-
konec
uz mi nepiste vskazi *13* *13* uz to visi -
Michael
koupila jsem si knihu od Davida I Hermitte Micheel Jackson,je to podrobná biografie,která sleduje životní cestu Michaela.stojí 289kč mohu říci že je výtečná.tak krásné ráno těm kteří né a né usnout. *15* -
Dobrou
Noc a krásné sny. Já jsem si objednala teď cd 3x A tudruhou knihu. No snad seženeme i MOONWALK. -
-
Re: Dobrou
Dobrou nooc *4*
-
-
Billie Jean
pínička Billie Jean.. on Michael většinou psal písničky podleskutečnosti.. teda většinou co jsem četla překlad.. myslíte že je to taky o nějakým děvčeti.. víte jak to myslím:D -
-
Re: Billie Jean
No kdo ví. Ale je fakt, že psal podle svých životních příběhů. Kdo ví. To ví jen Michael. -
-
Re: Re: Billie Jean
jj to ví jenom Michael a ten si to s sebou odnesl do nebe.. to je to každej večer si představuju jak bych se třeba vrátila v čase a setkala se s ním.. povídali by jsme si a on by m všechno řekl jak to doopravdy je abych už nemusela žít v domněnkách.. bohužel už se to nikdy nesplní.. asi si myslíte že jsem blázen ale já za to nemůžu:D:D *15* -
-
Re: Re: Re: Billie Jean
Ono stačí si jen přát, aby jsi vklidu usnula..a aby se ti zdál. Pokaždé, když se mi zdál, tak mi bylo všechno divné. Žádné přehnané sny. Prostě, jako by to byla skutečnost. Jednou se mi zdálo o tom, jak umřel...ne jako..viděla jsem ho ještě živého a když jsme od něj odešli, tak nás začala honit policie. A to nejdůležitější, co nám říkal....si nepamatuju. Ale vím jistě, že to bylo něco o jeho smrti...a já kráva si to fakt nepamatuju:-(
Náhoda, co?:-D -
Re: Re: Re: Billie Jean
blázen nejsi já myslim na to samí *15*
-
-
-
-
moonwalk
Nevíte někdo, zdali je ještě možné koupit knihu Moonwalk - životopis MJ? -
-
Re: moonwalk
Když něco seženu, dám ti vědět.Jo?? -
-
Re: Re: moonwalk
Prosim vas,kdyby ste sehnali knihu dali by ste mi taky vedet????Prosim!!! *3* *3* *9* -
Re: Re: moonwalk
děkuju.. taky jdu shánět *3*
-
-
Re: moonwalk
No taky doufám, že ho ještě seženu.
-
-
Nevíte.
Co má všechno Michael za vydané knihy?? Našla jsem i knihu PIvo. Od Michaela Jacksona. -
-
Re: Nevíte.
Ahojky, taky mě to zaujalo :) po tvém dotazu jsem prohledala internet a tenhle Michael Jackson, co napsal knihu "Pivo", je britský pivní publicista a encyklopedista.. čili nic do činění s naším Mikem to nemá *3* -
-
Re: Re: Nevíte.
Tak ještě , že to vím.
-
-
-
Michael
Michal je n angl. Michael.. mám knížku jmenuje se Rok do kapsy.. a píše se tam že: Michal (Michael) - jméno hebrejského původu, znamená ,,kdo je jako Bůh'', ,,podobný Bohu''.. myslím že Michaela to vystihuje *1* -
-
Re: Michael
vystihuje ho to úplně přesně *1* kromě toho, v Bibli je Michael nejvyšší archanděl = Ježíš ve své nebeské podobě. Já to říkám pořád, že MJ byl anděl seslaný na Zemi.. *1* navíc, je to takový hezký jméno.. takový jemný.. jako byl on sám -
-
Re: Re: Michael
Normálně se mi asi budeš smát, ale já mám pocit, že fakt byl a je anděl. Něco na tom jménu a na jeho významné osobnosti je. -
-
Re: Re: Re: Michael
nebudu se ti smát.. já si to o něm myslím taky *1* je to až neuvěřitelné, jak každý kdo ho znal, včetně Lisy-Marie a Debbie, říká jak byl hodný.. několik lidí i prohlásilo (např. Usher) že se díky MJ věnují charitě.. A to jak pomohl tomu Gavinovi.. byl prostě vyjímečnej, nejen v hudbě, ale i co se týče jeho osobnosti. Vždyť kdo z jiných zpěváků tráví volný čas po dětských nemocnicích? Kdo skládá písničky ze kterých je zřejmá láska k lidem a touha zlepšit svět? (např. Man in the mirror, We are the world, Earth song, They dont care about us atd.) Myslím, že se to nedá ani dostatečně vyjádřit, jak moc Michael lidem pomáhal a kolik srdíček rozradostnil.. Je mi strašně líto, že si musel prožít tolik hrozného v životě, protože si to nezasloužil.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
myslim si to i já *4* jinak napsala si to vážně hezky *3*
-
-
-
-
Re: Michael
Úplně přesně. To je super.
-
-
Dobrou
Dobrou fanoušci...krásné sníky *3* -
-
dobro lidi -
Dobrou. -
Dobrou *3*
-
-
MJ - kniha, DVD, Cd...
Produkty MJ - kúpa cez internet
http://www.arara.cz/t/s earch.php?q=Michael+Jackson&class_i d=0 -
-
Re: MJ - kniha, DVD, Cd...
Jééé, díky , zrovna jsem se na to chtěla zeptat. -
-
Re: Re: MJ - kniha, DVD, Cd...
Je tam aj neaký 40 minútový dokument o MJ.
-
-
Re: MJ - kniha, DVD, Cd...
Tie medzery v odkaze neplatia.
-
-
Majklíkček
lidicky je tu jeste nekdo k povidani o Majkím??? -
-
Re: Majklíkček
no jasně.. pokud teda nejdu s křížem po funuse :)
-