Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael Jackson

I love you Michael *9*
  • torema

Pro Angi.

Prosím Angi, pošleš mi odkaz na tvé webovky??
    • angie72

Re: Pro Angi.

Já jsem tu nebyla, promiň. Je to www.jirinkaw.cz
      • torema

Re: Re: Pro Angi.

Máš moc heké webovky a pochopitelně mě článek o Michaelovi rozbrečel, jak jinak. *9*
        • angie72

Re: Re: Re: Pro Angi.

Neplakej... Je to těžké, ale nic nenaděláme.
          Klidně mu zatím pište pod články, než bude ten pomníček. Je to dost pracný...
          • torema

Re: Re: Re: Re: Pro Angi.

Se nemůžu dočkat.
      • torema

Re: Re: Pro Angi.

Děkuji moc. Jdu tam *4*
  • m.jacksonka

Neverland Předtím a dnes

http://jacksonka-majuska.blog.cz/09 07/neverland-predtim-a-dnes

Tady tohle jsou moje stránky.Jsou obyčejné,jen tam přidávám průběžně nějaké info,obrázky,videa a ostatní...Tady tohle je neverland předtím,když se udržoval,a potom,když chátrá.
    • angie72

Re: Neverland Předtím a dnes

Ale to není pravda. Neverland nechátrá. Každá fotka je jiná a v Neverlandu je spousta lidí, kteří tam pracují. Když natočili Majkího ducha, tak jsem to video viděla celé. Celý Neverland venku i uvnitř a je tam spousta lidí, kteří tam pracují.
      Jsou tam stromy, jen to tak vypadá, ale Neverland je v pořádku, nebojte se...
      • torema

Re: Re: Neverland Předtím a dnes

Tak to se mi ulevilo a v tom případě je naděje, že by se mohl ještě Michaelův sen znova uskutečnit. No to jsem zvědavá.
      • m.jacksonka

Dáš sem prosím odkaz na to video?Děkuju=)
        • angie72

Re: Re: Re: Neverland Předtím a dnes

No tak to nevím, které to je, protože to bylo 1 video, kde po skončení bylo dalších 15 videí. Když na něj narazím, tak vám ho určitě dám, ale tehdy jsem dávala link sem. Bylo to s tím v zahradě, jak to vypadalo na Majkího. Tam mezi těma to bylo, ale já nevím, který to bylo.
    • terinda321

No... není to hezký!!! *9*
      • m.jacksonka

Právě proto jsem tu řekla,že kdybych byla miliardářkou,zprovoznila bych ho.A budu se co nejvíc snažit,aby to vašlo..!
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Neverland Předtím a dnes

*vyšlo
    • torema

No te Neverland mě opravdu mrzí, jak je to zchátralý.
  • angie72

Dokument

Lidi, všimli jste si, pokud jste viděli dokument s Bashirem o Majkím, v jaké místnosti se ukázal duch Majkího?
    Právě v té místnosti, kde Majkí seděl s Gavinem při rozhovoru. Já se na to schválně zaměřila. Mohla to být náhoda, že šel právě tam, ale taky ne...
    • torema

Re: Dokument

Já osobně bych si moc přála, aby měl klid v duši .R.I.P. To jistě každý z nás tady. A myšlenka, že bloudí Michaelovo duše na zemi a hledá ten svůj klid, mě znepokojuje. Ale kdo ví jak je to po smrti. To se dozvím až tam. Na tom druhém břehu.
    • torema

Re: Dokument

Jsi fakt vnímavá Angi. Já bych si toho nevšimla. Kdo ví , jak to je??Nějak se zdráhám o tom mluvit.
  • m.jacksonka

Neverland

Já vím,že to sem asi nepatří,ale víte co bych udělala,kdybych byla miliardářkou?
    Zprovoznila bych Neverland na Michaelovu počest a pro radost dětí.
    • torema

Re: Neverland

Tak přesně tak jsem přemýšlela i já. Ale to by muselo být hooodně peněz. Třeba , snad to někdy bude možné zrealizovat.
    • angie72

Re: Neverland

o to sem patří náhodou. Je to krásný nápad *14*
      Holky (neva, že vás oslovuju tak obyčejně, ale zase lidsky:-) já bych jednou chtěla do Neverlandu. Jsem dnes četla, že chátrá. Že se tam chtěl jednou Majkí vrátit, ale už bohužel...
      Taky jsem četla, že chystal comeback, atd., to co jsme četli, a že takový comeback, který se mu bohužel v tom smutném povedl, se nikdy v životě nepovedl nikomu.

Víte, já bych byla vděčná, kdyby jen vydával písničky. Mohl třeba natočit v klidu a pohodě natočit videoklip. Nemuseli ho nutit do turné. I to by nám fanouškům stačilo...
      • torema

Re: Re: Neverland

Je fakt, že se těšil na turné ale já si osobně myslím a i jsem to počítala. 50. koncertů by asi neodzpíval ani zdravý zpěvák a nehledě na to, že Majkí ze sebe na koncertech vydal úplně všechno. Jel až na doraz.
      • kristyn875

kdyby ho zbytečně nestresovali s tolika koncerty tak by tu ještě byl *9* *9* mohl nahrát ještě spostu krásných písní a klipů, kde nádherně tančí..škoda, že se to nedá všechno vrátit *9*
      • m.jacksonka

Mě by to taky stačilo,kdyby nahrál písničku a natočil klip.Hlavně bych chtěla vidět,jak krásně tančí...
  • angie72

Dementíku

Nemám náladu pročítat diskuzi, ale je mi jasné, že s ezase někdo naváží do Majkího.
    Takže poslouchej dementíku, který denně stojíš u zrcadla a toužíš v životě něco dokázat a marně přemýšlíš, kde a jak začít.
    Majkí toho v životě dokázal strašně, ale strašně moc.
    Takové velké množství zpěváku mu děkují, že nebýt jeho, tak dnes by nezpívali.
    Obdivují ho za to, co dokázal, jak se choval, jaký byl přítel, zpěvák, umělec, choreograf, protože díky němu vzniklo něco, co nikdo před tím neznal.
    Byl to především také člověk, syn, tatínek a miláček celého světa. Byl to člověk, který přes svou obrovskou bolest rozdával radost, smích, pohlazení a také v neposlední řadě peníze.

Možná jsi dementíku jeden z těch, který potřeboval pomoc, a ani nevíš, že díky Majkímu jsi dostal lék, který bys jinak nedostal.
    Tak si zavři klapačku, šoupej nohama a jdi se proběhnout na vzduch, protože nám tady zamořuješ místnost.
    • torema

Re: Dementíku

Nádherně řečeno. Přesně tak, jak by to vyjádřil každý z nás, kdyby to uměl , jako ty. Děkuju.
    • thesimsa

Jooo *15* dobre prej Dementiku *15*

Pokud bude este otravovat tak by jsme taky mohli jit navstivit diskusi treba Rihany ne?:-D
      • angie72

Re: Re: Dementíku

To by bylo zbytečný, protože oni mají svého idola naživu víš. Tam je obrovský rozdíl...
    • m.jacksonka

Angie,Ty to umíš vždycky tak pěkně vyjádřit...=)
      • angie72

Re: Re: Dementíku

Děkuji :-)
        No co s nima? Denně stojí u zrcadla a neví co jednou bude v životě dělat. Kam se tak zařadí. Hmmm, co s volnem. Jdu prudit, říká si.
        Kašlu na něj na blba *15*
    • terinda321

No angie..... perfektně vyjádřené.... nemám slov *15* *15*
  • angie72

Ahoooooooooj

Co se tady zase děje??? Jdu se podívat...
  • terinda321

...

holky kašlame na ně!! ono je to přestane bavit buzerovat a odtáhnou!!
    • m.jacksonka

Re: ...

Souhlasím!Jsou to tupci,a neví,co všechno dobrýho Michael udělal...
  • kathleen33

Písnička

Prosím vás má někdo tu písničku A Place With No Name??Díky za odpověď *3* ..
    • Re: Písnička

ahoj,tuto pisen jen tak nesezenes,je sice na www.mp3 ale jen 25sec.ale nemas nahodou pisen jeho novou bad girl.jeto novinka byla na youtube.com hned jak zemrel,je stoho noveho alba ktera jse ma vydat.kdyz tak mi napis jestli ji mas,nebo mi posli adresu kde ji mam hledat,dik katka
      • angie72

Re: Re: Písnička

Já jí našla dvě a půl minuty. Až jí budu mít, tak jí pošlu... Kámoš mi jí pošle. On mi jí už posílal, ale já byla na netu na mobilu, tak to nešlo přijmout, tak musím počkat, až bude online.
  • m.jacksonka

Pro všechny kdo ho nemají rádi

Hele víte jak vlastně vzniknul pop?Michaelem Jacksonem.Proto se mu říká král popu!Vznikl kvůli jeho tvořivosti a originalitě.Takže žádná Miley,Lady Gaga a ostatní takýhle zpěvačky by tu vůbec nemusely bejt,kdyby nebyl on!
    • Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

to neni pravda
      *15*
      • kathleen33

Re: Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

Ale je..!!
        • Re: Re: Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

hele pop vzniknu jak davno!!!!!!!!!!!!!!! *16* *15*
          • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

Jo přiznávám je to 45 let - v pěti začal michael zpívat!
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

Děkuju,že ses mě zastala...=)
          • Re: Re: Re: Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

kluk co se o sebe nedokaze postarat hahahhahahhahahhaha *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *5*
            • terkatolarova

Re: Re: Re: Re: Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

prosím tě a ty sji dokázal co ?? pochovat medvídka a hned jsi to běžel říct mamince co??? *1*
          • kathleen33

Re: Re: Re: Re: Pro všechny kdo ho nemají rádi

Nemáš vůbec zač...!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit