Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael

Ahoj všichni,koupila jsem si dvd Michaela Jacksona=skutečný příběh krále popu,po jeho zhlédnutí mohu říci,že po sobě Michael zanechal spoustu kvalitní muziky,jeho videoklipy byly jedinečné,v době jeho fenomenální slávy prostě nadčasové,i dnes jeho muzika stále oslnuje a oslovuje další a další lidičky,je to veliká škoda že odešel,přesto,dvd,plakáty,fota,t apety,to vše zůstává a bude žít s námi. *14*
  • nikkyt

Duch

lidi nepsali ste něco o duchovi MJ v nějaký zahradě nebo co dali by ste ¨mi pls odkaz?
    • angie72

Re: Duch

Až vložíš odkaz, tak se ti ukáže video. Ty ho projeď dokonce, až bude konec, tak se ukáže víc oken v tom oknu velkém. Kurzorem jdi po šipce, je tam 15 videí, až uvidíš video, kde je Jarmaine v bílé košili, tak to je to video.
      Potom se podívej na to video pod tady tím. Tam je duch v Neverlandu, ale je vidět líp. Dokonce něco dělá z rukama a asi kolem 37 vteřiny se podívá do kamery.
      http://www.osud.cz/cs/clan ek.php?id=9240
      • nikkyt

Re: Re: Duch

JJ moc ti děkuju *4* Já sem měla tušení že se dneska něco objeví psala sem to i dneska kolem 13 h do diskuseje to na 4. stránce až ke konciale komu se to nechce hledat napíšu to znova:

Ale stejnak v těch datumech kdy se objevil duch Michaela sou samí 6. nejdřív ten mrak na tom autě byl 26.6. a pak ten duch v Neverlandu byl myslim 6.7. no a dneska je 16.7. třeba se dneska někde objeví .
        Myslíte že to co tady píšu dává aspon trochu smysl????
        • angie72

Re: Re: Re: Duch

Ta zahrada se neobjevila na netu, že by někdo zveřejnil, že se objevil další duch. To jsem našla já, protože jsem hledala videa.

Jinak se šestkama to smysl nemá, nebo spíš souvislost, ale je to po 10ti dnech, ale my neznáme správné datumy, kdy se duch objevil... Datum u nás, kdy byl zveřejněn není datumem, kdy byl spatřen.
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Duch

Asi máš pravdu *9*
  • lask1

Michael

Jeho dokonalá kariéra hviezdy je pravím opakom jeho súkromného života.
    Myslím si, že najviac škody na ňom napáchal jeho otec, ktorý si na ňom a bratoch vybíjal vlastný hnev, nevedno prečo.Veď on sám nebol lepší.Ešte sa mu aj posmieval. Nechápem takých ludí.
    Citlivá detská duša a osobnosť, je ešte vo vývoji a namiesto pochvaly dostal výprask.
    Možno preto robil to čo robil - tie plastiky a tak...
    Tie plastiky, by mi až tak nevadili,skôr to, že ich novinári stále rozoberajú.Novinári ho stavajú do svetla podivína.
    Ale nevidím články kde by písali o jeho dobrých skutkoch. Keď niekto píše zlé mal by napísať aj to dobré.
    Som smutná z tých článkov v Napsali o mne. Neverím všetkému.
    Myslím si, že vela zo svojho súkromia neodhaloval, lebo by ho novinári roztrhali na kusy. Ani po smrti mu nedajú pokoj.
    Najviac ma trápi, že bral všeliake lieky aj na tie depresie a že sa asi trápil. Nezaslúžil si to.
    Pestúnka jeho detí, keď chcela upozorniť na jeho vážny stav jeho rodinu, tak ju prepustil.Musela mu pár krát vypumpovať žalúdok, namiešal si vela liekov.
    Zaujímavé je čo o ňom povedala Lisa, tiež sa mu snažila pomôcť.Trápilo ju jeho seba deštruktívne chovanie.
    • angie72

Re: Michael

Já jsem četla výpověď té chůvy. Vše řekla jinak, než jak píšeš ty. Je to starší článek, který jsi tu napsala, nebo který jsi četla.
      Je to blábol. Opět bulvár. Lidi nečtěte to. Jak říkal Majkí, je to vyhazování peněz a oni jsou sutpidní, když to píší.
      Jako,k dyž si nechal narůst bradku a oni řekli, že byl na laseru, aby mu udělali vousy. Přesně vystihl stupidní, že jsou, když řekl...
      • terinda321

Re: Re: Michael

Přesně angie *3* musíme věřit michaelovi, když říká, že jsou to stupidní paka, jsou to stupidní paka, jak jednoduché!!
  • m.jacksonka

Nová zpráva

Lidi,tak tu je další zpráva v rubrice "Napsali o mě".Je to z tý reklamy na pepsi jak mu začli hořet vlasy.Blbý pyrotechnici.Chidák Michael...=(
    • m.jacksonka

Re: Nová zpráva

*Chudák
  • angie72

:-)

Mě se líbilo v té knížce jak psali, že Majkí řekl, že když nějaké dítě bude mít nějaké trápení, že on bude nosit pásku přes oblečení a nechal si je přišít na oblečení...
    • Re: :-)

byl uzasnej a zavidim vsem lidem , kteri meli tu moznost ho poznat.. *9*
    • terinda321

Re: :-)

To je pravda a od té doby má na každé košily pásku:) on je sladkej
      • m.jacksonka

Re: Re: :-)

Byl hodnej, sexy, uměl to co ostatní..Takovejch chlapů je fakt málo...='(
        • angie72

Re: Re: Re: :-)

Uměl to co ostatní???

Touhle větou, kterou jsi napsala mám pocit,m že zažívám dejavi.

Jak uměl to co ostatní??? Obráceně jsi to myslela ne? Že on uměl to, co ostatní ne.
          • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: :-)

Jsem fakt trdlo.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Nejsi trdlo, jen mám pocit, jako bych už tohle zažila :-)
          • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: :-)

Jo, promiň,nějak sem to popletla...=) Díky za opravení.
  • m.jacksonka

Odvařenáá

Lidičky,viděli jste někdo klip is very sexy??POkud ne,tak ho zkoukněte,jsem z něj fakt upe odvařená...↓↓↓
    http://www. youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs&fea ture=player_embedded

Upe ten jeh o pohled...=) Fakt bych ho asi znásilnila...Bo by to možná nebylo znásilnění kdyby se nechal..=D
    • thesimsa

Re: Odvařenáá

Na to video se divam furt:-D v pondeli jsem ho videla nejmin 10 krat *14*
    • Re: Odvařenáá

ano tak presne tohle video sleduju pravidelne uz 3 den :D vzdycky jak me neco nastve tak si to pustim...a vzdycky to pomuze :)))jak na to koukam tak ten usmev naskoci upe sam :-)) *14*
      • lina25

Re: Re: Odvařenáá

To je něco viď? A ještě jak je to zpomalený, ten výraz v těch jeho černých očích, nádhernej úsměv *14*
        • Re: Re: Re: Odvařenáá

no to jo teda :)a jeste jak on se umel hybat...no to je uplne uzasne *14* *14* ...ja uz si pripadam naprosto uchylne jak na to kazdy den koukam :DD ale tak zase si rikam ze se na to musim koukat dokud tam to video je *14* *14*
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Odvařenáá

No upe že jo...=)=D Ale já upe kulim oči jak je tam to modrý pozadí a je tam záběr na jeho rozkrok jak si tam dává ruku..Á lidi sem strašná co...=D
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Odvařenáá

Jo, je vidět že jsme všechny zdraví ženský přirozeně reagujícího na pěknýho chlapa:))
            • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: Odvařenáá

Doufám že i on byl zdravej chlap..=D
          • Re: Re: Re: Re: Odvařenáá

*15* *15* *15* *15* presne *14*
    • angie72

To je ten, jak si olizuje ty rty? Jestli ano, tak na ten se dívám od včera a ještě k němu mám z toho samého pokračování, jak dělá beat box a odkaz nepošlu, protože se mi seká tak počítač, že než se dostanu na psaní komentářu tak bych vytuhla :-)
    • lina25

Jo, tam je výstavní *14*
      • terinda321

Furt ten tvůj stan *1* *15*
        • lina25

Re: Re: Re: Odvařenáá

No já jsem děsná nestyda *1*
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Odvařenáá

No já koukám, že my všechny... pěkně jsme se vybarvily *15* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Odvařenáá

taky koukam no *15* *15* *15* ale tak za vsechno muze to video *4* *4* *4* *14*
    • terinda321

Já myslím, že bysme ho tady znásilnily všechny, to by byl dobej grupáč!! *15* *15* teda já jsem fakt nechutná *1*
      • klarissa

zklidněte hormon krávy! On byl jenom gay,ne zoofil! Navíc měl do chlapa hodně daleko!!!! *13* *1*
      • lina25

Vítej v klubu:) Já mám zase v hlavě ten stan:))
      • Re: Re: Odvařenáá

no ja myslim zes to teri vystihla presne :)))a myslim ze takove myslenky na neho mely zeny z celeho sveta :)) chudak Michael kdyby se na nej vsechny vrhly :D *15* *15* *15* *9* *9*
      • m.jacksonka

Myslim že na to takhle myslí všechny...=D Ale já bych do grupáče nešla..Já bych si počkala až bych s nim byla sama...=D
  • angie72

Duch a my

Lidi, vy si ale vůbec neuvědomujete, že to je docela složitá záležitost.
    On totiž ne každý má ten dar vidět ducha. Tady to vidíte, je to v TV, nebo na videu, ale realita je docela jiná,
    Vedle někoho může duch být, dokonce X duchů a neví to. Oproti člověku, který má ten dar vnímat ducha, tak ten by ho hned zaregistroval.
    Já jsem se už setkala s ducehm a nebojím se. Když víte o koho jde, tak je to v pohodě.
    • Re: Duch a my

tyyyjo tady se to za tu chvilku ale rozjelo *15* *15* ...no holkyyy se nestacim divit :DD
    • m.jacksonka

Re: Duch a my

Takže by ses nebála kdyby vedle tebe fakt stál michael??=)
      • angie72

Re: Re: Duch a my

Nééé, proč bych se měla bát? Duch ti neublíží. Pokud jsi mu neublížila a nevyvolala si ho a neodvolala, tak se potom těš, ale jinak nééé. Duch není zlý...
        A v případě Majkího? To ani nejde...
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Duch a my

No vidíš,na to sem nepomyslela.=)To je pravda.A s tim znásilněnim,to bych udělala spíš já...=D Dělám si srandu. On byl se stejnak ani nenechal=D
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Duch a my

No možná by jsi nestačila odhazovat šaty:) Aby jsi ho nepodcenila:)
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Duch a my

Tak s tím naprosto souhlasím, přecejenom je to chlap *15*
            • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: Duch a my

No..Každopádně..Bych byla ráda kdyby byly sduchové hmotní,kdybych se ho mohla dotknout.A jací jsou vlastně duchové? *7*
      • terinda321

Re: Re: Duch a my

Já mám spíš pocit, že kdyby stál vedle angie, tak ta by z něj strhala oblečení a znásilnila ho!! *15* *15*
        • angie72

Re: Re: Re: Duch a my

*15* *15* *15* terííí *15* *15* *15*
  • :)

lina25: prosim ten thriller fantasy si mi posilala kam ? :-)ja to porad nemuzu najit :))
    • lina25

Re: :)

Do vzkazu:)
      • Re: Re: :)

jej mi nic neprislo :(( asi se ti nechce posilat to znova ze?? :))
  • :))

holky vite co by bylo asi nejlepsi?....sebrat se , vsechny co tu jsme :)) a odletet do toho Neverlandu a presvedcit se na vlastni oci :)) jestli se tam neco deje :)) a jelikoz ja si myslim ze deje...tak bysme mozna mely to stesti a videly to, na co se koukame na tech videich na vlastni oci :)) ja vim ze je to nerealne ale bylo by to super ne? :))
    • angie72

Re: :))

No já například byla provedena Neverlandem v jednom 10 minutovém videu. Všechna videa, o kterých tady píšu najdete pořád v tom odkazu, kde je Majkí v zahradě. Duch v zahradě.
      Jen umět hledat a koukat :-)
      • Re: Re: :))

jo ja ted taky ty videa skoukavam....ale na vlastni oci by to bylo asi neco jinyho no :(( videt na vlastni oci siluetu prochazejici se po chodbe...par metru od tebe...to musi byt jiny ocit...a ted kdyz si uvedomis ze by to mohl byt Michael :)) par metru od tebe :))
        • lina25

Re: Re: Re: :))

Na tu zahradu se podívej. Pár řádků pod tebou je můj odkaz. A koukám na tebe nahoru:))
          • Re: Re: Re: Re: :))

kouknu :))
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: :))

Asi bych se strašně lekla ale na druhou stranu bych začla skákat a křičet:Michael je vedle mě!Michael je vedle mě!=D A všichni by mě měli za blázna...=D
          • Re: Re: Re: Re: :))

no uprimne me uz pratele za blazna maji :)) kdyz sem se dozvedela ze Michael umrel tak sem se rozbulela...oni si mysleli ze si delam legraci, kdyz zjistili ze fakt bulim tak mi rekli ze jsem padla na hlavu :(( kdyz mel ten pohreb tak jsem cely den zustala doma a sledovala veskere deni kolem toho pohrbua pak to sledovala live na CNN oni to nemohli pochopit...takze jake maji o me mineni si dokazu predstavit :)) ale vim , ze kdybych videla ducha od Majkyho tak me asi uz zavrou do blazincemoje reakce by byla asi stejna jako ta tvoje :))
            • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: :))

Ještě že existuje tahle diskuze.Jinak bychom se asi sešli v tom blázinci... *1*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: :))

Já se o tom s kamarádama vůbec nebavim. Od toho mám tady Vás kteří mi rozumí. Oni by mě nepochopily
  • zuzanka666

vražda

Já si myslím že jeho smrt není nehoda určitě je to vrařda a vrahem je stoprocentně jeho ,,lékař" neboli šarlatán zasloužil by si aby ho taky zabily nebo aby Michaelův duch vyděsil k smrti *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit