-
Dobré ránko:)
Ahoj všichni
Myslím že tenhle článek po ránu je hodně smutný
http://www.blesk.cz/clanek /showbiz-legenda-jackson/119325/jac ksonuv-syn-se-pta-kdy-se-tatinek-vr ati-z-dovolene.html
Chudák Blanket.... *9* -
-
Re: Dobré ránko:)
ahojky!já už jsem to taky četla a skoro jsem se u toho rozbrečela...je mi ho líto *9* *9* -
Re: Dobré ránko:)
Ahojík linuško, to je strašný s tím Blanketem. Mě až slzy šly do očí a neudržela jsem se.
Je to tak smutný!!!
Co mě tedy naopak potěšilo, že ten film s Majkím vyjde. Poslední dny jeho života. Moc se na to těším. Sice to bude asi pěkně drahý, ale bude to stát každopádně za to!!! -
-
Re: Re: Dobré ránko:)
Angie to máš pravdu. Po proslovu Paris je tohle další pecka! Ten film taky moc chci!
-
-
-
...
Normálně jsem si zamilovala písničku Todo Mi Amor Eeres Tu.. nádherný *14* -
-
Re: ...
Jo, mám tři verze :-))) Je to pěkný.
Lidi, já objevila, co mám doma za písničky. Já je normálně všechny ještě neslyšela. Je jich strašně moc, ale takový pecky... -
Re: ...
Tak v té španělštině je to bomba. Ještě to nazpíval ve francouzštině, ale já přece jen... *4*
MIchael Jackson I Just Cant Stop Loving You
http://www.youtube.com/watch?v =Tai2j3dVSUQ&feature=related
-
-
....
Dneska už končím lidičky zlatý.... zase zítra pááá -
loučení
bohužel musim udělat pá pá těším se na vás zítra dobrou *4* -
bulvár
už je to fakt trapné ty jejich řeči,v jeden den je MJ gay a měl pohlavní styk s kupou milenců a na druhý den už je zase impotent.No chápete to někdo!!!!A za tohle ti lidi dostávají peníze???? -
-
Re: bulvár
na tom libimseti.cz.. to je do nekonečna jestli jste to nečetli tak bych bejt váma ani nečetla.. je to dost nechutný.. prej ,,Král popu ti olíže lízátko'' dost ubohý jako.. kdyby alespoň napsali co DOKÁZAL.. a ne to co nikoho nezajjímá.. akorát tam maj potom komentáře ve stylu NECHTE HO UŽ NAPOKOJI.. to nemůžou psát něco lepšího booože *8* *8* -
-
Re: Re: bulvár
Ty clanky na Libimseti.cz jsou brutalni..Iditi..Porad tam nekdo pise at uz mu daj pokoj a oni furt rejou..
Jo to "Kál popu ti olíže lízatko" me fakt dostalo *8* Jeden z nejhorsich clanku co tam o Majkym byl..
-
-
Máte pravdu je to fakt trapné!!!!
To je vždycky hrozný když někdo umře a oni pak o něm píšou takové nesmysly jako třeba tady o michaelovi *5* -
-
máš pravdu jsou hnusní *10*
-
-
jo dostávaj. to je na tom to nejhorší no ještě taky že si vymejšlí to je horší *9* -
-
jj to máte pravdu
já to napsala jen proto že mě přemluvila kámošika by bylo jasno *4*
-
-
-
no
no já když tady jsem tak jsem smutná takže tady už nepřijdu. -
-
Re: no
jé tak to je dobře že tu seš ale proč nepřídeš
-
-
brečím
bé.jsem tu asi vážně sama *9* *9* ale co tak si pujdu pustit nějaký majklovo videoklip a až majkla uvidím sice se rozbrečím ale aspon majklíka uvidím jak zpívá a tančí *14* -
-
Re: brečím
Jjj,cítím s tebou.Michael něco zanechal v každém z nás a například ve mě toho zanechal strašně moc.Vždy bylo mým snem se s ním setkat,obejmout ho,políbit a říct co pro svět znamená.Bohužel tento krásný sen se mi už nikdy nesplní.Jedno vím jistě-až budou peníze pojedu se podívat na hřibitov kde je Michael.Chci se podívat jak vypadá Neverland,kde žil idol milionů lidí.Myslete si o mě co chcete,ale nikdo mi snad není blíž srdci jako právě on!Chybí mi a navždy chybět bude!!! *9* *9* *9*
-
-
haló
je tu někdo?nechci tu být sama,protože bych si neměla s kým popovídat. *9* *9* -
nazdárek
krásný večer milý fanouškové majklíka *3* -
michael jackson
je to hvězda,naš idol prostě je suprer zpěvak naš kral popu
moc ho *14* *14* *14*
prostě zustaneš v našem srdci
I LOVE YOU MICHAEL JACKSON