-
Krásný den
Nevím jak vy, ale když je dneska tak pěkně, tak si zajdu ven a lehnu si někam do trávy a budu pozorovat mraky. Třeba narazím na ten Michaelův. *1* Pro jistotu si vezmu foťák. *3* -
-
Re: Krásný den
Dobrej nápad. *4* a třeba na ten m,rak fakt narazíš *3* Možný je všechno *1*
-
-
Líbí se mi jak tady každý napíše své pocity. Vůbec se nedivím těm které Jacksonova smrt zasáhla. *9* -
Ahoj
Jé tady je diksuze? To je super to si tu můžeme povídat jako třeba na Chatu že? Takže všechny zdravím. *4* Tady se někdo pohádal když si to tak čtu. No snad už seto vyřešilo. -
uniformy
v Bravo speciálu sem četl, že nosil unofrmy protože byl ten "král" tak pro to. ale měl vážně vkus pro vzhled. Jakože cokoli si na sebe vzal tak v tom vypadal dobře. -
-
Re: uniformy
můžu se zeptat kde si ten časák koupila už se po něm dva týdny sháním ale nikde ho nemají *9* -
-
Re: Re: uniformy
Já si taky už koupila to BRAVO, myslím že to koupíš v nějaké trafice nebo v obchodu s novinami. *3* -
-
Re: Re: Re: uniformy
díky dneska se du ještě po něm podívat a pak už to vzdávám hele a nevíte jestli ještě někde je ten dokument Pod roužkou ??díky *4*
-
-
Re: Re: uniformy
Ted ho nejspíš už neseženeš *9* .Já sem ho kupovala hned ten den co vyšel ale ani tak ho už nikde neměli tak sem pro něj jela dokonce do jinýho města a tam ho měli už poslední. *9*
-
-
-
Duch
Na hlavní sránce když sjedeš úplně dolů tak tam máš co o mě napsali a tam by si měla mít Duch Michaela Jacksona je zase tady.Na autě:) -
-
Re: Duch
jo dík -
Re: Duch
Ten na autě byl první duch, protože byl den po smrti. Nevíte někdo, z jakého data je ten v Neverlandu??? To by mě dost zajímalo. -
-
Re: Re: Duch
Myslim že ten duch v Newerlandu je z 6. nebo 5. července.Nejsem si jistá.
-
-
-
ach jo
přišel sem sem skouknout klipy v tom mi bohužel zabránila nějaká skupina ženskejch. *9* -
-
Re: ach jo
nechtěj mě naštvat *13* -
Re: ach jo
co si to dovoluješ?? doted jsme se tady nehádali a ani s tím nechcem začínat, takže se uklidni!!
-
-
Co si o tom myslíte?
Už se zase našel další Michaelův duch na autě!Viděli jste to už??Jestli jo tak co si o tom myslíte??Už se ukázal Michaelův duch 2 poprví v Nevarlandu a ted na tom autě.Podle mího nám chce Michael něco říct a nebo to někdo dělá že má asi z toho srandu.No nevím jestly tomu mám věřit že je to opravdu on a nebo ne. -
-
Re: Co si o tom myslíte?
myslim že Mice chce aby sme na něj nezapoměli -
Re: Co si o tom myslíte?
no já to jestě neviděla *9* a kdes to nasla prosím *7* -
-
Re: Re: Co si o tom myslíte?
Já tomu věřím, byla by to až moc velká náhoda den po smrti. Navíc ten obraz je dokonalej
http://tn.nova.cz/zpra vy/hudba/duch-michaela-jacksona-je- zase-tady-na-aute.html -
-
Re: Re: Re: Co si o tom myslíte?
dík linuš že smi tam dala tu adresu kde to najdu.dík *15*
-
-
-
-
Fanny rozhovor
Rozosmiaty Michael.
(ospravedlnte technickú kvalitu)
http://www.youtube.com/ watchv=kuiMqnMCuiA&feature=related *4* -
-
Re: Fanny rozhovor
oprava odkazu:
http://www.youtube.com/w atch?v=kuiMqnMCuiA&feature=related -
-
Re: Re: Fanny rozhovor
jo, je hezkej
-
-
-
pro janinkaa
Hele, tvoje vzkazy ve vzkazích si nech. Jsi dítě, kterému bych mohla být mámou a nejsem na to zvědavá.
Tady řešíme Majkího a ne tebe. Jestli se těžce nudíš, tak si zajdi ven, protože narovinu,ty absolutně MJ nemůžeš pamatovat...
Pokud se ti líbí a chceš mu fandit, tak mu fandi, ale neotravuj s nějakýma blbýma vzkazama. -
-
Re: pro janinkaa
A co ty seš zač? *16* -
-
Re: Re: pro janinkaa
Hele starší bráško... Píše mi vzkazy, úplně nesmyslný a měla by mít vychování, protože můj a její věk, tak je jaksi velký rozdíl.
Takže pokud nemáte co na práci a vyhledáváte způsob, jakým být středem pozornosti, tak my tady na to nejsme zvědavý -
-
Re: Re: Re: pro janinkaa
ale já nechcu být žádnym středem pozornosti. já ju jenom bráním. a myslím že už toho bylo dost. takže nikomu nebude vadit když se už přestaneš předvádět. tak když ti ty její vzkazy vadí proč jíodepisuješ??!! -
-
Re: Re: Re: Re: pro janinkaa
LIDI JÁ VÁM GRATULUJU! VY NEMÁTE SVŮJ ŽIVOT,CO NA PRÁCI ANI ŽÁDNÝ STAROSTI! TO BYCH CHTĚLA TAKY! 24 HODIN ŘEŠÍTE JEDNO JEDINÝ TÉMA! JACKSONA! POCHYBUJU,ŽE BYSTE TAKHLE TRUCHLILI TŘEBA PRO PŘÍBUZNÝ! ANO BYL SLAVNEJ,ALE NEZNALI STE HO! A JEŠTĚ VĚŘÍTE NA DUCHY NATOČENÝ NA VIDEU! JO DUŠE EXISTUJE,ALE NATOČIT NEJDE!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro janinkaa
Diagnoza:jacksonmánie! Před časem po smrti Ledgera tu byla ledgerománie! Přitom kdy by neumřel,ani by si nevzpomněli že existuje!!!!! *1*
-
-
-
-
newim co seš zač myslím tebe angia72 newim co ti udělala ale nebudeš na ni takhle řvát. teď ji bráním jako její starší brácha takže už ju nech na pokoji. jo a taky micaela zažila. může mu fandit jak chce. není jenom tvůj.
p.s. a tebe za mámu nechce ani jeden z nás!!!!!!!!! -
-
Hele ty svišti, neprud nám tady angie, tvoje ségra si začala, takže si jí doma uklidni jasný?!! -
-
Jó, trochu respektu
-
-
-
newim co seš zač myslím tebe angia72 newim co ti udělala ale nebudeš na ni takhle řvát. teď ji bráním jako její starší brácha takže už ju nech na pokoji. jo a taky micaela zažila. může mu fandit jak chce. není jenom tvůj.
p.s. a tebe za mámu nechce ani jeden z nás!!!!!!!!! -
Hele mladej, myslím že tebe nikdo neoslovil, tak nech Angie ať si svoje spory vyřeší sama o.k.? -
-
Už aby ty prázdniny skončily... -
-
nech to plavat
-
-
-
To je jako na koho??
-
-
-
Video
http://zpravy.idnes.cz/zaznam-jacks on-na-ozivovani-nereaguje-zaznelo-n a-tisnove-lince-psk-/zahranicni.asp ?c=A090627_083124_zahranicni_abr
Pro všechny, kdo jste neslyšeli záznam z telefonátu na tísňovou linku. Já to video mám ulože a mám nervy... Tak pomalé jednání... -
-
Re: Video
no jo, ale ti záchranáři už byli na cestě a on se ptal, aby veděli co si sebou pak vzít.
-