-
PLAKÁT
Zdravim všechny fanoušky! Kdo by měl zájem koupit jedinečný velkoformátový plakát jako obraz s M.Jacksonem (1x1metr i s černým ocelovým rámem) ať mi nechá vzkaz! Mějte se :) Kouknout se můžete zde: www.hazmuka.galerie.cz -
!!!!!
Lidičky na něco se podívejte! To je neuvěřitelný. Natočily dalšího ducha Majkla. V prvním video, dejedete na konec, a otevřou se další videa. Rozklikněte video, kde má Jermanie bílou košily a nebudete se stačit divit
http://www.osud.cz/cs/clan ek.php?id=9240 -
-
Re: !!!!!
Hele mě to ukazuje ta stránka jako 404not found..prostěmi to nejde -
fakt drsné, akorát sem neviděla jak se údajně podíval do kamery, ale to je jedno. Ale proč potom hnedka otočili tu kameru?? Víte JÁ si myslím ( proto se na mě nehněvejte, je to jen můj názor), že to otočili pro to, aby člověk, který toho ducha udělal přešel na druhou stranu. *7* Možná se pletu. -
-
Re: Re: !!!!!
Ale ty asi koukáš na chodbu v Neverladnu. Ty kameru otočily proto, že to byla prohlídka domu. Prostě přejížděli po místnosti. Toho ducha si všimli až fanoušci. Otáčení kamery s tím nemá co dělat. Zručný animátor by dokázal udělat ducha za pár minut, ale tohle není podvrh. V prvním video, dojedete na konec, a otevřou se další videa. Rozklikněte video, kde má Jermanie bílou košily. Použij ten samý link, na kterém jsi našla ten Neverland
-
-
Je to bomba. Prošmejděte tu stránku. To video pod ním je vidět ten duch v Neverladnu. Jenže tady je to líp vidět.
Mne si ruce, nebo něco s nimi dělá a kolem 37 vteřiny se podívá do kamery. Mrkněte fakt na to... Je to na stejné stráce s tím duchem v zahradě.
On chce pochovat v Neverlandu. A taky nám může jen tak dávat najevo, že je s námi. Pořád říkal, že chce, a že bude nesmrtelným, a že nás má navždy v srdci. -
...Ty vado...Máš pravdu...Já z těch jeho duchů zblbnu...Podle mě nám chce něco důležitýho vzkázat... -
-
mazec, že jo!!! Celej michael!!! Je s náma brouček! -
Neuvěřitelný co? Ano,možná nám chce říct proč nebo spíš čí vinou zemřel -
-
Re: Re: Re: !!!!!
Kdyby mohl aspoň mluvit...Za chvíli těch duchů využijou a udělaj videomontáž že si pokecali s jeho duchem...Dneska je fakt možný všechno... -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!
Teri mi psala, že se ten moderátor do těch míst v jednu chvíli podívá a zarazí se. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!
Jo.Je to pravda.Já vím že to,co teď řeknu,bude znít fakt uhozeně,ale mohl by se objevit jeho duch i někde v česku.To by Naše média o tom plasi jak splašený. -
No, moderátor se podívá do těch míst, zarazí se, podívá se do kamery a je konec záběru.
Ale tenhle duch v té zahradě je tak skutečný... -
Jdu se tedy podívat ještě jednou..=)
-
-
-
-
-
-
Měl by radost=)
Vidíte jsme tu sehraná parta??Baví se všichni se všema a rozumí si...
Majký by z nás měl radost=) -
Ajoj
Zdravím všechny přáteolé tohoto Fanklubu. Jsem tu i nejsem. Já odbíhám po videích, tak nediskutuji, ale jsem s vámi... -
:(((
jinak jak to tu ctu tak se zas par inteligentu pustilo do angie :(( tj celkem hnusnee ale :(( *8* *8* -
-
Re: :(((
Marki, viděla jsi thriller fantasy co jsem ti poslala? Bomba co? -
-
Re: Re: :(((
nene kdys mi to posilala?? :)) rada kouknu:)) -
-
Re: Re: Re: :(((
Ráno jukni se to nemá chybu:) -
-
Re: Re: Re: Re: :(((
a to si posilala kam? do vzkazu nebo tady do diskuze?? :))
-
-
-
-
Jsou to magoři. Ale ona se nedá. A my jí taky nedáme:) -
-
Re: Re: :(((
no nedame :))myslim ze proti takovym bysme jako fanynky mely drzet spolu :)) -
-
Re: Re: Re: :(((
Naší angie nedáme, přece se do ní nebude navážet nějaký 13 svišt!!!
-
-
-
Souhlasim
-
-
Co si o tom myslíte?
http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/118995/michael-jack son-jeho-smrt-natocily-kamery.html -
-
Re: Co si o tom myslíte?
Před chvílí sem to četla a že by ty nahrávky najednou zmizely je docela dost divný já si myslim že se toho zbavil ten sdoktor a taky zabil Majkyho *16* *5* -
-
Re: Re: Co si o tom myslíte?
Podezřelý je to až moc. Uvidíme až zveřejní výsledky pitvy -
-
Re: Re: Re: Co si o tom myslíte?
já už se těch výsledků nemůžu dočkat!!!!!!!
Majky mi tak chybí ach jo *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Co si o tom myslíte?
no tech vysledku se asi nemuze dockat cely svet...kazdy chce vedet co se doopravdy stalo...ale i kdyz se dozvime jak a proc vlastne umrel...tak bude oprad mrtvy na tom se uz nic nezmeni :(( ja nevim , ale ja porad jakoby cekam ze snad vstane z mrtvych nebo co:(( a nemyslete si o me prosim ze jsem blazen :(( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co si o tom myslíte?
Nejsi sama,taky to tak cítím...Pořád mi něco řiká že není tak docela mrtvý..Newím=(
-
-
-
-
-
Re: Co si o tom myslíte?
je to divne ze se ty zaznamy ztratily no *13* a nejake casti byly vystrihany :( mozna se vazne nekdo snazil znicit dukazy:(
-
-
písen
Mohli bychom tady napsat písen ,která se nám od Michaela nejvíc líbila.Já vím,že je to těžky.Já tedy absolutně miluju Bad ta je fakt tutová -
-
Re: písen
Já mám teď ráda nejvíc Black or white,You rock my world a Whatzupwitu...
Jinak ostatní žeru taky ale tyhle u mě vedou... -
Mě se lidičky nejvíce líbí, v tom klipu, když natáčí we are the world, tam je k sežrábí prdelka!! -
U mě taky vede Bad a právě ted jí posloucham *1* *1* *1* -
-
Re: Re: písen
ale History je taky dobrá -
Hlavně tam luxusně vypadá *14* V Bad -
-
Re: Re: Re: písen
no on vypada luxusne vsude :)) ale v bad fakt hooodne luxusne :)) *14*
-
-
no to by byl dlouhy seznam , protoze Michael nema zadnou osklivou pisnicku, ale ted u me vede Scream, libi se mi nejen ta pisnicka , ale i to co tim chtel Michael rict :))....a remembre the time je taky hodne povedena, videoklip k ni take :)) moc mu to tam slusi :))
-
-
-
Myslíte že.....
............se ještě Někde Michaelův duch objeví????? Ale stejnak v těch datumech kdy se objevil duch Michaela sou samí 6. nejdřív ten mrak na tom autě byl 26.6. a pak ten duch v Neverlandu byl myslim 6.7. no a dneska je 16.7. třeba se dneska někde objeví *7* .
Myslíte že to co tady píšu dává aspon trochu smysl???? *7* -
-
Re: Myslíte že.....
no kdo vi :))to se uvidi jestli se zase neco objevi :)) ale ten oblicej na tom aute....ta podoba tam vazne nejde prehlidnout...to by ten mrak musel vypadat presne jako Michaeluv oblicej :) a i to by bylo zvlastni nemyslite?? takovej mrak? kazdopadne je mu to vazne hodne podobne
-
-
:)
zdravim vsechny fanousky a preji krasne odpoledne :) *4* -
-
Re: :)
jj ahoj *4*
-
-
Michael
Pořád se nemůžu smířit s tím že tu není!!Nejhůř mi je večer předusnutím a taky když si pouštím You are not alone to je tak deprimujíci písen.Nejvíc mě štvou lidí,kteří ho pomlouvají třeba moje bába te žeklaže si z jeho hlavy udělají v Americe vývar a bude se jmenovat Vývar z Jacksona pěkněmě tím nakrkla a už jí nechci ani vidět.Strašně se mi stíská.........U jeho pohřbu jsem brečela jako malá bylo to tak smutny a ty písně co tam zpívaly nemůžuani slyšet vždycky mě rozpláčou *9*