-
pro všechny
Ahojte všichni strašně sháním cokoliv na čem je písnička ben nevíte na kterém albu to vyšlo?nemužu to sehnat *9* *9* -
-
Re: pro všechny
No já teď nevím, vím, že ho mám, ale nevím na jakém je... Ale můžu Ti jí poslat... -
-
Re: Re: pro všechny
to bych ti byloa vděčná mocinky *4* -
-
Re: Re: Re: pro všechny
Tak mi pošli e-mail vzkazem, ju?
-
-
-
-
Pro lask1
Já vím, že by bylo mnohem lepší, kdyby nebral žádné léky, ale víš Majkí musel. Vzhledem k tomu, že měl tu popáleninu II. stupně, tak to nebyl žádný med. Skalpel vlasů, implantát mu vkládali do hlavy, takže on musel trpět celý život neskutečnými bolestmi. Do toho se přidaly bolesti zad, takže on musel trpět celý život jak čert.
Nehledě na to, že trpěl psychicky a ještě fyzicky :-( Je to nářez na jednoho človíčka je toho moc! -
-
Re: Pro lask1
Ja viem, že to mal ťažké.
Jeho tá hlava bolela aj potom počase? -
-
Re: Re: Pro lask1
Muselo to být strašný. Je mi ho pořád tak líto a pořád víc a víc a víc... Když člověk vidí jak to neměl lehké, když čteš čím procházel a stále toho víme víc a víc, tak má člověk chuť udělat dvě věcy. Obejmout Majkího a rozbýt huby všem, co mu tak ubližovali :-( -
-
Re: Re: Re: Pro lask1
Ja to cítim podobne.
Boli taký čo chceli z neho vymámiť a vysúdiť peniaze. A nielen tie obvinenia,
ale čítala som, že ho chceli žalovať lebo mal zmluvu, že bude koncertovať s bratmi v USA a on prijal koncertovanie v Anglicku.(chceli 40 mil.)
V polovici júna písali, že ho chce zažalovať naká jeho hovorkyňa za porušenie zmluvy, ale že je naďalej jeho faninkou. Tiež chcela podobnú sumu.
Na stránke www.majkldzeksn.com som raz čítala, ze ho chcel neaký producent, ktorý bol aj trestaný za daňové úniky a po odpykaní trestu mu dal Miki druhú šancu zažalovať za to, že neodohral 2 koncerty milénia, ale vraj to ten producent sám zrušil a odložil o rok, potvrdil to Mikiho asistent a bodygárd.
Požadoval 21 mil. a dostal 5 mil, lebo to bolo tvrdenie proti tvrdeniu.
Ten Miki bol taký dôverčivý, kdeaká sviňa sa na ňom chcela obohatiť. -
Re: Re: Re: Pro lask1
Já bych všem co Majkímu ubližovali, přála aby si prožili stejnou bolest jako on... -
-
Re: Re: Re: Re: Pro lask1
To jo, on si chudinka vytrpěl tak moc, že to skutečně bolí i nás, protože víme jak úžasný byl a co všechno udělal...
-
-
-
-
-
Pre Angie72
Angie čo na to povieš čo písali, že Murray bol doktorom aj Jamesa Browna, ktorý vraj tiež bral lieky tlmiace bolesť a umrel pred 3 rokmi na zástavu srdca.
To je neaká moc velká náhoda.
To by sa už nikto nemohol vyhovárať na neakého asistenta.
Písali aj, že Michael chcel vtedy ešte jeden liek, lebo mu ten propofol celkom nezabral a zobudil sa.
Tak mu dali demerol a kombinácia týchto liekov vraj asi spôsobila komplikácie.
Ešte je možné, že mu obviklá dávka nepomáhala, tak potreboval zvišovať dávku, keď bol už naviknutý.
Som z toho smutná, ale niektoré veselé videá mi občas urobia náladu. -
-
Re: Pre Angie72
A ten Murray sa vraj vyhováral, že nezavolal záchranku skôr, lebo nemohol nájsť telefón.
Ale dokázali mu, že telefón bol blźko.
Klamanie mu moc nejde.
Ten tak lahko neprizná ako to bolo. -
-
Re: Re: Pre Angie72
No, telefon byl velde Majkla celou dobu. On přiznal, že lék podal, ale teď se řeší, jestli to byl ten Demerol co zavinilo infarkt. Je to přeci jasný, že když zkombinují dva takové léky, že to vyvolá zástavu. Taková nezodpovědnost... -
-
Re: Re: Re: Pre Angie72
Nechcem tak hovoriť, ale mali by ho zavreť a zahodiť klúč.
Ako sa ku Michaelovi vôbec taký človek dostal, to by ma zaujímalo.
Písala si, že mu bol doktorom 3 roky?
Pred 3 rokmi vraj umrel ten Brown.
Možno keby sa to v tedy lepšie preštrilo...
To nie je doktor ale... -
-
Re: Re: Re: Re: Pre Angie72
Máš pravdu. A v roce 2006 léčil jedno z dětí Majkího... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pre Angie72
Najlepšie by bolo keby nemusel brať žiadne lieky.
Nevie sa aké to môže mať vedlajšie účinky na organizmus.
-
-
-
-
-
Re: Pre Angie72
Ahojík, já jsem se k tomu právě vyjádřila už ráno, ale admin mi smazal příspěvek, i když tam nebylo nic sprostého. Tak to řeším se správcem.
Jinak je to skutečně špatný, protože Murray šel spát, což neměl. Neřekl asistentovi, že už podal Majkímu léky, což je taky chyba. Další věc je ta, že Majkímu měl pomoct jinak. Je tolik léků, které pomohou vyléčit nespavost. A nespavost se dá léčit! Demerol co předepsal dermatolog byla taky hodně špatná volba, protože to je jako by ti doktor napsal Morphium. To je to samé. Já doufám, že můj koment vrátí a potom si to přečteš, já už totiž nevím, jak jsem to napsala a psát znovu se mi nechce, jsem nějaká vyčerpaná dneska.
-
-
29.srpna
ahojky,chtěla jsem se zeptat jestli někdo neví co se bude dít 29.srpna na majklovo narozky, jestli někdo o tom něco víte tak prosím napište. *7* -
-
Re: 29.srpna
Někdo tu nedávno psal o nějaké louce, já nevím. Jo vím, že odpovídala Torema, tak se zkus zeptat jí, až tu bude. Já jsem na to odpověděla, že na přehršle velký akce nejsem... -
Re: 29.srpna
Mamka říkala,že v Praze má být v klubu Techtle-mechtle nějaká oslava jeho narozenin,nic bližšího k tomu nevím.Jen,že to pořádají jeho fanoušci. *3*
-
-
kniha
Včera jsem si koupila Knihu MJ.Musím říct,že je skvělá.A to jak mu objednali ty prostitutky a on jim četl Bibli je strašně sladky.Jeho otce nenávidím čím dál víc a MJ stále víc a víc miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* -
-
Re: kniha
Jo ta je hezká, tu mám už dááávno přečtenou :-) Ale dnes mi konečně přišla knížka Moonwalk, tu napsal Míša, tak se těším, až si k ní večer lehnu a začtu se. Ještě jsem jí nečetla, čekám na večer :-)
Anetry, je to od David Hermitte a mají jí v knihkupectví. Dáš za ní kolem 300,- -
-
Re: Re: kniha
jjj...ta je senzační..jí mám taky pujčenou z knihovny.. *3* -
moonvalk je skvělá knížka tu jsem dočetla asi před tejdnem nejlepší jak píše o svých holkách....jak k nim před bránu choděj náky ženský a říkaj "víte já jsem michaelova žena" nebo " já tu jenom nechám klíče od našeho bytu"....je to super!!! *14* -
Včera jsem byla v knihovně kde jsem si půjčila knížku Moonwalk.Už sem na třetí kapitole a jsem do tý knížky úplně zažraná:)Tu knížku si asi z knihovny zakoupim,protože jí měli ve skladu,tak si jí asi nikdo nepůjčuje.A tet si chci ještě koupit tu jak napsal David Hermitte
-
-
zlí jazykové by řekli,proč jim četl bibli,místo toho,aby s nimi prováděl to,k čemu jsou určeny,ale to už si asi domyslíte *1* -
-
To byl ještě strašně mladej ještě před Thrillerem a zlí jazykové v té době opravdu začäli přemítat o jeho Orientaci ale mě to co udělal příjde vážně moc sladké *14*
-
-
kterou knihu? kdo ji napsal? díky za odpověď. -
-
Je to kniha věnovaná památca MJ o jeho životě a karíéře a na psal ji David L'Hermitte.Je opravdu pěkně napsana takže doporučuji -
-
Re: Re: Re: kniha
Tu knihu psal Hermitte ještě, když Majkí žil. Proto je tak strohá, proto tam toho tolik není o psoledních dní. Ta kniha měla vyjít na počest Comebacku, ale bohužel. To, že zemřel Majkí dopsala redakce...
-
-
-
-
úryvek rozhovoru
xbd846:Ahoj, jaky komentare mas presne na mysli? Spravci fanklubu mohou mazat pouze nevhodne/vilgarni a urazlive prispevky v diskusich. Mas, prosim, nejaky konkretni priklad?
Riki: Ahoj, no ano. Angie72 tam vložila slušný příspěvek, ketrý jsme si bohužel nestihly přečíst a hned byl smazán. A když můžete mazat vulgární příspěvky, tak proč je nemažete?? Na diskuzi chodí plno lidí, kteří nám chtějí zkazit náladu a napíšou si tam tisíc vulgárních slov a vy to nesmažete.
xbd846:Ähoj, o jake osobnosti to ted mluvime? O mazani prispevku v diskusich se staraji spravci u dane osobnosti. Toto samozrejme proverim a pokud k pochybeni spravce opravdu doslo, prispevek obnovim a uzivateli odeberu spravcovstvi.
Riki: o diskuzi-Michael Jackson. Tak to jsi moc hodnej, díky moc.
xbd846: Jeste jednou diky za pripominku. Celou vec prosetrim. Kazda osobnost muze mit maximalne 3 spravce, nahodou nevis, ktery z nich maze tyto prispevky?
Riki: ne to vážně nevím, promiň, myslela jsem, že buď ty nebo nikdo jiný, mohla bych tady ten náš rozhovor zveřejnit na diskuzi aby každý věděl, se obracet na tebe?
xbd846: Urcite muzes.. Ja jsem administrator spravcu. -
-
Re: úryvek rozhovoru
A navíc sprívce píše, že admin může mazat pouze vulgární příspěvky,atd. a to nedělá. Když tady píší sprostě tak je nechají... -
-
Re: Re: úryvek rozhovoru
Ja si myslím, že tých príspevkov je tu teraz tak vela, že to asi nemajú kedy čítať a kontrolovať.
Museli by vymazať aj tú sériu negatívnych odpovedí na daný príspevok. -
-
Re: Re: Re: úryvek rozhovoru
No hlavně, že měli čas na můj... Který byl slušný. -
-
Re: Re: Re: Re: úryvek rozhovoru
Ja so tu včera nebola, ale dnes som si trochu prečítala tie niečo z tých článkov.
Nemám slov, už nevedia ako by to ešte zamotali.
Ja si myslím, že ten Michaelov otec vyhlasuje ,že je Omer Mikiho syn, lebo boli správy, že je Miki neplodný kôli nemu. Tak to chce vyvrátiť.
čo sa týka toho asistenta, Murray to chce asi na niekoho hodiť.
Píšu, že Murray bol doktorom aj Jamesa Brawna, ktorý bral tiež lieky tlmiace bolesť a pred 3 rokmi zomrel na zástavu srdca.
Je to neaká moc velká náhoda.
V tedy bol tiež na vine asistent? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: úryvek rozhovoru
Ten Murray by mal ísť radšej kopať kanále ak ho nezavrú.
To je nebezpečný človek, profesionálny babrák.
-
-
-
-
-
Re: úryvek rozhovoru
Moooc děkuji, jsi zlatíčko. No tady jsou 4 a píše, že mohou být 3. Na mail mi nikdo neodpověděl.
Moc ti děkuji, jsi vážně zlatíčko... -
-
Re: Re: úryvek rozhovoru
nn, to nestojí za řeč, Angie, kdyžtak se obrať na xbd846, ju? Pa :) -
-
Re: Re: Re: úryvek rozhovoru
Ale stojí to za řeč. Moc ti děkuji, vážně :-)
-
-
-
-
AnickaMichaelVranova
Ahojky je mi vazne moc smutno,je mi lito ze uz tu neni mezi nami a ze nam uz nikdy nezaspiva,miluju ho a nikdy bych si na nej nedovolila rici neco spatneho,ale ted vam vsem pisu po pravde:Myslim si ze Maike zije!!!Protoze neni pravda ze tu neni on tu je-NEUMŘEL!! *9* -
fotky
Chtěla jsem se zeptat když sem dám fotky,tak jestli je schvaluje admin a nebo se tam dávaj automaticky sami -
-
Re: fotky
Zřejmě admin. Já například dávala na web link, odkaz a nezveřejnil ho... -
-
Re: Re: fotky
Aha,já jenom že jsem sem dávala hafo fotek asi pře 5 dny a pak sem to zkusila za 2 dny znova a ještu tu není ani jedna fotka a asi ani nebude
-
-
-
AnickaMichaelVranova
Ahojky chtela bych se zeptat na tu rukavici jak s flytrama tak tu v tom videoklipu Black or White,prosim nevite kde bych ji sehnala??Dekuju moc!! *3* -
-
Re: AnickaMichaelVranova
To neseženeš. Možná půjde do aukce, ale ta se vyšplhá na majlant.
Flitry pro Majkího teď dělal Swarovski. I na poslední turné mu je teď chystal :-((( -
-
Re: Re: AnickaMichaelVranova
Dekuju moc a kolik by to od toho svarovskyho stalo??To asi nwis co???Jinak dekuju moc za odpoved!!! *9* -
-
Re: Re: Re: AnickaMichaelVranova
Tak to fakt nevím, ale vem si, že stříbrný prstýnek od něj, kde máš pár kamínků stojí kolem 1000,- korun. Tak si zkus spočítat takovu práci na rukavici. To prostě je drahá záležitost. -
-
Re: Re: Re: Re: AnickaMichaelVranova
Tjn,jinak dekuju za odpoved!!!!:-* *3*
-
-
-
-
-
Ehhh... :D
Moc se omlouvám, ale po několikáté jsem si pouštěla písničku Gone Too Soon. A Michael ji složil pro jednoho chlapce Ryana, který myslím zemřel na AIDS. Mohla bych se zeptat na nějaké info o něm a jak se ten Ryan jmenuje celým jménem i příjmením? Děkuji a omlouvám se. *4* -
-
Re: Ehhh... :D
Jmenoval se Ryan White. Zemřel ve 14 ti letech na Aids. Nakazil se přes infuzi kterou dostal v nemocnici. Majký mu byl oporou až do jeho smrti. Po té byla založena nadace Ryana White pro lidi nemocní Aids -
-
Re: Re: Ehhh... :D
Omlouvám se ve 14 se nakazil a zemřel v 18:) -
Re: Re: Ehhh... :D
http://ryan-white.wgz.cz/
-
-