Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lady_jackson

Dobrou

Přeju Vám dobrou noc a hezkou neděli
    • lask1

Re: Dobrou

Aj tebe, pekné sny.
      Ak nenapíšu zase neakú hlúposť, tak možno bude hezká.
      Ale v nedelu hádam "pracovať" nebudú tí klamári.
  • terinda321

...

Tak se tu pro dnešek mějte... já jdu soukromě truchlit... zase zítra pááá
  • angie72

R.I.P

Miluji Tě!!! Co víc dodat? Byl, jsi a budeš ten nej človíček na celém světě s tak úžasně obrovským srdíčkem...
    • jirineczka

Re: R.I.P

angie jsi uzasna jak poakzde dokazes vystihnout to co chcou rici i osttni smekam pred tebou
      • lady_jackson

Re: Re: R.I.P

souhlasím.. Angie to vystihla přesně.. je skvělý, že Michael měl takové fanoušky, kteří ho vnímali srdcem..
        • jirineczka

Re: Re: Re: R.I.P

no nic loucim se s vama zitr abrzo vstavama vracim se domu ceka me 6 hodin cesty autobusem tak dobrou a at se Vam neco zda o Majkím
          • lask1

Re: Re: Re: Re: R.I.P

Podobne aj tebe.
        • jirineczka

presnetak ne kazdy clovek ma srdce na pravem miste jako angie
      • angie72

Re: Re: R.I.P

Děkuji Jiřinko :-)
        • jirineczka

neni zac slunicko,akorat me mrzi ze si se mnou nechce nikdo psat dneska jsem tu vecer napolsedy protoze se zitra vracim domu z dovolene a tam na me ceka muj pritel a tennema rda jak ponocuju
  • lask1

Michael

Dievčatá tá sviečka sa mi celá roztiekla a mala chvílu dva plamene.
    Bola to velká sviečka. Prvý krát som ju zapálila, keď sme minule zapalovali, na počesť toho koncertu.
    A teraz druhý krát.
    Má taký velký plameň.
    Je roztečená po celom tanieri, takže za chvílu sa asi roztopí úplne.
    To sa mi dávno nestalo.
  • lady_jackson

gone too soon

Michaeli, odešel jsi příliš brzy, ale svět na tebe nikdy nezapomene.. Miluji Tě a navždy budeš v mém srdci..
    • jirineczka

Re: gone too soon

krasnereceno dala jsem ti jednicku
      • lady_jackson

Re: Re: gone too soon

děkuju..
  • terinda321

miluji tě

je to tady.... na tebe michaeli, miluji tě... chybíš mi a nikdy neodejdeš z mého srdce
  • lady_jackson

perlička :)

Poslechněte si nevydanou písničku s dojemným textem "If you dont love me", kterou Michael složil, když připravoval album Dangerous:

http://www.youtube.co m/watch?v=_mDApwPc1QM&feature=relat ed
  • jirineczka

Jedině Majkí

to uz vsichni spite ze si s emnou nechce psat???
  • jirineczka

MJ

lidicky pojdte si nekdo povidat
  • jirineczka

Majklíkček

ahojyk lidicky dnesak jsem cetla noviny a bylo tam napsano ze s eprej nasla matka Omera a Blanketa prej se jmenuje Pia Bahtti a prej se k tomu nehce vyjadruvat,pry pracovala u Majkího v neverlandu a mela s nim blizsi kontkat tak nevim co si mam o tom myslet
    • zanesskaaaa

Re: Majklíkček

nevěř všemu co vidíš napsaný.. může to být jenom obyčejná paní co se chce zviditelnit.. neříkám že to nemůže být pravda.. ale to ví jenom Michael.. BOHUŽEL!!! *9*
      • mikkk

Re: Re: Majklíkček

JJ,každej si dneska stejně věří čemu chce.a stejnbě se nikdy veřejnost nedozví pravdu o všem co se týče Michaela...
        • lady_jackson

Re: Re: Re: Majklíkček

to je fakt, jeho život byl a navždy bude plný tajemství, který zná jenom on
          • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Majklíkček

hele nechces jit na vzlazy tamsi muzem psat je to rychlejsi a hlavn ete nikdo nevidi co si pisem
            • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Re: Majklíkček

ja jenom ze tad yto trva nez si to clovek precte a nez to prijde vis??? tak jsem jenom myslela ze vzkazy jsou prece jenom rychlejsi
        • jirineczka

Re: Re: Re: Majklíkček

presne bulvar neco napise a ten kdo tomu chce verit tak tomu veri a ten co nechce tak tomu neveri
      • jirineczka

Re: Re: Majklíkček

ja bulvaru uz neverim ani slovo myslim si ze dokad clovek nanatahne brka sprominutim tak o nem nepisou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit