Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simoona

Moc mi chybíš

Hezké ráno.Nechci se už opakovat,ale Michael mi strašně moc chybí.Nemám se komu vyspovídat,moji kámoši by mě nepochopoli a určitě by se mi taky vysmáli že mám ráda Michaela Jacksona atd....oni to prostě nechápou a asi nikdy nepochopěj.Tak doufám že sem můžu něco napsat.Vždycky ráda sním o Majklovi.Vždycky sem si představovala jak ho jednou obejmu dám mu pusu a poprosim ho o jeho podpis.A když sem se do těch mích snů vžila až moc tak sem si představola že spolu chodíme vychováváme jeho děti a že s Majkým čekáme miminko.Jsou to hezký představy když sníte.Ale nejhorší je že se to nesplní...už nikdy.Určitě máte taky takovýhle sny.A nebo když vidim jeho klipy jak je tam plnej života a jak tam nádherně zpívá,tančí a směje se a nejednou vidim vedle těch klipů Majklův pohřeb jak se tam snim loučejí prostě mi to nedá a musim se na to podívat.Pokaždý když to vidim tak brečim.Je to něco hroznýho když si pouštíte jeho klipy kde je,tančí a směje se a pak vídete jeho rakev a jeho známí jak tam stojí a zpívaj a hlavně jeho děti.Vim že je to blbí že to sem píšu,ale já prostě musim.Tak se omlovám jestli se někoho dotknu.On tu je snáma a vždycky tu snáma bude!Mám tě ráda Majkle
    • Re: Moc mi chybíš

Mám stejné představy jako ty a stejné pocity,když sleduji Michaelovy klipy.Je hezké a upřímné co jsi tady napsala,dík.
    • Re: Moc mi chybíš

ahoj simoono.já tě chápu a taky mám tyhle představy a nejvíc jsem ubrečená když majkla vidím v těch videoklipech jak zpívá, tančí atd...moc mi chybí.mám majkla moc moc ráda. *14* *14* *9*
  • dobré ráno

hezké ráno přeji všem *15*
    • terinda321

Re: dobré ráno

krásné ráno!!
      • Re: Re: dobré ráno

ahojky terindo321 *4*
  • lina25

sen

Normálně se mi zdál dneska sen, že jsem hrála v Majklově Thrilleru, jednoho z tančících zombíků *1*
    • Re: sen

já jen kdyby sis to myslela byla bych nerada *9*
      • valkikulka

Re: Re: sen

TO SIMELA MOC PEKNY SEN JA NIKDY TAKy nEMeLA

jen si hlavně nemysli že se ti směju.já se jen ptám.
      • lina25

Re: Re: sen

*1* No v tom snu jó *1*

ahojky.a tancovala si pěkně *7* *1*
  • terinda321

Ahooojky

Ahojky lidičky:)
    • lina25

Re: Ahooojky

Ahoj Teri a všichni ve spolek:)Koukám, na čas diskuzí, a včera se to pěkně protáhlo:) Ale to je dobře:)
      • terinda321

Re: Re: Ahooojky

Ahooooj linuško! *1*
  • Dr.MURRAY nebo spíše Mengele

Holky, našla jsem zajímavé video, ohledně Dr.Murrae. No je hayzl, to už je jisté. Jsou tam uvedeny statistiky, kolik z Michaela měsíčně vyrazil peněz a další zajímavosti. Kolik bral např.od AEG!!!(agentura, se kterou měl M.J. smlouvu na 50koncertů). Byl to svobodný zednář! Možná nechápete souvislosti, ale je třeba si najít pár odkazů na ilumináty, svobodné zednáře a NWO a pak mi do toho zapadá i ta TV zpráva z Iránu i hlášení ruských bezpečnostních agentur. No, chtělo by to přesně přeložit.
    • Re: Dr.MURRAY nebo spíše Mengele

http://www.youtube.com/watch?v=O0Ol uak5_hs

a pokud to zase nepojede, tak zadejte do vyhledávače na youtube:
      DR. MURRAY SUSPICIOUS BEHAVIOR - MICHAEL JACKSON - "THREATENED"

Tímto jsme se posunuli ke konspiračním teoriím. *5*
  • terinda321

:)

Alekso dobrý no!! *15* dneska jsme se nasmály *1*
    tak pa zítra taky letím spinkat!!! už se na vás těším zlatíčka *14* páááá
    • Re: :)

Dobrou Teri. Já myslím, že se nasmál i Michael. Zítra ahoj. *4*
    • terinda321

Re: :)

je asi pravda, že z nás má dobrou srandu!!! ale mě to baví *15* jen at se směje, to mu stejě sluší nejvíc *14*
      • Re: Re: :)

Konečně jsme prolomily ledy. Já jsem se tedy nachechtala a je mi hned líp. *14*
  • angie72

Aleksa

http://www.bauermedia.cz/novinky/po cta-michaelu-jacksonovi-pod-hlavick ou-bravo/1179746835/

Tady to je
    • Re: Aleksa

hlásí mi to chybu...tak zítra
    • Re: Aleksa

*4*
  • angie72

Dobrou noc

Jdu hají, ráno nástup-jasný?!
    Krásné sníky o Majkím a zítra páááááááá zlatíčka *4*
    • Re: Dobrou noc

Zkusím z práce. Jinak hlásím nástup až večer.
    • Re: Dobrou noc

Dobrou Angie a né, že budeš v noci vyšetřovat. Odpočiň si, ať máš sílu na zítra, pa

Teri: odpověď ohledně vyšetřování na kriminálce máš, níže.
  • Zase to nefinguje

Angie, napiš, ja se ten klip jmenuje. youtube zase nefunguje. Hlási mi to vadné video. s tím jsou pořád problémy.
    Já si to najdu. A ten poslední klip ze zkoušky, tam kde se na nás naposledy usmál, se mi vůbec nejeví, že je jako Michael strašně fit, jak psala AIG. Mě tam příjde bez energie, pohyby, jak je srovnám, jsou unavené a nedotažené. A vypadal jak rengenový snímek. On by na tom podiu umřel.
    • angie72

Re: Zase to nefinguje

To jsem dnes psala taky. Tam, kde měl stát udělal ještě krok dozadu, zadýchaný byl-chudinka... Mě ho je tak líto...
      Já nevím jaké video, necháme to na zítra? Půjdeme spát?
      • Re: Re: Zase to nefinguje

Zdravím holky a všechny účastníky diskuze. Je něco nového? A co náš web Scotland Yard , nějaká horká stopa? *5* *3*
      • Re: Re: Zase to nefinguje

Odkaz, kde jsi říkala, že je to první foto z Brava. Ale, nechejme to na zítřek, když jsi unavená.
        • angie72

Re: Re: Re: Zase to nefinguje

Jo aha, tak to musíme nechat na zítra, já to nemám uložený, ale zítra to najdu hned. Nevadí?
          • Re: Re: Re: Re: Zase to nefinguje

ne é *4*
    • terinda321

Re: Zase to nefinguje

já si taky myslím, že by to nezvládl, že by na tom podium zkolaboval!
  • FOTKA

Ty jooo. Angie, to je masakr. Ty jsi na něco přišla! *5* Já fakt řeknu tomu švagrovi. Nebo, neznáte nějakého machra přes PC, který se zabývá fotoshopem nebo reklamou? Ta fotka by se dala detailně zvětšit a určitě i změřit délka těla. *5*
    • angie72

Re: FOTKA

Vy tedy nevidíte ty vlasy? Možná se mi to jen zdálo.
      Holky, jsme pěkně blbý, já se budu bát i přelézt do postele. Snad se na nás Majkí nezlobí.
      • Re: Re: FOTKA

Pročč by se zlobil? ten se nad náma královsky baví. tři ženské vyšetřovatelky. neboj, jemu už je dobře. *4*
      • terinda321

Re: Re: FOTKA

Proč by se zlobil, my chceme jenom pravdu!!! To není složitý!! Michaeli my tě milujeme, proto to děláme!!! Chybíš nám!! Jo a je to dobrý
        • Re: Re: Re: FOTKA

Jasně Teri. A když to tak vezmeme kolem a kolem, je to jeho POVINNOST jako kriminalisty, no néé? *5*
        • angie72

Re: Re: Re: FOTKA

Michael, milujeme Tě z celého srdce a myslíme na tebe, Neboj, my na vše přijdeme :-)
    • angie72

Já vlastně znáááááááááám.
      • terinda321

No vidíš, tak ho hned zítra kontaktuj at nám tu záhadu vyřeší!!
        • angie72

Re: Re: Re: FOTKA

Mě to stačí říct 1x, nemusíš na mě hned řvát *15* *15* *15*
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: FOTKA

promin, mě se to seká a pak to pošlu dvakrát
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: FOTKA

Jsem se tu rozchechtala.
      • Re: Re: FOTKA

BINGO!
    • Re: FOTKA

a žádné vlasy nevidím!
      • terinda321

Jo ale je tam nějakej náznak něčeho... chce to někoho sehnat!!
    • terinda321

No to já jsem si to taky pořádně přiblížila a něco se tam rýsuje!! Chtělo by to někoho, kdo nám s tím pomůže! My na to nestačíme!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit