemyslím pomalu na nic jiného než na něj a skoro každý den pláču.. byly i dny, kdy to vypadalo, že dopadnu jako těch 12 sebevrahů.. Až se bojím, že s tím budu muset k psychologovi :-) protože mám strach, že se to jen tak nezlepší.. V životě mě nenapadlo, že by mě něco mohlo takhle vzít.. takže tě úplně chápu...
    • Re: MJ

Jsem o 10 let ml.od MJ.Občas jsem ho poslouchala...ale nyní jsem naprostá fanynka.Nakupuji veškerá jeho cd,dvd.Dokonce i náušnice s jeho profilem obličej.Je to naprostá tragedie,že odešel..byl úžasný,nádherný,talentovaný a hodný člověk.Je mi z toho také smutno!
    • lask1

Presne, žije v nás.

Michael mal anjelský hlas, mal anjelský pohlad, mal anjelský úsmev, anjelské myšlienky, anjelskú povahu...
      a on sám bol anjel a ochránca

teraz je anjelom na nebi, a stráži nás všetkých čo ho milujeme
      je naš anjel strážny
      *4*
      • lady_jackson

Re: Re: MJ

to jsi řekla moc hezky, že má andělský hlas, pohled. úsměv, myšlenky, povahu.. je to přesně to, co si myslím i já (a jistě nejen já)! dávám ti za jedna *5*
      • zanesskaaaa

je to náš anděl dtrážný.. pouze náš (fanoušků), jeho rodiny a věrných přátel!!..
    • zanesskaaaa

neboj se nejsi v tom sama... ať se podívám kamkoliv na kohokoliv je tam Michael.. v každým z nás vidím něco z Michaela.. nejhůř mi je když vidím kluka který má např. hnědý oči, nebo krásnej úsměv.. místo abych se do něj zabouchla:D:D tak se mi chce brečet.. *9* *9* .. a je to den o de dne horší.. ani nechci vědět kdy bude Michael navždy pohřben.. nebo cokoliv s ním chtějí udělat.. nechci si přiznat že už je mrtvý!!!.. ale jednou se to prostě spraví a my budem šťastní když uslyšíme jeho písničku.. nebo se podíváme na jeho fotku *4*
      • bibi1

Hmm, asi to bude jednou lepší, ale teď to ještě strašně moc bolí, když vidím jeho fotku nebo video mám knedlík v krku a jsem na měko. Nikdy bych nevěřila, že budu jeho odchod tak intenzivně prožívat. Hranice života a smrti je tak křehká. *9*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: MJ

Já bych taky nikdy nevěřila že takhle budu trpět nad ztrátou Michaela Jacksona.. vždycky se líbily jeho písničky, ale nikdy jsem do něj nebyla tak zblázněná.. no vlastně jsem k tomu ani neměla šanci páč když jsem se narodila bylo mu už 36 a byl pár let na scéně, když byl u nás byly mi dva roky, a pak najednou asi tak v 10 letech, když už jsem viděla jeho úžasnej klip black or white, přestal vystupovat, nepsal písničky a nevěděla jsem co se s ním děje.. ani jsem nevěděla že mu je 50 let.. a to proto že na ten věk vůbec nevypadal a taky proto že když jsem viděla jeho klipy tak na nich byl mladý.. najednou se o něm začalo psát v bulváru.. že mu upadá nos, že má dluhy a takový ty kecy.. dokonce když jsem si na facebooku udělala test co bude můj největší zážitek a vyšlo mi že si zatancuju s Michaelem Jacksonem tak jsem k tomu napsala komentář,, Klidně pokud se do tý doby nerozpadne:D:D'' teď se za to hrozně stydím ještě že to bylo asi tak před 4 měsíci takže už to nikdo nenajde, ale furt se stydím:(:(... a pak najednou přišla zpráva král popu zemřel.. a já jsem si uvědomovala co to bylo za člověka... pročítala mnoho věcí.. dokonce i když jsem viděla ten dokument na streamu tak jsem uvěřila že to byl dobrý a čestný člověk, který by nikdy nikomu neublížil *9* a už vůbec ne dítěti..
          • lask1

Re: Re: Re: Re: MJ

Bol dobrý človek, jemu tá dobrota sála z oči.
            Nikto nemôže pochybovať, iba zadubenci.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

pochybují jenom stupidní ignoranti, kteří slepě věří všemu co se kde řekne
        • lask1

Keby ho možno nezrazili na kolená s tými nezmyslami, možno by žiadne prášky nebral a bolo by všetko v poriadku.
          • bibi1

Re: Re: Re: Re: MJ

Asi na tom něco bude, do tý doby než začalo to první obvinění byl snad v pohodě.
            I když to nevydařené dětství mu taky zanechalo šrám na duši.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Keď hovoríš o tom detstve, včera a dneska bolo v správach o malom chlapcovi, teraz sa o neho starajú v ústave.
              Neukázali tvár (ale mne sa zdá že je róm), ten chlapec bol týraný vlastným otcom, robil mu hrozné veci, okrem iného aj na genitáliách(nie sexuálne), zle sa to počúvalo, hovorili o tom, že to môže zanechať na jeho psychike následky, napríklad, že bude mať problémy so sexuálnym životom.

Pomyslela som si na Michaela.
              Aj keď to čo písali nedávno nemusí byť pravda.
  • mischel5

Nikdy nezapomenu...

I love Michael... *9* *9* *9*
  • torema

Ach jo

Tu jste slyšeli?? Pro Michaela. Mě se teda líbí.
    http://www.youtube.com/wat ch?v=D23AKBrGvDg
    • zanesskaaaa

Re: Ach jo

je vidět kolika lidem změnil život.. nejvíce asi zpěvákům, kteří se díky němu dostali tam kde jsou teď.. ale změnil je i mnoha normálním lidem.. a hlavně dětem *9*
      • torema

Re: Re: Ach jo

To je pravda. Taky si myslím, že ho změnil i dětem, kteří byly zubožený a lidem kteří byli nemocní. Prostě byl to fenomén ve všech směrech a zůstane.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ach jo

všichni mi říkaj neprožívej to tak.. ale jak to nemá člověk prožívat když ví co odešlo za člověla *9*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Ach jo

přesně takhle mi to řiká celá rodina..oni to prostě nepochopí..já nwm sou fakt necitové..jako jak se můžu cítit dobře, když vim, že už tu mezi námi není někdo tak skvělí, někdo kdo hrozně moc pomohl světu svou štědrostí a láskou. *9*
    • torema

Re: Ach jo

Nemůžu nikde najít překlad.
  • besta

lisa

ahoj o co? ze polovina s vaz nezna pisnicku od majkla lisa it's your birthday *3* *3* *3*
    • zanesskaaaa

Re: lisa

ale mě si dostal.. je krásná:D*14*.. nikdy jsem jí neslyšela .. je vidět že byl umělec.. i tak krásná písnička se dá složit k narozeninám *14*
    • torema

Zrovna dneska jsem si ji poučtela. Simsnova Lissa zpívá s Michaelem. *3*
      • torema

Re: Re: lisa

Tak kecááám. To zpívá s Bártem. Já su ale ...
    • angie72

Odpovídám ti tady, znám a dokonce jsem to viděla v TV.

http://www.utv.cz/17141-michael -jackson-bart-simpsonlisait%27s-you r-birthday-remix.html
      • besta

taky jsem to videl ve simpsnech *9* *9*
      • terinda321

Hezkej útěr angie *15* *15* *15* *15*
        • torema

Re: Re: Re: lisa

*3* *4*
  • .

Forever in our hearts *YES* =)
  • lask1

Michael

Kým všetky tie ZARUČENÉ INFORMÁCIE PREJDÚ SITOM, tak si ešte dlho počkáme.

Ten Murray sa stal jeho lekárom iba v máji, a v júny sa to stalo.
    Ani 2 mesiace mu to nevydržalo.
    • angie72

Re: Michael

Nooo, ale není to pravda. Tohle už psal jeden bulvár. Ve skutečnosti byl Majkího lékař 3 roky...
      • lask1

Re: Re: Michael

Ako vidím, majú v tom všetci jasno - teda tí novinári.
  • kacenka33

A place with no name

achjooo...holkyy...já to nemůžu najít abych si to stáhla..jako celý *9* nevíte někdo?
    • lask1

Re: A place with no name

http://www.youtube.com/watch?v=tho0 HmB-Y_o&feature=related
      • kacenka33

Re: Re: A place with no name

škoda...ale je krásná i když není celá *3*
    • angie72

Re: A place with no name

To nenajdeš celý. To někdo zveřejnil jen tenhle kousek, a ani to nemělo být zveřejněný... Já už to mám jako vyzvánění, ale je toho jen 29 vteřin.
  • angie72

MJ

Já si myslím, že už by mohly být výsledky, ale nejdříve se je dozví rodina, potom policie, a až potom bulvár... Ještě musíme vydržet.
    Potom si popláčeme, i přes to, že víme jak to dopadne a budeme se s tím pomalu smiřovat...
    • kacenka33

achjoo neřikej to...já se s tím nedokážu smířit
      • torema

Taky mám ten pocit. Budeme se muset naučit s tím ale žít. Ale smířit se s tím asi nesmíříme nikdo.
        • kacenka33

nechci to říkat ale radši bych tu už nebyla abych s tim nemusela žít protože to nedokážu! *9* *9* *9*
  • MIKEEEEE

michael byl nej a vždycky budeeee!!!!!!!!!!!!i love you michaeli!!a jestli s tim má někdo problem tak at sem neleze!!!!!!! kdyby tohle viděl michael tak by z toho radost nemel !!!!!!!!!!!! a ještě něco pro mika michaeli i love you so much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
    • kacenka33

Re: MIKEEEEE

moje řeč kdo Majkího nemá rád tak sem neleze!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit