-
in the closed
ahoj fans od naseho majkiho chci rict ze by mohl kazdy napsat svoji oblibenou pisnicku majkla a ta ktera bude mit nejvic fanousku vyhrala a vsichni si ji budeme muset pustit.moje je in the closed. *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: in the closed
aha tak nejspis mame viteze vsechny pisnicky+jeho *14* *14* *14* I LOVE YOU MICHAEL
-
-
Pro Angie72
Angie72:
Ty seš snad bezesporu největší fanoušek Michaela z celích Osobnosti.cz!
Čest a chválu tobě!
*3* -
Krásné ranko
Přeji všem krásné ranko. Snad dnes bude příjemný a poklidný den, nerušený bulvárním tiskem *15* -
-
Re: Krásné ranko
Krásné ránko Angie, Teri a všichni ostatní. No,doufejme, doufejme:) -
-
Re: Re: Krásné ranko
Ahooojky holky moje zlatý.... *14*
-
-
-
páá
Dobrou noc lidičky a kráásné sníky, doufám, že michaelovi...
Zítra se těším.... -
Dobrou noc
A krásné sníky. Pá -
Dobrou
S kobrou *5* -
"M.J.fans"
Ahoj lidicky, kdyz uz tu tak pul hodky jen procitam vase vzkaziky...chtela bych taky necim prispet..
http://www.mikestar.com/ Record/play?record=XsT2rhxPtiy3X
. .komentare se zdrzim, ja jako M.J.fan, zatim jen par pokusu...ohlas?..poradicky.., ale fandim vsem, co si takhle troufaj... -
-
Re:
Majkí všichni tě milujume a navždy zůstanes v našich srdíčkách at se deje co se deje. BYL,JSES A BUDES TEN NEJLEPSI CLOVICEK NA CELY PLANETE A NIKDO TE NEMUZE NAHRADIT
-
-
Majk
Nevíte někdo, jestli ty choreografie si Majk vymýšlel sám. Mě nikdy nepřestane fascinovat jakej byl fenomenální tanečník.
http://www.youtube.c om/watch?v=v-ZjLOtjj0c&feature=rela ted -
-
Re: Majk
no slysela jsem ze Majkí si nektery choreografie vymyslel sam a jinak na to mel sveho vlastniho choreografa,ale nevzpomenu si jak se jmenoval myslim ze michael peters nevim to jiste. *7* -
Ano, Majkí a občas měl k sobě...zapomněla jsem jméno. On byl v tomhle fakt vynikající:-) -
-
Re: Re: Majk
Víš, když má nějakej zpěvák tanečníky tak ho často předčej, ale Majk byl tak perfektní, že i když si vybíral ty nejlepší, tak ho nikdy nezastínily, hrozně mi chybí.
-
-
Nikde ani noha, tak já jdu taky na kutě, dobrou a hezký sny třeba o Majkovi *3* -
Neviem, ale možno áno.
Každopádne bol veľmi kreatívny a bol prirodzený talent, nikoho nenapodobňoval ako to je dnes zvykom. Skôr asi čerpali z neho druhý aj čo sa týka módy.
Mne sa veľmi páči choreografia Thriller, Beat it.
Poslednú dobu aj Smooth Criminal.
Tá koncertná verzia je super, aj ten videoklip. Aj Dangerous je dobrý - to je asi podobné. -
-
Re: Re: Majk
Jsem zvědavá jestli někdy vyjde DVD se záznamem ze zkoušek na THIS IS IT. -
-
Re: Re: Re: Majk
Jam - z koncertu (92) je tiež dobrá choreografia. -
Tá pesnička a choreografia Dangerouus sa mi tiež veľmi páči. Už si to sem tam púšťam asi dva týždne na youtube napr.: American music award 1993 bola tá verzia trochu iná a MTV music award 1995 , ale sú skvelé.
To ako keby mal každý pohyb vyrátaný na sekundu s celou skupinou tanečníkov.
A Smooth Criminal má šťavu tiež. -
Dnes jsme četly s terindou321, že to bude v kinech :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Majk
Fakt, neumím si představit, že tam sedím přikovaná na sedadle. Jít na koncert do kina mi připadá ještě šílenější než si to pouštět doma.
-
-
-
-
-
:)
Dobrý večer ve spolek:) -
-
Re: :)
Ahooojky zlatí *14* -
Re: :)
Ahojky -