Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

no comment

http://www.youtube.com/watch?v=yxDP DWJnEso
    • Re: no comment

no tak to video tedka :D to nema chybu hele :)krasnej prostee :))))
      • angie72

Re: Re: no comment

http://www.metacafe.com/watch/44511 3/michael_jackson_beat_boxing/

T o je z toho samého co jsi viděla
        • Re: Re: Re: no comment

no to o nem taky celkem dost lidi ani nevi ze umel uplne dobre beatbox :-) ale neni to nijak moc prekvapujici....co Michael taky neumel ze? :)))
          • lask1

Re: Re: Re: Re: no comment

Bol prirodzený.
            Hovoril v dokumente, že pracuje ako to cíti a nie s rozumom.
  • angie72

pro: m.jacksonka

Jo, já si vzpomněla :-) A máš se?
  • angie72

MJ

Mám potřebu se vypsat. Zítra musím na webu napsat další článek.
    Potřebovala bych s vámi mluvit, přímo mluvit. Vypovídat se. Chtělo by to sejít se určitě v sobotu, aby bylo hodně času.
    • terinda321

Re: MJ

to určitě!! Musíme to nějak domluvit!!
      • Re: Re: MJ

Jó musíme. já se také potřebuji vymluvit Já si otom nemám s kým mluvit z mojí rodiny ho nikdo neposlouchal
      • angie72

Re: Re: MJ

Znáte to? Tam kde je srdce,srdce a nejbližší okolí, něco mě svííírááá, svírá a vůbec to nebolí...

To je můj případ, ale mě i bolí, srdíčko, dušička... Pomoooooooooooooooc...
        Kdyby mi bylo náct, tak by si každý říkal, ta je prdlá, bláznivá fanynka, jenže mě je 36 a strašně, ale strašně jsem citlivá a tohle fakt bolí. Není to jako ... já nevím, prostě je vyjímečnej
        • terinda321

Re: Re: Re: MJ

Až neuvěřitelně výjimečnej!!! nechápu, jak mě dokázal takhle okouzlit, ale povedlo se mu to teda dobře!!! Fakt ho z tý mojí hlavy nemůžu dostat!!
          • Re: Re: Re: Re: MJ

Michael byl proste vyjimecnej jinak bysme tyhle pocity proste nemely :(
          • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ

Ty a to video teď... No to už je moc. Proč takový andílek musel odejít???
  • terinda321

...

Je tu ještě vůbec někdo??
    • angie72

Re: ...

Jááá tu přeci sééém. Jen vařím, odbíhám a švagrová krmila prcka.
      • terinda321

Re: Re: ...

no už jsem se lekla!! a co vaříš dobrýho??
        • angie72

Re: Re: Re: ...

Maďarský guláš a těstoviny. Jen rychlovku víš
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: ...

No dobrý, tak až to budeš mít tak přijd!!
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Už jsem tu :-)
  • torema

Prosím.

Angie 72 až se domluvíte na tom srazu , dáte mi nějak vědět, viď?? Budu čekat a teď už zase musím do práce , tak se mějte hezky a sněte. Mě Michael ukázal , jak zase začít snít a nestydět se za to. *3*
    • Re: Prosím.

To je moc krásný... snít, radovat se, zpívat, tančit a nestydět se za to!
    • angie72

Re: Prosím.

Jasně, ale vypadá to až na srpen, to by měl narozky, tak asi tak :-)
      Zkusím zařídit někde, jestli by nám pustili ten dokument, já ho vypálila ten hezkej
      • torema

Re: Re: Prosím.

Ale je to dobrý nápad s tím dokumentem, to je super.
      • torema

Re: Re: Prosím.

Jééé, já ho od tebe koupím. No v srpnu s tím počítám, že na M narozky. Tak zatím .
        • angie72

Re: Re: Re: Prosím.

Já mám samé dobré nápady :-))) Pokus o vtip.

Co ode mě koupíš???
  • nespesna

ach

ale my nemůžem pořát truchlit.
    • angie72

Re: ach

Je to moc čerstvý a navíc na Majkího se nedá zapomenout a narovinu-já nechci zapomenout...
    • torema

Re: ach

Asi to chce čas.
  • je to pekny

Hello i am michael jackson i am king of pop

napsala gihan imsailová *14* *14* *14* *14* MIluju michael jacksona *14* *14* *14* moc *14* *14* *14* *14* chudák nemel umřít neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *9* *9* *9* *9* ale je v neby *4* *4* *4* *4* *4*
  • angie72

:-(

Chápete, že denně tu sedíme, píšeme si a truchlíme?
    Já nevidím před sebou den, kdy to přejde. No, v září už mám zase práci, to mi končí pracovní volno, takže tolik psát nebudu. Už to bude potom lepší.
    • torema

Re: :-(

Ahojky, no já chodím do práce, dělám přesčasy, ale prostě Michaela mám pořád v hlavě. Musím si dávat pozor, abych neudělala nějakou botu. Pořád si broukám jeho songy. Pořád myslím na to , jak mu lidi ubližili. Křivdili a jak trpěl. Měl jen pár roků .co byl opravdu šťastný. A musela s ním být opravdu legrace. Prostě ......no comment. Pořád jsem smutná.
      Odpovědět na příspěvek
      • angie72

Re: Re: :-(

Ahooj, dlouho jsem tě neviděla :-)
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: :-(

Jako mě??
          • angie72

Re: Re: Re: Re: :-(

Toremu, ale tebe taky ráda vidím, i když asi dnes prvně?
            • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: :-(

Nene,už jsem tu poněkolikáté,ale byla jsem na týden na Sázavě na vodě=)
      • m.jacksonka

No, taky mě to moc vzalo, a je pravda,že když budeme mít víc povinností,už na to moc myslet nebudeme.Ale vždycky v každý volný chvilce si na něj vzpomenu určitě!I když já nemám tak nabitý program jako někteří z vás...=(
    • Re: :-(

no mozna se to zlepsi kdyz pak budeme mit vsichni vice povinnosti tak na to proste nebudem tak myslet....ale stejne kdyz pusti jeho pisnicku treba v radiu i za rok tak si na to vzpomenu a bude me to mrzet :( s tim uz asi nic nenadelame :( ale jsem za vas rada :) za vsechny co tu jste :) protoze vidim ze vas to taky trapi a jsem rada ze to muzu aspon s nekym poresit..protoze kdyz jsem o tom zacla mluvit pred znamyma tak mi nechteli ani verit ze to myslim vazne...ze me to dostalo ze umrel :(
      • angie72

Ale budeme doufám pořád tady společně. Jsme fanynky, nemůžeme na Majkího zapomenout.
        V srpnu se sejdeme, to by měl narozeniny a potom se můžeme pravidelně vídat.
        Majkí v našich srdcích bude navždy, protože to je *4*
      • terinda321

No přesně. Moje známý to taky vůbec nezajímá a mě to mrzí, protože to ze sebe potřebuju dostat a on mě nikdo nechce poslouchat. Mám sto chutí křičet. Díky Boh, že mám Vás( i když spíš díky Michaelovi) *4* *9*
        • Re: Re: Re: :-(

no kricet to je presne ono....chces toho tolik rict a nikoho kolem tebe to nezajima...nebo maji jen blbe kecy (nekteri moji znami) taky se mi z toho chce nekdy kricet :(
        • angie72

Re: Re: Re: :-(

No, takže díky Bohu, protože on je Bůh2
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: :-(

přesně vyjádřený
      • angie72

Ale budeme doufám pořád tady společně. Jsme fanynky, nemůžeme na Majkího zapomenout.
        V srpnu se sejdeme, to by měl narozeniny a potom se můžeme pravidelně vídat.
        Majkí v našich srdcích bude navždy, protože to je *4*
        • Re: Re: Re: :-(

jo presne moje zname to nezajima on je proste nezajimal....ja jsem malem dostala infarkt kdyz sem se dozvedela ze je mrtvy a kdyz sem jim to rekla, protoze sem to ze sebe potrebovala dostat tak jim to bylo uplne jedno :( tady to nikomu jedno neni, takze diky za vas fakt :) a Michael byl buh to teda jo :) ale stve me, ze uz nebudu mit nikdy sanci ho videt nazivo a ze nevyda uz zadnou novou pisnicku :(uz nikdy proste ... *9* *9* *9*
    • terinda321

Re: :-(

No vidíš, já taky. V září jdu do školy, před sebou maturitu, budu se müset víc učit snad to bude lepší!!! Doufám, jinak nevím no?!!
      Ale mrkněte na tohle:
      http://www.blesk.cz/clanek/ video-video/118933/video-michael-ja ckson-zemrel-moonwalk-zije-dal.html
      • angie72

No moc se mi nechce :-(
        Mám hezkou práci, ale s lidmi pořád. Buď mluvím s klienty po jednom, nebo interview, nebo dělám přednášky, takže celý den jen mluvím, uff.
      • angie72

To jsem viděla ráno :-)

Zase koukám na poslední kapitolu dokumentu. Michael celou dobu upřímně kouká do očí tomu dementovi co mu dává ty otázky. Je tak upřímnej, tak čistej...

Já se divím, že mu neřekl " víš co, moje dobrá vůle byla, že jsem interview dovolil, jsi dotěrnej,táhni".
        Na to byl moc slušný, aby to udělal.
  • terinda321

Pro: Lina

http://www.blisty.cz/art/47944.html
  • fanynka

Ahojky,zdravím všechny dobré lidičky kteří obdivují Majkího stejně jako já,už od svého dětství.Jsem ráda,že jsem mohla vstoupit mezi vás.Moje skvělá švagrová je angie72 a stále mi psala-pojd mezi nás a já se stále styděla a v duchu vůbec nevěděla jak se přivítat.Takže ještě jednou vás všechny moc zdravím.
    • terinda321

Re: fanynka

Ahoj švagruško naší angie, moc tě mezi sebou zdravíme!!
      • Re: Re: fanynka

děkuju moc za přivítání
    • angie72

Re: fanynka

Ahoj švagruško, jsem ráda, že jsi přišla(konečně) :-).
      Denně řvu, co ti mám povídat :-(
      • Re: Re: fanynka

Taky se mi po Majkím moc stýská a nejvíc mně bolí,že už nic nového od něho nikdy neuslyším.
        • angie72

Re: Re: Re: fanynka

Uslyšíš, protože má stovku nevydaných písniček v trezoru. Za nějakou dobu je vydají, ale já vím, jak to myslíš.
          Chceš ho vidět, však já taky :-(

Odbíhám, vařím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit