Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

HAHA už sem zase tady a je to furt teplouš,úchyl atd.!!!!!!!!!!:D:D:D:D A stejně zase někdo vodepíííííííše:D:D:D:D *1*
    • kathleen33

Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

Ty si nám tady vůbec nechyběla...tak běž od kud si přišla...my o tebe nestojíme..
      • vananneh

Re: Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

No to teda máte blbý že wo mě nestojíte já si budu psát co chciiiiiiiii:-PPPP:D:D:D:D
        • kathleen33

Re: Re: Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

Člověk jako ty si bude ještě uvědomit hodně věcí...Chápeš,že nás nezajímá tvoje názory..
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

¨Jo ale já nepřestanu!!:D:D:D Oooooo vy mě táááák bavíííííte:D:D:D::DD
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

Oooo nas tva demence taky strasne bavi..
    • Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

neni to wopice!!!!!!!!!!!!!!!!!ALE ZEN TVUJ :-!ZAC:-! JE TEPLOUŠ A VEEEEELKEEEEEJ!!!!!!!! *1* *1* *1* *1*
      • vananneh

NEEEEEEEENIIIIIIIIIIIII:-p
        • kathleen33

Je ani pořádně to tancovat neumí....
          • vananneh

HAHA no nwm kdo tu neumí tancovat!!:D::D:DD
            • lina25

No jednu poznámku přece jen mám. Když se kouknu, do tvého profilu, zjistím že je ti 12 a pak na osobnosti kterým fandíš, tak mohu jen konstatovat....Nic si z toho nedělej, tomu se říká nástup puberty a na někoho to prostě má výraznější dopad už v ranném věku.Rozdíl ve tvých osobnostech je ten, že jsou to věsměs pubrťáci a do legendy mají daleko.
          • kathleen33

Myslím tím Zaca...
        • thesimsa

Nee vubec Zac je nechutnej šampon-teplouš
          • terkatolarova

šamponek kterej když má mastný ( umělí ) vlasy tak nosí holčičí culíčky !!
          • vananneh

Neni to teplouš a aspoň nemá wopičí wobličej!!!!:D:D:D:D
            • thesimsa

No to mas pravdu opice ma proti Zacovi nadhernej oblicej..
              Michael narozdil od nekoho opici oblicej nema..
              Jdi si laskave svoje mindraky lecit nekam jinam a nevopruzuj tady!
    • Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

JO TO TEDA VODEPÍŠE!!!1)V POSRANÝ ULICI BYDLÍ TEN TVUJ ZAC!!!
      2)NENI TO ÚCHYL!!!
      3)NENI TO TEPLOUŠ!!!
      4)NENI TO WOPICE!!!
      5)NECH HO BEJT!!!!! *13* *13* *13* *16* *16* *8* *8* *10* *10*
      • terkatolarova

Vykašli se na ní ! S krávou které chybí mozek a nacpe si tam jenom piliny je hold těžká řeč !!
      • lina25

Tak... a to je přesně to, čeho se dotyčný snažil dosáhnout. Strhnout tady hádku. Já se neúčastním, nereaguju jen konstatuju
      • vananneh

1)Nn a napsala si krááááásný méééno:D:D:D:-*
        2)Ye to úchyl a welkej:D:D:D:D
        3)YE!!:D:D:D:D:D:D
        4)JE!"!!!Ten xicht:D:DD:D Je to prostě HNUSMONKEY:D
        5)NN:-P *5* *1* *1*
        • terkatolarova

Já nechápu vo co ti jako jde ??!! Co ty znáš snad jeho život ?? že se do toho sereš ?? proč jsi se narodil/a ?? Ty jsi snad vše vejdoucí ?? nebo co ?? podívej se na přklady eho písní a co všechno si prožil , na to co udělal pro děti a pro celí svět !! takle ty projevuješ vděčnost či , co ??!? *16*
        • thesimsa

Zalez a jdi si obdivovat ty tvoje lamy ktery Michaelovi nesahaj ani po kotniky!
          • Re: Re: Re: Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

MÁŠ PRAVDU!!!! *3* *3*
            • vananneh

To uš se ti snad nigdo yiney nelíbí?????:D:D:D:D:D:D:D:D *7*
          • vananneh

HAHA a wod kdy maj lidi nohy??:D:D:D:D
            • vananneh

*4 NOHY
        • Re: Re: Re: WOPICE!!!Z POSRAN7 ULICE!!!:D:D:D:D

1)NE!!!KRÁSNÝ MÉNO NAPŠÍ TEĎ:♥MICHAEL♥
          2)NENI!!!
          3)NE NI!!!
          4)NENI!!!
          5)MUSÍÍÍÍÍŠ !!!!! *13* *13* *10* *10* *16* *8*
  • zanesskaaaa

??

michael jackson at the 1994 naacp awards

jak je to to video.. může mi prosím někdo říct o čem tam mluvil.. ještě nejsem tak dobrá v tý angličtině abych tomu doslova porozuměla:D:D..
    • angie72

Re: ??

Přesně ti taky nepovím, ale mluví o své nevině.
      Je to úžasný, jak mu celebrity tleskají.

Je ho škoda!!!
  • pro DÁJU-hypotéza

Tak to jsme si nerozumněly. Tak blbě jsem to napsala? Chtěla jsem říct, že by se v 25 s kariérou před sebou a s výhledem na další potomky, zcela jistě přenechal výchovu matce. Chránil ho už tím, že se k němu oficiálně nehlásil. Ve 40, musel své děti schovávat za masku. Berme na zřetel fanynky...v 25 otcem? v americe? pff. Nikam nemusíme jezdit, Gott se k vůli fan ,ženil po šedesátce.
    • Re: pro DÁJU-hypotéza

Já s Tebou, myslím, nejsem v žádném názorovém rozporu. Naopak. A i kdyby, zajímá mě vždycky víc náhledů na věc. Především tam, kde není nikdo natolik důvěryhodný, aby mohl říct: "Takhle to bylo!". - Myslím tím např. Michaelova otce. Ten když řekne, že ho nikdy netýral, tak mu to nevěřím už pro jeho násilnickou fyziognomii a taky pro ten bezděčný Michaelův posunek, kdy se dotýká rukou zátylku, když o násílí mluví... - Připouštět různé možnosti, když si uvědomuju, že toho ve skutečnosti moc nevím, je dobrý trénink pro to, aby člověk druhým nekřivdil...(Dřív jsem taky bývala se svým názorem vždycky hnedka hotová, a samozřejmě jsem variantu "omyl" nepřipouštěla... Je to i věc věku a určitého přirozeného vývoje.)
  • objednávka

v nejblišší době si pudu na internet objednat majklovo cd a dvd.budu se moc těšit až mi to příde.no já se těším už i teď co tam asi všechno bude. *5*
  • terinda321

....

hele ted jsem něco objevila, našla jsem nějakej americkej článek jo?? Michael prohlásil v dokumentu, že s tatum nespal, protože na to nebyl připravený, tak si něco spočítáme... píšou, že tatum poznal, když mu bylo 17 a ona byla a 5 let mladší... z čehož vyplývá, že asi 12 letá holka s ním nebude chtít mít sex, že jo?? takže minimálně ještě 4 roky musela počkat..... takže, kdyby jí bylo nějakých 16 jemu 21 let... chodili spolu dýl... takže mi neříkej, že on by v nějakých 23 letech poslal někam tatum, že s ní spát nebude a pak by se v norsku na jednu noc ve 24 letech vyspal s nějakou neznámou ženskou, když mohl spát s tatum.... to mi přijde ujetý...
    • angie72

Re: ....

A navíc Tatum měl i ve videoklipech, takže spolu chodili asi opravdu dýl.

V dokumentu ukazoval co udělal, když mu rozepla knoflík. Zakryl si oči, protože na to nebyl připravený. Bál se toho, řekl.

Jsem zvědavá co dalšího nám přinese bulvár :-)
      • Re: Re: ....

já taky to by mě moc zajímalo.
      • terinda321

Re: Re: ....

Jo přesně a to tatum znal jakou dobu, řekl nebyl jsem připravený, bál jsem se, a když se ho bashir zeptal:" to jsi necítil pokušení?" tak on odpověděl " ne, já jsem se bál, nikdy předtím jsem tohle nedělal....
        • lina25

Re: Re: Re: ....

Mě to taky dává dost smysl co píše Angie s Teri. U Majkýho to fakt nevypadá na nějakej úlet. Navíc byl silně věřící. Myslím, že tenkrát utřela nos i Madona, to byl zřejmě důvod, proč se tak nelichotivě vyjádřila o jeho písničce. Nebo si ženská vede kluka,domů kde zůstane celou noc a který se jí podle všeho líbí jen tak? Já bych si s Majkým rozhodně nechtěla jen povídat:)
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: ....

No to máš pravdu linuš, já bych si s povídáním taky nevystačila..... *15* *15* ty bys chtěla stan vid??!
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: ....

Ty už mě znáš Terísku *1* Jasně, bez toho bych to asi nedala *1* No.... on by to bez toho nedal ani Majký *3*

Doufám že někteří nebudou našimi zprávami pohoršeni, tohle si většinou píšeme na icq *3* No... upřímně tohle je ještě slabý *5*
  • angie72

To bude pecka!!!

http://tn.nova.cz/zpravy/film/kina- na-podzim-obsadi-michael-jackson-za tim-jen-ta-v-usa.html

Na to se fakt moc těším.
    • angie72

Re: To bude pecka!!!

No jestli to k nám do kin nepůjde, tak ať se potom nediví, že to zase budou lidi stahovat...
      • Re: Re: To bude pecka!!!

no to at se nedivý. jinak ahojky. *1*
        • angie72

Re: Re: Re: To bude pecka!!!

Ahojky :-)
  • angie72

MJ

Docela jsem překvapená, že věříte tomu, že by měl MJ syna, o kterém by se nikdy nezmínil.
    Docela mě mrzí, že věříte tomu, že by byl Majkí jít do jedné noci. A není pravda, že ve 20ti člověk přemýšlí jinak, jak ve 30 a dále. To má člověk v sobě a Michael si myslím, že city a láska pro něj bylo mnohem víc, než nějaký sex na jednu noc.
    Samozřejmě máte právo tomu věřit, ale vzhledem k tomu, že mu předávání cen sedí na klíně kluk, potom holčička, tak to asi nebude o tom, že to je jeho dítě.
    Cipak se tohle může brát jako důkazy? A nehledě na to, že příbuzných má Majkí dost.
    O bratráncích jsem tady už psala.Jsou mladší a zpívají.

Nebudu vám brát iluze, pokud chcete věřit věřte, ale mě už přijde totálně padlý na hlavu, jak bulvár vymýšlí a lidi mu to žerou...
    • lina25

Re: MJ

Výborně Angie, to stojí za zamyšlení.
    • Re: MJ

Video, na které poukazuješ, mi toho taky moc neřeklo, ale video z r.95, je ta podoba zřejmá s nejmladším Michaelovým synem.
      • angie72

Re: Re: MJ

Můj syn si je taky podobný se svým bratránkem. Je to syn mé sestry a jsou si podobní...
        • Re: Re: Re: MJ

Ok. Já nic nedokazuju, ani to neberu jako dogma, ale kladu si otázky. Nikomu nic nevnucuji. Mě, možná i dalším, se to zdá možné, jiným zase ne a tak je to v pořádku.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ

Ale jo, určitě jo.
            Já jsem jen prostě otrávená z bulváru, že oni jsou schopni člověku vnutit cokoliv.
            A mám dojem, že u jednoho toho videa, co tady někdo zveřejnil, bylo jméno toho klučiny a příjmení tam bylo Jackson, Tito je taky Jackson.
            Já nechtěla vyvracet něco vám, ale bulváru, že zveřejňují domněnky. Tak ať zveřejní fakta, ale ty oni bohužel nemají.

O bratrancích jsem psala já a o tom jsi nepochybovala, že je to rodina. Tohle je první věrohodně tvářící se zpráva, rozhodně ne rázu, dávala jsem tatínkovi do rakve srdíčko, syn se ptá kdy příjde tatínek a pod. kecy. Tohle je hra na city z Blesku a ani se k takovým zprávám nevyjadřuji. Ale tohle možné je. A jestli BY se M.J s někým vyspal nebo ne, proboha, jak tohle můžeme vědět? Argumenty, že takový přece nebyl, opravdu nemají váhu. Možná takový byl a já bych mu to jedině přála, aspoň by si užil života a pronasledující fan a šťourající média by mohl mít v paži. Uvidíme, co se z toho vyvrbí.
      • angie72

Já jsem ráno psala o tom, že Majkí zpíval se svými snad bratránky. Tys to jen potvrdila.
        A to jsme ve školce, že se budeme dohadovat, kdo co napsal?

Prostě si myslete, že to je jeho syn a my tomu zase nevěříme. Hotovo tečka.
        Nemám důvod tomu věřit.

Nejde o to, kdo to tu dal. Tak se nečil. Jde o to, že cca před 14dny jsem to tady postla s tím, že jsou to jeho SYNOVCI, né bratranci a jak bylo snadné tomu uvěřit, aniž jsme si měli šanci ověřit. Já to prvně viděla MTV s touhle informací a neměla jsem důvod nevěřit.

Podobné je to i s touhle informací.
          • angie72

Ale já si vždy vyhledávám pravost informací.
            Právě, že jsem už z toho bulváru otrávená.

Právě jsem na to reagovala s tím, že Majkímu věřím, že nejěl plastiky, protože tvar obličeje má jao bratránci. A že jsi psala o synovcích to ani nevím...
            • Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Ale chápeš, že většinu informací nemáme šanci si ověřit. Nemůžeme si ověřit, že jsou to na 100% děti M.J.. Nemáme testy DNA. Je to jen naše víra a představy, ketré jsme si do našeho Anděla promítly a teď se přetahujeme o našich vizích.

Fakt nevím, proč některé z vás ta informace tak rozčílila. Vždyť by to bylo docela fajn, kdyby další člověk nesl v sobě něco z jeho genů a předával je dál... Navíc je tohle asi jediná věc, ve které budeme mít časem naprosto jasno. Ten mladý muž to chce prokázat DNA testem a Michealovi určitě DNA testy dělali, takže někde o tom záznamy budou. A opět mě napadá paralela s Ježíšem - varianta, že by mohl milovat Máří Magdalénu, se zdála a stále ještě zdá většině lidí naprosto nepřijatelná...
      • angie72

Tady nejde o to, že jsme rozčílený. My nejsme rozčílený, ale máme už plný zuby toho, jak se pořád něco píše. Pořád se chce něco dokazovat. Pořád chce někdo po jeho smrti peníze...
        Terinda321 zjistila, že Tito má ty syny, se kterými zpíval Majkí. Podle mě v té řadě sedí právě ti bratránci Majkího, o kterých jsem psala hned z kraje.

Samozřejmě bylo by to fajn, ale nevěřím tomu, a ani nemůžu... Bohužel.

Synovci...
          • angie72

Teda synovci... Už blbnu...
      • Re: Re: MJ

*3* , že by telepatie?

Ještě Tě to překvapuje...?
          • Re: Re: Re: Re: MJ

Už ani ne. *4*
    • terinda321

Re: MJ

Perfektně vyjádřené....
      • angie72

Když teď pošlu do Blesku, nebo jinám fámu, tak vám garantuju, že zítra vyjde ve všem bulvárech. Nepodložená, ale vyjde.
        Víte kolik lidí v té řadě sedělo? Víte kolik dětí mi sedělo na klíně a nejsou to moje děti?

Víte, tím, že budeme věřit pitomostem můžeme za chvíli dávat zapravdu i tomu, že zneužíval děti.

Když vezmete malé dítě, upravíte ho, oblečete ho jako MJ, tak mu bude každé podobné. Tolik dětí jsem viděla v dětských Show, co vystupovali jako MJ.
  • terinda321

....

neblbněte si hlavu takovýma článkama... jsou to kecy...
  • Michaelův má asi dospělého syna

Teď se objevil naNovinkách článek o údajném Michaelově dospělém synovi:

http://www.novinky.cz/ko ktejl/174409-michael-jackson-ma-moz na-utajeneho-vlastniho-dospeleho-sy na.html
    • angie72

Re: Michaelův má asi dospělého syna

Ani v nejmenším nevěřím tomu, že to je Michaelův syn.
      Majkí by nikdy nedopustil, aby měl dítě a nestaral se o něj. A o to spíš by ho nezapřel před veřejností.
      Nehledě na to, že zase někde někdo něco plácnul a bulvár se toho hladově a senzacechtivě chytl.

Majkí má spoustu příbuzných a jeho bratranci s ním i zpívali.
      Nevěřte bulváru, sám i Majkí o to prosil a měl pravdu, že nejlepší je vše vyhodit a spálit...
      • Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Věřím, naprosto!
        To je celý Blanket! Tím zmizely veškeré mé pochybnosti. Ta podoba se nedá přehlédnout. Video z roku 95.

O. Jamal Bhatti in Italy (Bravo Bravissimo)

http://www.youtube.c om/watch?v=RgV9CTTymTA&feature=rela ted
        • Re: Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Samozřejmě můžu stavět jen hypotézy, ale je potřeba brát v úvahu, že člověk ve dvaceti je jiný než člověk ve třiceti, jiný ve čtyřiceti atd. Na Novinkách píší, že to byl vztah na jednu noc - tomu muži většinou moc váhy nedávají (oni neberou vážně často ani vztahy mnohem delší a mnohem intenzivnější). Takže pokud pořídil dítěti dvě asistentky, pokud se matka nehodlala stěhovat do Ameriky, je tam i zmínka o "otci", a určitě díte i dostatečně finančně zajistil - udělal na počátku pro dítě víc než leckterý jiný muž, který nechtěně zplodí dítě. Mohlo to být v době, kdy předpokládal, že bude mít normální vlastní rodinu, s ženou, s kterou ho bude spojovat víc, než asi její nezvládnutí vzplanutí ke svému idolu. Nicméně, jak se píše v článku, potom tam celá rodina žila v Neverlandu až do doby, kdy už tam nechtěl být a odstěhoval se. Matka byla údajně chůva - z toho není jasné, jestli nebyla i chůvou jeho dalších dětí...
          • Re: Re: Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Souhlasím. Navíc, v 25 letech se možná tím cítil zaskočený, chtěl hlavně budovat kariéru. On byl celkem v pohodě, dokud nezačala štvanice kvůli obvinění. Kdyby to novináři věděli, vrhli by se na něho jako supi. Myslím, že ho tím chránil. Já tam tu podobu vidím. Je to hypotéza, ale celkem věrohodná. Celkem logické mi pak příjde chování rodiny M.J. Uvidíme...mě by to moc potěšilo, ale možná přání otcem myšlenky.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Že by se Michael nevzdal dítěte? Vážně si nedovedu představit, že by si někdo měl vzít někoho, s kým strávil jednu noc (navíc není jisté, jestli onen "otec" už v té době byl partnerem té dívky nebo ženy - věřím ale, že většina Michaelových ctitelek by po ničem jiném netoužila, než s ním tu noc strávit a nekoukaly by napravo, nalevo). Takže pokud si ji nechtěl vzít, to se měl o to dítě soudit a vzít je matce? Vždyť ona byla (pokud to je tak, jak se píše, samozřejmě)určitě nesmírně šťastná, že má jeho dítě. Vždyť po tom touží každá žena nejvíc, mít dítě od muže, kterého miluje. Navíc to byla doba Michaelova naprostého pracovního vytížení. Byl vázán smlouvami a svět mu ležel u nohou - to měl malé dítě (s matkou nebo i bez ní) vláčet po svých turné? Nebo by stejně byla s dítětem někde jinde a on se tam jen v krátkých zastávkách vracel...
      • terinda321

Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Nechci být hnusná, ale zajímavý je, že když bulvár napsal, že michael impotent, tak tady tomu nikdo nevěřil, to bylo samý, blbý bulvár, zase kecají... a najednou tomu věříte?? Vždyt ten kluk mu není vůbec podobnej.... A přesně jak píše angie, vy si myslíte, že by se vzdal svýho dítěte?? Zrovna on??
        Přesně jsme to s holkama angie a linou čekaly, když vyjde nějakej takovejhle pochybnej článek, byla to jen otázka času, než si někdo něco takovýho vymyslí.... proboha nevěřte tomu... Blesk asi neměl zase co psát...
        • lina25

Re: Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Angie, Teri souhlasím s Vámi
          Bulvár už neví co by napsal aby se to prodalo. Fakt nechápu, jak si dovolí napsat, že byl impotent a že měl zdevastovaná varlata( až takové detaily myslím že je úplná zvrhlost psát)gay nebo dokonce panic a najednou má syna? To si zase bulvár nevidí do huby! Majký by se svého dítěte NIKDY nevzdal, a hlavně by se o něm psalo protože Majký by se s tím netajil. Ten byl na otcovstí hrdý! Já si myslím, že pokuď tohle Majký vidí, tak se musí nad profesionalitou bulváru opravdu lámat v pase. Neboť právě teď si pod sebou bulvár slušně podřízl větev *1*

Není to z Blesku. Tam nechodím. Já tam tu podobu vidím. A proč by se nemohl v 25 vyspat s nějakou ženskou? Pokud to není jeho syn, tak to musí být příbuzný.
    • Re: Michaelův má asi dospělého syna

čtyřnásobný tatínek.... *1* Super. Zase mizím, jen sem se přišla vyjuchat.

To je NEUVĚŘITELNÉ. Mě se splnilo přááánííí. To je Michaelův skoroklon. Jupíííííí.

National Bank - Home (Starring Omer Bhatti aka O-Bee) - www.kavehtehrani.com

http://www. youtube.com/watch?v=KGlW0UFvjXY
      • Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Ahoj, před pár dny jsem našla na youtubu nějaké video z předávání nějaké hudební ceny, kterou Michael dostal (mám dojem, že mu ji předával princ Albert?), seděl tam taky Yanni v první řadě - a Michael tam měl s sebou menšího černého kluka oblečeného prakticky stejně jako on, mám dojem, že mu ten kluk i seděl na klíně (... blíženecky přesný popis faktů....) - říkala jsem si, kdo to asi je? Možná to byl on. Ale teď se mi to video nedaří najít, ani nemůžu najít jakou hudební cenu to mohl (nejspíš po roce 2000 - 2001?, 2003? dostat - a to si vždycky myslím, že dohledat něco, o čem vím, že to existuje, je snadné... *9*

Už jsem to našla - World Music Awards 1993. Odkaz:

http://www.youtube.com/wa tch?v=fb2IBXtMDMk&feature=related

Na Novikách píší, že poměr měl v roce 1984, takže syn by se musel narodit buď koncem roku 1984 nebo spíš 1985, v době předávání té ceny by mu muselo být zhruba osm...
          • Re: Re: Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

Dájo, ono to nejede...zase. Dej sem název videa. Díky.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

už to šlape...zase mezera
        • angie72

Re: Re: Re: Michaelův má asi dospělého syna

A že by mu seděl na klíně po roce 2000 a dál? Když mu teď je 25 let???
          Lidi co blázníte. Ten mu není ani v nejmenším podobný. To je prostě nějaký příbuzný...

Zdravím Dájo a omlouvám se, že jsem ještě nebyla schopna odepsat. Tak to je tedy nášup. Ale u tohohle syna tu podobu vidím hned. BOMBA!!!

http://www.youtube.com/ watch?v=U0HLjwUn5E4

Pozor na mezery.
  • terinda321

...

Jestli to bylo na mě, tak já nejsem u vody.... a DPH nesnáším...
    • Re: ...

Jo, na Tebe. Mám taky Terku doma. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit