Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • torema

Policejní brutalita:

Tak jsem si přečetla rozhovor Michaela a je mi z těch lidí opravdu na nic. Jdu si pustit s Michaelem něco, kde se směje a je mu fajn. A jdu spát. Mějte se moc krásně a drž me se děvčata. Myslím na našeho Majkího a z celého srdce ho miluju. Dobrou noc. Pracovní týden začne a já nevím kdy se sem dostanu, ale věřte , že na Michaela myslím pořád, tak jako každá z nás tady. Ahoooj. Mám vás moc ráda. Je mi s vámi moc dobře.
    • torema

Re: Policejní brutalita:

Prošla jsem moc diskuzí, ale jste tu fakt opravdový fanynky a fandové. A já za tuto diskusi moc děkuji. Mám pocit, že by jsme spolu dokázali opravdu moc a moc. Díky .Pa.
      • Re: Re: Policejní brutalita:

souhlasím.já jsem taky moc ráda za tuto diskusi,protože bych se nemohla komu vyzpovídat.a majkla mám moc no prostě z celého srdce ho miluji *14*
  • zdravím

ahojky.všem přeji pěkný podvečer *4*
  • michael jackson

Dobrý den jsem tu nová od malička jsem měla ráda jeho písničky a ráda bych se připojila k vaší diskuzi teda jestli můžu
    • terinda321

Re: michael jackson

Vítej v našel jacksonmánie clubu *15*
    • lina25

jasně:)
    • angie72

Ahojky, no jasně, že jo, vítej.
      Jééé krásná fotečka :-)
      • Re: Re: michael jackson

Děkuji i ty máš krásnou fotečku.Jste tady suprový lidi *3*
  • Michael jackson

Ahojky zdaravím všechny je mi moc smutno po michaelovi jacksonovi ale to asi všem.Já jsem moc ráda že jsme tady a diskutujem o tom. *3*
  • Videoklip

Ahojky prosím vás nevíde jestli už je videoklip na tu novou písničku a kde se na ní podívat????
    • miris

Re: Videoklip

jestli myslíš tu jeho dosud nevydanou s názvem A place with no name tak jsem se tu poní také sháněla ale nikdo mi ještě neodpověděl...tak snad nám někdo prozradí kde by se dala sehnat *7*
      • angie72

Re: Re: Videoklip

http://www.youtube.com/watch?v=AFsj c7nUs0A

Já jsem ti na to už odpovídala. Zatím je na you tube dvě a půl minuty.
        • kristyn875

Re: Re: Re: Videoklip

tjn..ale pořád se to opakuje..takže jen 25 vteřin..už se těšim až to bude plná verze *3*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Videoklip

Vydržte kámoš mi jí pošle, je to minuta a půl. On mi to už posílal, ale já byla na netu v mobilu a tam to nejde přijmout. Až bude online, tak to pošle... Už jsem to tu dnes psala...
            • miris

Re: Re: Re: Re: Re: Videoklip

jéééé tak to budeš moooc hodná *3*
          • miris

Re: Re: Re: Re: Videoklip

jj ten song je super jen doufám že ho brzy uslyšíme celý *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Videoklip

játeším i na ten videoklip *3* *15*
  • Policejní brutalita

Zdravím holky, jdu jen na skok, ale tohle musíte vidět.

Michael Jackson talking about police brutality
    http://www.youtube.com/w atch?v=OO7wOwdTwB8

Když jsem to viděla, vyla jsem jak zvíře. Strašně mě bolelo srdce... a to jsem si myslela, že jsem to už překonala, ach joo.
    • angie72

Re: Policejní brutalita

Já tomu nerozumím, ale možná to je to, co jsme včera s ohlkama četly. Popisuje, jak mu vykloubili policajti rameno, jak mu dali pouta tak, aby ho to bolelo, že vědí, že to oblí až do zad... Já shodou okolností včera stáhla dvě fotky, kde má modřiny od pout... Chudinka malej náš
      • torema

Re: Re: Policejní brutalita

Fakt mi ho je tak moc líto. Kdo utěšoval jeho srdíčko, když to potřeboval??? Tak jak utěšoval srdce MJ nám.
      • miris

Re: Re: Policejní brutalita

já s tebou souhlasím že mluví přímo o tom a jednu chvilku to vypadalo jako když se rozbrečí.....je to hnus jestli se k němu tak chovali *16* proč zrovna on to musel odnést vždyť posvětě běhá ohodně hořších lidí a nikdo je nepotrestá je to hrozná nespravedlnost...On toho tolik lidem okolo sebe dal a byl za to potrestaný *9* chybí mi tady *9*
        • Re: Re: Re: Policejní brutalita

Proč? Nejhorší jsou NULY, které mají nad někým moc. Prostě mu dali vyžrat své životní neuspěchy a malost.
      • Re: Re: Policejní brutalita

Já ti řeknu, ten kluk neměl žádný život. K němu se opravdu přistupovalo jako k obchodní komoditě. Dobře je to vyjádřeno v tomhle článku na Free Press.

Kafka Jackson:
        http://www.czechfp.cz/site/?p=785 1
        • Re: Re: Re: Policejní brutalita

opět je tam mezera v poslední čtyřčíslí.
    • torema

Re: Policejní brutalita

Mě nikdy ty odkazy nejdou pusti. Co dělám špatně??
      • Re: Re: Policejní brutalita

Dej si do vyhledávače raději název toho spotu. vidím, že v odkazu je mezera w atch?. buď tu mezeru smázni nebo dej na youtube do vyhledávače název. tady jsou s tím pořád problémy, takže přidávám i název, aby se to dalo najít.
        • torema

Re: Re: Re: Policejní brutalita

Tak tohle jsem spustila. Konečně. To už jsem viděla a je to hrozný.
        • terinda321

Re: Re: Re: Policejní brutalita

A holky, kdybyste chtěly tak tady je překlad toho rozhovoru s michaelem o tý brutalitě, je to trochu níž na tý stránce!!!
          http://www.michaeljack sonweb.cz/news03.htm
          • torema

Re: Re: Re: Re: Policejní brutalita

Děkuju, do teď jsem nevěděla, co povídal.Je to hrozné. A fakt moc děkuju.
          • Re: Re: Re: Re: Policejní brutalita

Ahoj Teri. jj. tohle mám uložené, kdysi to tu postla Dája. Maras. Ale na tom videu, když vidíš, že nemá daleko k slzám...je to prostě síla.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Policejní brutalita

To víš...hodně práce a trošku starosti. Ale my to snad rozlouskly, né? *3*
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Policejní brutalita

No ahoj.... kde pořád jsi... my chceme vyšetřovat a ty tu nejsi!!!
  • torema

Pro Angi:

Píšeš tak nádherně, že by to stálo za to napsat knížku o Majkovi.Jsi fakt profík. Stránky jsou bezva a já mám co číst.
    • torema

Re: Pro Angi:

A jsem zase plná slz. Vzala jsi my dech.
      • angie72

Re: Re: Pro Angi:

Jééé děkuju :-)
        K tomu duchovi. Kdyby to byl stín, tak by byl podél země, to znamená na podlaze, ale nikoliv by nebyl vidět u krbu. Tohle je skutečně duch. To na autě bylo fotomontáž.
        • terinda321

Re: Re: Re: Pro Angi:

Máš pravdu!! Já myslím, že má v sobě nějaký skrytý talent!!! Měla bys tu knihu zvážit!! Možná by se konečně lidi dozvěděli pravdu!!
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Pro Angi:

Holky, asi se mi budte smát, ale já jsem nad tím včera přemýšlela.
            Mám napsané dvě své autobiografie, moc mě baví psaní, ale nevydala jsem to.
            Včera mě vážně napadlo napsat o Majkím knížku a výdělek z knihy věnovat na nějaké zdravotní centrum :-) Nebo Neverland...
            • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Angi:

ahojky dneska jsem zde pooprve a stacila jsem si vse precist co pisete o majkim a jako muzu rict ze u toho co pises nejvic ty me fakt zahralo u srdicka a taky si myslim ze by si tu knihu mela napsat sto pro si ji ja a muj pritel,ktery majkiho taky zbuznuj koupime a mohu ti rict ze mas mou velkou podporu a ze pokud budes potrebovat tak ti i financne pomohu a to co chces udelat s vydelkem je uzasne mas srdicko na pravem miste jako my vsichni ostatni co mjakiho milujume drzim ti palecky aby se ti ta kniha povedla coz verim ze ty jako super holka nemuzes napsaz spatnou knihu *4*
            • terinda321

No jasně angie... proč bysme se smály?? Nápad je to dobrý, ted už jenom realizace.... ale jdi do toho, máš naší plnou podporu!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pro Angi:

jo tak to mi pak musíš napsat jak se jmenuje já bych si jí ráda pak koupila *3*
            • torema

Hustýýý. Fak hustýýý. Tak to máš naší podporu. A zřejmě i finanční by byla. Už jen co máš za úmysl s výtěžkem.
  • angie72

Neverland

Lidi tady je duch v Neverlandu dost přiblížený. Mám to ze stránek USA.

http://video.aol.com/video- detail/jackson-thriller-ghost-or-sp ooky-shadow/2249626913
    • m.jacksonka

Re: Neverland

Me z toho taky dost mrazí...
    • torema

Re: Neverland

Mě..... Z toho... Mrazíííí. Je to on??? Není to on??? Vypadá to , jako když tam někdo nese něco v ruce. Ale zajímalo by mě vysvětlení nějakého fyzika. Jestli je to možné, aby to byl nějaký stín z venku. Přijde mi to od okna dost daleko. Fakt nevím.
  • Michael Jackson

Moc diky všem fanouškum Michaela *4* jste moc fajn i Michael byl měl velká radost z Vás on by urcitě řekl jako rikaval I love you!!!!!! *3* *9*
    • torema

Re: Michael Jackson

My ho taky milujeme. Moc, moc.
      • Re: Re: Michael Jackson

very very gut!!! *4* on by mel obrovska radost *3* a rozdaval usměv ktery měl nejhezči ktery se kdy videl... *3* *9* *9* *9*
  • angie72

Halperin

Lidičky ze stránek USA jsem se dočetla, že Halperin ten, co napsal tu hnusnou a smíšlenou knížku o Majkím, bude točit film. Samozřejmě negativní.
    Má prý na 300 materiálu, který použije a film má vyjít v roce 2010 na Majkího 1 výročí.
    No máme se na co těšit a to myslím ironií...
    • torema

Re: Halperin

No tak to by mu v tom měl někdo zabránit, Třeba rodina. Je to veřejné lhaní. To mu asi jen tak neprojde.
      • angie72

Re: Re: Halperin

A že to je jeden velkej hnus!!!
        Reportér se ho ptal, jestli není trochu riskantní vydávat takovou knihu teď, když svět pro MJ truchlí. On řekl, že ne.
        A tenhle Halperin řekl před 6 měsíci, že MJ za půl roku zemře. A on prý od té doby zemřel za půl roku a 1 den.
        • torema

Re: Re: Re: Halperin

Bože. Co je to zač??? No nevím , nevím , jak bude teda on tady dlouho. Aby....... My víme co.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit