Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majka111

smůla

tak jsem včera byla na tej stránce se podívat jestli tam už maj to majkýho cd a dvd ale měla jsem smůlu,už to zase neměli. napsali jen, že za deset dnů by to měli mít ve skladech,takovou dobu se mi nechce čekat! bééé..... *9*
    • zanesskaaaa

Re: smůla

a jaký?? cd a dvd
      • majka111

Re: Re: smůla

thriller ono to má být v jednom obalu
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: smůla

aha.. ja mam jenom cd ale ne dvd.. jako stáhnutý v pc
    • angie72

Re: smůla

A proč si to nestáhneš???
      • majka111

Re: Re: smůla

jak to jako myslíš? a navíc já moc stahovat neumím tak se mi prosím tě moc nesměj.
        • lina25

Re: Re: Re: smůla

Promiň že se do toho pletu, ale dle čeho soudíš, že se ti Angie směje? Tvoje odpověď mě tak zarazila, že musím zareagovat. Jen se tě ptá, proč si to nestáhneš? Což je pravda, protože dnes si dvd a cd kupuje stále míň lidí, když jsou volně a legálně na netu. Ona to totiž kolikrát není levná sranda. Tak někoho popros, ať ti poradí jak na to *3* Programů ke stažení je na netu dost
          • majka111

Re: Re: Re: Re: smůla

no já to myslela tak aby jí to nepřišlo směšný,že moc neumím stahovat ale zle jsem to nemyslela *13*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: smůla

souhlasím s linuš.. dokáže mě vždycky rozesmát.. i když nevím proč:)
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: smůla

Trochu to tak vyznělo, ale taková dobrá duše jako Angie, by se ti nesmála ani kdyby jsi neuměla stahovat. Ona ne *3*
              Ona naopak umí lidem na tváři vykouzlit smích. A to samé Terinda *3*
  • majka111

ahojky

ahojky....pěkné poledne přeji vám všem *3*
  • simoona

Majkí a trapasy

Majkí a trapasy
    spadl při předklonu dopředu a pak ja šel a jak si tam zapíná poklopec...podívejte se na to
    http://www.youtube.com/watch?v= 8geGu4mexgo&feature=related
    • besta

Re: Majkí a trapasy

prosim vas presne adresu tech trapasu *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Majkí a trapasy

je to přesný akorát musíš odstranit mezery:)
        • besta

Re: Re: Re: Majkí a trapasy

dekuju za adresu a to je fakt ze se to kaazdymu stava zrovna nedavno jsme byli s kamosem na koupalisti a udelali se nam v zadu diry v plavkach *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • zanesskaaaa

Re: Majkí a trapasy

jováá to je krásný.. jak se při tom zipu ještě otočil:D:D.. on je úžasnej i při tom když něco splete:D
      • kacenka33

to je boží =D ale co stává se i těm nejlepším =D
      • angie72

Akorát teda chudák při pádu předklonu. To mi ho bylo fakt líto, ale s tím broukem, nebo co to bylo je suprový, fakt...

A jak se potom směje, až se musí otočit zády :-)

Jak někdo dával ten link jak se směje při tom rozhovoru, tak tam vážně někdo stojí a on na něj Majkí ukazuje, že kvůli němu se směje. Tam je to taky na začátku myslím...
        • simoona

To sem posílala asi já.Jak se tam pořád směje při tom rozhovoru,jo je to hned na začátku a je to moc hezký a moc mu to tam sluší
        • zanesskaaaa

jo mě taky.. páč vim jaký to je:D.. taky to zkoušim:D.. ale já fakt nechápu jak ten předklon dělá.. už jsem to zkoušela milionkrát a furt mi to nejde:D:D.. a ten brou jo to je krásný.. aby ho nezabíjeli.. to bylo v tom koncertu co jsem si stáhla.. i při tom mluvení se tam taky rozesmál:D..
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Majkí a trapasy

Jo Majkí jim řekl, ať ho nezabíjí?
            Jak se ušklíbl, když mu ho ukázal zblízka :-) To já bych zdrhala blé
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Majkí a trapasy

když je to brouk tak to mi nevadí.. ale kdyby tam byl pavouk tak zdrháám:D
  • eve-lyn

fotky

http://photos.elusiveshadow.com/ind ex.php?sessionid=c3745a2ef5c4541f0b 3438e11be333bf
  • angie72

Krásné ranko

Krásné ranko přeji všem :-)
    • lina25

Re: Krásné ranko

Krásné ránko všem:)
      • zanesskaaaa

Re: Re: Krásné ranko

Vám taky děvčata.. i Vám všem.. dneska jsem tu naposled!!.. zítra odjíždím na dovčuu.. konečně.. alee budete mi chybět.. nebudu si moct s nikým povídat o Michaelovi.. a doufám že až přijedu tak nebudu muset číst příspěvky až na 50 stránce:D:D.. a angie tobě děkuji že mi potom pošleš ty témata.. nemusíš klidě všechny abych ti to nějak nenarušila.. ale ráda se i dále budu podílet na krásný knížce o Michaelovi *4*
        • angie72

Re: Re: Re: Krásné ranko

Moooc děkuji :-)
          Pošlu ti je všechny, protože to budu teprve upravovat, přidávat i fotky budu vkládat, takže pohoda :-)

Krásnou dovolenou... Kam jedeš?
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Krásné ranko

děkuji.. hele víš že ani nevim:D.. ale je to někde blízko Prahy.. myslím:D.. jmenuje se to penzion Blaník.. no je tam někde hora Blaník:D:D.. ale opravdu nevim kde to je:D.. jede nás tam asi 23 takže pohodáá:D
            • majka111

Re: Re: Re: Re: Re: Krásné ranko

jo to.. neva mně se taky líbí *1*
            • zanesskaaaa

alee mě de to líbí.. majka to je uplně úžasnýýý:D:D.. promiň ale mě to jméno fascinuje:D
            • majka111

no není ale to můžeš vidět v profilu a kámoši mi tak většinou říkaj *1* *1*
            • zanesskaaaa

děkuji majko.. jéé to je hezký majka.. to je tvoje pravý jméno.. teda jestli nevadí že se ptám:)
            • majka111

tak si to pěkně užij...
  • kristyn875

děti

ahojky..nebo spíš dobré ránko *4* ...zrovna teď sem se dočetla že Majkyho mamka získala děti do své péče a se svou biologickou matkou se budou setkávat..to se mi zdá jako dobrá zpráva..mno až na jeho otce, ale snad už není takový jako když byli mladí *3*
    • lask1

Re: děti

A tú druhú správu si čítala o tom Omerovi.
      Veď to už predtým vyvrátili, že to nie je pravda.
  • lask1

MARTIN BASHIR - THE HYPOCRITE REPORTER -

http://www.youtube.com/watch?v=-2 ZnggVanrc&NR=1
    • lask1

Re: MARTIN BASHIR - THE HYPOCRITE REPORTER -

HZPOCRITE(pokritec)REPORTER:

htt p://www.youtube.com/watch?v=e-9G5Gd b1g4&feature=related
      • zanesskaaaa

Re: Re: MARTIN BASHIR - THE HYPOCRITE REPORTER -

nevím jestli to byl dobrý nápad je dát bez masek.. bylo by to trochu divné to je pravda.. ale Michaelovi šlo o jeich soukromí.. nehtěl aby byli pod nátlakem novinářů.. a od tý doby jsou pod tím nátlakem.. furt se řeší jestli to byl jejich otec nebo ne.. vím jednou by jsme je viděli bez masek třeba tak v 18 nebo někdy... ale bylo to Michaelovo přání aby je nikdo neotravoval.. myslím že to měli dodržovat.. ale možná pro to měli pádný důvod.. kdo ví..
  • aannddrreejjkka

.........

http://www.youtube.com/watch?v=RPqO foZH2sc&feature=related to by mě zajímalo čemu se pořád tlemí... *1*
    • angie72

Re: .........

No, hlavně ten mobil potom co tam zvoní... Já to znám, když jsem rozesmátá, tak se začnu smát, i když je ve vzduchu vážné téma a to je potom něco...

Má práce spočívá v tom, že dělám přednášky do mikrofonu, a takhle se mi jednou stalo, že jsme s kolegyňkama byly rozesmáté strašně, ale strašně moc a já dostala záchvat smíchu, až jsem se rozkašlala a dusila se. Šéf mi musel vzít mikrofon a vzít to za mně *15*
      Jsem čekala, že mi vynadá, ale on se tomu potom taky smál... Jo smích je krásný a v podobě Michaela je kouzelný, nádherný a prostě nakažlivý, krásně nakažlivý :-)
    • zanesskaaaa

je jak puberťák:D:D.. ne on je tak roztomilej když se směje.. jjá nevím čim to je ale když se směje tak mě dokáže rozesmát a když brečí tak mě taky dokáže rozbrečet.. on je prostě kouzelník.. tak jako on mě nikdy nic nedokázalo rozbrečet.. a to jsem někdy až moc přecitlivělá..
    • lask1

To som dávnejšie videla.
      Bol tam sladký keď mal ten záchvat smiechu.
      Tam za tým moderátorom niekto stál, a ho niečo na ňom rozosmialo.
      Je zlatý.
  • lask1

y.a.n.a......the lucky girls

http://www.youtube.com/watch?v=QL jZgsIHUJk&feature=related
    *14*
    • zanesskaaaa

Re: y.a.n.a......the lucky girls

jojo opravdu holky teré měli to štěstí a mohli ho obejmout.. co bych dala za to abych se narodila dřív a taky ho takhle obejmula.. dala bych za to úplně všechno.. no kromě života páč to by mi bylo potom na nic:D.. ale je vidět že své fanynky opravdu miloval.. né každá celebrita by si nechala líbit, aby při koncertě ji někdo objímal.. on je prostě dokonalost tělem i duší.. ne dokonalost ještě víc než to!!
      • lask1

Re: Re: y.a.n.a......the lucky girls

V tesnej blízkosti, prilepený na sebe... taneček..., objatia...
        Zážitok na celý život. *14*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: y.a.n.a......the lucky girls

a ještě poklona od KRÁLE POPU.. mmm to by se mi líbilo:D
          • lask1

Re: Re: Re: Re: y.a.n.a......the lucky girls

Tých videí je celkom dosť, jednu vyberú a púšťajú ich k nemu.
            Najlepšie keď niektorú nevedia od neho odtrhnúť.
            Lepia sa na neho ako včely na med. *3*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: y.a.n.a......the lucky girls

takovej tanec bych si s ním klidně zatancovala:D.. lepší než ho mít v posteli.. ale nee holky pomocte to sem nepatří:D:D... radši se du schladit do vany:D:D
            • lask1

Ja som ju na niektorom aj videla.

Oni musia vybrať taký pomalý slaďák,
              nie tanečný.
            • thesimsa

In the Closet byla myslim na HIStory tour..:-))
              No bylo by zajimavy kdyby k nemu nejakou fanynku pustili pri tehle pisničce *1*
            • zanesskaaaa

ale je zajímavý.. teda většinou jsem viděla.. že jsou u něj vždycky u písničky You are not alone a nebo She's out of my life *15* .. že jí nevyberou třebba u písničky in the closet:D:D.. tam bych to brala všema deseti:D:D.. i když tuhle písničku jsem ještě na jeho koncertě neslyšela.. to je fakt:))
  • lask1

Michael Jackson...Without You

http://www.youtube.com/watch?v=YS PGtuVY5fE *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit