Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terkatolarova

MJ

nikdy na něj nepřestanu mylset !! vždy když si pustím jeho písničky tak brečim ..VRAŤ SE NÁM !! prosím .......
    • baluska1

Re: MJ

Vím že chceš aby se vrátil.Já když si pouštím jeho klipi a CD taky brečím.Ae vrátit už se asi mezi nás nemůže.Je to přání všech.Jenže co všichni víme je to že je mezi námi lidmi,ae jako duch.Ae i to je krása,protože víme že Michael je mezi námi.Sice ho nevidíme,ae víme to.
  • je nej

michael jackson je podle me nej zpevak ! *4*
  • ajusinkal

MT Michaeli!

Souhlasím s tím, aby ho nikdo nevyvolával.Dopřejme Michaelovi zasloužilý odpočinek!
  • kacenka33

Písnička

prosím vás bude někdo tak ochotný a pošle mi tu písničku A Place With No Name? a nebo mi pošlete odkaz kde bych jí mohla stáhnou.,...děkuji mockrát!.............jo a s tim vyvolávám ducha...to je docela kravina....být to na mě tak já bych ho nechala napokoji...nám by se tohle určitě taky nelíbilo a Michael byl konec konců taky jenom člověk jako my všichni ostatní!
  • lina25

Pro balusku

Ahojky, mám dotaz, ty jsi někdy viděla fotku, Oliwera přímo s Majkým? Jak jsou společně na jedné fotce?
  • angie72

Nechte Majkího v klidu, prosím

Prosím všechny fanoušky, kteří uvažují o vyvolávání ducha Micheale Jacksona, aby to nedělali. Myslím si, že prosím za nás všechny, kteří vědí co to může mít za následky.
    Duch se musí umět odvolat a to není žádná sranda. A v případě Majkího si myslím, že si toho za život už vytrpěl dost.
    Teď se neuražte nikdo, nemyslím to ve zlém, ale vy, kteří máte věk, že jste mohli sotva Majkího poznat a jste tu proto, že se vám líbí, nebo jste slyšeli jeho písničky, tak respektujte nás dospělí, kteří skutečně víme o co jde...
    • torema

Re: Nechte Majkího v klidu, prosím

Na to není co dodat. Přesně tak to je.
      • m.jacksonka

Re: Re: Nechte Majkího v klidu, prosím

Dřív jsem ho vyvolat,ale myslím že máš pravdu.Zkoušet to nebudu.
    • terinda321

Moooc hezký angie!!! Máš pravdu, nechte ho v klidu!!! Už si toho prožil dost!! Je s náma v našich srdcích a to stačí!!!
      • lina25

Re: Re: Nechte Majkího v klidu, prosím

Moje řeč!
    • angie72

Pardon, Michaela.
  • torema

Video a fotky:

Jsem koukala, jak nám tady přibývají videa a fotky. To je moc super a já za to děkuji. Všechno jsem si ukládala na záložky. Počítač už mám přeplněný. Nemám čas stahovat a ani to moc neumím se přiznám. Na víc jsem se rozhodla si všechno nakoupi v origoš. Takže díky moc , kdo vkládá videoklipy a fotografie.
  • ajusinkal

vyvolání

Tak ho zkuste někdo vyvolat?
    • torema

Re: vyvolání

JO.JO. Nezahrávej si s vyššíma silama. Nedoporučuju.
      • Re: Re: vyvolání

smankote takova blbost
        jak te mohlo napadnout ho vyvolavat!!!
    • angie72

V životě!to nedělej!!!
      Není to jen tak...
    • torema

Ty jsi s zbláznil??? Nech ho odpočívat v klidu a v pokoji. Proboha, takhle měl na zemi peklo. Dopřej mu už klid a mír a lásku. *9*
  • angie72

:-)

Stále často tady padají verze a domněnky. Jsme smutný, pochopitelné, vždyť nám odešel náš Majkí. Já vyrůstala na jeho písničkách.
    Psala jsem na mém webu články o Majkím, ale tady v tom posledním jsem byla doslova vytočená. Je tam i záznam z telefonátu na 911, jak link, tak přepis. Pokud chcete, tak se podívejte.

http://www.jirinkaw. cz/documents/blog_2.php

Tady natomwebu bude i pomníček, jak jsem psala.
    • torema

Re: :-)

To bude moc super. Nejraději bych mu udělala i pomníček někde venku. Ale to nejde. I když???
  • baluska1

HEy

Smrtelný kolaps Michaela Jacksona, který se dostavil po podání injekce léků, zachytily údajně bezpečnostní kamery. Záznam incidentu však zmizel neznámo kam! Informoval o tom časopis National Enquirer.
    Z tohodle textu my přijde že ho zabili lékaři.A ještě jsem čelta tohle že Doktoři při pitvé vyndali Michaelo mozek k podrozbějšímu prozkoumání,a je možné že bude pohřben bez mozku.
    Prostě podle tohodle textu: Smrtelný kolaps Michaela Jacksona, který se dostavil po podání injekce léků, zachytily údajně bezpečnostní kamery. Záznam incidentu však zmizel neznámo kam! Informoval o tom časopis National Enquirer
    Mi přijde že ho jeho vlastní lékaři zabyli ze závisti
    • torema

Re: HEy

Ne , kvůli prachům. To je jistý. A na víc se prý z domu ztratily šperky a peníze. Ten záznam záhedně zmizel. No kdo ho asi stopil??? Michaelovo vrah.
      • angie72

Re: Re: HEy

Já bych nevolila taková slova, jako vrah.
        Zabití to bylo, ale ne vražda... Bylo to úmyslné, nebo neúmyslné, jelikož byla podána injekce, ale o vraždě bych nemluvila a myslím si, že informací jsem nashromáždila dost.
        • torema

Re: Re: Re: HEy

Jasně , omlouvám se. To jsou EMOCE.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: HEy

Proč se omlouváš? To ne. Byl to tvůj názor. Všichni jsme z toho smutní, tak každý reagujeme jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit