-
Paris Hilton
Ó Bože, ta Paris je ale nehorázná kráááva *9* -
-
Re: Paris Hilton
Ono je to naopak.
Francúzke mesto bolo pomenované po Paris Hilton. *15* -
-
Re: Re: Paris Hilton
Tak v tom případě se velice omlouvám *15* A přeju hezké ráno všem *4* -
-
Re: Re: Re: Paris Hilton
To som si len robila srandu.
Napísali, že "skromná Paris" tvrdí že Mikiho dcera je pomenovaná po nej.
Že si Miki mohol vybrať meno podla Francúzkeho mesta Paris..... to ju nenapadlo. -
-
Re: Re: Re: Re: Paris Hilton
Já jsem si taky dělala srandu, ale možná si Paris fakt myslí, že Majkova dcera i hlavní město Francie se jmenujou Paris jeńom na její počest *3* Víš, proč Paris nikdy nedostane prasečí chřipku? Protože ona přece vepřové nejí *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Paris Hilton
Ale to prasa má asi viac rozumu ako ona. *1*
-
-
-
-
-
-
Michael Jackson
Je mi to hrozně líto.Majkl strašně chybí,
ale zůstává v našich srdcích.
Věřím tomu,že ho mají na svědomí
jeho osobní lékaři.Mohl tady ještě zůstat.
Škoda. *4* -
Předávání cen...udělelní ceny Michaelu Jacksonovi
Viděli jste to na čt24? to bylo krásný...ještě to ani nezačalo a já měla slzy na krajíčku a brečela jsem od začátku celý 2 hodiny, až do konce...pěkně zazpívali jeho písničky, ale byla bych radši kdyby si tu cenu převzal sám a sám tam zazpíval...chyběl mi tam jeho úžasný a nezapomenutelný hlas a jeho srdce...i když věřím, že se na to někde z dálky určitě díval a z té ceny má obrovskou radost...je pravda že nás opustil příliš brzy, ale to co udělal pro svět se nikdy nezapomene a on sám bude žít navždy, protože LEGENDA NIKDY NEUMÍRÁ...jsme s Tebou a vždycky budemi Michaele!!! (jestli si tohle přečteš chci abys jenom věděl že... že Tě tady máme všichni moc rádi a, že se na nás můžes kdykoliv a s čímkoliv obrátit...my tu pro Tebe budeme vždycky, jako jsi tady byl ty pro nás!) MILUJU TĚ! *14* *9* *9* a MOC MI CHYBÍŠ! *9* -
-
Re: Předávání cen...udělelní ceny Michaelu Jacksonovi
Jooo. Taky jsem to celý probrečela. *9* -
-
Re: Re: Předávání cen...udělelní ceny Michaelu Jacksonovi
jj přesně byl to přímí přenos a bylo to překrásný *3*
-
-
Re: Předávání cen...udělelní ceny Michaelu Jacksonovi
co ono bylo nějaký předávání cen??? -
-
Včera od 24.00 do půl třetí do rána. Michael vyhrál zlatou sošku a převzal ji Michaelovo Brat. Jermanie. Ted jsem to asi zkomolila. -
Nebudú to niekde opakovať, alebo na neakej stránke neaký záznam.
-
-
-
před měsícem
Ahoj lidičky,zítra odjíždím na dovolenou,ale chtěla jsem jen říct dokud ještě můžu.Před měsícem Michael jěště pořád žil a možná netušil,že je to jeho poslední den.Já teď tady sedím a brečím a nejraději bych zabila toho dokotora co mu to dal.Michaeli,měj se konečně tak jak sis přál.I LOVE YOU -
-
Re: před měsícem
tak si tu dovču užij :-)
-
-
Dobrou lidi
Dobrou lidi *4* at se vám zdá o Majkím *3* -
-
Re: Dobrou lidi
díky, taky přeju sladké sny o Majkím *4*
-
-
videa
Přeji hezký večer,
objevila jsem dvě nádherná videa O Michaelovi, od jedné izraelské fanynky, jsou fakt krásný..
http://www.youtube.co m/watch?v=Lv979WVbaOc
tohle je smutný.. ale tohle druhý zahřeje u srdíčka, vidět Michaela smát se a šťastnýho *14* :
http://www.youtube.com/watch?v=kC1bxYQsSC8
(mezery v odkazech samozřejmě neplatí) -
-
Re: videa
jsou překrásný
-
-
Jedině Majkí
lidicky ja se tu nudim a styska se mi po Majkím jestli je tu jest enekdo takovy komu se styska po Majkím tak mi plosim napiste ju??? -
-
Re: Jedině Majkí
ale no tak lidicky Majklik bude vzdy s nami. me se po nem taky styska ale musime bijovat a myslet jen ze byl nej zpevak na svete i tanecnik. michael nechce aby jsme se kvuli nemu trpeli myslete jen na dobre chvile co prozival.michael byl uzasny je a bude. -
mě se po něm taky moc stýská.. *9* respektive, stejně bych asi neměla moc reálnejch šancí se s ním někde potkat :) ale je to úplně jinej pocit, když víš, že ho už nikdy neuvidíš, že už nic víc nemůže udělat.. je mi z toho strašně smutno.. *9* -
-
Re: Re: Jedině Majkí
pojd na vzkazy je to rychlejsi a nikdo nevidi sco si pisem a je to tedy i lepsi u emas soukromi a muzes si povidat o vsem -
Re: Re: Jedině Majkí
pijd na vzkazy tam si budem psat je to rychlejsi
-
-
Ju! Můžu do vzkazů? *7*
-
-
MJ
lidicky to tu uz fakt neni??? to ponocuju jenom ja?? -
-
Re: MJ
Ještě jáááá! Taky bych si ráda popovídala.
-
-
Majklík
lidicky ke tu jeste nekdo kdo by si chtel povidat o Majkím??? plosim napiste mi nekdo... *9* -
Majkího video
Hezký večer, jdu jen na skok. Dnes si dávám pauzu s netem, protože píšu knížku a docela to dává zabrat. Ale snad ten výsledek bude dobrý, pokud to vyjde.
Už mám napsané dvě své autobiografie :-)
Koukala jsem včera na Majkího domácí video-dokument. Po Living je i tento moc hezký.
Mě se moc líbí, jak má koncert. Dopzívá písničku a na jeviště přijdou Skoti. Majkí se chytá za hlavu a je vidět, že je skutečně překvapený. Skoti se srovnají na jevišti a v tom přijdou dva mladíci a velikým patrovým dortem a Majkí se chytá za hlavu. A všichni spustí Happy Birthday :-) Měl narozeniny a oni mu přišli popřát. Je to krásný...
Krásný večer a dobrou noc... -
-
Re: Majkího video
To som už tiež videla.
Práve som si pozerala ten dokument s Bashirom - na stream.cz.
Už som si to pred tým pár krát pozrela, ale vždy si pozriem len prvú polku dokumentu, tá druhá je viac menej, ale skôr viac ako menej otrasná.
Je to zostrihané a vykreslené zrejme tak ako to niekomu vyhovovalo.
V príspevkoch reakcií na dokument sa niekto vyjadril, že ak sa niekomu zdá negatívny dojem z Michaela v tomto dokumente, je to preto, že to tak Bashir chcel, aby to tak negatívne vyznelo a že boli neaké veci z toho vystrihnuté. Preto mal Michhael aj svojho kameramana s tajnou kamerou.
Nie že by som sa chcela Bashira zastávať, ale myslím si, že to nemusela byť len Bashirova zásluha, ale celého týmu, režiséra alebo toho kdo to zostrihal a spracoval,aby bol film smutne zaujímavejším a populárnejším pre divákov. Teda niekoho koho možno ani nepoznáme a kto v zákulisí tajne ťahá za nitky.
Ale sú v dokumente aj svetlé momenty, ktoré si každý pozorný divák všimne.
Teda že to bol citlivý, dobrý a úprimný človek.
Aj keby v niečom zaklamal, ja by som sa mu ani nedivila, ani by som mu to nevyčítala. Tí novinári su také supy čo čakajú na korisť. Veď kto z nás občas niečo nezatají.
Kto je bez viny nech hodí kameňom. -
-
Re: Re: Majkího video
Bashir je na veně, jen on sám.
Nechtěl, aby byly vidět v dokumentu děti a oni tam byly. Několikrát mu říksl, že to nechce.
Prostě mu nalhal, že mu pomůže, aby svět viděl, jaký skutečně je, ale udělal opak.
Majkí netočil tajnou kamerou, ta kamera tam byla normálně oficiálně. Ale udělal dobře, že si to natočil a potom to odvysílal... Taky jsem si už na Bashirovi smlsla. -
-
Re: Re: Re: Majkího video
To je pravda, že urobil dobre s tou kamerou.
Pri hentých s...... treba byť predvídaví.
Len v tom druhom dokumente na Youtube je interview s Debie.
Zaujímalo by ma čo hovorila.
-
-
-