Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fortturp

Skutečnost

Michael si oho v dětství hodně prožil.Jeho otec ho mlátil (stejně jako i jiné sourozence) chtěl aby byli úspěšný protože on sám se jako hudebník neprosadil...od mala musel chodit po konzertech,každý den nacvičovat.Víte proč má bílou pleť?Trpěl kožní chorobou -kůže mu bledla sama, nejdříve to skrýval tmavím makeupem (nebo nějakými prostředky) ale nakonec makeupem světlím.
    Snažím se o něm všechno zjisti i když se to asi nepovede...vím ještě o něm hodně věcí ale rozhodně věci na jeho obhajobu...
    • lask1

Re: Skutečnost

Jeho otec mal až príliš prehnané metódy, ktoré s výchovou a s učením sa nemá nič spoločného.
      Zmlátil ich pri jednom vynechanom kroku, remeňom, šnúrou od žehličky...
      Hádzal ho o stenu. Nechcel, aby ho oslovovali otec.
      Mama kričala, aby ho nechal lebo ho zabije.
      Ešte sa mu aj posmieval za výzor,
      ako keby bol neaký mrzák.
      Prepáč, ale to hraničí so sadizmom a s týraním a nie s výchovou.
    • angie72

Pochopitelně, že víme, že trpěl nemocí vitiligo.
      Jsme jeho fanoušci a známe ho už spoustu let. Víme toho o Majík skutečně hodně...
      • Re: Re: Skutečnost

No ty víš všecko, jak to tady čtu. Stará 40 letá zakomlexovaná p...a, která si tu hraje na velkou znalkyni a dávkuje informace po kapkách z webu http://www.mjjsource.eu/. Jednou píšeš že neumíš anglicky a pak zase že čerpáš z amerických web.stránek. to si se naučila AJ přes noc? *1* kuwa, ale že budeš psát knížku, tak to mě fakt dostalo.jo a ten tvůj web.M.J. by blil z té přeslazené sračky co jsi tam napsala.
      • mikkk

Re: Re: Skutečnost

Nevvíš prosímtě,kdy by měly být konečně ty výsledky ohledně vyšetřování.Docela se toho bojím....
        • angie72

Re: Re: Re: Skutečnost

Tuším, že v pátek jsem psala, že do 14ti dnů, ale dnes jsem četla, že by měly být každým dnem.
          No stejně se dozvíme, že to bylo zabití. Tu injekci mu dal, to beze sporů.
          Dnes jsem psala článek, jestli jsi ho nečetla a máš náladu si ho přečíst, tak je to tady http://www.jirinkaw.cz/documents/bl og_2.php
          Je to má úvaha, mé zamyšlení...
          • mikkk

Re: Re: Re: Re: Skutečnost

Angie,Máš to moc hezky napsaný a fakt to stojí k zamyšlení.
            Chválím Tvé stránky *5*
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Skutečnost

Moc děkuju, jsem ráda :-)
    • mikkk

Jeho otec na něm nechal velké následky po psychycké stránce.Ale i přesto Michael dělal dobro.
      Všechny následky z dětství se s tebou ponesou celý život....
  • piskot256

Sakra!!

Oni tomu chudákovi pokoj nedají ani po smrti!!Co to jsou za lidi dneska!!Fakt jako kdyby jim to nestačilo!!CHUDÁK JACKSON TEN MUSEL TEDA POTRPĚT!!
  • eve-lyn

knihy

když už tady padla řeč o tech knihách myslim že tady by se dali koupit ne ?
    http://sk.aukro.cz/search.php?str ing=michael+jackson&p=1
  • pipec333

nechci byt jako muj otec!!

jeden jeho kamarad se ho zeptal proc ma tolik plastik a on odpovede -cituji-protoze nechci vypadat jako muj otec-konec citace-.
    • mikkk

Re: nechci byt jako muj otec!!

Taky jsem o tom slyšela.když jsem se ptala proč?tak jsem dostala tuto odpoveď ale to už je dávno...
  • mikkk

Michael

Teď jsem našla v odkazech článek jak mluví Miko Brando(syn Marlona Branda)o Michaelovi.
    Zaujal mě poslední odstavec:Michael málokdy plakal,ale myslím si,že by zaslzel,kdyby viděl ty reakce na jeho smrt.Byl by šťastný,že za tu lásku,kterou světu věnoval,mu lidé splácejí stejnou měrou.
    Myslím,že by se jen zhluboka nadechl a řekl děkuji.
    • lask1

Re: Michael

Obvikle hovoril fanúšikom na predstaveniach a awards show
      I love you to.
      • mikkk

Re: Re: Michael

to jo na všech koncertech i na ulici když je potkával
    • kacenka33

Re: Michael

jj to je pravda...
  • angie72

Web

Napsala jsem článek. Další mou myšlenku.

http://www.jirinkaw.c z/documents/blog_2.php
    • lina25

Re: Web

Krása Angie, jako vždy:)
    • terinda321

Re: Web

Ten článek jemoc kráásný angie, a lidičky doporučuji přečíst, je tozajímavá myšlenka!!!!
      • angie72

Re: Re: Web

Děkuj, jsi moc milá :-)
      • angie72

Děkuji, jsi zlatíčko :-)
      • simoona

Angie ty to umíš vždycky tak krásně napsat moc se mi to líbilo.Určitě si to všichni prečtěte je to moc hezký!
  • lina25

komentáře

Proč já vůbec čtu, komentáře, pod bulvárními plátky??? Fakt rozumy od debilů, co ví o Majkým úplný kulový, a hážou rozumy, tak to mi fakt dokáže maximálně zvednout tlak *16*
    • lask1

Re: komentáře

Mňa to tiež vytáčalo. Myslela som, že praskne obrazovka.
      Niečo som aj napísala na jeho obhajobu, myslela som, že ešte niečo napíšem,
      ale už na to nemám silu.
      Radšej si pozerám jeho koncerné vystúpenia na youtube, sú senzačné:
      Dangerous Tour (Bucharest), History tour napr. Amsterdam, Minch, Wembley...
    • angie72

Re: komentáře

Já tam už raději nejdu. Bych zase byla hnusná a nemám náladu hádat se s dementama...
  • knížka

nedávno sem dočetla knížku o něm.. michael jackson - moonwalk.. je to pěkná knížka.. psal jí když mu bylo 29..
    ale překvapilo mě že tam strašně hezky mluvil o svym tátovi..i když se tam zmínil o tom jak je bil!
    • angie72

Re: knížka

Tu knížku nemůžu sehnat. On prý napsal dvě a já je chci sehnat :-(
      • terinda321

Re: Re: knížka

Angie ten moonwalk asi neseženeš, věř mi já jsem tu knihu sháněla, jak blázen a nikde už ji nekoupíš, ale objevila jsem jí u nás v knihovně, takže si jí dojdu alespon půjčit!!!
        • angie72

Re: Re: Re: knížka

V knihovně jí mají? No tak to je fakt, to mě nenapadlo... Díky za nápad :-)
  • happyhippo

Rozloučení

Michael Jackson byl osobnost popové hudby. Je pravda, že nikdo jiný, než on neuděla pro hudbu tolik. každý člověk má svůj svět, své dětství a své soukromí. On měl pouze svůj svět. Svět, ve kterém žil se svými dětmi.
    Soufám, že tam nahoře zažívá to, co mu tady dole na zemi chybělo a co v dětství neprožil. Nikdo už ho z ničeho neobviňuje. Stal se svobodným člověkem.Chybíš mi a jsem ráda, že tvá hudba ve mě zanechala mnoho zážitků.
  • kathleen33

Moonwalker

Ahoj..Tedka jsem se podívala na Moonwalker..je to super film..a tam vypadá fakt dobře *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit