Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • surrinka

Úcta Michaelovi

Michael byl nádherný člověk duší.Miluju ho a obdivuju je to můj velký vzor.
    Ti co se o něm chtějí více dozvědět tak tady: http://allmichaeljackson.blog.cz
    j sou i rozhovory v češtině :))
    R.I.P. King Of Music
    • lady_jackson

Re: Úcta Michaelovi

Přesně tak.. Moc se mi líbilo, co o něm na pohřbu řekla Brooke Shields - on se díval srdcem. A myslím, že to srdíčko měl nádherný.. *4*
  • Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/119566/michael-jack son-50-v-marnici-mu-ukradli-umely-n os.html
    • lask1

Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Potrebujú stály finančný príjem, tak píšu hovadiny aby na tom zarobili.
      To je celé.
    • simoona

Jak Majkí umřel tak o něm pořád bulvár píše ale místo aby psal o něm hezky tak oni o něm píšou hnusně že se nestyděj.Proč třeba nenapsli některý věci dřív který věděli,ne oni to musej napsat tet.Jsou už trapný a vůbec tomu nevěřim co oněm píšou.
      • bibi1

Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Přesně tak, jsou to hyeny mizerný.
        Čest jeho památce!!!!!
    • bibi1

Tak tohle je už opravdu vrchol, nemám slov. Kdy tohle zkončí? *9*
      • lina25

Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Uvidíme, co mu dle bulváru ukradnou zítra. Ani nechci pomyslet! Tohle už je fakt přehnaný. Jeho plodnost a sexuální život, už je dle bulváru asi nuda, navíc se teda zjistilo že má syna, po té co ho bulvár tímto zbavil titulu Panic nebo gay, tak se asi musí zaměřit jinam. Na jeho tvář....Co se mu kde rozpadlo, teď bude plnit titulky bulváru. Jak říkal Majký, dát na hromadu a zapálit!
        • lask1

Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Už z neho robia totálneho Frankenštajna.
          Možno že mal na hlave aj zips.
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Že měl na hlavě zip a k tomu na zádech spínač vyjde zítra:) Musíme jen vydržet:)
            • lilonely

Re: Re: Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

A když otevřel pusu, tak mu z ní vyšlehl fialovej laserovej plamen *9*
            • lask1

Možno že mal aj tretie oko. *3*
        • lina25

Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Navíc dost pochybuju, že by jeho tělo nebylo hlídané!
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

To by normálneho človeka ani nenapadlo napísať takú hovadinu, že si nos priliepal lepidlom.

Dneska sa aj nové zuby robia tak, že sa zub napevno priskrutkuje do kosti.
            A on si bude nos lepiť na chsicht.

Čo si už myslia, že sme slabomyselný, že takej hovadine uveríme.
            • lask1

Re: Lina25

Ale na to už existujú aj doktori, ktorý sa na to špecializujú.
              Ale im už asi nie je pomoci.
            • lina25

No, ono už se dlouho ví, že v Blesku nejsou normální.... Ale musím říct, že tohle mě fakt překvapilo, co vyplodily. A to jsem si myslela, že už mě nic překvapit nemůže
  • Jackson

Lidi co z něho děláte? Pořád to byl proste jenom magor,kokainovy kokot
    • simoona

Re: Jackson

Co to meleš za kraviny???Jaký pořád??A jakej magor a kokainoví kokot??Že tě huba nebolí říkat takoví nesmysli.Kde si na to prosimtě přišel/a??Když se ti nelíbí tak proč sem lezeš a píšeš o něm kraviny??Jenom zavídíš co dokázal a co ty nikdy nedokážeš.
    • bibi1

Vůbec nic o něm nevíš, tak sem nelez, nikdo z nás na tebe tady není zvědavej. Nejradši mám lidi který někoho odsouděj, aniž by o tom dotyčným měli páru. *13*
    • rosaroja_michael_jackson

kdybys vedel/a co majk udelal za cely zivot ze bys ty nebyl/a schopy/a kdybys mel/a penize a nebud sprosty/a a sem nemusis chodit
  • eve-lyn

prostě krásný

http://www.mjworld.net/pictures/
    p rostě krásný fotky..
  • eve-lyn

čtvrté dítě

http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/119349/michael-jack son-je-tohle-jeho-ctvrte-dite.html
    já tomu moc nevěřim..ale je to možný
    • lask1

Re: čtvrté dítě

To už vieme.
      Ale v tie články sa od seba líšia.
      V jednom píšu, že to je jeho syn , v druom zase , že nie je.
      Majú v tom chaos.
      • eve-lyn

Re: Re: čtvrté dítě

tojo..ale já newím uvidíme..jak dopadnou testy otcovství
        • lask1

Re: Re: Re: čtvrté dítě

To bude ešte dlho trvať.
          Dovtedy napíšu ešte kopu blbostí.
  • eve-lyn

ježiši!

tak tohle je fakt otřesnej článek
    http://www.blesk.cz/clane k/showbiz-legenda-jackson/119430/ru pert-everett-je-dobre-ze-to-ma-mich ael-jackson-za-sebou.html
    • kristyn875

Re: ježiši!

to je ale kokot největší...co si o sobě vůbec myslí..degen..ať se de támhle kurvit se svejma a nekecá takovýhle píčoviny..já nechápu jak tohle může jen vyslovit!!!takový bych zabijela *16* *8*
    • lask1

Hlavná stránka Ruperta Everetta
      Fotky - 6
      Videoklipy - 0
      Tapety - 0
      Filmografie - 27
      Fanklub - 18
      Odkazy - 0
      Diskuze - 0
      Napsali o mne - 2
      • bibi1

Re: Re: ježiši!

Je to ubožák kterej nesahá Majkímu ani po kotníky. Sám dokázal hovno a už se o něj otírá.
        • lask1

Re: Re: Re: ježiši!

Máš recht.
          Práve taký si o neho obtierajú hubu čo, o ktorých málo kto niečo vie.
    • lask1

Videla som ho hrať asi v dvoch filmoch a už je z neho majster sveta.
    • lask1

To som už videla.
      Hlupák ostane hlupákom.
  • lask1

MJ - Gone Too Soon

Dojemné

www.youtube.com/watch?v =KuavXaJjuqw&NR=1 *4*
  • torema

Ještě :

Jsem se mrkla na video kde je příprava do Londýna na koncerty a musím říct, že tam fakt Michael vypadá moc hezky a kondičku má taky skvělou. Asi to nikdy nepoberu, že takhle odešel. Na víc prý byl velice na koncerty a na fanoušky natěšenej. Bože . Michaeli chybíš nám tu.
    • angie72

Re: Ještě :

V říjnu jde do kin v USA film z posledních dní Michaela Jacksona. Knám se neví, jestli to přijde. Tak musíme doufat. Mají přes 80 hodin nahrávek.

Jinak Michael nechtěl zemřít, jak se dokonce včera psalo, že chtěl eutanazii.
      Naopak, pomáhal s návrhy nějaké oděvní firmě a Swarovski mu šil na kostýmy ty krásné kamíniky, které tak miloval. Prý plánoval turné.

Nenávidím ty doktory, kteří na něm vypěstovali závislost.
      Doktor nemůže dát mladému člověku na bolest Demerol. To je jako by vám lékař napsal místo Brufenu Morfium. Už potom látka nezabírá a vy musíme víc a víc si brát.
      To samé s Propofolem. Vždyť to je narkóza.
      Co to bylo za doktora? Měl Majkímu dát vitamíny, aby do sebe dostal víc jídla, ale on ho raději uspával, a tak nemohl chudák jíst. Kdy taky? Ale nevěřím tomu, že by byl nezodpovědný a nejedl by. Majkl byl vždy zodpovědný.

3.000.000,- měsíčbě doktor dostával za to, co provedl... Hodila bych ho davu, šmejda, nic jinýho si nezaslouží, protože oba ti doktoři tohle nerozchodí.Dav je jistě zlynčuje...
    • bellunqa

V tom plně souhlasím. Dívala jsem se na video ze zkoušky dva dny před jeho smrtí. Jenže jsem nevěděla, že je to natočené 23.6. 2009, vůbec jsem nemohla pochopit, jak mohl být v takové kondici, když už mu bylo 50 let. Asi nikdo z nás nikdy nepochopi, jak se co stalo a proč k tomu došlo. A už vůbec ne,že nás opustia legenda. Ale to je život.
    • zanesskaaaa

Jojo souhlasím.. ale byl moc hubenej *9*
  • zanesskaaaa

hi

http://www.youtube.com/watch?v=t-U0 gYrmGpM&feature=rec-HM-r2
    tohle je dobrý video.. sice to s Michaelem nemá nic společnýho.. no i když vlastně jo má.. přesně jak říká no podívejte se.. možná pohopíte co tím myslím.. kdyby to náhodou ešlo tak si na youtube vyhledejte Na stojáka - Tomáš Matonoha, Svoboda slova
    • torema

Re: hi

Jo moc hezky to tam vystihl. Ale nevím jestli si z toho dělá srandu. Asi jo. Fakt to u něj nepoznám.
      • zanesskaaaa

Re: Re: hi

to je Na stojáka.. tam si většinou ze všeho dělaj srandu.. teda až na to když někdo umře.. jako prostě sranda ale v mezích.. ale vystihl to perfektně *4*
  • torema

Pocity:

Na rovinu. Jediná CELEBRITA na světě, která se zemřela a mě jeho smrt nesmírně zasáhla. Takhle mě to vzalo po prvé a vůbec jsem netušila, že se mě tak dotkne jeho smrt. A taky jsem si ani nikdy nepřipustila, že by mohl KING OF POP - MICHAEL JACKSON zemřít. Už to jméno když vyslovím. Je to nejzvučnější jméno na světě a nikdy mi to tak nepřišlo , tak jako teď , když není mezi námi.A na jeho koncert už nikdy nebudu moct jít. A to se říká, nikdy neříkej nikdy. A vidíte. Nikdy, už nikdy. Ach jo. Musím letět do práce. Mějte se krásně a večer budu na vás myslet. Zapálím v práci u Michaelovo plakátu svíčku. Ahojte.
    • lady_jackson

Re: Pocity:

Mě to taky strašně zasáhlo. Tehdy před měsícem a při jeho pohřbu jsem hrozně brečela, byla to fakt rána. Říkám si, že kterákoliv by to byla jiná celebrita, tak by mě to tak nebolelo, jako zrovna u něj. Fakt, že se tohohle už nedožil (viz odkaz níže), je trýznivá..

http://www.youtube.com/watch?v= wUK-oOgotJw
      • lady_jackson

Re: Re: Pocity:

oprava, fakt je "trýznivý" :)
      • torema

No a už zase brečím , Ach jo. Jdu do práce. Ahojte.
        • lenka31

Re: Re: Re: Pocity:

ahojky at ti to tam uteče
          • torema

Re: Re: Re: Re: Pocity:

Děkuju.
      • lenka31

To já jsem nikdy při celebritách nebrečela nic a ted umřel on a hned jsem šla s pocitama na dně nevím ale on mi tu tak schází když si uvědomim že tady není hned se rozpláču
        • torema

Re: Re: Re: Pocity:

taky to mám tak. Vlastně brečím skoro pořád.
    • torema

Re: Pocity:

Sorry...."která zemřela"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit