Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirineczka

Majklíkček

Lidi ja nechapu proc oni Majkího nejmsladsimu synovi nesutale ltou ze tatinek je na dovolene cetla jsem noviny kde se ten syn pta po tatinkovi ale docela to nechapu vzdyt byl i na pohrbu tatinka tak jak se muze ptat kde je tatinek a prece videl i svou sestru mluvit o tatinkovi na podiu a jak place pro tatinak tak mi to doecal nejde do hlavy bulvaru uz neverimani slovo hodne majkího pošpinili a to by jim nemelo jentak projit co myslite vy???
    • angie72

Re: Majklíkček

To je přeci logický. Je malej, nemá z toho ještě takovej rozum. Navíc oni ho znají nejlépe a pokud mu tvrdí, že je tatínek na dovolené, tak k tomu musejí mít vážný důvod.
      Paris se zhroutila a to samé nechtějí podstupovat u Blanketa.

Naprosto je chápu...
      • jirineczka

Re: Re: Majklíkček

no ot ja takylae jednou mu prece budou muset rict pravdu a je mu sedmm tak mu treba muzou rici ze tatinek odesel do nebe ale ze se na nej z neho kouka a dava na nej pozor al etak asik cekaji az bude vetsi a anudemit trochu vic rozumu
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Majklíkček

já je chápu.. mě když zemřela mamka.. byli mi dva roky.. a celou dobu mi říkali že zemřela když se bouchla do hlavy.. to samozřejmě tak není měla nádor na mozku ale řekněte to dítěti.. neví co to je *4* .. já to chápu..
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Majklíkček

No to je taky strašný :-(((
        • angie72

Re: Re: Re: Majklíkček

Ale třeba mu řekli, že musel odejít... Každopádně k tomu mají svůj důvod. A právě, že mu je sedm. Na to mají času dost...
    • nikkyt

Re: Majklíkček

jo souhlasim
  • tercule

michael

mě nejde stáhnout ten monnwalker....chjo :-( *10* *10* *10*
  • nikkyt

film Ghost

někdo se tady scháněl po odkazu na ten film Ghost.Tak tady je odkaz.Je to na 4 části.tady je ta první akorát tomu chybí český titulky.Ale ty základní věci si tam přeloží každej *3*

http://www.youtube.com/watch?v=CaJaFGrSChY&feature=related

jo a vymažte si mezery v tom odkazu
    • Re: film Ghost

dík za odkaz michael je bůh
      • kacenka33

Re: Re: film Ghost

jo děkuju ale pořád nemám to co jsem chtěla chtěla jsem jako odkaz kde ho stáhnout jako celej film v celku tyhle odkazy už jsem viděla
  • Michael

*15* krásné poledne všem *15*
  • zanesskaaaa

AHOJ

Ahoj.. přeju vám hezký den.. i když už bez Michaela.. ale nesmíme se trápit.. to by on určitě nechtěl:).. jo a mimochodem.. zdálo se mi o něm.. i když taká blbost ale byl tam.. byli jsme někde na párty.. a on si sednul vedle mě.. je to blbost ale prostě je to poprvý co se objevil v mým snu *15* *14*
  • angie72

Ahojky

Všem přeji krásný a pohodový páteční den. Sice média se vždy postarají o to, aby pohodový nebyl, ale my se nedáme.

Držte se fanoušci...
    • mikkk

Re: Ahojky

Taky přeji Všem krásnýý den *5*
      • lina25

Re: Re: Ahojky

I tobě:)
    • Re: Ahojky

Angie tobě taky přeju krásný den i když ten můj nezačal zrovna nejlepé zemřel nám pes *9*
      • angie72

Re: Re: Ahojky

No nééé, to je mi moc líto :-(

Nesmutni, mysli na to, že běhá nahoře po louce s Majkím a je jim spolu dobře. Majkí se ti o něj postará, neboj...
  • kacenka33

Film

Ahojky nevíte kde bych stáhla film s Michaelem? ale MoonWalker už mám...prosím ráda bych viděla ještě nějaký film kde hraje...díky moc
    • zanesskaaaa

Re: Film

mě se líbí v Muži v černém 2.. je tam upe roztomilej:D:D.. a dokáže si ze sebe udělat srandu a to oceňuju *3*
      • kacenka33

Re: Re: Film

a tam hraje jako někoho dabuje nebo tam je jako normálně vidět?
        • Re: Re: Re: Film

Je tam normálně vidět, ale je tam jen pár vteřin.
    • Re: Film

Ještě je film Bad!
      • lina25

Bad? To vůbec nevím
        • lina25

Re: Re: Re: Film

Vím že je klip, ale film???
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Film

no Bad je písnička ale já jsem chtěla film
            • Re: Re: Re: Re: Re: Film

Bad je i film! Je s dabingem (myslím) a máma ho někde stáhla - ještě jsem se však nepodívala - neměla jsem čas! Kdybych věděla, že film Bad není, tak bych to tu neříkala. Ještě se Majkí ukázal v Muži v Černém 2.
      • kacenka33

jj a nemáš odkaz? na jakýkoliv film s Majkím? prosím moc
        • Re: Re: Re: Film

Bohužel ne, nemám:-(
    • lina25

Re: Film

Tak to pak jedině Ghosts
    • Re: Film

ahoj, nemohla by jsi mi poslat odkaz n aten monwolker?
      • kacenka33

jj určirtě =) http://www.ulozto.cz/2097278/michae l-jackson-moonwalker.avi ale nevíte někdo o těch dalších filmech? třeba duch a tak? nebo další kde hraje sám sebe?
        • angie72

Re: Re: Re: Film

Ducha mám, ten je skvělej. Má asi 35 minut a Majkí tam hraje víc rolí. Četla jsem, že pět, ale viděla jsem jen, že ten starosta co přijde do toho Zámku, je Majkí. Další nevím, jestli tam hraje i další role doopravdy...
  • terinda321

....

Krásné dopoledne....
    • lina25

Re: ....

Ahoj zlatí!
      • terinda321

Re: Re: ....

Ahojky ty můj stane *1* *15*
        • lina25

Re: Re: Re: ....

*1*
  • michael

zdravím, vás všechny... je mi tak zle, z toho všeho co se děje kolem něj, je mi zle z toho, že ON musel zemřít, je mi zle z toho, že už nikdy nebudu mít šanci HO vidět na živo..je mi zle z toho, co o něm říkaj ostatní( rupert everet)...je mi zle z toho, že už tu není.....je mi smutno majky..vrat se!!!!!!!!
    • lilonely

Re: michael

Tak mysli na Michaela. Na to, že se mu určitě hodně ulevilo. Rupert je slizkej přiteplenec a neví, jak by na sebe strhnul pozornost. Na toho se vykašli. OK?
      • Re: Re: michael

oki ....chtěla bych se podívat na jeho celej koncert, ale nemůžu to nikde najít, dá se to někde stáhnout?
        • Re: Re: Re: michael

Možno by si si mohla objednať cez internet - stojí to len 197, CZK

History on film (koncert)- 197,-
          http://www.arara.cz/product/ 27288

alebo

Live in Bucharest the Dangerous tour - 197,-
          http://www.arara.cz/search.p hp?q=Michael+Jackson&class_id=0

(medzery v odkaze neplatia)
  • lina25

:)

Dobré ráno ve spolek:)
    • besta