-
991
Ahojky:)Jak tady pročítám ty příspěvky,tak je to opravdu zamotaný,zmatený.Ale nám tady nezbyde zase nic jinýho než jenom spekulace o tom všem,pravdu nikdy vědět nebudem.A jak tady píšete o jeho těle,taky nevim co si o tom myslet,ale určitě jste četli jeden článek co tu koloval,kde se psalo o tom že jeho dcera Paris byla u otevřené rakve,aby svýmu tatkovi dala jednu polovinu srdíčka,který měla u sebe a tu druhou si nechala ona a když mu to srdíčko omotávala kolem zápěstí tak řekla že zůstalo modrý,jak byl tatka studený a její bylo fialový..Nevim co si o tom všem myslet,čemu věřit.Ale proč si dál kazit vzpomínky.Nechal nám tu plno krásnýho,tak proč na něj nevzpomínat jenom v dobrým..Bulár přijde po každý s něčim jiným,my si o něm myslíme svý a to žádný další "vymyšlený řeči"nezmění..Je to naše jednička,tou zůstane:)A pamatujete na to co sám Majkí o novinářích prohlásil:)...Bude napořád v našich ♥♥♥a nechcte ho už v klidu odpočívat.. -
-
Re: 991
Jj je to v pohodě! My si najmem nějakýho analytika z FBI a ten nám pomůže!! -
Re: 991
Terko, my už to máme vyřešený. A srdceryvné kecy o srdíčku, ať si bulvár strčí za klobouk. -
-
Re: Re: 991
Vyjste ale "holky pátralky" *1* se jen tak nevidí *1* ....jo a stím bulvárem si to asi nějak popletla ne:) -
-
Re: Re: Re: 991
Popletla. Co máš na mysli? -
-
Re: Re: Re: Re: 991
Myslim s tim bulvárem.To jsem myslela tak že si vždycky na něj najdou nějakou špínu,ale my na to můžem z vysoka kašlat a myslet si o nich svý jako Majkí....
-
-
-
-
-
...
angie72
Já bych potřebovala to prostěradlo sundat. Jen tak bychom viděli. On byl sice štíhlej, ale ne malej
Lexa:
To by chtělo nějakého machra. Možná by se dala délka těla změřit. No ne možná, ale určitě. Sakra, mám švagra na kriminálce. Ale ten mě s tím pošle do...někam.
terinda321
tak já to nechápu!! mohli by nám to sundat!!
Lexa:
Napíšeme FBI, že chceme celý záznam a ze všeho, včetně detailní zprávy, jak pokračuje vyšetřování. S veškerou záznamovou dokumentací. Máme na to právo. My, fanoušci, jsme jeho rodina. -
Dementi
Nemohli se otočit, aby vyrazili rychle do nemocnice...
http://tn.nova.cz/z pravy/hudba/michael-jackson-zemrel- zrejme-na-zastavu-srdce.html -
-
Re: Dementi
no to si dělají prdel (pardon ten výraz), tak on jim tam umírá a oni tak takhle nacouvávají, no to je konec!! ještě pomaleji by to nešlo?!! -
-
Re: Re: Dementi
Síla co? Hovada to jsou. Už můžeme, je po 22hodině. -
-
Re: Re: Re: Dementi
Jo to je fakt je 22.hodině!! kreténi, blbci blbý jestli tohle byl bleskový zásah, tak já jsem čínský bůh srandy!! -
-
Re: Re: Re: Re: Dementi
Tak tohle můžeš i před 22 :-) *15*
-
-
-
Re: Re: Dementi
Proč by se vzrušovali...šlo jen M.J. chce se mi klít. -
-
Re: Re: Re: Dementi
To jo no!!! Proč se namáhat, vždyt je to jenom práce, ty chlapy měli v rukou jeho život i náš život a oni to pěkně podělali!!
-
-
-
-
pro aleksa
napiš to nahoru!! -
-
Re: pro aleksa
Hmmm, tak jsem měla pravdu s tou hlavou. V tom případě vidím i vlasy. Pošlu to daší, tu jsem označila,kde si myslím, že je hlava a tam u šipky vidím obrys vlasů. -
Re: pro aleksa
http://www.youtube.com/watch?v=440H 4EumPPQ -
-
Re: Re: pro aleksa
to video je kráásný!! -
Re: Re: pro aleksa
no a hned ta první fotka na tom videu je ta titulní stránka z brava a tam mu to strašně sluší!!! -
-
Re: Re: Re: pro aleksa
Já vím :-)
Dnes jsem měla video, kde uvádé comeback a já ho nemůžu najít.
Chtěla jsem porovnat jak sem dala aleksa ten článek, že hůř mluvil. Možná tam mluvil tlumeným hlasem, ale nevím...
-
-
-
-
..
Už jsi něco vyzkoumala nebo ještě nic!! -
-
Re: ..
Jo, ale odpověď je to trochu níž. -
-
Re: Re: ..
tak já to nechápu!! mohli by nám to sundat!! -
-
Re: Re: Re: ..
Napíšeme FBI, že chceme celý záznam a ze všeho, včetně detailní zprávy, jak pokračuje vyšetřování. S veškerou záznamovou dokumentací. Máme na to právo. My, fanoušci, jsme jeho rodina. -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ty fanoušku, jdi do mailu a řekni mi, jestli mám pravdu. Já v tom případě vidím i vlasy. Je u toho šipka -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já prostě nevím, já jsem si to úplně přiblížila, a je prvada, že se tam něco rýsuje! Víš co? Řekni zítra muži, jestli nám s tím pomůže!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
mmnt
-
-
no přesně! my máme právo vědět okolnosti jeho úmrtí, kdo jinej, když ne my! michael by to takhle chtěl
-
-
-
-
Re: ..
Jsem taky zvědavá -
-
Re: Re: ..
Stejně je to divný, měly bysme tu fotku zítra rozeslat všem, abysme měly víc názorů, protože to nechápu, třeba se na něčem shodnem!! -
-
Re: Re: Re: ..
Já bych potřebovala to prostěradlo sundat. Jen tak bychom viděli. On byl sice štíhlej, ale ne malej. -
-
To by chtělo nějakého machra. Možná by se dala délka těla změřit. No ne možná, ale určitě. Sakra, mám švagra na kriminálce. *1* Ale ten mě s tím pošle do...někam.
-
-
-
-
-
:-(
Máš to tam -
-
Re: :-(
Už jsi něco vyzkoumala??? -
taky jsem to poslala -
-
Re: Re: :-(
Díky, díky. Budu zkoumat. Teď mě napadá, když psali, že ho pochovávají bez mozku..., že by si tam jako nechali celou hlavu? blbost? asi jo. -
-
Re: Re: Re: :-(
*15* *15* no taky by to šlo -
-
Re: Re: Re: Re: :-(
*15* *15* *15* Si děláš srandu? Že by si nechali otevřenou rakev... Hmm dobrý. Ne mozek budoiu vracet, proto je pohřbený dočasně. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-(
Když konspirace, tak ze všech pohledů. Tak jsem se dívala na tu fotku...na nohách bychom se shodly, ramena taky a tam, kde je hlava, je stín, jakoby ty plachta byla propadlá. ale na videu ta hlava je. možná to vyfotili ve chvíli, kdy nějak dopadal stín na jeho hlavu. Hlava tam je. -
My jsme si dělaly srandu!! Neboj, takhle morbidní fakt nejsme, i když je pravda, že by to mnohé vysvětlovalo!
-
-
jééé my jsme vážně morbidní!! *15* -
-
*1* *1* *1* to je snad poprvé, co jsme se tady tak nachechtaly.
-
-
-
-
to je dobře. Jsem zvědavá co napíše.
-
-
-
Fotka
http://www.ahaonline.cz/cz/spolecno st/38297/michael-jackson-50-posledn i-foto-a-za-pul-minuty-byl-mrtvy- -
zprávy z prosince 08
Našla jsem starý článek. Věděly jsme, že je nemocný, ale až tak? Ta genetická vada, o které píší...myslím, že to byl právě lupus, který mu napadl plíce. Ale lupus má charakteristické znaky v obličeji. Přes obě tváře to je červené skvrny ve tvaru motýla. No, ale pod tím makeupem, se to dalo schovat. Ne, on by ten nápor 50koncertů nevydržel.
tady je ten článek:
Podle Iana Halperina, dvorního životopisce Michaela Jacksona, padesátiletý král popu nutně potřebuje transplantaci plic, která by mu pomohla překonat vzácnou genetickou chorobu, s níž zpěvák spolu s lékaři léta bojuje. "Možná ale bude na operaci příliš slabý," řekl Halperin pro The Sun.
Halperin, který k výročí Jacksonových padesátých narozenin píše novou verzi jeho biografie s názvem The Thriller Hitmaker, prozradil, že celkový zpěvákův fyzický stav ještě zhoršuje bolestivá rozedma plic a střevní krvácení.
"Michael je na tom velice špatně. Nutně potřebuje transplantaci plic, jinak se nedožije dalších narozenin. Lékaři jsou jeho stavem velice znepokojeni a snaží se ho přesvědčit o nezbytnosti provedení operace," uvedl životopisec s tím, že zpěvák je zmínkou o jakékoliv operaci k smrti vyděšen. Bojí se totiž, že by jeho křehký organismus tak náročnou operaci nezvládl.
Podle Halperina se Jacksonův stav označuje A1AD neboli alpha-1 anti-trypsin deficiency, což v laickém překladu značí nedostatek proteinu, který má chránit plíce. "Stěží mluví. Z pětadevadesáti procent oslepl na levé oko," dodal Halperin. -
-
Re: zprávy z prosince 08
S tím okem to je prý blbost. A stěží mluví? Vždyt při nácviku jak křičel... To zase nevím...
Jééé to je těžký. Holky poletíme tam a hotovo, vyřešíme to. -
-
Re: Re: zprávy z prosince 08
Jo jedem na nás tam totiž čekají:) ale já bych jim tam nakopala prdele!! -
-
Re: Re: Re: zprávy z prosince 08
*1* *1* *1* Jak říkám, my by jsme si s nima poradily. Angie (Holmes) a my dva Watsnové (Teri a Lexa) to už máme vlastně teď vyřešené, tak těm břídilům řekneme rovnou, kdo je vrah a Teri mu vpálí kulku do čela a letíme zpátky do chalupy. -
-
Re: Re: Re: Re: zprávy z prosince 08
Proč mám vraždit já? *1* *15* Vpálíme mu jí tam všichni!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zprávy z prosince 08
No je pravda, že takové choutky mám no.... *15* -
No my nejsme s Angie proti, ale bylo to Tvé výslovné přání. Tečka mezi oči...nebo jsi mu ji tam chtěla vytetovat? *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: zprávy z prosince 08
Hihi, ty jsi číslo :-)
Já bych jm tam dala a ještě bych zašla za těma spratkama. Bych mu řekla"tak 20 mega se ti zachtělo, ty hajzle!!! Nahatýho bych ho pověsila za koule do průvanu. -
-
*1* *1* *1* u ufiknout. Aby nemohli nkoho dalšího nařknout, že jim šahal na pindíka. -
no tak to je výstižný, za koule do průvanu!! *15*
-
-
-
-
-
Re: zprávy z prosince 08
Ty jo! No tom lupusu jsem četla, ale že neviděl na jedno oko je prý kec, tak už nevím čemu mám věřit!
-
-
:-(
Prostě jsme se shodly, že je to divný. Je to malé tělo...
Napiš svůj názor Terí -
-
To jo lidičky tohle je teda vážně divný!!! to se přidávám! -
-
No a vaše verze, ať už si myslíte cokoliv? -
-
Já nevím, já prostě nevím. Tu fotku jste museli vidět všichni. Tak nám pomožte. Nemůžu jí dávat mezi fotky, to by bylo děsný, ale snad jí najdete a podíváte se na ní. Jééé odkaz sem asi dám. -
Bud že mu usekli hlavu nebo to nechápu!! -
-
Tak. Teri, ty mi MUSÍŠ poslat ty fotky na mail. Aleksa5@seznam.cz
Musím se na to podívat a rozpitvat to tady s Váma. Hledala jsemje, ale všude jsou videa a je to tak maličké. Tak pokud to máte holky zálohované, tak mi některá z Vás pošlete. Díky. No, jsem z toho vedle. Holmesi, Ty máš tedy postřeh. -
-
máš jí na emailu -
Máš nahoře odkaz, nebo jestli chceš tu větší fotku, co jsem zvětsšila, tak jí pošleme.
-
-
A já jsem prý morbidní *15* -
-
No tak ale je to pravda, vždyt to není možný, kam ta hlava zmizela!!??
-
-
-
-
-
-
...
je tu někdo?? -
-
Re: ...
jj. čekám na výsledky.
-