-
hlavička
Všimli jste si jak měl chudák spálenou makovičku při tý reklamě. Jinej by na jeho místě řval jak bejk a on byl tak trpělivej, chudáček. Já ho žeru!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hlavička
Ale jak mu to začalo hořet tak si toho hned nevšim,ale až po chvilce.Musela to bejt strašná bolest -
Re: hlavička
No,taky mě to udivilo...I když on byl asi tak překvapenej že mu křičet nešlo...
-
-
majk
Pane Bože co já bych dala za to, být na jeho koncertě!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Will You Be There
Tet sem doposlechla zrovna Will You BeThere a tet poslouchaám Earth song to je taky moc pěkná písnička!:) -
Will You Be There
Můj oblíbený klip. Strašně se mi tam Majkí líbí, jak má ty krásné kudrlinky ve vlasech. A jak ho vyzdvihnou do výšky a potom pustí dolu na zem a on hned začne tancovat. Tak krásně poskočí a já bych ho sežrala. Má úžasný pohyby, tenhle klip je navíc ten, kde na konci mluví a pláče. A v MP3 pláče úplně. Tam se mu tak chvěje hlas.
Když přiletí anděl, tím je jeho žena Líza Marie, tak ho obejme. Lidi ho nemohli zpět aplaudovat, protože ho odnese nad lidma.
Musela jsem vám to říct. -
-
Re: Will You Be There
JO,Jo z týhle písničky a hlavně klipu jsem taky pokaždý úplně odvařená.
Neva, že sem občas přidám názor? *3* -
-
Re: Re: Will You Be There
jééé tenhle song je nejlepší na světě!! A hlavně, jak píše angie, tenhle klip je super, jak tancuje, no prostě je tam k pomilování!!! *14*
-
-
Re: Will You Be There
Jojo,will you be there..Ta mě dokážewvždycky rozbrečet,hlavně nakonci,když brečí i on... -
-
Re: Re: Will You Be There
Miluju Majkího... Sežrala bych ho a nemluvím jako puberťačka, ale moc si ho vážím...
A právě pláče, poslouchám Will You Be There
-
-
-
...
Lidičky já jsem vám jenom chtěla napsat, že angie nová úchylka jsou michaelovo vlasy!!! tak se nedivte!! *1* -
-
Re: ...
Terííí, dostaneš na kokos...Tak jim taky vysvětli, jak je to myšleno *15* -
-
Re: Re: ...
No normálně... tak jak to píšu!!! Je úchyl na jeho vlasy!! Vidí je všude, kam se podívá *15* je pravda, že je měl kráásný!! -
-
Re: Re: Re: ...
No ty jsi to vylepšila. Úchyla ze mě udělá.
Hele, že ty jsi z Blesku, nebo Aha *15* *15* *15*
-
-
-
-
...
angie jsi tu?? -
-
Jsem tu, neboj. Já vím, že ti to padá. Já mám zase zabržděnej počítač, to je o nervy. -
já jenom, že mi občas blbne icq, tak se nediv, když vypadnu!!:)
-
-
michael
http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/duch -michaela-jacksona-je-zase-tady-na- aute.html -
-
Re: michael
Ale vypadá trochu divně...nevím no. *7*
-
-
...
Zdravím všechny fanoušky!!:) -
-
kde pak máme všechny??!
-
-