-
pro Lina25
Linuško, já si to zkopíruju do té knížky ju? Můžu? -
-
Re: pro Lina25
Jasně že jo:)
-
-
MJ
Fanoušci, podívejte se tady na ty stránky
http://www.zetko.cz/tag/tour Je tam víc videí. Také je tam to video, jak Majkí ohlašuje comeback, ale tady je delší. Je už od momentu, kdy Majkí vystupuje z minibusu... -
Děti
Ahojda, slyšeli jste už to, že Michaelovi děti chce jeho dermatolog, protože je prý jejich otec!?!? Já bych mu je asi nedala! Dala bych je Janet, nebo je nechala u jejich babičky! A vůbec bych je nepůjčila tý Rebbie nebo jak! Tahá je k jehovistům, protože jim závidí, že budou nádherně zpívat po otci!!(myslím Michaela) -
Věříte...?
Ahoj viděli jste toto: http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/duch -michaela-jacksona-je-zase-tady-na- aute.html Video dole! Já tomu fakt věřím, že tam ještě je! -
-
Re: Věříte...?
Duch v Neverlandu je, ale to na autě je fotomontáž, úplně jasná fotomontáž...
Ale to jsme už viděli asi někdy v min. týdnu.
Lidi budou teď využívat všeho možného, bohužel :-(
-
-
Dotaz
Ahoj lidičky, chatěla jsem se zeptat, jeslti by tady někdo neprodal Michaelův plakát a za kolik, nebo kde by se dal po netu koupit. Díky za odpověď. -
A razím =)
Tak lidičky,kecá se s váma uplně super,ale já budu ode dneška do čtvrtka na dovče,takže tu teď moc nebudu x'( Tak se mějte hezky,budu na vás myslet..=) -
-
Re: A razím =)
tak si to užij, já taky budu myslet *4*
-
-
ahoj
přeji pěký začátek dnešního dne i týdnu *3* -
ahojky
Ahojky Lidičky všem přeji hezký den *3* -
-
Re: ahojky
díky.tobě taky *4*
-
-
LWMJ
Michael je zničený a cítí se naprosto zrazen britským televizním programem "Living with Michael Jackson", který prezentoval Martin Bashir v pondělí, 3. února 2003, a které obsahuje hrubé zkreslení pravdy a lacinou snahu zkreslit jeho život a schopnosti otce.
V mnoha rozhodujících ohledech je Michael znepokojený, že Martin Bashir a Granada TV zranili důvěru, kterou jim věnoval. Zvláště dostal ujištění, že jeho děti se v pořadu vůbec neobjeví. Michael několikrát prosil Bashira, aby přestal filmovat jeho děti a on mu slíbil, že záběry s dětmi odeberou při finálním střihu filmu. Bashir to vysvětlil tak, že kdyby přestali točit, narušilo by to kontinuitu filmu.
Michael je hluboce rozrušený, že program senzacechtivě ukazuje dva či tři záběry, které ukazují naprosto zkreslený obraz jeho chování a rodičovství. Michaelovi je obzvlášť líto, že se takto zachoval Martin Bashir, kterému dovolil chodit k němu domů po celých 8 měsíců. Věřil, že Bashir chce natočit věrohodný a upřímný pořad o jeho životě. Michael věří, že tento pořad měl jen lacině zvětšit sledovanost na úkor Michaela, jeho rodiny a přátel.
Michael původně dovolil Bashirovi přístup do Neverlandu kdykoliv, aby viděl Michael a jeho rodinu. Michael chtěl, aby lidé viděli jeho svět. Věří ale, že program, který Bashir přinesl, je jen parodie na pravdu. Michael by nikdy nesvolil k natáčení tohoto filmu, kdyby nevěřil v Bashirovy schopnosti portrétovat ho.
Michael je velmi naštvaný, že program mohl vést lidi k pocitu, že jakýmkoliv způsobem zneužívá děti. Michael Jackson by nikdy nezacházel s dítětem nevhodně nebo se záměrem mu ublížit a naprosto odmítá názory tvrdící opak. Michael by nikdy nezradil víru dětí nebo jejich rodičů. -
-
Re: LWMJ
Tohle by nemělo zůstat bez povšimnutí! Tato zrada určitě ne
-
-
LWMJ Nezveřejněný rozhovor
Michael mluví o plastických operacích a říká, že na nich není "závislý", jak říkají média. "Lidé říkají, že se mažu nějakým bělícím krémem. Proboha, vždyť to není pravda! Jsem nemocný - mám Vitiligo."
Bashir: Jsou tohle tvoje tváře?
Michael: Ne, jsou mojeho otce ...
Bashir: Máš něco ve tvářích voperováno?
Michael: Ne. Nemůžeme už o tom přestat mluvit? Mám dojem, že se snažíš z tohohle udělat bulvár... -
-
Re: LWMJ Nezveřejněný rozhovor
Dnes Michael vydal své prohlášení:
"Věřil jsem Martinu Bashirovi a dovolil mu vejít do svého života a života mé rodiny, protože jsem věřil, že pravda bude odhalena. Martin Bashir mě přemlouval, abych mu věřil, že tento program bude upřímný portrét mého života a řekl, že on byl ten muž, který zlepšil Dianin život. Mám zlomené srdce, protože někdo, komu jsem věřil, mohl klesnout tak nízko. Dnes se cítím více zrazený než kdykoliv jindy, protože někdo, komu jsem dovolil znát mé děti a pustil ho do svého srdce, mohl takto znesvětit pravdu a udělat takto hrozný a nefér program.
Láme mi srdce, že někdo mohl uvěřit, že bych byl schopný ublížit svému dítěti nebo dokonce ohrozit jeho život. Moje děti jsou to nejdůležitější, co v životě mám. Každý, kdo mě zná, ví, že moje děti jsou pro mě na prvním místě, a že bych jim nikdy neublížil. Chtěl bych poděkovat všem svým fanouškům na celém světě, kteří mi vyjadřují podporu, hlavně fanouškům v Anglie, odkud mi lidé emailují a říkají, jak strašlivý byl tento Bashirův film. Jejich láska a podpora se mě hluboce dotkla." -
-
Re: Re: LWMJ Nezveřejněný rozhovor
Michael vydává další prohlášení.
V návaznosti na špinavosti, které o Michaelovi přinesl bulvár "Sunday newspapers" v Anglii, dal Michael svolení k tomuto prohlášení:
- Michael Jackson vydá videopásku s nezmanipulovanými nahrávkami rozhovoru
- tyto nahrávky byly pořízeny osmý měsíc Bashirova pobytu okolo MJ
- Michael nemůže pochopit, proč Jordy Chandler po 10 letech promluvil opět v neprospěch Michaela, domnívá se, že mu někdo zaplatil
- Michael tvdí, že jediným důvodem, proč před 10 lety Chandlerovým zaplatil bylo, aby se aféra nechutně neprotřásala v tisku
- Michael se obává, že nekdo z jeho početných zaměstnanců opět prodá lži tisku
Nemám ponětí co se stalo v tomto interview. Martin Bashir zacházel s Jacksonem jako s objektem na psychologickou studii. Neustále se ho ptal na věci o sexu, vztah s jeho otcem, plastické operace a jeho zvláštní způsob života. Takovým způsobem by mohl vyzpovídat každého blázna u nejbližší popelnice. Kdyby dostal Bashir možnost pozorovat po 8 měsíců Napoleóna, věděli bysme jen o jeho vztahu s Josephine nebo jestli čte nebo nečte pohádky svým dětem.
Během Bashirova rozhovoru jsem měl někdy pocit, že se ho na některou z těchto otázek zeptá. Například bylo zajímavé, když Jackson říkal, že nad tancem se nesmí přemýšlet, že tanec musí prostě tancovat a nechat muziku vyrábět pohyb. Tohle řekli i jiní tanečníci a právě tohle se mělo probrat. Zajímavé taky je, že Jacksonův otec používal k trestání pásek, když Michael udělal jen krok špatně. Když bičování udělá z člověka génia, možná bychom to my všichni měli zkusit na našich synech... Ale Bashirova jediná reakce byl nějaký zvláštní zvuk a nedůvěrné potřesení hlavou. Vypadal, že ho to vůbec nezajímá. Ale velký zájem předvedl, když Jackson povídal, jak jeho bratři brávali na pokoj děvčata, když byli na turné. Oh, opravdu, pane Bashire, měl byste dospět.
-
-