-
:-)
Ahoj lidičky jsem moc ráda že je nás tu tolik fanoušků-fanynek Michael by měl velikou radost *3* chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde by se dal poslechnout nebo stáhnout ten jeho oficiálně nevydaný song A place with no name? předem dík *4* -
Páááá
Ahojky lidičky!!! Zase zítra, už se těším!!!! pááááá *5* -
-
Re: Páááá
Dobrou noc a krásné sníky :-)))
-
-
Byl mužem mnoha protikladů...
Černý i bílý,dospělý i dětský,milovaný i nenáviděný...ale hlavně dokázal být na jevišti někým úplně jiným-sebejistým,přestože takový asi nebyl!
A protože patřil všem nemohl zároveň patřit nikomu! Doufám ale že byl aspoň chviličku šťastný-ne jako zpěvák,ale jako člověk!!!!! -
-
Re: Byl mužem mnoha protikladů...
... někde jsem četla, že byl podle znamení Panna, v ascendentu měl Blížence. Panna je taková ta pečovatelka (to, jak třeba v dokumentu dává pozor, aby se při jízdě vláčkem (?) dětem nic nestalo, aby předčasně nevstávaly, to jak se chová k dětem - těm zdravým i v nemocnicích... A Blíženec, ke kterému směřoval, je těch víc osob v jednom těle. Je tam ten sebejistý showman, ale je tam i plachá stránka osobnosti. Být Panna a mít v sobě rostoucí zárodek Blížence, to muselo být samo o sobě velmi náročné, protože jsou tak strašně různorodí. Panna není bezstarostná, ten "potrhlík", co chce zůstat věčně mladý, je Blíženec (troufám si použít slovo potrhlík, protože sama se sebou už pár let žiju, takže Blížence znám...). To musel být pro Pannu, než se s tím smířila, dost velký problém (vím, jaký problém měl jeden z mých úplně nejbližších přátel se s tím srovnat, že něco takového jako blíženecký způsob přístupu k životu existuje). Panna není rozhazovačná, to Blíženec nemyslí na to, kde vezme zítra na platbu potřebných výdajů, dokud není úplně zle... A přitom málokdo ví, že spodním pramenem Blíženců, jejich nejvlastnější emocí je smutek, že to veselé zdánlivě bezstarostné šaškování, je jenom maska... -
Re: Byl mužem mnoha protikladů...
Hezky řečeno... Jak je v tom novém klipu, nevím, kdo to zpívá, ale je to tu i přeložené, že my jsme Michael Jackson... To je krásná věta...
-
-
Byl to nejen král popu...
...ale hlavně král lidských srdcí,ve kterých zůstane navždy! *14* *14* -
Pro Angie a skutečně jen silné nátury
Ahoj Angie,
teď jsem koukala na Tvé stránky. Máš je vkusně udělané, fota krásná, text hluboce lidský, ale taky se zmiňuješ o tom, že Michael v Neverlandu už nemohl žít kvůli dluhům. Osobně mám pocit, že tam spíš nemohl žít kvůli zradě těch, s kterými tam byl šťasten. Tenhle přepis rozhovoru je fakt hustý kafe. Čtěte to jen vy, co máte silné nervy, jinak se ve vás zase vzedme vlna nenávisti - a to je přesně to, co by Michael asi nikdy nechtěl. Když jsem se dívala, jak vždy mírně a pokorně reagoval na útoky a skryté urážky, znovu si uvědomuju, že Ježíšovo učení o nenásilí uplatňoval na sto procent. Když ho někdo udeřil do tváře, nastavil i tu druhou, asi aby dotyčný neměl tolik práce mu otáčet hlavu... Nikdy neřekl nic proti lidem, kteří mu ubližovali, možná si byl vědom, že by mohl vyvolat vlnu nenávisti a násilí. Jeho fanoušci by se toho byli chopili a mohla tu být křižácká tažení proti novinářům, redakcím a dál už to známe. Požár se jen tak nedá zastavit. On jen říkal, že jsou to hlupáci a ignoranti (a s tím se většinou nedá nic dělat), mluvil jen proti bulváru, že by bylo nejlepší to spálit.
http://www.michaeljacksonweb.cz/news03.htm -
-
Re: Pro Angie a skutečně jen silné nátury
Tak přesně to o těch policajtech v Neverlandu jsem četla v knížce.
Já jsem myslela, že musel odejít z Neverlandu proto, že tam nemohl žít. Já to četla právě v té knížce. A dnes jsem stáhla ze stránek co mi poslal táta mého syna fotku, kde jde Majkí s Janet a asi La Toyou a já jsem si říkala, co to má na ruce? Tak to budou ty modřiny... Jsou všichni tři v bílém a holky Majkího drží. -
-
Re: Re: Pro Angie a skutečně jen silné nátury
Ty jsi taková analytická mysl, možná mi vysvětlíš ten rozpor, který si neumím vysvětlit. Na tom videu, kde měl úraz při natáčení reklamy pro Pepsi padá dost stašným způsobem se schodů, ale nejsou tam vidět plamey. Na tom novém, nedávno zveřejněném videu jsou plameny, ale nezdá se mi, že by tam padal s těch schodů...???? -
-
Re: Re: Re: Pro Angie a skutečně jen silné nátury
No tak nad tímhle jsem zrovna přemýšlela včera, když jsme na to s mým koukali a vážně nevím. On měl být Michael 2x popálen, ale přijde mi divný, že 2x při pepsi.
Já vážně nevím :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Angie a skutečně jen silné nátury
Podle me to jak padal ze schodu melo byt napodobeni toho co se stalo skutecne..
Ze to jak padal ze schodu a to ktery ted zverejnili je stejna situace akorat to novy je jak se to doopravdy stalo..To jak padal ze schodu me ani neprijde ze to je Michael ani ten hlas me nesedi.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Angie a skutečně jen silné nátury
Díky za názor. Ale je kolem něj tolik záhad. A to v tom přítomném čase... Opět paralela. Prošel smrtí a teď je znovu živý. Zmrtvýchvstalý. Úžasný. Nestárnoucí. Stejně jako Ježíš se ještě po nějakou dobu zjevuje po své smrti svým učedníkům - Michael se v globálním konzumním světě zjevuje svým fanouškům prostřednictvím youtubu. A to, co všichni cítí, jako by chtěl něco říct - i to bude to samé, něco ve smyslu, že smrtí nic neskončilo, protože teď začíná vaše/naše následovnictví... -
http://www.youtube.com/watch?v=jZnU I8tfKjg
Ta postava me k Michaelovi nejak nesedi..V obliceji sice je podoba ale...
Navic na tom novym videu mu ty vlasy chytly hned zezacatku ale tady este sesel nekolik schodu a az pak mu padly jiskry do vlasu..Je mozny ze se to stalo dvakrat ale o tom pochybuju.. -
To není napodobenina, to je skutečný, ale oni nám to neukázali možná celý, nebo to bylo možná 2x...
-
-
Re: Re: Re: Re: Pro Angie a skutečně jen silné nátury
Tak jsme na tom stejně. Ale příšerné je to oboje. A nevíš, proč má tak často náplastě na prsetech? Napřed jsem si myslela, že to byly taky následky toho popálení, jak se chytil za vlasy, ale pak se mi zdálo, že to má v různých životních údobích a občas na té a občas na druhé ruce. Neby se mi to zdálo? Nebo byly fotky zrcadlově otočené? -
-
Už jsem asi pochopila jak to je s tou reklamou.
Bere to víc kamer, tudíž my viděli 2 různé záběry. Jsem se na to podívala... -
Je to jeho Image(imič). On je vyjímečný.
Líbí se mi, jak všichni o Majkím píšeme v přítomném čase :-)
-
-
-
-
-
-
Fanoušci
Asi vás nepotěším, ale nové zprávy asi během 14 dní nebudou.
Můj bývalej, otec mého syna, žije v USA, tak jsem si s ním teď psala a hledal mi u nich novinky a píší, že ještě asi 14 dní, než budou výsledky pitvy. Prý stále čekají ohledně toxikologie a vpodezření je skutečně lékař.
Jinak vám všem děkuji za krásná slova :-)
Jste broučkové... -
-
Re: Fanoušci
Tady je ta fotka čistá, když byste jí někdo chtěl vidět. Je to přímo z LA... Já si právě všimla, že je vidět, jak mu masírují srdíčko :-((( Pláču...
http://twitpic.com/8f 43x -
-
Re: Re: Fanoušci
Já taky pláču, vypadá tam tak nevinně, krásně *9* *9* *9*
-
-
To víš.... jseš naše hvěěězda *14* -
No,doufám že ani nějaký nechutný zprávy v bulváru nebudou.
-
-
Dotaz na Angie
Ahoj! Občas vám tady koukám tiše přes rameno, ale při nejlepší vůli si nemůžu dovolit sledovat každý den, jaké odkazy a co zajímavého přibylo. Dřv jsem diskusi vždycky po pár hodinách prohlédla a stahala si aspoň odkazy, abych se k nim mohla případně vrátit, ale pak mě napadlo, že to možná pečlivě eviduješ Ty a možná máš nějaké stránky. Teď když jsem Tě chtěla požádat o informaci, jestli je máš, vidím, že je nade mnou zrovna někdo chválí. Napíšeš mi, prosím Tě, adresu Tvých stránek? Díky! -
-
Re: Dotaz na Angie
Než jsem stihla reagovat, tak se o to postarala riki :-) -
-
Re: Re: Dotaz na Angie
promiň Angie. :) Na tvé stránečky se nedá zapomenout chodím tam snad každej den (když mám čas) a vždycky si tam můžu něco nového počíst. :)
-
-
Re: Dotaz na Angie
Ahoj jen oprava: *pode mnou zrovna někdo chválí... *1* Ta adresa je: www.jirinkaw.cz -
-
Re: Re: Dotaz na Angie
Díky. Už jsem to našla...
-
-
-
Super, sme úžasní
Děsně moc mě dojímá a líbí se mi, že když sem vleze nějakej trouba a napíše si svůj "obohacující" názor, tak se do něj my fanoušci spojíme a postavíme se za Michaela. A to je podle mě to hlavní, podle mě je to, co nás spojuje. :) Jsme prostě úžasní a děkuju těm co sem chodí každý den (že: angie72, terinda321, m.jacksonka, lina25 atd... *4* *4* *3* ) Myslím, že kdyby jsme vyhlásili soutěž o nejaktivnější fannynku/fannouška tak by to vyhrála (s prominutím ostatním) angie72. Mimochodem máš nádherný www stránky. *3* -
-
Re: Super, sme úžasní
Víš, co nechápu, že tak jak píšeš, fanoušci se spojí, když se zase někdo do Michaela opírá. Ale vemte si, kolik významných lidí znal, kolik se tvářilo, že jsou jeho kamarády, kolik jich přispěchalo, když jim nabídl spolupráci, jen aby se ochomýtli v lesku jeho slávy. Proč se za něho nepostavili? Proč nevyslali bulváru jasnou zprávu: Jestli se ještě jednou někdo z vás otře takovýmhle způsobem o Michaela, nedostane od nás jediné interview, nedáme souhlas k otištění jediné naší fotky, budeme vás bojkotovat, budeme vás žalovat za každou maličkost, která je napadnutelná... Budeme ztěžovat vaši práci všemi dostupnými prostředky! Nikoho to nenapadlo dát dohromady takovou petici, prohlášení, které by ty "celebrity" podepsaly a stály za tím? Nikoho ze známých? Nikoho z fanklubu? Divné... -
-
Re: Re: Super, sme úžasní
Jestli sem to pochopila správně, ty nám tady teď nadáváš, že jsme se nepostavili proti bulváru. Hele seš tu nová, já tě tady vidím poprvý a kdyby ses koukla do "dějin naší diskuze, tak tu i jeden kluk, napsal výhružný dopis blesku. Já to třeba stáhla a poslala všem co znám. Nebo Angie, napsala tn.cz co si myslí a všechny jsme za ní stály! Nesuď nás podle toho, že se podíváš na jedinou stránečku naší diskuze a tam nic neuvidíš. Chce to umět hledat! -
-
Re: Re: Re: Super, sme úžasní
Prosím Tě, přečti si to ještě jednou, co jsem napsala... Psala jsem, že nechápu, jak je možné, že jeho fanoušci se vždycky semknou, když někdo na Michaela zaútočí a že nechápu, proč totéž neudělali jeho vlivní rádoby přátelé, protože oni ty páky na usměrnění bulváru - např. informační embargo - měli...
Takže příště, až budeš někoho napadat, tak si to napřed promysli. Abys náhodou neútočila a neosdočovala nespravedlivě. Jinak se totiž budeš zatraceně podobat, těm, kteří taky píší (ať už v bulváru nebo na diskusích) rychleji, než myslí...
-
-
-
jj lina je taky super, vy všichni jste skvělí, asi bylo blbý, když sem napsala že by to vyhrála jen angie. Angie by to vyhrála každopádně, ale podle mě, by to asi vyhráli všichni. Protože každá/každý z nás je důležitý a bez vás by to tady nebylo ono. *4* -
Máš recht angie a lina naprosto vládnou!! Vidte broučci!! *1* -
-
Re: Re: Super, sme úžasní
Díky Teri, ty a Angie jste pro mě hodně důležité. Moc ráda vidím i ostatní členy diskuze, všichni jste moc fajn. Ale prostě z nás už se stalo trio:) -
-
Re: Re: Re: Super, sme úžasní
No jasně my jsme spráááávná trojka!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Super, sme úžasní
Miluji Vás angie a linuško!!! *15* *15* *14*
-
-
-
-
Máš pravdu...=)Michael by z nás měl radost,možná že nás vidí a radostně se usmívá =)
-
-
The Girl Is Mine
The Girl Is Mine - Ta dívka je má
Michael: Každou noc kráčí do mých snů, protože ji dávno znám
Jsem hrdý, že pouze já jsem favorit
Ta dívka je má
Vím, že patří mně, právě tahle dívka
Paul: Nechápu, co si myslíš, když tvrdíš, že je tvá a ne má
Posílání růží a pošetilých přání je opravdu jenom plýtvání časem.
Protože ona je moje, tak neztrácej čas
Protože zrovna tahle holka patří mě
Miluji tě víc něž on, někam tě vezmu.
M: Ale já ji stále miluju
Chceme se o lásku dělit.
Oba: Tak přijď a pojď se mnou
Dva v jednom městě
M: Ale oba ji mít nemůžeme
Buď jeden nebo druhý
Stejně jednoho dne poznáš
Že ona je mou dívkou navždy a navždy.
P: Nestav svý naděje na hliněných nohách
Protože já doopravdy vím, jak to je.
M: Vím, co ti řekne - pro ni jsem jen já
Protože přiznala, že ji pletu hlavu.
P: Ta dívka je má...
Oba: Ona je má, je má Ne, je má, ta dívka je má.
M: Neplýtvej časem, zrovna tahle dívka je moje...
P: Michaele, nebude to důvod k nějakému nepřátelství
Jasné?
M: Paule, myslím, že už jsem říkal
Jsem milenec, a ne rváč.
P: Už dříve jsem to slyšel, Michaele, řekla, že jsem její milenec navždy, však víš, pamatuješ?
M: Dobrá, ale mě po milování řekla, že jiného nechce.
P: Opravdu to řekla?
M: Jo, říkala to, marně doufáš.
P: Tomu nemůžu věřit.
Oba: Ta dívka je má, má, má.... -
....
sice to byl dobrej zpevak ale jinak nevim proc to tak hrotite.. ale jako dojima me to jak je tady napsany velkym NIKDY NEZAPOMENEME. jako to je docela smesny vzdyt za rok si na nej nikdo ani nevzpomene. to bylo zkrz ty jeho zasrany plastiky!!! ale nic delejte si co chcete....... *4* *4* *1* *1* *1* -
-
Re: ....
Pokud myslíš,že jeho fanoušci na něj za rok zapomenou,pleteš se.On bude v našich srdcích navždy. -
-
Re: Re: ....
Možná ty jo...ale my na něj fakt nikdy nezapomeneme...takže vypadni!
-
-
Hele co se do nás navážíš!!! Jestli ty za rok truchlit nebudeš, tak mi jo a na tom nic nezmění ani ty tvoje blbý kecy, jasný!! Takže jestli taky nejsi jako jeho fanda, tak táhni, protože tady nemáš v tom případě co dělat. Uklidni svý hormony, a běž okounět jinak, tady na tebe nejsme zvědavý!!!! -
Hele, tvoje věta, ale nic dělejte si co chcete, mě docela zarazila. To jsme jakoměli čekat na tvé svolení?
A co sem vůbec lezeš? Když nejsi fanoušek, tak padej, nebo tě mám vykopat???
A za rok? Že si nevzpomenu? Je to můj nej zpěvák, takže máš smůlu... V srdci a namysli ho budu mít pořád. -
-
Re: Re: ....
Taky nechápu obsah té věty. Borec promluvil: Ale nic, dělejte si co chcete. Klidně si nad ním truchlete. Máte moje svolení, do pondělka vám to pošlu písemně. Ámen. Prostě hňup *9*
-
-