-
Odpověď
Škoda že duch nemůže mluvit.Kdyby nám dal alespoň nějaý znamení,proč umřel.já si myslím že ho zabili.On měl velké srdce,které to všechno už neuneslo.Nějaký znamení kde by se dokázala jeho smrt.Je to celý zvláštní.Už 2 byl jeho duch v Neverlandu.Oliwer mi asi kolem 2 ráno psal že nemůže usnou kvůli bouřce.tak sem mu zavolala a prý se tam ohromě zablejsklo a on viděl siluetu Michaela.Ptala sem se ho jestli nemá vidiny,on řekl že ne.Prý se zablesklo a tam byla prostě Michaelova postava.Jestli to byl ten duch to nevím.Ae když sme si volali a on to viděl na chvilku nám vypdl telefon.Veřte tomu nebo ne,ae možná to být může.Oliwera včera museli transportoval vrtulníkem do Anglie kvůli povodním.A stalo se to prý v Anglii.nevím jestli tomu mám věřit.Ae říkal mi to Oliwer a né ten jeho přiblblej kámoš.
kuste mi na to odpovědět.Je to ae neuvěřitelný. -
-
Re: Odpověď
Tady to můžou být jen iluze. Člověk se něčeho lekne, bojí se, a nebo dokonce na něco a někoho myslí tak, že má pocit, že ho vidí všude...
Já věřím na posmrtný život, já i zažila ducha doma... -
-
Re: Re: Odpověď
Njn on říkal že už se s tím smířil,ae Iluze to nebili.Prý bylo v tom pokoji úplně modro a u jeho postele stál Michael a koukal na ně.Říkal mi že mu to přišlo jako by mu chtěl něco říct.Koupil si toBravo všechny ty plagáty měl v tom časáku a ráno byly rozložený na stole a u nich byl papír a tužka.Si myslím že to bylo znamení aby nám něco řekl.asi chtěl po Oliwerovi aby napsal co se stalo -
-
Re: Re: Re: Odpověď
To je těžký. Já nevěřím lidem. Lidi si vymýšlí a snaží se urvat ze všeho senzaci.
Kolik je tomu Oliverovi? -
-
Re: Re: Re: Re: Odpověď
17 nebo 18.Mě se tomu taky moc nechce věřit.Jako že ho viděl v tom záblesku toho jeho ducha tomu se dá věřit,ae že měl na stole papír a u něj tužku to už je i na mě moc. -
Re: Re: Re: Re: Odpověď
MNo prááávě. A na víc si lidi dělají hrozně rádi legraci z věcí , které jsou pro mě svaté.
-
-
Re: Re: Re: Odpověď
No nevím co si mám o tom myslet.
-
-
No asi tak nějak to bude. A po smrti nevím co je , ale kdo ví, jak to je dál. Je to pro nás záhada. Všechno.
-
-
Re: Odpověď
Mě z toho jde mráz po zádech a mám taky pocit, že nám asi něco chce sdělit. Ale je to fakt zajímavý. -
-
Hele ae vem si že když se zablesklo tak Oliwer viděl Michaelo Jacksonovo postavu jak na něj kouká
-
-
-
YouTube.com
http://www.youtube.com/watch?v=sHAj 5o0rdVE&feature=related
Nejlepší je na konci jak se tam znovu vidí s tím králem jak se usměje je to tak krásný. -
-
Re: YouTube.com
A vůbec miluju, když se směje. Když brečí, brečím s ním, když se směje , tak mě hřeje , že byl aspoň někdy a chvíli šťastný. Jsem z Michaela celá pryč. -
No to je úplně nej. A hledám pořád někde tu fotku, jestli je a nemůžu na ní narazit. -
Nemáš přesnější odkaz. Nějak mi tam nejde , to co myslíš. -
-
Re: Re: YouTube.com
hele tak na www.youtube.com dej nahoru do vyhledávače: Michael Jackson-rimember the time a je to to druhý a nebo první mělo by to být dlouhý 6 minut a něco -
Re: Re: YouTube.com
Vymaž si mezery. Vždycky ti to tady hodí mezery...
-
-
-
věnec
Já sem totiž někde četla že v Bulharsku to udělali svolali se a poslali peníze nevím komu ten za to koupil věnec a poslal ho rodině Jacksonovích. -
-
Re: věnec
Já když jsem to tu v týdnu psala, tak to bylo tak, že ten, kdo by přispěl, by tam byl napsaný s věnováním...
Nejlepší by bylo letět tam rovnou, jenže na to jaksi nemáme finance :-( -
-
Re: Re: věnec
No na to se chystám do budoucna, ale hned to asi nebude. Chci ušetřit.
-
-
-
Věnec
O věnci jsem tu psala já v týdnu. Navrhovala jsem vám, že se složíme. Potom to pošleme. Už jsem to tu psala, ale nevyjádřili jste se. -
-
Re: Věnec
Mě to nějak uteklo. Když jsem v práci, nestíhám a pak mi utečou takový důležitý věci. Omlouvám se,.
-
-
Pro angie72
Tak chtěla bych se taky zúčasnit té ztížnosti. Jestli se mohu nějak podepsat nebo nějak pomoct, prosím angie72 aby mě o tom informovala. *4* -
-
Re: Pro angie72
Čím víc nás bude , tím lépe.
-
-
Souhlas
Kdo souhlasí s tím věncem mi pište na e-mail a nebo sem na diskuzi..můj e-mail je bara124@seznam.cz -
-
Re: Souhlas
Jdu do toho a mejla už jsem ti poslala. -
-
Re: Re: Souhlas
Njn ae jak to uděláme.To se musí vybrat peníze.Si vemte co jsou s tím za starosti.To by chtělo nějakýho dospěláka.Nějakýho rodiče nebo koho dobře znáte aby třeba peníze vybral a zařídil to.nápad je to sive skvělej ae jak ho uskutečnit. -
-
Re: Re: Re: Souhlas
Něco vymyslíme.
-
-
Re: Re: Souhlas
nápodobně, můj e-mail: Riki.002@seznam.cz
-
-
-
Věnec
Víte co mě ještě napadlo.Co se takhle složit na velký věnec pro Michaela.Bylo tam napsaný naše jména nebo nějaká slova a etě by tam bylo napsaný že je to z ČR. -
-
Re: Věnec
Bezva nápad. O tomhle už jsme se bavily s Angie. Já jsem pro
-
-
Zase něco divnýho se stalo
Škoda že duch nemůže mluvit.Kdyby nám dal alespoň nějaý znamení,proč umřel.já si myslím že ho zabili.On měl velké srdce,které to všechno už neuneslo.Nějaký znamení kde by se dokázala jeho smrt.Je to celý zvláštní.Už 2 byl jeho duch v Neverlandu.Oliwer mi asi kolem 2 ráno psal že nemůže usnou kvůli bouřce.tak sem mu zavolala a prý se tam ohromě zablejsklo a on viděl siluetu Michaela.Ptala sem se ho jestli nemá vidiny,on řekl že ne.Prý se zablesklo a tam byla prostě Michaelova postava.Jestli to byl ten duch to nevím.Ae když sme si volali a on to viděl na chvilku nám vypdl telefon.Veřte tomu nebo ne,ae možná to být může.Oliwera včera museli transportoval vrtulníkem do Anglie kvůli povodním.A stalo se to prý v Anglii.nevím jestli tomu mám věřit.Ae říkal mi to Oliwer a né ten jeho přiblblej kámoš. -
Jste úžasní!!!
Děkuji všem, kteří se přidáte. Podpisy se budou přidávat elektronicky. Stížnost je na bulvární tisky, které vydávají smíšlené články a Majkí se nemůže bránit a věřte tomu, že jsem schopná udělat vše proto, aby se to dostalo až do Los Angeles, k rodině MJ.
Nejsou to jen řeči, jsem skutečně jak se říká žena činu. Já jak si něco umanu, tak jdu za tím.
Za celý svůj život jsem se vždycky snažila pomáhat druhým a budu v tom pokračovat. -
-
Re: Jste úžasní!!!
To by bylo fakt skvělý, kdyby se to dostalo k Michaelovo rodině. Byla bych moc ráda, kdyby věděli, že nám není jedno, co se o Michaelovi píše a určo nejsme sami na světě. Jsi špica. -
Re: Jste úžasní!!!
za co dekujes prosimtee? *15* to je rpece samozrejmost neee?? myslim si , ze by se meli pridat vsichni co jsou ve fanklubu Michaela...nic jineho pro nej uz udelat bohuzel nemuzem :(( -
-
Re: Re: Jste úžasní!!!
a co že máme udělat? :) *4*
-
-
-
ahojky
ahojky holkyy :)) vsem krasne sobotni odpoledne :))s tou stiznosti angie je to super napad , urcite jdu do toho :)) a zkusim se jeste poptat par lidi , jestli by do toho taky nesli :)) -
-
Re: ahojky
Ajojky :-) -
Re: ahojky
Ahojky
-