Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nwm co

a lepsi je lady gaga,rihanna a dalsi popovi zpevacky ale to de aspon poznat u nich ze je to pop!!! *1* *1* *5* *5*
    • terkatolarova

Re: nwm co

jo a kdybi byla ta tvoje Rihana a spoň chytrá ženská tak by nebyla s takovím blbcem !!
    • Re: nwm co

podle me to sou vobě kurvy
      • Re: Re: nwm co

i michael jakson je kurva je to zena hahahaha!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
        • thesimsa

Re: Re: Re: nwm co

Vypadni! Bez si buzerovat tu svou Rihanu nevopruzuj tady!
        • kathleen33

No to je fakt směšné...Běž si tohle psát jinde..my o to nestojíme...
    • terinda321

Jenže rihanna nezpívá pop, ale RnB ty pako!!!

a nemas pravdu rihanna je popova zpevacka tak fako na tebe!!!!! *16* *10* *5* *8*
        • terinda321

Jo aha, tak díky, že jsi mi to vysvětlil, evidentně nemáš ponětí, jak vypadá op a RnB!! To je jako kdybys o 50centovi řekl, že zpívá country!!!
          • Re: Re: Re: Re: nwm co

hele ja vim co to je pop a RnB jo a snad znam rihannu tak hodne ze vim ze zpiva pop!!! dal si to domisli!!!ale misli hlavou ne prdeli!!!! *1* *1* *5* *5* *5*
  • nwm co

???? jakson spiva divne a vubec nejde poznat ze je to pop je ploste nula!!! *1* *5*
    • kathleen33

Seš blbe..víš to??Nula teda nebyl,byl to jeden z nejlepších zpěváku..a je pořád...

pozor!!!! ne zpevak zpevacka jestli vis co myslim hahahaha *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
    • u4ever

hele di si k osobnostem co se líbí tobě a nám tady dej pokoj!!BLBEČKU!

ale priznej to ze to nejde poznat vi to vlastne nepriznate plotoze ho vlastne milujete ze takze to nikdo neprizna hahaha!!!!!!tak sid na tebe a spiva rock tedy vipada to tak ta haha a ne poop hi alll to je nej pravda rock ne pop rock ne pop rock ne pop rock ne pop.a udelel ze sebe zenu no blbec ne hahahahaha to byla jeho zoufalost hi all dork mi *3* *1* *1* *5* *5* *3*
        • terkatolarova

víš co zales a chhcípni ve stašlivích bolestech jako on !! a dokaž to co dokázal Majkí !! ty nemáš vůůůůbec páru o tom co dokázal , jakej měl život , dětství a td.
        • Tereza

Víš co ty chytráku nauč se nejdřív pořádně psát a až se to naučíš tak se můžeš jít rovnou vykecávat někam na jiný diskuze,kde tyhle tvoje "názory" budou někoho zajímat!
          • Re: Re: Re: Re: nwm co

hele ja ti neco reknu ze kdyz ja nenapisu hacky tak to neznamena ze se zhrouti celi svet plosimte nedelej z zizali slona jo to si zapamatuj a nebo popros boha hahahahahhahahahahahahhahahaaapriznej si to jsi ploste ty!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15*
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: nwm co

Joo to seš fakt jednička když si sám/a známkuješ příspěvky!..Běž si radši zopakovat vyjmenovaná slova a pak teprve něco piš!
        • kathleen33

Kolik ti je 5???
  • pedofil

proč sem lezu abych napsal to cem napsal *5*
    • lask1

Re: pedofil

Keby si si prečítal stránku:
      http://majkldzeksn.info/ ?clanek=1stallegation1993

zistil by si že ho falošne obvinili.
      Chandlerov otec bol zadĺžený zkrachovaný zubár, ktorý zmanipuloval svojho syna, aby ho Michaela obvinil z obťažovania.

Na tejto stránke je velmi podrobne popísané o tomto prípade - čo bol Chandlerov otec za človeka. Spojil sa so svojím právnikom a spolu uskutočnili tento komplot proti Michaelovi, aby spolu získali milóny.
      Chandlerov syn sa teraz aj priznal, že klamal kôli peniazom.
  • terinda321

...

Jinak ahoooojky lidičky, moc vás zdravím!!!! *3*
  • pedofil

pedofil feták atd .. Nesnášim ho celej umělej .To jak se kněmu nějací lidé chovali a co proti němu měli si zasloužil *10*
    • Tereza

Víš co,když ti tolik vadil tak proč si nezaložíš nějakou svojí stránku kde s takovýma tupcema podobnýma tobě můžete psát tyhle nesmysli,který tady nikoho nezajímaji!..A ne že bych někomu přála něco zlýho(na rozdíl od někoho),ale nikdy nikdo nemůže vědět co v životě může právě je samotný,takový co z pusy dokážou vypustit takový hnusy jako ty!Takže se klid a starej se sám/a o sebe!
    • kathleen33

OMG...další...ty vole,když se ti nelíbí tak proč tady lezeš??Nesnáším takové blbce,co tady přilezou a začnou nadávat atd...
    • terinda321

Ty jeden vylízanej tupče, vypadni, nebo si tě někde najdu a nakoupu tě mezi nohy, i když žijeme v demokratický zemi, kde je svoboda názoru, tenhle blbej názor tady nikdoho nezajímá, takže odlez!!! *5* *16*
    • m.jacksonka

Když ho nesnášíš,tak proč sem lezeš?? *10*
      • eve-lyn

Re: Re: pedofil

jo přesně!nevim proč sem takový dementi lezou!jenom kazej náladu
    • u4ever

nech ho bejt!!Nebytl to žádnej pedofil a ani feťák!!A na ty operace chodil aby nevypadal jako jeho HNUSNEJ otec takže buď tak hodný/á a nech ho na pokoji!Aspoň na rozdíl od tebe něco dokázal...
    • eve-lyn

sklapni,vypadni a už sem nechoď! *16*
  • alsou

On je KING

Jacko byl a bude nejlepší!
  • terkatolarova

...

ahoj , já jsem rtak ráda že máme toto fórum . je to jako jedna velká rodina !! že si máme s kým povídat . že si můžem povídat hlavně o majklovi . je to tu prostě super !! *3*
  • riki.002

Přeji...

Přeji vám dnes hezký den, užijte si ho naplno, protože nikdy nevíte (ani Michael nevěděl), kde si vás Pán zavolá k sobě. *4* *4*
    • luida

Re: Přeji...

taky přeju a nestraš jsem moc mladá *9* *4*
      • riki.002

Re: Re: Přeji...

já nestraším...jen říkám co si myslím "mladá dámo"
        • luida

Re: Re: Re: Přeji...

ale máš pravdu. Co já vím, vyjdu z baráku a srazí mě auto!
        • luida

Re: Re: Re: Přeji...

nebuď ajk moje mamka!
    • bibi1

Re: Přeji...

I Tobě hezký den. *3*
  • riki.002

Pavouk

Ahoj lidičky, tak jsem se dozvěděla, jak to bylo s tím pavoukem. Michaela kousl jednou (bohužel) jedovatý pavouk. Kousl ho a Michaelovi se otrávila část kůže kolem toho kousnutí. Takže mu tu kůži museli vyříznot a od té doby tam má ten strup. Chudánek.... *9* *9*
    • besta

Re: Pavouk

michael mel 3 prani mit ranc NEVER LAND penize a svetovi MIR jen 2 prani se mu splnilo *9* *9* *9*
      • riki.002

Re: Re: Pavouk

eh? Besto, to není reakce na toho pavouka. Peníze nechtěl, jeho tři přání v pěti letech byla: Chtěl bych být skvělým bavičem, chtěl bych pro svět mír a jednoho dne bych chtěl mít i svou vlastní vilu. Všechno se mu splnilo. *4*
        • besta

Re: Re: Re: Pavouk

aha tak strejda mi to rekl blbje ale svetovi mir se mu nesplnil!!! a pavouka tam mam pac me jiny titulek nenapadl *9* *9*
  • lask1

Koncerty

Spočiatku ešte pred mesiacom som ani nevedela, že neaký youtube existuje a že je tam tolko zaujímavých príspevkov.
    Je to dobré, lebo v televízii obvikle nič poriadne nedávajú.
    Poriadny dokument dajú raz za uhorský rok a koncerty už vôbec nie. To sa ešte musíte časovo prispôsobiť tv programu.
    Tu iba klikneš a hotovo.

Tie Michaelove koncerty majú ozaj šťavu.
    Napr. koncerty Dangerous tour, History...
    Ani sa nechce veriť, že taký koncertný žralok je vo svojom súkromí taký plachý, nežný. Niečo bodobné mi minule napísala Lina. Ale myslím, že každý potrebuje určitú rovnováhu - chvílu je levom a chvílu anielom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit