-
Dokument
Včera jsem koukala opět na dokument, a zaujalo mě, jak se Majký v průběhu dokumentu změnil. Myslím chováním. Na začátku v Neverlandu, se snaží Bashirovi plně důvěřovat a ten se mu zase snaží pěkně vetřít, stylem já jsem tvůj kamarád věř mi... Postupem času, když si všimnete, tak Majký už začíná ztrácet nervy.Třeba v tom obchodě, za ním Bashir běhá a pořád se ho na něco vyptává, ale Majký ten si mele svojí a sotva ho vnímá( tahle část mi přišla vážně kouzelná)Bashir se ho evidentně snaží akorát pošpinit, navíc údajně ani nedodržel slib, že jak si Majkl přál se v dokumentu neobjeví děti. Když si teď vybavím poslední interwiev v Miami, tak dle výrazu už toho má Majký očividně dost a myslím že v tuto chvíli již lituje, že vůbec svolil k natáčení dokumentu. V momentě, kdy Majký mluví o tom, že rodiny už ani nejí u jednoho stolu, má slzy v očích, láme se mu hlas a nemá daleko k tomu aby se rozplakal.Baśhir mu podle mě kladl spoustu nepříjemných otázek taky z toho důvodu, že ho chtěl vidět v slzách. Myslím, že to jak Majkýmu ublížil by nemělo zůstat bez povšimnutí nás fanoušků.Seženeme adresu na Bashira která zde bude zveřejněna, a každý dle libosti může napsat tomuto podrazákovi dopis! -
-
Re: Dokument
Je to opravdu smutné... -
Re: Dokument
Taky jsem měla z toho dokumentu ten samej pocit, že už ho má Michael na konci plný zuby a že se ho snaží Bashir zneužít. *13* -
-
Re: Re: Dokument
Bashir je pěkný prase a přála bych mu, aby o něm taky vyšel takhle zkreslený dokument, který by ho pořádně srazil na kolena, aby si konečně uvědomil, co michaelovi udělal, a litoval toho do konce svýho života!!! -
-
Re: Re: Re: Dokument
Teri, nevzpomínáš si, jak jsem ti posílala tu fámu, jak si Majkl údajně objednal toho šamana, že chce zabít Stevena Spielberga, a míto nosu má jen 2 drátky??? Bylo to takhle? -
-
Re: Re: Re: Re: Dokument
Jj tohle jsi mi jednou psala....
-
-
-
-
-
gone to sun
Ahojda, dávám překlad týhle nádherný písníčky. Jestli se nepletu tak ji Majkí napsal o jednom klučinovi ktrej měl aids.(Doufám že nemám špatný info kdyžtak mě opravte)
Gone Too Soon - Pominulo to příliš rychle
Jako kometa
Která se mihla večerní oblohou
Pominulo to příliš rychle
Jako duha
Jež se za okamžik rozplyne
Svítivé a zářivé
A oslnivě jasné
Dnes je to tady
a jedné noci to zmizí
Jako když se ztratí sluneční světlo
V zamračené odpoledne
Jako hrad
Postavený na písečné pláži
Jako nádherná květina
Které se nikdy nemůžeme docela zmocnit
Zrozeno k radosti, k nadšení
Ke štěstí
Dnes ještě tady
Jiné noci tatam
Jako západ slunce
Které umírá s východem
Měsíce
Pominulo to příliš rychle -
-
Re: gone to sun
Jj máš to správně, ten kluk se jmenoval Ryan White, a umřel v 18 letech na AIDS!!!
-
-
MJ
Teď jsem si vzpomněla, jednou dávali film o velmi dobré zpěvačce. Ta zpěvačka jako každá jiná celebrita, měla někoho, kdo se staral o finance. Když zjistila, že jí ta dotyčná dáma okrádá, tak jí ta dáma zabila.
Film byl podle skutečné události.
Majkí taky říkal, že se mu ztrácí peníze a musel rozprodávat majetek. Nikdy prý neměl o tom, kolik vlastně peněz má, přehled.
Jinak linuš, když jsem viděla všechny 3 děti na jedné fotce, tak mají stejný nosánek a je podobný nosánku Majkího před plastikou. -
-
Re: MJ
To myslíš asi Selenu že? -
-
Re: Re: MJ
Jóóó Selena, já si nemohla vzpomenout... -
-
Re: Re: Re: MJ
Hezký angie... máš pravdu, taky jsem to četla, že mu někdo kradl peníze... byli na něho opravdu zlí, jak chris brown, usher a jiní složili písničku na počest michaelovi BETTER ON THE OTHER SIDE!!! Mají naprostou pravdu, tam už je mu lépe!! -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Usher řekl, že nebýt Michaela, nikdy by nezpíval a netančil... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Já myslím, že on ispiroval hodně lidí.... chtěli se mu alespon trochu přiblížit, i když věděli, že NIKDY nebudou jako on!!
-
-
-
-
-
Re: MJ
Hezký příspěvek. Ano, taky mě štve jak se lidi k sobě chovají. Každýmu jde jen o osobní prospěch a někdy se ti parchanti nezastaví před ničím :(((
Bohužel je to odraz naší doby. Je to tak všude.
-
-
Majkí
Když jsme byli 30.6. na večeři z práce, tak celou dobu v kuse hráli Majkího. Trvalo to asi 4 hodiny co jsme tam byli a pořád jel Majkí. Bylo to příjemný... -
Ahooooj
Ahooojky lidičky!!!! Ahoj zlata angie a linuš!!! -
-
Re: Ahooooj
Ahoj Teri ZLATÍČKA
-
-
Krásné ranko
A ještě krásnější den přeji Terí.
Co říkáš těm článkům? -
-
Re: Krásné ranko
Tak si tu píšu sama se sebou, ukazovalo mi, že jsi online a nejsi :-)
To ten den hezky začíná, trpím samomluvou *15* -
-
Re: Re: Krásné ranko
Ahoj Angie a krásné ráno všem.No, mě tak napadlo, že kdyby skutečně měla být pravda že dermatolog má skutečně podíl na smrti Majkla, tak děti se zblázní radostí, když je bude vychovávat vrah jejich táty. Navíc nevěřím ani slovo tomu, že by děti nebyli Majkla. To se najednou vyrojilo tatínků. Navíc rodina chce odškodné 900 mil. za zabití. Taky pěkně vypečená rodinka. Místo aby spíš prohlašovali, že chtějí vidět vyníky kukat, první o co jim jde jsou prachy, prachy a zese jen prachy -
-
Re: Re: Re: Krásné ranko
Je to hnus. Proč chtějí peníze? Ti jim vrátí Majkího??? Oni řeší jen peníze. Každá jiný rodina by chtěla spravedlnost!!!
Jinak už jsem začala psát knížku, ale nějakou dobu to potrvá.
U videoklipu Liberian girl jsem se rozbulela, ale jinak mi je fajn.
Majkí točí klip, aniž by to ostatní věděli a čekají, kdy on už konečně přijde. Na konci klipu se snese s kamerou a řekne, že je hotovo a směje se. Je tam sladkej a mě dojalo, jak byl šikovný a šťastný. Prostě tu měl být. Oni nám ho zabili a já to přestávám zvládat. Já chci trest tomu co to udělal.
Díky, že vás mám, jinak bych asi bláznila už. -
-
Re: Re: Re: Re: Krásné ranko
Přesně Angie, souhlasím s tebou. Já chci taky spravedlnost. A ještě když se vracím k tomu otcovství. Když se podívám na toho dermatologa, nevidím tam žádnou podobu. A navíc...po kom mají děti a hlavně Prince tak snědou pleť že? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Krásné ranko
Co je to za rodinu??? Panebože jim jde jenom o to, jak na jeho smrti vydělat prachy... takhle by se milují rodina, jak o sobě pořád prohlašujou, chovat teda rozhodně neměla.
-
-
Re: Re: Re: Re: Krásné ranko
Pardon ty, už píšu kravinu... Prý ti jim vrátí, místo ty jim... -
-
Děkuji Simoono :-) Budu se snažit, aby byla ke čtení :-) -
Angie stou knížkou ti držim palce!:)
-
-
-
-
-
-
....
Ahojky zlatíčka, jsem ráda, že vás mám.... bez vás by to nebylo ono!!
Angie a Linuško *14* -
-
Re: ....
Ale to ahojky zlatíčka, jsem ráda, že vás mám bylo na všechny!!! Jsem opravdu moc ráda, že vás mám, pomáháte mi to překonat a toho si moc cením, spousta mých kamarádu by se ke mě otočila zády a vy jste tu pro mě a já jsem tu pro vás....DĚKUJI VÁM
A michaeli, tebe miluji ze všeho nejví, díky tobě jsem poznala tyhle super lidičky, i když mě mrzí, že za takových okolností.... MILUJI TĚ ANI SI NEDOKÁŽEŠ PŘEDSTAVIT JAK!!! -
-
Re: Re: ....
juu a já sem taky ráda že Vás Mám *1* *14*
-
-
-
dobrou
Dobrou noc lidičky:) Mám vás moc ráda -
-
Re: dobrou
Dobrou noc linuško *14*
-
-
Dobrou noc
Často píšeme, aby nám Bůh Majkího vrátil. Je to naše přání, ale jak jsem jednou psala na mém webu článek...
Bůh nám dává možnosti, zkoušky a další a další šance. Lidi si Majkího nevážili, tak si ho vzal k sobě. Majkímu je teď nebeským otcem, kterého nikdy nepoznal. Hodného otce nepoznal.
Majkí chybíš nám a já Ti přeji kolem sebe děti, které museli odejít z toho to světa, abys byl spokojený a tam nahoře se setkal se svým opičákem Bubles. Jistě se procházíš po louce plné květin a kolem běhají zvířátka. Máš tam takový svůj druhý Neverland. Miluji Tě a děkuji, že jsem měla tu možnost vyrůst na Tvé hudbě!!!
Vám všem přeji krásnou dobrou noc. Mám vás ráda:-) -
-
Re: Dobrou noc
KRAÁSNÉ MOC MOC KRASNÉ NAPSANO A ŘEČENO KDYBY TO JEN VIDĚL MAJKL A JESLI NAS VIDÍ TADY DOLE TAK MA RADOST TAM NAHOŘE!!
DOBROU MAJKLE!! -
Dobrou Angie, hezky napsaný -
Máš pravdu lidi si ho nevážili a hledali na něm jen chyby. On nebyl divnej to společnost je divná, žeho nedokázala pocopit. -
opět jsi to fakt hezky napsala...já taky končím mějte se hezky a krásnou dobrou noc....kéž by se nám aspoň někomu zdálo o Michaelovi *3* tak dobrou pa *3* -
Kráásně řečený angie.... máme tě taky moc rádi, ale vždyt ty to víš...
-
-
.....
Lidičky musím se přiznat, že jsem z něho úplně paf, ten chlap je tak úžasně sexy, že nevím, co s tím mám dělat. Já nevím ale ten má v sobě tolik sexappealu, že by ho mohl rozdávat po tunách!!! Bože...... je tak nádhernej... -
-
Re: .....
přesně tak.. a když ho člověk sleduje jak tančí je prostě úplně paf jak říkáš :) -
Já tě naprosto chápu taky si myslím že je sexy prostě ho miluju *14* *14* *14* *14* -
Teri, naprosto ti rozumím! -
-
Re: Re: .....
Vid žanetko, my si v tomhle rozumíme *15* -
-
Re: Re: Re: .....
To rozhodně -
-
Re: STOCKHOLM .....
jEJDA NA TO KOUKAM CELEJ DEN JE TO ÚŽASNY HLAVNĚ TAK PRVNÍ V TOM RUŽOVEM FAKT BY MĚL MAJKL RADOST!!BEAT IT!!! *15*
-
-
-
-