-
Písnička
http://www.youtube.com/watch?v=AFsj c7nUs0A
Dnes tu někdo chtěl link na tu novou písničku. Má asi 2,5 minuty -
-
Re: Písnička
Ta písnička je luxusní!!! -
-
Re: Re: Písnička
mě to nejde *9* -
-
Re: Re: Re: Písnička
odstranila jsi mezery??=)
-
-
-
-
otázky
Já si každé ráno dávam stejnou otázku proč zrovna on proč tak mladý proč nám ho bůch přivolal k sobě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: otázky
Neboj to nejsi sama!! *9*
-
-
mj
je tu nejak mrtvo -
This is it
http://www.youtube.com/watch?v=BzKg aoLRFLg&feature=related
To jsou asi fotky z comebacku -
-
Re: This is it
Tedy řádil pěkně, je vidět, že ty pohyby nejsou co byly, ale jinak dobrý.
Nevypadá, že by mu něco bylo tak strašnýho, že by musel dva dny na to zemřít, ale to bych se vracela a opakovala a nemám na to náladu...
-
-
Dotaz
Ahoj lidi, nevíte, jak se jmenuje ta druhá písnička ze Zachraňte Viliho I? Michael tam zpíval dvě. -
-
Re: Dotaz
Jedna je Will You Be There a druhou si nemůžu vzpomenout.
-
-
Pro doplnení
zbytek toho textu
Lépe na jiném světe(pocta MJ)
[Diddy]
Domnívám se,že ,každý koho se zeptám, se pokloní legendě která nedýchá na sekundu,
a ted vydechne ,chytněte za ruku někoho o koho se staráte,
Tak slyšíte mojí zprávu,moji zpověd,
někdo řekne Usher,viděl jsem ten moonwalk,
Tuším,že jeho ,,mladý´´ thriller se ho dotkl,jako se dotkl mně,jako se dotknul tebe,
tak pokračujme v jeho stopách,něco musím udělat,tak věřím že zapálíte svíčky,
mam vidění-Já a mí bratři posloucháme Jackson 5 v obývacím pokoji.První věc co jsem udělal když jsem to slyšel,volal jsem Puffovi,protože on a Mike zkoušeli zastavit ty spor mezi námi.Kdo jsme byli?Ja a Fifty,ten spor už je mrtvý,on a Mike Jackson nás vezmou stranou.
(Chorus)
Tohle je druh písně co rozpláče anděly,
Dívám se na nebe a ptám se proč?
Proč jsi musel jít,jít?
Vím,že ti je dobře na jiném světe,
Byl jsi vyvolený z nebe,
nikdy od nás neodejdeš...
Jako já vylévám tyhle lihové svíčky připravené vzplanout,když vyjmenovávám můj jediný vzduch??MJ byl můj blízký.
Ne každý si hrál s míčem,jediný on s hollywodskou hvězdou
a od té doby co jsem já hollywodská hvězda,ti ted povím můj příběh,
Nikdy jsem neměl blízkou rodinu,nikdy jsem neviděl Barryho Gorda kráčejcího skrz interskop,jen jako já měly vždy Mika zaramovanýho,nezáleží na tom co říkáte,budu ho milovat a on bude vždy má ,,droga´´
Vratme se spolu do roku 85 kdy já byl v oblasti,tančící pro mojí mamku v Thriller bundě se všemi zipy zapnutými.Ted v devadesátkách zápasím s havárií v Astonu,posloucháním Outcast,prominte pani Jackson cokoliv jsem mohl udelět lépe pro vás,váš syn byl náš král,tak my nebudeme Corretta vás.
Píšu tenhle dopis všem dětem Jacksonovo,všichni jsem děti Jacksonovo,čas všechno zahojí...
(Chorus)
Tohle je druh písně co rozpláče anděly,
Dívám se na nebe a ptám se proč?
Proč jsi musel jít,jít?
Vím,že ti je dobře na jiném světe,
Byl jsi vyvolený z nebe,
nikdy od nás neodejdeš......
R.I.P Michael-We will always love you! -
-
Re: Pro doplnení
Je to hezký :-)
-
-
Videoklip
Velmi sa mi páči ten starší videoklip Dirty Diana, ktorý určite poznáte.
Michael je tam taký sexi a tá pesnička má veľký náboj a je pekná.
http://www.youtube.com/w atch?v=7SJHRVDMQgU -
-
Re: Videoklip
Tahle písnička vznikla po té, co ho jedna Diana obvinila, že s ním čeká dítě a potom řekla, že si to vymyslela... -
-
Re: Re: Videoklip
Ještě jsem zapomněla dodat, že on s ní nic neměl. Ona chtěla zřejmě slávu a majetek... -
-
Re: Re: Re: Videoklip
Sa mi zdá, že takých trápnych ludí v jeho živote bolo akosi vela, čo sa chceli na ňom nabaliť. -
Re: Re: Re: Videoklip
Omlouvám se, byla to Billy Jean, Dirty Diana je vlastně pro Dianu Ross. Ještě, že mě opravila s tou Billy Jean terinda321, díky kočko. Dirty Diana je pro Dianu Ross -
-
Re: Re: Re: Re: Videoklip
V pohodičce zlatíčko *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Videoklip
Mne sa zdá, že on v tom klipe na konci iba otvorí dvere na aute a tam už nikto nebol, lebo odišla. -
Re: Re: Re: Re: Re: Videoklip
A navíc v tom klipu Diana Ross vystupuje, na konci si k ní sedá do auta přeci. Ve studiu je auto:-)
-
-
-
-
-
-
...
Better On OtherSide-Na druhé straně je lépe
http://www.youtube.com/watch?v= -xJbnDKGQPk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2 Emichaeljackson%2Eestranky%2Ecz%2F& feature=player_embedded
Je to Pisnicka ktera je nejspis venovana Majkimu..
Část prekladu.. ↓
Pamatuji si, když jsem poprvé viděl tvůj moonwalk
Věřil jsem, že bych mohl dokázat cokoliv
Díky tobě svět tančil
Díky tobě muzika žila
Tohle je druh písně co při ní pláčí andělé
Vzhlížím k obloze a ptám se proč
Proč jsi musel odejít, odejít
Vím, že na druhé straně je to lepší
Byl jsi vyvolený z nebe,
Nikdy tě nenecháme odejít
Kdo je Michael Jackson
Ty jsi Michael Jackson
Já jsem Michael Jackson
Všichni jsme Michael Jackson -
-
Re: ...
Tohle je nejlepší a pravdivý... My jsme Michael Jackson :-) -
-
Re: Re: ...
No tak to máš pravdu....¨
-
-
Re: ...
Pekné.
-
-
víte co mě štve??
Víte mě je jedno že lidi se pokouší tancovat Jako Michael,stejně to neumí tak vyborně jako on neumí ti jeho pohiby.Ae nejvíc mě na tom štve že se lidi snaží o tu Měsíční chůzy.Nechápu proč to nenechaj na pokoji.To dokázal Michael a je nespravedlivé aby mu to brali.Ae stejně to nedokážou tak dobře jako on.I když v jednom dokumentu z jeho soukromí to učí člověka kterýho pozval,ae to neznamená že lidi to musí taky hned skoušet.Skusit to jo,ae nebrat něco co si vymyslel tak senzační člověk jako je Michael.Je to jedno,ae jednu věc vy neumíte a to je být jako Michaael a milovat.V čem je nenahraditelnej-ve zpěvu,tanci,prostě ve všem. -
-
Re: víte co mě štve??
A víš, kdo to naučil Majkího? Děti na ulici.
Majkí je náš broučééék :-) -
-
Re: Re: víte co mě štve??
Ne v 1 a půl dlouhém pořadu říkal že se to naučil sám.Michael je můj brouček a i váš.Miluju to
-
-
-
rozum to chce
Hele lidi jste zdraví vyvolávat Michaelovo ducha??Copak mu ani po smrti nedopřejele klid.On odešel odpočívat do věčného pokoje a vy ho chcete vyvolat.Zamyslete se a použijte mozek.Vám by to bylo také nepříjemné kdybyste umřeli a pak vás vyvolali.Tak tímto alespoň prosím lidi co chtěj vyvolat jeho ducha aby to nedělali dopřejte mu klid.A navíc on je mezi námi jako duch.a jinak zezhora se na nás dívá.Nevyvolávejte ho a nechte ho na pokoji.Copak on udělal pro tenhle svět málo?Já si myslím že ne.Tak ho opravdu nechte.