-
Dobrou
Přeju Vám dobrou noc a hezkou neděli -
-
Re: Dobrou
Aj tebe, pekné sny.
Ak nenapíšu zase neakú hlúposť, tak možno bude hezká.
Ale v nedelu hádam "pracovať" nebudú tí klamári.
-
-
...
Tak se tu pro dnešek mějte... já jdu soukromě truchlit... zase zítra pááá -
R.I.P
Miluji Tě!!! Co víc dodat? Byl, jsi a budeš ten nej človíček na celém světě s tak úžasně obrovským srdíčkem... -
-
Re: R.I.P
angie jsi uzasna jak poakzde dokazes vystihnout to co chcou rici i osttni smekam pred tebou -
-
Re: Re: R.I.P
souhlasím.. Angie to vystihla přesně.. je skvělý, že Michael měl takové fanoušky, kteří ho vnímali srdcem.. -
-
Re: Re: Re: R.I.P
no nic loucim se s vama zitr abrzo vstavama vracim se domu ceka me 6 hodin cesty autobusem tak dobrou a at se Vam neco zda o Majkím -
-
Re: Re: Re: Re: R.I.P
Podobne aj tebe.
-
-
presnetak ne kazdy clovek ma srdce na pravem miste jako angie
-
-
Re: Re: R.I.P
Děkuji Jiřinko :-) -
-
neni zac slunicko,akorat me mrzi ze si se mnou nechce nikdo psat dneska jsem tu vecer napolsedy protoze se zitra vracim domu z dovolene a tam na me ceka muj pritel a tennema rda jak ponocuju
-
-
-
-
Michael
Dievčatá tá sviečka sa mi celá roztiekla a mala chvílu dva plamene.
Bola to velká sviečka. Prvý krát som ju zapálila, keď sme minule zapalovali, na počesť toho koncertu.
A teraz druhý krát.
Má taký velký plameň.
Je roztečená po celom tanieri, takže za chvílu sa asi roztopí úplne.
To sa mi dávno nestalo. -
gone too soon
Michaeli, odešel jsi příliš brzy, ale svět na tebe nikdy nezapomene.. Miluji Tě a navždy budeš v mém srdci.. -
-
Re: gone too soon
krasnereceno dala jsem ti jednicku -
-
Re: Re: gone too soon
děkuju..
-
-
-
miluji tě
je to tady.... na tebe michaeli, miluji tě... chybíš mi a nikdy neodejdeš z mého srdce -
perlička :)
Poslechněte si nevydanou písničku s dojemným textem "If you dont love me", kterou Michael složil, když připravoval album Dangerous:
http://www.youtube.co m/watch?v=_mDApwPc1QM&feature=relat ed -
Jedině Majkí
to uz vsichni spite ze si s emnou nechce psat??? -
MJ
lidicky pojdte si nekdo povidat -
Majklíkček
ahojyk lidicky dnesak jsem cetla noviny a bylo tam napsano ze s eprej nasla matka Omera a Blanketa prej se jmenuje Pia Bahtti a prej se k tomu nehce vyjadruvat,pry pracovala u Majkího v neverlandu a mela s nim blizsi kontkat tak nevim co si mam o tom myslet -
-
Re: Majklíkček
nevěř všemu co vidíš napsaný.. může to být jenom obyčejná paní co se chce zviditelnit.. neříkám že to nemůže být pravda.. ale to ví jenom Michael.. BOHUŽEL!!! *9* -
-
Re: Re: Majklíkček
JJ,každej si dneska stejně věří čemu chce.a stejnbě se nikdy veřejnost nedozví pravdu o všem co se týče Michaela... -
-
Re: Re: Re: Majklíkček
to je fakt, jeho život byl a navždy bude plný tajemství, který zná jenom on -
-
Re: Re: Re: Re: Majklíkček
hele nechces jit na vzlazy tamsi muzem psat je to rychlejsi a hlavn ete nikdo nevidi co si pisem -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majklíkček
ja jenom ze tad yto trva nez si to clovek precte a nez to prijde vis??? tak jsem jenom myslela ze vzkazy jsou prece jenom rychlejsi
-
-
-
Re: Re: Re: Majklíkček
presne bulvar neco napise a ten kdo tomu chce verit tak tomu veri a ten co nechce tak tomu neveri
-
-
Re: Re: Majklíkček
ja bulvaru uz neverim ani slovo myslim si ze dokad clovek nanatahne brka sprominutim tak o nem nepisou
-
-