-
Michael
Keď v lese zahynie ranené zviera, všetci vlci pribehnú, aby si odhryzli kus žvanca.
To je aj Michaelov prípad.
Zrazu sú v jeho okolí deti, otcovia detí, matky detí...producenti, novinári, priatelia, nepriatelia....... -
-
Re: Michael
No každý si chce trochu utrhnout. Ale opravdoví přátelé zůstávají opravdoví přátelé. -
-
Re: Re: Michael
Až na to, že teraz mu to je ..... platné. -
-
Re: Re: Re: Michael
lidi Majkí mi strašně chybi *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
jj mě taky *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
MJ
lidicky vy jste tady nedko psal, ze prej jak bude mit Majkí tedkom v srpnu narozky, ze prej v ostrave bude sraz vsech jeho fanousku, tak jsem se chtela zeptat, jestli by jste mi nekdo mohl napsat misto, kde se ten sraz ma konat ono ostrava je pomeren velke mesto vite??? -
Michael Jackson
Jo a bulváru nevěřím ani slovo!!!!co vše říkal Michael v dokumentu mu věřím!!!! *14* *9* -
-
Re: Michael Jackson
Přesně tak a bulvární plátky bych normálně zakázala. Už zničily tolik lidí. -
-
Re: Re: Michael Jackson
Presne.
Dneska som sa dočítala jedno
a za pol hodinu som sa dočítala pravý opak.
Ani by ma nenapadlo, že to je vôbec možné v jednom dni tolko protirečení.
Akosi to začína naberať obrátky.
Ale v tomto "bláznivom svete" sa už ničomu nedá čudovať.
Chudák Michael, už sa nemôže brániť.
-
-
-
Michael Jackson
Strašně mi chybí myslím na něj moc často *9* *9* *9* *9* *9* měl ten nejhezčí ůsměv,oči ,zadek a prostě všechno byl celý sexy *4* ten kdyby tu byl *9* ach jo *3* -
-
Re: Michael Jackson
dobrej koment!! stim naprosto souhlasim.. *5*
-
-
michael
*3* přeji krásné odpoledne všem Michaelovým fanouškům. *14* Hledám někoho na pokecík. *14* -
-
Re: michael
Ahojky. Taky krásné odpoledne.
-
-
Bulvár
Už v tom majú naozaj bordel a poriadny.
Prečítajte si Napsali o mne:
v 1. článku z dnešného dňa píšu, že je Omer naozaj jeho synom a Blanket je jeho bratom.
v 2. článku zase píšu, že sa Omer spoznal s Michaelom v Afrike keď mal 12 rokov. A vďaka nemu sa Michael spoznal s Omerovou mamou, potom a stala sa matkou Blanketa.
To je detektívka... -
-
Re: Bulvár
Souhlasím mají v tom pěkný bordel
-
-
Neskutočné
Už v tom bulvári miešajú jablká s hruškami. -
moonwalker
teďkon jsem dokoukala Moonwalker.. no kdyby tam nehrál Michael tak je to taký nic moc... ale Majkímu to tam neskutečně sluší.. nejlepší je ten začátek jak o tam honí ti fotografové a fanoušci.. jak se vždycky usměje.. a nebo když tam tancoval s tím králíkem:D:D.. ale nejsmutnější bylo když tam před ním mlátili tu malou holčičku normálně mi ho bylo líto.. asi to muselo bejt těžký to natáčet.. ale zas to nebylo tak špatný.. prostě v jednoduchosti je krása.. mě se to líbilo *14* -
-
Re: moonwalker
Máš odkaz?? Nějak to nemůžu najít , to co myslíš. -
-
Re: Re: moonwalker
já jsem si to stáhla ví.. takže odkaz nemám.. ale kdybych něco našla tak určitě to jsem dám:) -
-
Re: Re: Re: moonwalker
O.K díky moc.
-
-
-
-
Novinári
Keď to bude takto s tými "pravdivými článkami" pokračovať ďalej, tak neviem, neviem...
Ale ja si myslím, že toho zlého už bolo dosť a že už hádam konečne bude iba dobre, a že už konečne príde niekto k rozumu.
... veď ako ktosi povedal - keby sprostosť nadnášala...
...tak by sa tí novinári vznášali ako holubičky...
*3* Ale čo už, aj sprostosť je dar boží.
Nech žije Michael. -
ahojky
přeji všem majklovým fanouškům krásný slunečný den. *4* -
-
Re: ahojky
Slunečný sice je ale je taky bohužel bez Michaela.................. *9* *9* -
-
Re: Re: ahojky
no já vím. to je to nejhorší *9* -
-
Re: Re: Re: ahojky
u nás prší.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
u nás je tak nějak normálně.Ale radši bych byla kdyby byla bouřka,vichřice..... ale měli sme Majkího než aby bylo hezky ale bez něj *9*
-
-
-
-