-
kral ??? coho
teraz som pozerala video o majklovi a reporter si z neho robil srandu ze nie je len kral popu ale aj kral plastik. tak ale za to majkl sa vie riadne nastvat a kto by sa nenastval *16* -
-
Re: kral ??? coho
ať si klidně říkají co chtějí.. mi víme jak to s Michaelem je.. nebo aspoň nevěříme těm stupidním kecům.. Michael je KING OF OUR HEARTS.. a to nám nikdo nezmění:) -
Re: kral ??? coho
Ti reporteri jsou fakt svine! *16*
Chudak Michael *9*
-
-
Hystéria, emócie
Histéria, emćie (šklbanie vlasov)
http://www.youtube.com/w atch?v=V3TR7MGImFg
*3* -
Nabízím tašku s Michaelem
Nabízím tašku na rameno s podobiznou Michaela, výjimečný kousek pro milovníky retra, a samozřejmě Jacksona, je tam ještě "za mlada",barevné foto, materiál plast, omyvatelná,pošlu foto, cenu nabídněte, je lehce použitá, ale originální. Na dobírku - nebo předám v Praze. -
-
Re: Nabízím tašku s Michaelem
No tak pošli, já se na to kouknu:)
zanetamelenova@seznam.cz
Díky -
-
Re: Re: Nabízím tašku s Michaelem
mohla bys mi poslat fotku na kitty133@ seznam.cz prosím?
-
-
-
Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
http://www.youtube.com/watch?v=VAus 0Tpsdic&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eiha tethemedia%2Ecom%2Fmichael%2Djackso n%2Dsex%2Dvideo%2D1996&feature=play er_embedded -
-
Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
i když se Michael směje.. je vidět jeho bolest v očích.. když se do těch očí zakoukáte vidíte tam tu hroznou bolest na duši.. teda alespo%n já jí tam vidim:( -
-
Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Já jsem si toho taky všimla. A proto, když mi to Teri, poslala jsem se jí ještě ptala, že si nejsem jistá zda se mu chce plakat a nebo je to nevěřícný šok. Ono to bude asi všechno dohromady. -
-
Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Ale strávil to aj tak dobre.
Je to obdivuhodnné.
-
-
-
Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Jo to jsem akorát chtěla poslat. Na co se ho tam ptá, že tam padlo Meka jméno a reakce Michaela mi jasně napověděla. To jsou děsný hajzlové. Ale ještě jsem neviděla nikde reakci na Michaelovo smrt od M.CULKINA. Byli dost velcí přátelé, tak asi ani nevydává žádný prohlášení, je z toho určitě taky v háji. -
-
Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
To jo parchanti! Chudák Majký ty mu dávali. Máš pravdu, ta reakce mluví za vše... Jo, Culkin bude určítě taky v háji. -
-
Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Ten papier by som hodila do záchoda.
Po svete behá tolko bláznov, vrahov a zvrátaných ludí a oni si zasadnú akurát na Michaelovi, ktorý urobil tolko dobrých skutkov.
Ten príspevok bol z 96,
Nie je mi jasné kolkorokov sa to vlastne ťahalo, veď ho obvinili v 93,
mne to pripadá, že ho chcel niekto úmyselne zrujnovať a zničiť, aby už nemal také úspechy a aby už ďalej nekoncertoval. -
-
Re: Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Jo to je přesně ono. Závist. Vydělával moc peněz a lidi ho milují. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
Ja viem ako to myslíš.
Ale aspoň v niečom bol pán boh spravodlivý.
Vela ludí si uvedomilo, že to bol komplot proti nemu.
Veď ako ho teraz po smrti väčšina ludí uznávajú, a oslavujú. -
Pro lask
Ale jo podařilo... Mám na mysli ty soudy.... Né jeho hudební tvorbu.
-
-
Re: Re: Re: Re: Tohle je drsný interwiev: Měl jste sex s Culkinem???
No ale vždyť to přesně tak bylo. Závistivci ho prostě chtěli vidět na kolenou. Bohužel se jim to podařilo... -
-
To sa mýliš, nepodarilo, lebo to čo dokázal on sa už nikomu nepodarí.
A ludia ho milujú naďalej, dokonca aj tí čo ho pred tým moc nepoznali.
Michael for ever *14*
-
-
-
-
-
-
Tohle je hrůza...
Majký mluví o policejní brutalitě, která na něm byla spáchana, když ho zatkli v roce 2003....
http://www.youtube.com/ watch?v=bQmqjPNCy5o&feature=related -
-
Re: Tohle je hrůza...
Škoda, že k tomu nie je neaký preklad. -
-
Re: Re: Tohle je hrůza...
Tady máš k tomu videu překlad.
file:///C:/Users/sarka/D esktop/MJ/V%C3%BDpov%C4%9B%C4%8F%20 MJ.htm -
-
Re: Re: Re: Tohle je hrůza...
He he tak to teda nevím , jak to sem vložím. z toho jsem volaaký jelen.Já to zkopíruju.
-
-
Re: Re: Tohle je hrůza...
Mluví tam o tom, jak ho zamkli na tom záchodě na těch 45 minut, a jak mu na pevno stáhli ty pouta. K tomu jsou fotky těch modřin
-
-
-
MJ - dokument
V tom dokumente Miki spomína, že mu otec hovoril,
Ty máš ale rypák. Ty nie si po mne, ty si po Kate, po mame.
Keď vidím toho tatka na fotkách,
tak sa mi zdá, že nemá o nič krajší ani menší nos. Asi sa nepozeral do zrkadla.
A ešte keď hovoril deťom, nevolajte ma otec. To bol ale hlupák. -
nieco na pobavenie
http://www.youtube.com/watch?v=YNat qCzF_Ns&NR=1
hahahaha tu je napodobitel michaela a je potrebny zvuk *1* -
no jjo
sice som tu dnes prvy krat ale aj mne uz je smutno z vas. Vsetci co tu pisu ze im je smutno a ze nemislia na nic ine. a to ja som si myslela ze mne je najsmutnejsie. a to ani nahodov v porovnani s vami. a verite na toho ducha??? -
Pro Lina 25
To je hrozný. Sice chápu tu reportérku. Je to něco tahle potkat Majka ale musel to mít hrozně težké. Vlastně byl jako ve vězení, vůbec se nedivím , že chtěl uchránit svoje děti před veřejností. A hlavně médiama a bulvárem. Normálně se mi z toho videa udělalo špatně. Musel to mít fakt extrémě težké. A to nemluvím o těch pomluvách z bulvárů.Fuj. -
-
Re: Pro Lina 25
Tak to rozhodně těžký měl. Ale prostě mě akorát pobavilo jak je to natočený: silnice/ Majký/silnice/ Majký.... A do toho hlas té reportérky. Nepobavilo mě to že se nemohl nikam hnout, ale to jak je to natočený -
-
Re: Re: Pro Lina 25
Já vím , promiň. To je mi jasný. Já jsem dneska zase nějak divně rozladěná. Fakt mi je na nic. Ale po druhý když jsem na to koukala.tak jsem se musela smát, jak jí zdrhnul. Nezlob se. -
-
Re: Re: Re: Pro Lina 25
Ne, já se na tebe nezlobím:) On to měl fakt těžký to souhlasím. Ale prostě styl natočení tohoto videa mě rozesmál. Majký má rychlý nohy:) -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Lina 25
No rychlý teda byl. Včera jsem koukala na ten Fil MOONWALK. A tam utíkal. Ten byl sakra rychlý. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Lina 25
Tady se ten moonwalk da stahnou..Melo by to byt cesky..
http://uloz.to/2097278/mic hael-jackson-moonwalker.avi -
Doufám , že jí dají zase do prodeje , taky jí chci sehnat -
Moonwalk bych chtěla vidět! Zatím čtu moonwalk, který mi Angie vyhrála na aukru. Já tam nemám registr. Moc díky zlatí! Jinak kniha je nádherná -
Bol talent od prírody.
-
-
-
-
-
-
WAW
_______________ ___________________________________ _____________ ____ ___
_____§§§§_____§§§§_§