-
To musíme probrat...
No, takže jasná vražda, že? Zdržování, chybně hlášena adresa, vymazány záznamy, doktor v pr.eli. -
-
Re: To musíme probrat...
Ty reaguješ po přečtené toho článku??? -
-
Re: Re: To musíme probrat...
To taky. (hezký web) Ale i na jiné zdroje. Ty tam píšeš o tom Al Fayetovi? Jsem to asi přehlídla. Takže Tě napadla spojitost? -
-
Re: Re: Re: To musíme probrat...
Ne to nepíšu. Píšu o tom telefonátu, o těch záznamech, o tom, že doktor s Majkím byl celou dobu údajně sám. To zaznělo v tom telefonátu a nehledě na to, že to bylo zdůrazněno"byl tam s ním jen doktor, pane. Byl tam s ním celou dobu. -
-
Re: Re: Re: Re: To musíme probrat...
Ano, BYL tam celou dobu. Před příjezdem záchranky se vyplížil z domu, ani nepoužil auto, aby si mysleli, že tam pořád je. Ono by to vypadalo divně, kdyby se míjeli se sanitou, že? A pacient bez pomoci se válel na zemi. Já bych vraždila!!! Proč už ho někdo neodprásk?!?!? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To musíme probrat...
Měj se. Taky musím dodělávat DPH. :( Terka je už někde u vody a dobře dělá. Teri pa. -
No hlavně Majkí spadl doole a on ho táhl nshoru do postele...
Já teď jdu, mám práci a nějak nemám sílu se k tomu dneska vracet.
Mám v hlavě moc věcí kolem toho a potřebuju si odpočinout. Zatím se měj hezky..
-
-
Re: Re: Re: Re: To musíme probrat...
Ale to už jsme přece nedávno do mrtě probraly. Jsme hned věděly, že to byla ta zaprodaná svině Murray. Ale na čí zadání? To nebyla akce jednoho rádoby MUDr., to bylo koordinované. -
-
To ne, to bych jako vraždu nebrala. Jako zabití, možná neúmyslné, bál se, že se přijde na to, že ta injekce byla smrtelná, protože to nečekal, ale jako vraždu bych to určitě nebrala...
-
-
-
-
-
Re: To musíme probrat...
No a taky mě opravdu zarazilo, že Michael se kamarádil s Al Faytem, ano s tím, který stratil syna při "nešťastné" autonehodě a Diana byla 6 týdnů těhotná. Moc náhod, opravdu moc.
-
-
Komentář
Sice nás tu moc není, ale protože se tu nescházíme všichni stejně, tak budu muset tohle psát ještě víckrát.
Chtěla bych vás poprosit všechny, jestli byste napsali nějaký komentář, který chcete, abych zveřejnila do té knihy, kterou píšu.
Nezaručím vám, že ta kniha vyjde, je to dost pracný. Já jsem už napsala dvě své autobiografie, ale nevydala jsem ani jednu. Tady to bych hctěla dotáhnout do konce, ale je to dost složitý.
Tak pokud chcete napsat nějaký hezký komentář, přirozený, které píšete tady, tak mi to pošlete prosím na wittmulka@seznam.cz Přijde mi to do mé ofiko mailovky. Děkuji -
-
Re: Komentář
Si vůbec netroufám. Ale možná troškou přispěju, až budu mít světabol. Né, že bych ho teď neměla, zejména po odkazech, na které jsme se dívaly. Snad i to málo pomůže ke zrodu Tvé knihy.
-
-
Pro Aleksa
Odpovídala jsem ti dole, možná by to ujelo, tak ti to sem vkládám.
Blanket je celý on a všchny tři mají stejný nos. Jsem viděla fotku, když šli z nemocnice, když se byly rozloučit s Majkím :-(
Všechny tři stejný nosánek...
Jen mi nejde do hlavy jedna věc. Děti se byly loučit s Majkím v nemocnici. Tak co tam řekli Blanketovi??? Vždyť tam byl taky. -
-
Re: Pro Aleksa
Tedy nevím jestli to víte, ať se neopakujeme, ale víte to, že se ztratily záznamy z kamer, ketré byly všude po celém domě, zrovna v době úmrtí Michaela? Lépe řečeno, ty pasaže byly smazány! -
-
Re: Re: Pro Aleksa
JO, ztratily se záznamy a u jiných jsou mezery. Já jsem tady o tom přesně psala na mém webu článek co si o tom myslím. Jestli chceš, tak se podívej, je to na www.jirinkaw.cz a je to v sekci celebrity
-
-
Re: Pro Aleksa
Víš jak 7 leté děcko, to opiješ rohlíkem. Opravdu mají stejné nosy? Já jsem se tak snažila tu podobu najít, ale opravdu, nevidím to. Ale pokud to vidí jiní, tak jsem šťasná. Ale tatínka nám to nenahradí.... -
-
Re: Re: Pro Aleksa
Blanket má i jeho oči, neboj. Věříme, že jsou jeho...
Vem si, že když se narodil Prince I., byl tmavej. Teď je světlej. Když se narodil Blanket, byl světlej, teď je tmavej. Jak řekl Majkí, že o černoších se právě rptoo říká barevní. -
-
Re: Re: Re: Pro Aleksa
Tak jo. Ale já CHCI TATÍNKA!!! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Aleksa
No neboj.... to my všichni.... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Aleksa
Já vím... *9*
-
-
-
Re: Re: Re: Pro Aleksa
Souhlasím, ti kluci byli celý michael, to at někdo zkouší vyvrátit, mají stejně oči, vlasy, pusu... všechno... to jsou zaser jenom vymyšlený pohádky.. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Aleksa
Ty děti jsou mu hodně podobný, Paris bude po Debie, ale ty kluci... To jsou lidi slepý???
-
-
-
-
-
Aplaus
http://www.youtube.com/watch?v=JK8d Alx2IHQ
Omlouvám se, pokud jsem dala prve špatný link. -
-
Re: Aplaus
Nejede to a mezeru jsem nenašla. Už mě to fakt se.re. Napiš název, pls. -
-
Re: Re: Aplaus
michael jackson at the 1994 naacp awards -
-
Re: Re: Re: Aplaus
Viděla jsi to tedy??? Je to nádhera, že? -
-
Re: Re: Re: Re: Aplaus
Brilantní, famózní, geniální, excelentní.....
-
-
Re: Re: Re: Aplaus
Prostě inteligentní chlap s velkým charisma. Ukládám.
-
-
-
-
....
Krááásné dopoledne přeji všem..... -
-
Re: ....
Ahoj Terko, dívala jsi se na ten klip PRIVACY? Co Ty na to? Já myslela, že mi pukne srdce...ani jednu minutu bych s ním neměnila, opravdu ne. Naprosto mu rozumím, proč raději trávil čas s dětmi.
Tolik dobroty, taková bezbranost... -
-
Re: Re: ....
Ahoj... no to mi povídej... je mi ho tak líto, čím si musel projít, jenže nejhorší na tom všem je, že i ty děti ho zklamaly. -
-
Re: Re: Re: ....
Jo, ještě něco. Víte kolik dostal náš "laskavý" taťka, za to dramatické interwiew, kdy se ho po dvou dnech ptali, jak mu teda je a jemu bylo FAJN? 200.000,--USD, tak nechápu, proč nám Bůh vzal Michaela a nechal tady tu sviňi!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Oni mu to zaplatili? Já viděla fotku hned druhý den co Majkí zemřel. Byl vysmátej a vůbec ho to nebralo, šmejda zasranýho. Pardon, nenípo 22, ale mě to je totálně a naprosto ukradený!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Se nežinýruj. Já ho nenávidím! On na vlastním děcku rýžuje, hovado. Vám řeknu, ten kluk měl s tím parchantem od narození peklo na zemi.
-
-
-
Re: Re: Re: ....
Mi čteš myšlenky...,že nakonec i ty děti ho využívaly... Je mi z toho všeho moc smutno.
-
-
-
-
Aplaus
Tady se podívejte na aplaus. Takový neměl v životě ani Gott a mít nebude... Je to bomba.
http://www.youtube.com/ watch?v=y_1_W_G1aXI -
-
Mě to háže pořád to stejné. Zkopíruj název pls. -
Máš tam Michael Joseph Jackson, Once AND Future King (R.I.P.), ten odkaz ode mě. -
Tohle video je suprový..... doporučuji se podívat... -
Mimochodem, to jsou všechno celebrity a podívejte se na to. Je to nádhera. To jsem zapomněla napsat...
-
-
Kéž bys nám mohl vrátit, Bože...
No comment :(
Michael Joseph Jackson, Once AND Future King (R.I.P.)
http://www.youtube.com/ watch?v=y_1_W_G1aXI -
Jako štvaná zvěř
Michael s náramky na rukou, pod věčným dozorem médií... to je jako nasadit želízka motýlovi. Je to moc smutné, ale ten klip to vystihl naprosto dokonale.
Privacy (soukromí) z alba Invincible 2001:
Privacy- All Humans Need It
http://www.youtube.com/watch?v=XlFimik00ck -
Chudáček
Co jsem četla v Blesku - Nejvíce chybí nejmladšímu synovi . Tatínku kde jsi ? ptá se stále Princ Michael II. ,Je stále přesvědšen že jeho táta Michael Jackson odjel na dovolenou a doufá že se každým dnem vrátí . *9* úplně mě to dojalo . jak stále věří že se vrátí . taky jsem četla že Paris mu posílá dopisi . Chudinky malí máma je nechce a táta umřel . ... -
-
Re: Chudáček
Ano máš pravdu chůdáci ty děti!!! *9* -
Jak si někdo může troufnout říct že Nění Price Michaela II. táta ??:!!?? Vždiť jsou si tak podobní . -
Máma je právě chce a to je to nejhorší! Protože pokud by vyhrála soud, tak co bude s Blanketem, když je rozdělej. On není Debie.
Bože mě je z toho zle... -
-
Re: Re: Chudáček
To jo no . Byla by to hrůza . Debie by musela bejt tupá Kdybi si je nechala !! tady jí jde jasně o prachy i když ví že u Jacksonů těm dětem bude líp !! -
-
Re: Re: Re: Chudáček
Přitom jsem četla, že jí maminka Majkího zaplatila šílenou sumu za to, že je nebude chtít... -
-
Re: Re: Re: Re: Chudáček
a o to jí podle mího jde !! o prachy
-
-
-
-
-
Why
Lidičky, jestli máte možnost podívat se na klip Michael Jackson a 3T s písní why, tak si to najděte. Já bych vám poslala link, ale já to mám přímo v PC. Já na to denně koukám. Tam je Majkí sladkej. A ti kluci by měli být jeho bratránci :-) Tenhle styl hudby by mu taky tak slušel... -
-
Re: Why
Né, že by měli být, ale jsou.
3T feat. Michael Jackson
http://www.youtube.com/w atch?v=SIzhIxTQ7DY -
-
Re: Re: Why
Je to úžasný, že jo.
A jak jsou hezcí všichni. A potom, že má Majkí za sebou X plastik. Se podívejte na ty kluky. Prostě jde do rodu k někomu ze strany rodičů a typovala bych k mamince.
Je to nádhera!!! -
-
Re: Re: Re: Why
Jsem Ti to říkala, že jsou si strašně podobní.:) Hlavně ten jeden (syn Jarmaina). Tak ať o plastikách drží huby, hyeny z médií. Jen se bojím, že jeho děti nejsou jeho a já si tak toužebně přeju, aby tu po něm někdo zůstal. Já ho v těch dětech nevidím. :( Víš, jak to myslím, že? -
-
Re: Re: Re: Re: Why
Blanket je celý on a všchny tři mají stejný nos. Jsem viděla fotku, když šli z nemocnice, když se byly rozloučit s Majkím :-(
Všechny tři stejný nosánek...
-
-
-
-