Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

Už som taká unavená, že už ani plakať neviem.
    Ale pri tom Earth songu som si poplakala,
    on keď to spieva tak to tak prežíva.
    • lady_jackson

Re: Michael

Earth song je nádherná písnička.. jeden z důvodů, proč byl MJ nominován na Nobelovu cenu. A taky vypovídá o to jeho krásnym srdíčku a o tom, že si všímal věcí, kterých si spousta lidí, zvlášť slavných jako on, vůbec nevšimne.. *9*
      • lask1

Re: Re: Michael

Presne. V tom videoklipe je to presne vystihnuté. To čo najviac postihuje túto zem, hlad, chudoba, živelné pohromy, víchrice, záplavy.....
        Je to na dennom poriadku, tie katastrofy.
        Ludstvo si s tým nevie dať rady.

Teraz sa mi ten plameň akosi rozhorel, je taký velký.
      • zanesskaaaa

ale nejkrásnější bylo kdyř jí zpíval na koncestě.. normálně tam přijel tank.. a on ho jako zastavil.. vylezl z něj tanečník převlečenej za vojáka že jako chce všechny zabít.. vylezl z toho tanku Michael k němu přišel a dělal že mu všechno odpouští.. ten tanečník se tam normálně rozbrečel a Michael s nim to mě dostalo.. ale co mě rozsekalo nejví bylo když tam k tomu tanečníkovi ..vojákovi'' přišla holčička a dala mu slunečnici.. jako že mu taky odpouští to mě rozsekalo totálně *9* *9* *9*
        • lady_jackson

Re: Re: Re: Michael

viděla jsem to asi před dvanácti nebo více lety, ale pamatuju si to, byla to opravdu neskutečná scéna.. nemám slov *9*
        • lask1

Re: Re: Re: Michael

Máš aj neaký odkaz na to.
      • jirineczka

beres mi slova z jazyka presne tohle mi lezelo na srdci
    • jirineczka

jj to mas pravdu taky u toho bulimjak zelva on tu pisnicku prost ezpiva od srdce valstne vsechny pisnicky zpiva(l)od srdce
  • mikkk

Michael

Nejkrásnější vzpomínka na Michaela,kdy neudržím slzičku je na stadionu Superbowl kdy zpívá live HEAL THE WORLD a ze všech stran se k němu hrnou děti.To je prostě úžasné,ta atmosféra..
    takhle si ho budu navždy pamatovat
  • terinda321

Prooooč?

Už nejsi s námi, ted už odpočíváš na lepším místě. Už nastal ten čas, tak proč nejsem připravená říct ti SBOHEM??
    • zanesskaaaa

Re: Prooooč?

zrovna jsem stáhla michaelovo pohřeb ale jenom půlku.. je to smůla ale už stahuju celej ale to bude stáhlý až zítra.. no to neni to hlavní.. prostě jsem koukala na to jak tam přivážej tu rakev.. a nemohla jsem přestat brečet ještě jak tam zpívali No more cry.. a nevim jak dál to mě dotáhlo totálně *9* *9* ááá kurvaa proč tu nemaj brečícího smajlíka *9* *9* *9*
      • lady_jackson

Re: Re: Prooooč?

věř mi to nebo ne, ale ten pohřeb byla snad nejhorší chvíle mýho života.. bylo to nádherný, ale strašně dojemný a smutný.. celý tři hodiny jsem v kuse brečela a nemohla to zastavit.. ještě teď když vidím jakoukoliv scénu z toho, ať už Paris jak o něm mluví nebo jak John Meyer hraje na kytaru Human nature, tak se okamžitě rozpláču.. *9* jsem zvědavá, kdy přijde den, že se na to budu moct normálně podívat nebo si normálně pustit nějakou jeho pomalou písničku, aniž by mě to rozbrečelo..
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Prooooč?

to se mi nikdy nestane abych u toho nebrečela... já sem taká trochu přecitlivělá:D:D.. poslouchám písničky a udělala jsem si nástěnku kde je Michael... a je tam ta poslední fotka jak leží na tom vozíčku nebo kde a oni se ho snaží oživit *9* *9*
        • lask1

Re: Re: Re: Prooooč?

Ten Human Nature na tom pohrebe sa mi tiež páčil.
          Je taká romantická.
  • anetry

moonwaker

prý zas vyjde knížka Moonwalker. kdosi tu nedávno říkal, že už ji nemůže nikde sehnat, tak sem píšu, co jsem se dočetla. docela fajn zpráva ne?
    • lask1

Re: moonwaker

To je lepšie keď zarábajú na jeho umení ako na špinavom bulváry.
    • lady_jackson

Re: moonwaker

jj, to jsem se ptala (teda myslím, že se to jmenuje Moonwalk), no to by bylo supr, kdyby zas vyšla, díky za info.. *3*
      • anetry

Re: Re: moonwaker

rádo se stalo
  • angie72

Pláču

A moc to bolí. Už odešel... Procházíme si ty časy a už byl touto dobou na druhém břehu...Asi, ale podle toho jak to probíhalo to tak vypadá... Svíčka mi hoří celý večer, ale písničku si pustit nemůžu, protože můj tady kouká na telku...
    • lask1

Re: Pláču

Ja počúvam so sluchátkami, skoro stále.
      • angie72

Re: Re: Pláču

My se stěhovali víš a ještě jsme je nezapojili...
  • lask1

Michael

Tiež som si zapálila sviečku.
    Dievčatá, ktorú pesničku si pustíme?
    Ja si asi pustím Earth song.
    Je taká dojemná.
    • lady_jackson

já myslím, že se hodí ty, co hrály na jeho pohřbu - Gone too soon (ta je výstižná), Will you be there?, Human nature, You are not alone, Smile..
      • lask1

Goo to soon je pekná. Je venovaná tomu Ryanovi chorému na AIDS, čo sa s ním kamarátil.
        Dneska som si pozerala to video s ním.
        Ešte som nenašla takú pesničku čo by sa mi nepáčila.
      • lask1

Human Nature je aj moja oblúbená.
        Aj Wanna be starting Sommething - Tá je taká veselšia melódia.

Ale páčia sa mi skoro všetky.Napr.
        Thriller, Rock with you, Dont Stop Till you get Enaugh, Bilie Jean,Beat it, I ll be there...
        Jam, Dangerous , Smooth Criminal, Man in the Mirror, You rock my world, Earth song... je ich vela
    • zanesskaaaa

já si poštím všechny co se mi líbí.. to Man in the morror, will you be there, heal the world, you are not alone, billie jean.. 21 jich je.. moje ŠŤASTNÉ ČÍSLO!!
  • zanesskaaaa

...

jak tady jedna fanouška psala že jí dneska přítel požádal o ruku.. já bych jí poradila aby to udělala.. Michael by nechtěl aby se kvůli němu lidi neměli rádi.. no prostě víte jak to myslím.. já bych mu řela ANO!!.. jenom kvůli Michaelovi *3*
  • lady_jackson

obrovský smutek

Lidičky věřte mi, že kdyby se ze slz a smutku daly stavět schody, tak bych vyšla až do nebe.. a přivedla Majkího zpět..
    • kristyn875

Re: obrovský smutek

kéžby to šlo *9* *9* *9*
    • zanesskaaaa

Re: obrovský smutek

klidně bych je postavila s tebou jenom abych ho vrátila *14* *9* *9* *9*
  • mikkk

Michael

Hezký večer přeji všem,
    teď jsem skoukla napsali o mě a chce se mi blejt(s prominutim)z toho jak tam psali o tom nosu.No prostě ze všeho co tam písou,Jsou to pěkný k...y!
    Teˇjsem si vzpoměla,dnes je důležitý datum...Je to vlastně měsíc co náš Majkííí je v nebíčku.Zapaluji pro tebe svíčičku.Miluji tě Michaeli... *4*
  • zanesskaaaa

tak lidi mám připravenbou svíčku.. kdy že se bude hromadně zapalovat??.. nějak jsem to prošvihla a nechce se mi to tu hledat:D:D.. nakonec mám takou tu stříbrnou co se dává na pohřeb.. měla jsem takovou hezkou ve tvaru srdíčka ale nemůžu jí najít *9*
    • lady_jackson

Re: už

23:26, v tolik hodin našeho času byl před měsícem prohlášen za mrtvého.. *9*
      bylo to, jako kdybys mi zapíchla do srdce 1000 nožů.. *9*
      • angie72

Re: Re: už

Jenže on zemřel dříve. To je to, že přesný čas nevíme, zemřel prý minutu po té, co ho vyfotili a to bylo v sanitě a vezli ho ve 13:28 jejich času, to je u nás 22:28 :-(((

Ale máme zapálenou svíčku s terinda321 a lina25 a pláčeme...
        • lady_jackson

Re: Re: Re: už

jinak, svíčku mám zapálenou taky a pláču jakbysmet.. kdyby žil ještě aspoň 10 - 15 let a dožil se turné This is it.. dospělosti svých dětí.. a našel si třeba i novou manželku, která by ho milovala a on ji..
          bolí to, bolí..
        • lady_jackson

Re: Re: Re: už

to je jasné, že zemřel dříve, ale přesný čas nezjistíme..
          jsem moc ráda, že jsem objevila tenhle web a tudíž vím, že nejsem jediná, kdo je tak strašně nešťastnej..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit