Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Články

Mňa tie články najviac vytáčali asi pred týždňom.
    Tuším to boli tie Halperinove keci.
    A ešte to s tými nohami, že bol narkoman, to ma nasralo, lebo deň pred tým som na vierohodnej stránke videla tú istú fotku a článok, že ho uštipol pavúk a že sa z toho liečil.
    Napísala som tam neaké reakcie na jeho obranu, že to nie je pravda atď...
    Myslela som, že tam ešte niečo napíšem, ale už som nemala na to silu.
    A tie negatívne reakcie niektorých ludí ma naštvali.
    Myslela som, že praskne obrazovka.
    Celý deň som bola naštvaná, keď sa niekto vyjadruje o pedofilii atď...
    a ani ho nepoznajú.
    Ale teraz to už tak neberiem, lebo to čo napísali dneska je ubohosť.
  • angie72

Stížnost

Kdo se tedy přidá k té stížnosti?
    Když tak napište své e-maily vzkazem, pošlu vám to, dejte to kolovat a potom prosím co nejdříve vraťte...
    • simoona

Re: Stížnost

No já by sem se přidala k tý stížnosti.Mám ti můj email poslat na tvůj vzkaz.
  • kristyn875

bouřka

tak Majký nam přinesl bouřku..to asi aby déšť smyl všechnu tu špínu a lži *3*
    • angie72

Re: bouřka

Tady pršelo, ale nebe svítilo a je duha, tedy byla :-)
    • lask1

Re: bouřka

Na to si ešte dlho počkáme, aby sa to svinsto zmylo.
      To jest - Až naprší a uschne.
      Ale to by muselo pršať aspoň mesiac.
  • bibi1

:((

Dnešní den je pro mě fakt jak zlej sen, měsíc co zemřel Michael, hnusnej bulvár a k tomu dnes manželovi zemřela teta, kterou jsme měli hrozně rádi:(( Promiňte, že to sem nepatří, ale já už jsem s nervama v čudu a musím se z toho alespoň vypsat.
    • kristyn875

Re: :((

to vůbec neva..je to lepší když se z toho vypíšeš..to je mi moc líto, že zemřela..jako dneska celej den si pouštím jeho písničky a videjka..ale totálně mě dneska nasrala ta nova..takový keci..chudák Majký..R.I.P. *9* *9* *4*
      • angie72

Re: Re: :((

Já to neviděla. Co tedy konkrétně říkali?
        • kristyn875

Re: Re: Re: :((

že Majky neměl nos prý jenom nějakou chrupavku, a proto si prý přilepoval umělej nos..větší kravinu sem fakt neslyšela *16* to už je jak s tím levým uchem *9*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: :((

Jsou to dementi. Sepsala jsem stížnost, a jak jsem už prve psala, můžete s epřidat podpisem. Kdo má zájem, pošlu mailem zítra hromadně, ale prosím zašlete to včas zpět :-)
  • anetry

nova

lidičky, to co bylo ve zprávách nemá obdoby. nejdřív řeknou že měl umělej nos a pak teprve že dostal cenu za svouje dobročinné aktivity. chápete to????
    a navíc... prosím vás copak on může mít někdo díru uprostřed obličeje?????!!!! dyť to není možný. já tomu nevěřím. tohle je informace do bulváru... ale to, že to dali do seriózních zpráv na nově to mě úplně vystrašilo.
    prosím vás co si o tom myslíte???
    mě je z toho špatně. kéž by mu už dali pokoj. ;(
    • anetry

Re: nova

mě je z toho smutno-... proč o něm pořád říkají takový hnusný věci a ještě k tomu ve zprávách, kde k tomu každej uvěří. vždyťto nemůže být pravda, aby někdo neměl nos, ale lidi jsou tak pitomý
      • lask1

Re: Re: nova

Pochybujem, že tomu vôbec niekto uverí, veď už sa tolko nezmyslov o ňom popísalo, že už tomu málo kto uverí.
        Nepodceňujte ludí.
        Iba hlupáci tomu uveria a na nich sa vy.....

Páči sa mi jedna veta z filmu Forest Gump, ktorú povedal Forest Gump - Pre hlupáka, každý hlupák.
      • kristyn875

lidi sou tak pitomý že těhlem žvástum věří.. *9*
    • kristyn875

přesně..mám na to stejný názor..sráči..to je fakt ta nej kravina..aby neměl vůbec nos...tomu prostě nikdy neuvěřim..jak říkal Majky lidi z bulváru sou ¨banda ignorantů! *8*
      • lask1

Je to hajzlový papier.
    • lask1

Ja to beriem s rezervou čo sa napísalo, lebo tomu neverím.

Čím je väčšia megahviezda, tým väčšie je mediálne šialenstvo.
      Uvidíme ako sa to časom všetko vyrieši.
      Teraz tým všetci fanúšikovia žijú, preto na tom ptrebujú zarobiť za akúkolvek cenu.
      Sú to nechutné reklamné ťahy.
      Niektorý ludia skrátka nemajú žiadne svedomie.
  • terinda321

michael

Zdravím Vás fanoušci, doufám, že se dneska přidáte a budete s náma zapalovat svíčku na michaelovu počest, když je to měsíc..... Milujeme Tě Michaeli
  • bibi1

Nova

Že ty bludy píše blesk mě nepřekvapí, ale že už to daj i do zpráv, to jsou ale hovada. *10*
    • lask1

Re: Nova

To sa asi mýliš.
      V správacch bolo, že Miki dostal cenu,
      vo Viedni. Nie bulvár.
      • bibi1

Re: Re: Nova

Bylo to tam, říkal to Rey, o té ceně mluvili na Nově jen okrajově, hlavně je zajímali ty drby.
        Pěkně o něm mluvili na ČT1.
    • kristyn875

Re: Nova

mno přesně teď sem to sem chtěla napsat..sráči..takový sračky do novin..tomu se říká úcta zemřelému?? *9* kreténi..takový lži..ať všichni zkončí v pekle *16*
  • bibi1

cena

Michael dostal jednu z cen za záchranu světa. Cenu za něj v Rakousku přebíral Jermaine.
    • lask1

Re: cena

Teraz to bolo v správach.
      Jermaine spieval pieseň Smile.
      Vraj plakala aj obloha, lebo pršalo.
  • angie72

Komentář

Fanoušci, prosila jsem vás o komentář do knihy, ale chtěla bych vás požádat i o komentář, který by se týkal bulváru. Pokud chcete, abych váš koment vložila do knihy, tak můžete napsat hezký o Michaelovi, ale právě teď píšu o bulváru, tak by se mi hodil nějaký k tomuto tématu.

Můžete mi je posílat do vzkazů, děkuji...
  • angie72

To už je vrchol!!!

Tedy co si to zase dovolují?!?!?!
    A jak by asi vypadal při pohřbu, když byla rakev otevřená a malá Paris byla tatínkovi dát náramek se srdíčkem?
    A jen idiot by pochyboval. Kdy nu už proboha dají pokoj???
    Fanoušci trpí, já jsem dnes totálně na dně, brečím, jako by zemřel právě teď. Ve 23:26 zapalujeme svíčku, no ona mi už teď tady hoří a ve 22:28 to je měsíc, co ho záchranka odvezla. Hodina úmrtí stejně není pravá, jelikož byl v hlubokém kómatu a nedýchal.

Je mi strašně!!!
    • lina25

Re: To už je vrchol!!!

Angie, tak to je nás víc
      • lady_jackson

Re: Re: To už je vrchol!!!

přesně tak.. shlídla jsem teď několik jeho videí a zase jsem se hrozně rozbrečela.. nevím, jestli se z tohohle někdy dostanu, mám pocit, že smrt Michaela mě bude až do konce života bolet a nikdy se s tím úplně nesmířím.. *9* jdu také zapálit svíčku..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit