-
OOOOO
miluju ho navždycky zůstane v mim srdíčku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I MISS YOU MICHAEL -
Stockholm
Mě to nedá, abych pro Vás, které jste neviděly tohle video, to tady znovu nepostla. Je to pocta Michaelovi a v závětečných titulcích se píše, aby tyhle akce děly po celém světě.
http://www.youtube.com/ watch?v=lVJVRywgmYM&feature=channel _page
[OFFICIAL] Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM -
-
Re: Stockholm
je to krásný a dojemný a jestli to Michael viděl z nebe tak je mu určitě krásně u srdíčka *4* bože proč ho neumíš vrátit zpět *9* -
-
Re: Re: Stockholm
Ano,byl to určitě moc hodný člověk...Vůbec si nezasloužil tak brzo umřít.... *9* -
Je mi z toho strašně smutno, že už tady není. Byla to taková čistá duše nezasloužil si takovej konec a tak brzy. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Stockholm
Ten si spíš nezasloužil takovej život.. on byl tak dobrý, že se nehodil na tuhle planetu.. Je smutný, že umřel.. nesu to těžce.. ale věřím, že se má líp -
žadný pedo
Nebyl to žádný pedofil tomu ja neveřím
a kdo říká že je tak to je magor!!d..největší svi... *16* *16* *16* -
-
michael
ten kdo rikal ze je pedofil je blbeccccccccccccc a hovado *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
*16* *16* *16* *16* *16* *1* *1* michael je a vzdy bude moje laska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
-
-
-
-
To je fakt nádhera, Nádhera, to je tak super takhle Složit Michaelovi poctu. Proč není něco tady?? -
To mám v záložkách a koukám se na to hooodně často a vždycky mě to dojme a řvu jak želva...
Tenhle sraz mi dal jasně najevo"už tady není"!!! Jen hudba, jen hudba... -
-
Taky na to často koukám a přesně jako ty, bulím. Ten počet návštěvníků od té doby co jsem to viděla poprvé, vzostl o milion!!! Dcera to postla na facebook a ohlasy jsou stejné, ženské brečí a chlapi mají knedlík v krku. -
Úplně stejný pocity a myslela jsem , že řvu jen já a že nejsem normální. Tak v tom nejsem sama.
-
-
-
MJ
víte když jsem jako malá viděla poprvé videoklip k songu In the closet tak tam jsem se do něj úplně zbláznila *14* *14* vyzařuje z něj něco tak přitažlivého je tam velmi sexy....co na to říkáte vy? -
-
Re: MJ
Přesně.. někdy nenacházím jiné slovo než že je prostě k ošukání *15* ale mám pravdu.. Z toho videa z něj vyzařuje něco.. ale to z každého.. tohle video mě nejvíce dostalo *14* -
Jo to máš pravdu já s jeho hudbou vyrůstala a ted mi máma řekne že je mrtvej hrozně špatně jsem to nesla hned jak jsem se to dozvěděla tak jsem brečela hodně jsem si ho oblíbila *9* *9* *9* *9* -
Já vím , že to bude znít blbě, ale já jsem ještě nenašla videoklip, kde by se mi nelíbil. Prostě je všude kouzelnej. Jen když je to smutný , tak řvu. A teď už musím běžet spát. Tak pa pa pa. Budeme šetřit a pojedeme do Neverandu, co vy na to??? Stejně bych si prála ,aby ho dali zase do chodu za tím účelem, ke kterýmu ho Majki měl. -
-
Re: Re: MJ
souhlasím s tebou a budu od zítra šetřit *3* tak hezkou dobrou noc pa
-
-
Jo tam je s Naomi Campbel... -
-
jj a ona je tam fakt krásně čokoládová taky bych trošku takové čokolády chtěla...potvora pokaždé když ten videoklip vidím tak jí hrozně závidím -
To je moc hezkej videoklip In the closet.Tam se Majký tak hezky směje:) -
-
Re: Re: Re: MJ
No to mi povídej Majký je sexy všude a byl to fajn člověk *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
héééj:
Teď mi za zádama v televizi ve filmu hráli na Prima COOL -Jackson 5. ABC. Úplně se mi rozbušilo srdce.Nádhera, když to slyším ve filmu. Já su asi už cvok. Ale jsem z něj celá pryč. -
Asi jste to už viděli:
Ale musím vás trochu potěšit. Tady je uplně k sežrání. Nádhernej chlap a jinýho už nechci.
http://www.youtube.com/wat ch?v=cBHGzJadZxQ&NR=1
The Sweetest Laugh -
-
Re: Asi jste to už viděli:
ach jo..ježiši je hrozně krásnej já z toho videa musela brečet jak je mi ho líto.fakt takový krásný úsměvy to mě dostalo... -
-
Re: Re: Asi jste to už viděli:
Já taky myslela že se z něj asi zvencnu *14* *3* *3* *3*
-
-
hoooooooo.....bože já bych ho nejraději znásilnila a sežrala *14* *15* -
-
Prosim *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
-
-
je tam tak krásnej jak se směje a ty jeho vlasy no prostě to byl,je a bude pořád krásnej CHLAP *14* -
-
Ahoj hele promin, ale o vlasech se prosím tě moc pěkně nezminuj, to je angie záležitost, děkuji za pochopení
*15* -
Ahoj hele promin, ale o vlasech se prosím tě moc pěkně nezminuj, to je angie záležitost, děkuji za pochopení *15* -
A¨hoj hele promin, ale o vlasech se prosím tě moc pěkně nezminej, to je angie záležitost, děkuji za pochopení *15* -
-
Re: Re: Re: Asi jste to už viděli:
Terí jsi třída *15* *15* *15*
-
-
No nádhera....nemám slov...ten jeho úsměv miluju -
Vlasy jsou mojééééééééééééé :-)))
-
-
*14* *14* *14* Boze on je krasnouckej *14* -
Božínku, to je tak nádherný stvořeníčko. Nemám slov... -
Anoo...Krásnej...Uplně sexy..=) -
-
Jejda,odeslalo se to víckrát než sem chtěla...=D
-
-
Anoo...Krásnej...Uplně sexy..=)
-
-
Nádhera, krása - posluchejte
Holky zaposlouchejte se to té nádhery. Klip nic moc - je to nějaký sestřih, ale tady jde o muziku. Řekli by jste, že ta písnička má bezmála 30let?
The lady In My Life - Michael Jackson
http://www.youtube.com/w atch?v=8ubs9tAnl04&feature=related -
-
Re: Nádhera, krása - posluchejte
ta písnička je skvělá taková něžná,romantická....prostě úžasná *3* *4* -
-
Re: Re: Nádhera, krása - posluchejte
Když si ji pustím a se zavřenýma očima poslouchám, mám z té nádhery husí kůži.
-
-
To je jako kdyby to natočil před nedávnem. Ten je tak nadčasovej. Se vším. -
Tak jsem myslela, že půjdu spát a vy si tady pouštíte tak nádherný klipy a Našeho nádhernýho Michaela. Klávesnici už mám poslintanou. Hláásíím. *3* -
-
Re: Re: Nádhera, krása - posluchejte
UUUUUUUUUUžžžžžž spááááááááááááát??? Nechoď... -
-
Re: Re: Re: Nádhera, krása - posluchejte
No teď už ani neusnu. *14*
-
-
-
-
Halperin
Lidičky, chci vás poprosit, nekupujte si tu knížku od Halperina co vyjde. On tam strašně špiní Majkího a jak jsem tu dnes už psala, tak má na Majkího 1.výročí vyjít film, který nebude vůbec hezký.
Koupí knihy ho podpoříte a on bude vesele vydělávat... -
-
Re: Halperin
Vžádným případě nebudu kupovat nic , co není od Michaela. Chci od M.J. knížku a tak dál. -
-
Re: Re: Halperin
Mamka má knížku o Majklovi *3*
-
-
a kterej je to ten Halperin objevuje se mi víc možností s tím příjmením....já jen že bych chtěla spatřit jeho tvář tak hnusnýho člověka *10* -
-
Já vůbec nevím. Četla jsem to na stránkách USA, protože tam se většinou píše pravda, narozdíl od našich bulvárů :-(((
Ale je to šmejd. Jednou už někdo prosil na jedné diskuzi pod článkem taky, aby to lidi nekupovali. -
Ta asociace na heparin (heparinový vrah) je tam zřejmá.
-
-
Máš pravdu Angie, na tuhle knihu, už jsem taky upozorńovala, a ajá to rozhodně nepodpořím! -
-
Mě tada stačilo, co s tý knihy vyšlo na veřejnost.... vid linuš, ta moje posvátná věta *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Halperin
Přesně Teri -
z tý knihy!! omlouvám se *3*
-
-
-
já jsem si objednala od Davida I´Hermitte není to jeden a ten samý doufám *7* -
-
Tu už mám přečtenou a je krásná :-) -
Hermitte mám taky a ta je pěkná. Tam Majkýho naopak podporuje. Žádná špína -
Ne není.Tuhle knížku mám i já a ta je fakt hezká =) -
-
díky ulevilo se mi *3*
-
-
-
Ne neboj tu knížku si od něho nekoupíme když tam píše špatně o Majkým.Škoda že mu to nemůže nikdo zákazat tomu Halperinovi aby o Majklovi nic nepsal a nenatočil ten film! -
-
Dalo by se to zakazat kdyby se spojilo par svetovich fanklubu a byli by proti natoceni toho filmu tak si myslim ze by ten hnusnej film nenatocili..Ale to je celkem nemozny.. -
-
Já si myslim že u toho filmu nebude velkej ohlas.Jestli tam bude o něm mluvit špatně a samí nesmysli tak to každýho odradí. -
-
Re: Re: Re: Re: Halperin
A pokud bude ohlas tak jen negativni..
-
-
-
-
Pfff. Za takový hnůj a platit? BOJKOT! -
-
děkuji žě jsi to řekla já si jí rozhodně teda nekoupím
-
-
-
Pozor... hrozí nebezpečí poslintání klávesnice!
http://www.youtube.com/watch?v=vMcY rrudAT0&feature=related -
-
Re: Pozor... hrozí nebezpečí poslintání klávesnice!
musím přiznat že je tam moooc nádhernej....nebudu přehánět když napíšu že každá z nás by ho moc chtěla že jo holky *3* on je tam strašně moooc krásnej *14* -
Re: Pozor... hrozí nebezpečí poslintání klávesnice!
No děvčata, to každopádně, nějaký igelity vřele doporučuji *14* -
-
Re: Re: Pozor... hrozí nebezpečí poslintání klávesnice!
Je tam krásný, však klip Stranger In Moscow, je jeden z mých nejoblíbenějších. Kuřátko něžné.
A co tady holky, Michael se zapleteným francouzským copem. Ať mi nikdo neříká, že Michael nebyl sexy symbol.
Michael Jackson-Blood on the Dance Floor
http://www.youtube.com/wat ch?v=vMcY rrudAT0&feature=related -
-
Re: Re: Re: Pozor... hrozí nebezpečí poslintání klávesnice!
Jo, tak to je taky moc hezký!
-
-
Re: Re: Pozor... hrozí nebezpečí poslintání klávesnice!
jo to tak to určitě je fakt hezkzký když je mokrý *15* *14* *14*
-
-
-
duch
tak konečně se mi povedlo o tevřít to video kde je to honě přiblížené a docela jsem se lekla to co jsem viděla se tak často nevidí naskakuje mi husí kůže....to fakt vypadá jako jako Michael náš milovaný *7* -
Neverland
vy jste asi už se bavili o Neverandu jaa bych se tam chtěla někdy ject podívat a pobrečet jak se znám protože když si vzpomenu že tam byl Micael jackson *9* *9* *9* -
-
Re: Neverland
Já se tam chci taky aspon jednou za život podívat!Je to moje velký přání a doufám že se mi jenou splní. -
-
Re: Re: Neverland
Tohle bude znít trochu dětinsky,ale jestli bych vážně byla bohatá,nechtěla bych se tam jen podívat,ale zprovoznit to.Bude to asi hodně těžké realizovat. -
-
Re: Re: Re: Neverland
Mam podobny plany *15* -
No to bude dost těžký.Ale budu ti držet palce aby se ti to povedlo zprovoznit:) -
-
Re: Re: Re: Re: Neverland
Jo nápodobně
-
-
Já bych se tam jela podívat a zůstala bych tam někde bydlet a určo bych se dozvěděla něco víc o Majkím *15*
-
-
-