-
MJ
nikdy na něj nepřestanu mylset !! vždy když si pustím jeho písničky tak brečim ..VRAŤ SE NÁM !! prosím ....... -
-
Re: MJ
Vím že chceš aby se vrátil.Já když si pouštím jeho klipi a CD taky brečím.Ae vrátit už se asi mezi nás nemůže.Je to přání všech.Jenže co všichni víme je to že je mezi námi lidmi,ae jako duch.Ae i to je krása,protože víme že Michael je mezi námi.Sice ho nevidíme,ae víme to.
-
-
je nej
michael jackson je podle me nej zpevak ! *4* -
MT Michaeli!
Souhlasím s tím, aby ho nikdo nevyvolával.Dopřejme Michaelovi zasloužilý odpočinek! -
Písnička
prosím vás bude někdo tak ochotný a pošle mi tu písničku A Place With No Name? a nebo mi pošlete odkaz kde bych jí mohla stáhnou.,...děkuji mockrát!.............jo a s tim vyvolávám ducha...to je docela kravina....být to na mě tak já bych ho nechala napokoji...nám by se tohle určitě taky nelíbilo a Michael byl konec konců taky jenom člověk jako my všichni ostatní! -
Pro balusku
Ahojky, mám dotaz, ty jsi někdy viděla fotku, Oliwera přímo s Majkým? Jak jsou společně na jedné fotce? -
Nechte Majkího v klidu, prosím
Prosím všechny fanoušky, kteří uvažují o vyvolávání ducha Micheale Jacksona, aby to nedělali. Myslím si, že prosím za nás všechny, kteří vědí co to může mít za následky.
Duch se musí umět odvolat a to není žádná sranda. A v případě Majkího si myslím, že si toho za život už vytrpěl dost.
Teď se neuražte nikdo, nemyslím to ve zlém, ale vy, kteří máte věk, že jste mohli sotva Majkího poznat a jste tu proto, že se vám líbí, nebo jste slyšeli jeho písničky, tak respektujte nás dospělí, kteří skutečně víme o co jde... -
-
Re: Nechte Majkího v klidu, prosím
Na to není co dodat. Přesně tak to je. -
-
Re: Re: Nechte Majkího v klidu, prosím
Dřív jsem ho vyvolat,ale myslím že máš pravdu.Zkoušet to nebudu.
-
-
Moooc hezký angie!!! Máš pravdu, nechte ho v klidu!!! Už si toho prožil dost!! Je s náma v našich srdcích a to stačí!!! -
-
Re: Re: Nechte Majkího v klidu, prosím
Moje řeč!
-
-
Pardon, Michaela.
-
-
Video a fotky:
Jsem koukala, jak nám tady přibývají videa a fotky. To je moc super a já za to děkuji. Všechno jsem si ukládala na záložky. Počítač už mám přeplněný. Nemám čas stahovat a ani to moc neumím se přiznám. Na víc jsem se rozhodla si všechno nakoupi v origoš. Takže díky moc , kdo vkládá videoklipy a fotografie. -
vyvolání
Tak ho zkuste někdo vyvolat? -
-
Re: vyvolání
JO.JO. Nezahrávej si s vyššíma silama. Nedoporučuju. -
-
Re: Re: vyvolání
smankote takova blbost
jak te mohlo napadnout ho vyvolavat!!!
-
-
V životě!to nedělej!!!
Není to jen tak... -
Ty jsi s zbláznil??? Nech ho odpočívat v klidu a v pokoji. Proboha, takhle měl na zemi peklo. Dopřej mu už klid a mír a lásku. *9*
-
-
:-)
Stále často tady padají verze a domněnky. Jsme smutný, pochopitelné, vždyť nám odešel náš Majkí. Já vyrůstala na jeho písničkách.
Psala jsem na mém webu články o Majkím, ale tady v tom posledním jsem byla doslova vytočená. Je tam i záznam z telefonátu na 911, jak link, tak přepis. Pokud chcete, tak se podívejte.
http://www.jirinkaw. cz/documents/blog_2.php
Tady natomwebu bude i pomníček, jak jsem psala. -
-
Re: :-)
To bude moc super. Nejraději bych mu udělala i pomníček někde venku. Ale to nejde. I když???
-
-
HEy
Smrtelný kolaps Michaela Jacksona, který se dostavil po podání injekce léků, zachytily údajně bezpečnostní kamery. Záznam incidentu však zmizel neznámo kam! Informoval o tom časopis National Enquirer.
Z tohodle textu my přijde že ho zabili lékaři.A ještě jsem čelta tohle že Doktoři při pitvé vyndali Michaelo mozek k podrozbějšímu prozkoumání,a je možné že bude pohřben bez mozku.
Prostě podle tohodle textu: Smrtelný kolaps Michaela Jacksona, který se dostavil po podání injekce léků, zachytily údajně bezpečnostní kamery. Záznam incidentu však zmizel neznámo kam! Informoval o tom časopis National Enquirer
Mi přijde že ho jeho vlastní lékaři zabyli ze závisti -
-
Re: HEy
Ne , kvůli prachům. To je jistý. A na víc se prý z domu ztratily šperky a peníze. Ten záznam záhedně zmizel. No kdo ho asi stopil??? Michaelovo vrah. -
-
Re: Re: HEy
Já bych nevolila taková slova, jako vrah.
Zabití to bylo, ale ne vražda... Bylo to úmyslné, nebo neúmyslné, jelikož byla podána injekce, ale o vraždě bych nemluvila a myslím si, že informací jsem nashromáždila dost. -
-
Re: Re: Re: HEy
Jasně , omlouvám se. To jsou EMOCE. -
-
Re: Re: Re: Re: HEy
Proč se omlouváš? To ne. Byl to tvůj názor. Všichni jsme z toho smutní, tak každý reagujeme jinak.
-
-
-
-