Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Novinári

Jedna moja známa zvykne hovoriť, keď je na niekoho naštvaná - " No to by si najradšej niekomu na papuľu nastrielala....."

V živote nezvyknem nikoho byť ako väčšina z nás, ale teoreticky keby som si mala vybrať.....
    .....tí novinári...
    ......jedna po papuli by im neuškodila
    .....možno, že by sa konečne spametali...
    a prestali by písať sprostosti.

Ešte viac by si zaslúžili tí čo Mikiho falošne obvinili a spustili nekonečnú lavínu, ktorá nemá konca kraja.
    • jirineczka

Re: Novinári

jo novinari jsou neskutecny hyjeny a to jak Majkího obvinili z pedofilie byl uz tottalni konec vseho, jeden kluk kteryho prej Majkímel obtezovat prvni reklze ho Majkí obtezoval a potom rekl jak mel jit k soudu ze si to vsechno vymyslel takjako nevim no novinarum uz neverim jako nerikam ze si to neprectu jo ale udela si o tom svuj obrazeka rozhodne tomu neverim co pisou v novinach
  • nikkyt

Prosím

Prosím byl by ste někdo ochotnej mi poslat sms jak dopadly ty výsledky tý pitvy???? Já jedu s rodičema na 2 tejdny na chatu a tam neni počítač a bulváru se nedá věřit *9* . Potřebovala bych abyste mě někdo informoval jak to teda dopadlo číslo bych vám pak napsala do vzkazu.Prosím udělal byste to někdo ?????? *7* Prosím *4*
  • lask1

Michael

Vrchol primitivizmu je to, že najviac si o neho obtierajú hubu tí jedinci, ktorí v živote nedosiahli ani zlomok - 0,00000001 toho čo dosiahol on a o ktorích nezakopne ani prašivý pes.
  • náš majkí

náš majkí zůstane navždy v našich srdcích.zůstane tam jeho krásný hlas jeho pohyby jeho úsměvy ...........no prostě zústane v srdcích náš majklík *14* *14*
  • Michael

*3* Michael je bůh *3*
  • klip

psim vás nevíte jaký byl Majkího poslední klip před tím jak ještě nevišel????
  • zanesskaaaa

koncert

zrovna jsem si stáhla koncert z tour Bad.. neskutečně si to tam užívá.. ještě si stahuju HIstory tour.. v životě je jako malý dítě.. ale na pódiu ten největší ďábel a showman *14* a já ho žeru *14* *15*
  • Michael

Všetko okolo jeho života je zaujímavé a prazvláštne.
    Mal nevšedný život, ktorý len tak hocikto nezažije.
    Je okolo neho vela záhad a špekulácií zo všetkých strán jeho života.
    Všetko okolo neho je skrátka zvláštne.
    Každopádne mnoho záhad okolo neho bolo aj vymyslených, alebo nafúknutých snaživými bulvármi.

Mal nielen nevšedný život, ale aj nevšednú smrť.
    Veď keď si vezmeme, veď on ešte nebol ani podla informácií (ak sú pravdivé)
    definitívne pochovaný.
    Je možné, že preto sa ešte jeho duša potuluje niekde po svete...
    • lady_jackson

Re: Michael

to jsi napsala moc hezky a pravdivě.. *3*
    • zanesskaaaa

Re: Michael

Ano on je pořád na světě. On je v našich srdcích a to je to nejdůležitější. Od tamtud nám ho nikdo nikdy nevezme. I kdyby mě za to mučili, NIKDY na něj nezapomenu. *14* *14*
      • lask1

Re: Re: Michael

Len škoda, že si ho viac všímajú po smrti ako počas života.
        Tie jeho skladby majú naozaj šťavu.
        Aj niektoré zabudnuté pesničky, ktoré som dávnejšie nepočula ma velmi oslovili.
        Ani si neviem vybrať ktorá sa mi viac páči, sú na rovnakej úrovni.
        Dokonca sa mi zapáčili aj tie čo som predtým nepoznala.

Bolo na ňom úžasné, že nespieval len ústami, ale aj srdcom a dušou, že to prežíval.
        Je to na ňom vidieť podla toho ako sa tvári a podla pohybov. A to je viac ako mať iba pekný hlas a vedieť spievať.
      • Re: Re: Michael

moc pěkné *4*
  • angie72

Billie Jean

Koukala jsem, že se dopoledne někdo ptal na Billie Jean, jestli je podle skutečnosti.
    Ano, Billie Jean je dívka, která tvrdila, že s ní čeká Michael dítě a on věděl, že spolu nic neměli. Ona ho obvinila a potom to zase zrušila, protože věděla, že on se nedá a nevyhrála by. Přiznala, že spolu nic neměli...
    Takhle vznikla Billie Jean.
    • zanesskaaaa

Re: Billie Jean

jé to jsem se ptala já.. děkjuji za vysvětlení.. je to hrozný furt by z něho jenom tahali prachy. ale neví co se mu děje uvnitř.. jak ho obvinili z toho zneužívání dětí tak se totálně zhroutil.. koukala jsem na jedno video.. a tam říkali že když Michael zemřel byl psychycky nadně.. a za to mohlo všechno tohleto co o něm říkaj.. oni za to maj prachy ale za to on trpěl.. to jim nestačilo jeho dětství??.. jsou to ubožáci *9*
      • angie72

Re: Re: Billie Jean

To jo, je to strašný. Strašně moc přemýšlím a jsem z toho už tak unavená, že snad v září po volnu půjdu do práce víc unavená, než kdybych makala v jednom kuse.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Billie Jean

tjn.. jim je ukradený že to Michaela totálně zničilo.. hlavně že maj PRACHY.. to je pro ně to důležitý.. můj názor je že ho prostě ze 3/4 zabili těmahle kecama.. a ne že za to mohly ty plastiky *13* ..
          • lady_jackson

Re: Re: Re: Re: Billie Jean

přesně tak! Já se ani moc nedivím, že užíval tolik antidepresiv.. trpěl vitiligem, a udělali z něj pomatence, který se nechal předělat z černocha na bělocha. Miloval děti, nikdy by jim neublížil, a udělali z něj před celým světem pedofila. No kdo by nebyl psychicky na dně.. *9* Strašně mě tohle mrzí, čím si musel projít.. nebylo to fér
  • jirineczka

Majklík

lidicky pojdte di nekdo povidat plosim???
    • tercule

Re: Majklík

a očem si chceš povídat :-)
      • jirineczka

Re: Re: Majklík

no taktreba o Majkím???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit