Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • besta

in the closed

ahoj fans od naseho majkiho chci rict ze by mohl kazdy napsat svoji oblibenou pisnicku majkla a ta ktera bude mit nejvic fanousku vyhrala a vsichni si ji budeme muset pustit.moje je in the closed. *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • besta

Re: in the closed

aha tak nejspis mame viteze vsechny pisnicky+jeho *14* *14* *14* I LOVE YOU MICHAEL
  • fortturp

Pro Angie72

Angie72:
    Ty seš snad bezesporu největší fanoušek Michaela z celích Osobnosti.cz!
    Čest a chválu tobě!
    *3*
  • angie72

Krásné ranko

Přeji všem krásné ranko. Snad dnes bude příjemný a poklidný den, nerušený bulvárním tiskem *15*
    • lina25

Re: Krásné ranko

Krásné ránko Angie, Teri a všichni ostatní. No,doufejme, doufejme:)
      • terinda321

Re: Re: Krásné ranko

Ahooojky holky moje zlatý.... *14*
  • terinda321

páá

Dobrou noc lidičky a kráásné sníky, doufám, že michaelovi...
    Zítra se těším....
  • angie72

Dobrou noc

A krásné sníky. Pá
  • lina25

Dobrou

S kobrou *5*
  • babydriver

"M.J.fans"

Ahoj lidicky, kdyz uz tu tak pul hodky jen procitam vase vzkaziky...chtela bych taky necim prispet..
    http://www.mikestar.com/ Record/play?record=XsT2rhxPtiy3X
    . .komentare se zdrzim, ja jako M.J.fan, zatim jen par pokusu...ohlas?..poradicky.., ale fandim vsem, co si takhle troufaj...
    • jirineczka

Re:

Majkí všichni tě milujume a navždy zůstanes v našich srdíčkách at se deje co se deje. BYL,JSES A BUDES TEN NEJLEPSI CLOVICEK NA CELY PLANETE A NIKDO TE NEMUZE NAHRADIT
  • bibi1

Majk

Nevíte někdo, jestli ty choreografie si Majk vymýšlel sám. Mě nikdy nepřestane fascinovat jakej byl fenomenální tanečník.

http://www.youtube.c om/watch?v=v-ZjLOtjj0c&feature=rela ted
    • jirineczka

Re: Majk

no slysela jsem ze Majkí si nektery choreografie vymyslel sam a jinak na to mel sveho vlastniho choreografa,ale nevzpomenu si jak se jmenoval myslim ze michael peters nevim to jiste. *7*
    • angie72

Ano, Majkí a občas měl k sobě...zapomněla jsem jméno. On byl v tomhle fakt vynikající:-)
      • bibi1

Re: Re: Majk

Víš, když má nějakej zpěvák tanečníky tak ho často předčej, ale Majk byl tak perfektní, že i když si vybíral ty nejlepší, tak ho nikdy nezastínily, hrozně mi chybí.
    • bibi1

Nikde ani noha, tak já jdu taky na kutě, dobrou a hezký sny třeba o Majkovi *3*
    • lask1

Neviem, ale možno áno.
      Každopádne bol veľmi kreatívny a bol prirodzený talent, nikoho nenapodobňoval ako to je dnes zvykom. Skôr asi čerpali z neho druhý aj čo sa týka módy.

Mne sa veľmi páči choreografia Thriller, Beat it.
      Poslednú dobu aj Smooth Criminal.
      Tá koncertná verzia je super, aj ten videoklip. Aj Dangerous je dobrý - to je asi podobné.
      • bibi1

Re: Re: Majk

Jsem zvědavá jestli někdy vyjde DVD se záznamem ze zkoušek na THIS IS IT.
        • lask1

Re: Re: Re: Majk

Jam - z koncertu (92) je tiež dobrá choreografia.
        • lask1

Tá pesnička a choreografia Dangerouus sa mi tiež veľmi páči. Už si to sem tam púšťam asi dva týždne na youtube napr.: American music award 1993 bola tá verzia trochu iná a MTV music award 1995 , ale sú skvelé.
          To ako keby mal každý pohyb vyrátaný na sekundu s celou skupinou tanečníkov.
          A Smooth Criminal má šťavu tiež.
        • angie72

Dnes jsme četly s terindou321, že to bude v kinech :-)
          • bibi1

Re: Re: Re: Re: Majk

Fakt, neumím si představit, že tam sedím přikovaná na sedadle. Jít na koncert do kina mi připadá ještě šílenější než si to pouštět doma.
  • lina25

:)

Dobrý večer ve spolek:)
    • terinda321

Re: :)

Ahooojky zlatí *14*
    • Re: :)

Ahojky
    • angie72

Re: :)

Ajojííík *4*
  • Legenda