-
Dokument
Já jsem uklízela, koupala kocourka a přitom jsem si pustila dokument.
Víte, jak je příjemné, když Majkího slyšíte? Nemusíte na to koukat, ale mluví, slyšíte ho, je to jiné, než když posloucháte písničky...
Jinak bych ještě chtěla říct, že včera jsem v posteli přemýšlela a říkala jsem si, když pořád otravují všichni z plastikama, proč Cher nic neříkají? Proč jí nechávají v klidu? Ona má takových plastik a pohoda. Majkí měl chudák dvě, možná víc, ale v té knize píší dokonce, že byl s právníkem u plastik. chirurga a ten nezaznamenal, že by měl znetvořený obličej po plastikách. -
-
Re: Dokument
Jo, to tě chápu. Já si ho pouštím po ránu na you tube. Cher pro ně asi není dostatečná obět, protože sice je slavná, ale na Míšovu popularitu fakt nestačí. Čím slavnější, tím víc špíny na něj naházet. Navíc jeho extravagantní život, bulvár přímo vybízel, k výmyslum ( třeba že spí v kyslíkovém stanu, nebo že si koupil kosti sloního muže apod.)Ty plastiky jsou taky zveličené bulvárem -
-
Re: Re: Dokument
Napadlo mě, jestli ten rozpor není právě v pojmu plastická operace. Ty mohly být skutečně dvě, tři, čtyři - ale zároveň mohly existovat zákroky chirurgické, třeba v souvislosti s těmi popáleninami, možná s problémy zubů nebo dásní (to teď spekuluju, když přemýšlím na fotkou, kde má Micheal kolem úst náplastě, navíc, myslím, že i dokumentu při řeči neukazuje horní zuby a kůži má přes onu partii dost vypjatou). Existují normální lékařské zákroky - korekci očních víček má řada mých starších známých, protože jim začaly slzet oči, dělala jim to oční lékařka normálně na křesle a hradila to pojišťovna jako zákrok nutný ze zdravotního hlediska. A existují i zákroky, které jsou klasifikovány běžně jako kosmetické... Takže čistě teoreticky mohl Michael prodělat řadu zákroků, z nichž jen část byla plastickou operací v pravém smyslu slova. -
Re: Re: Dokument
Bulvár mi připomíná náctiletý ve škole. Někdo něco řekne a ostatní jdou s davem. Všichni proti jednomu. To je tak ubohý, že by jeden vzteky řval a lítostí nad Michaelem brečel. -
-
Re: Re: Re: Dokument
Jo a všimli jste si, že pitva vůbec neprokázala tu rakovinu? Ani selhání organizmu. -
-
Re: Re: Re: Re: Dokument
jo ale vzdyt bulvar vi vsecko lip :) lip nez doktori, lip nez patologove, dokonce lip nez sam Michael (ironie samozrejme) *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dokument
hezky napsaný *15* je mi jasný, že ted budou vycházet různý spekulace, takže se v podstatě vůbec nic nedozvíme!! Což je škoda, mě by vážně zajímalo, co se za tím vším skrývá!! Jak máme poznat, co je pravda a co lež!! Je to nespravedlivý, já bych tyhle bulvární plátky normálně zakázala!!!
-
-
-
-
-
-
dobra duse
nenajde se tu nahodou nejaka dobra duse co umi dobre anglicky, ktera by prelozila co rika Michael v tomto videu? http://www.youtube.com/watch?v=E0SB TBcTDHo -
-
Re: dobra duse
Mě to video nenašlo, píše mi to tohle - Adresa URL obsahovala poškozené ID videa. -
-
Re: Re: dobra duse
Už jsem to viděla. Uložila jsem si to a kolegyně to taky přeloží, až ke mě přijde. Ona perfektně ovládá AJ.
Jinak je to brouček, jak se tam směje... -
-
Re: Re: Re: dobra duse
no to on se umi smat krasne :) a dekuji za snahu :) ja bohuzel anglictinu ovladam kratkou dobu jelikoz sem se ucila nemecky :( takze moc diky :)
-
-
Re: Re: dobra duse
no ty odkazy se tu spatne zobrazuji v tom odkazu je mezi dvema pismeny mezera na konci :( nevim plc to tak dela:( http://www.youtube.com/watch?v=E0SB TBcTDHo -
-
Re: Re: Re: dobra duse
Mě to mezeru nedělá a stejně mi to nejde, tak nevím :-( -
-
Re: Re: Re: Re: dobra duse
kdyz ten odkaz zkopirujes tak mezi pismeny B a T za tim = je ta mezera staci to vymazat http://www.youtube.com/watch?v=E0SB TBcTDHo
-
-
-
-
-
MJ
Měli ho nechat. Proč 50 koncertů? Hamty, hamty, ať mám víc jak tamty! Dementi, tlačili na něj. Celý život byl jak loutka. Jen s ním manipulovali, jen po něm chtěli peníze. Dělal dobře, že je dával tam, kam je dával. Dělal alespoň něco, co dělat chtěl.
Při zkoušce bylo vidět, jak je zadýchaný. V momentě, kdy už měl stát udělal ještě krok dozadu. On tím musel tak trpět, strachem, že se stane něco na place, že srdce nevydrželo, jenže... Srdíčko by vydrželo, jenže doktor neměl píchnout injekci, kterou píchl.
Srdce se zastavilo. Tenhle doktor to byl omyl lékařské komory. Ničil od samého začátku lékama, který mu podával. -
-
Re: MJ
jj, debilní britové, musí mít všechno a ta agentura tomu ještě pomohla!!!!! *16* *16* -
Naprosto souhlasim. -
To jsi napsala přesně Angie. Musel vědět že to nezvládne. Ta zkouška mu dala zabrat, člověk si ani neumí představit, pod jakým tlakem byl: Co když to nedokážu, a zklamu svoje milované fanoušky? Co když už na to nemám´atd...
Do toho ty léky... Četla jsem že byl kolikrát tak v háji, že vstal v poledne, otevřel si láhev vína a celý den koukal na pohádky.... -
Pitomej doktor *16* *16* *16* neměl dávat Majkymu tu injekci a tolik léků *9* *9* Chudák Majky *9* Furt se nemůžu smířit s tim že tady neni.Když sem to ráno slyšela nic extra sem s toho nedělala ale za pár dnů mě to totálně vzalo *9* .A když sem začala koukat na jeho videa jak je veselej hraje si s dětma......... vzalo mě to ještě víc *9* -
muselo to byt pro Michaela hodne stresujici kdyz na nej vsichni tlacili...osobne si myslim ze ten tlak ktery mu pusobilo to blizici se turne a lidi co na nej tlacili ho zabil :( s pomoci toho doktora..pokud se mu da rikat doktor...mozna ze kdyby ho nechali odehrat tech 10 koncertu jak sam chtel a na ktere se citil tak by tu jeste byl mezi nami.. *9* *8* -
-
Re: Re: MJ
Já si to taky myslím, ale tohle vživotě nemohl zvládnout.
Leta pauza, dlouho nevystupoval. Možná měl strach i z toho, jestli by nepadlo nějaké další obvinění. Možná byl raději už v ústraní. Je mi ho tak líto, že ani nevíš, ale asi víš... -
-
Re: Re: Re: MJ
Možno bol smutný aj z toho jeho Neverlandu, že ho zavreli.
Bol to jeho život. -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Tuším, že ho predali.
-
-
Re: Re: Re: MJ
neboj vim presne jak je ti to lito :( protoze me to taky mrzi :(nejradsi bych ale tem lidem co ho k tomu nutili nakopala zadek :(
-
-
-
-
....
Teď jsme četla v In touch, že Paris se prý o svého vychrtlého tatínka tak bála, že umře že se ptala( nevím koho) jestly se tatínek dožije dne otců... -
-
Re: ....
no :( strach asi mela:( -
Re: ....
A věříš tomu??? Já nevím...
Jak se přidávají odkazy? Nebo to může jen správce? -
-
Re: Re: ....
Tak nevím no, je fakt že strach o něj asi měla, ale to s tím jestly se dožije dne otců mi k Paris moc nesedí.Myslíš odkazy vide atd.? -
-
Re: Re: Re: ....
JJ, odkazy v levém menu.
No právě, aby se ptala, jestli se dožije... Strach jistě měla, ob byl chudinka slabý. Proč ho do toho nutili? Já si jdu vlastně přečíst článek, jak jeho fotřík říká, že nebyl přichystaný, silný na comeback, nebo co to vůbec říkal.
-
-
-
-
k
Krmná husa? Měl anorexii a jedl asi jenom prášky! -
-
Re: k
Zase další chytrolín, který ví prdlasj a čerpá z bulváru.
Jsi na velkém omylu!!! -
-
Re: Re: k
presne angie72 :) nemam co bych k tomu dodala reklas vsechno :-) -
-
Re: Re: Re: k
No protože tyhle názory jsou názory někoho, kdo je schopný se zaregistrovat, jen aby někde trávil čas a přitom žere třeba Ivetu Bartošovou.
Tak co sem leze?!?!?! -
-
Re: Re: Re: Re: k
ono je to nejjednodussi precist si v novinach nejakych par radku a konec uz vim vsecko...jak rekl Michael ze by vsechen bulvar nahazel na hromadu a spalil...tak se mu vubec nedivim taky bych to tak klidne udelala :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: k
Teda jako sorry ale vy si opravdu myslíte,že jedl,když vážil 51 kg při výšce 178? To člověk nemusí čerpat z bulváru! Vy ste ho asi znali osobně,že toho víte víc!
A ani z 20 knih se nedá zjistit skutečnost!
A hlavně že hned každýho odsuzujete!
-
-
-
-
-
-
What more can I give
http://www.youtube.com/watch?v=v7ba eBy7E-w -
-
Re: What more can I give
krasna pisnicka :)
-
-
...
Tak ted jsem slyšela tu charitativní písničku, kterou napsal michael what more can I give no ta je teda perfektní!!! -
-
Re: ...
Už jsem si jí našla, je krásná. -
Re: ...
Kde jsi jí slyšela, pošli link
-
-
MJ
Všimli jste si těch odkazů co tam je?
Jak se přidávají, chtěla jsem přidat a píše mi to, že právě upravuje tuto sekci... Nenapíšu raději kdo, možná je to tajný :-) -
Comeback
Podívejte, tady Majkí ohlašuje comeback, je sladkej, brouček.
http://www.youtube.com /watch?v=3lo87SKox2s&feature=fvw
Někde jsem četla, že když ohlásil návrat tak slíbil, že tedy bude jíst, není krmná husa :-))) -
-
Re: Comeback
Keď si predstavíte, že vážil 50 kíl, jedol vraj len 1 krát denne.
Neviem ako by tie koncerty zvládal.
Údajne bral aj tie lieky.
Ešte ku všetkému bol plešatý a nosil parochňu.
Nieviem, prečo tak početná rodina mu neak viac nepomohli, keď bol vtakom stave, napr. aj psychicky, poradiť mu...
Určite ho niečo trápilo.
Hlavne, že mal priatelov a nikto mu poriadne nepomôže, keď si nevie sám pomôcť. Aj tí doktory boli sprostý, keď mu tie silné lieky dávali. On bol hlúpy, že riskoval. -
-
Re: Re: Comeback
V té knížce píší, že se léčil. Šel sám, chtěl to. Nepsali, že už potom začal opět brát léky.
To co mu lékař dal na bolesti díky tomu, že se při té reklamě na pepsi popálil, bylo nerozumný. Takhle silný lék... Je logický, že když dostaneš lék podobný morfiu, že už potom nezabere nic a ty musíš dávky zvyšovat.
Hledáme viníka? Ukažme na doktora. On měl napsat léky, ale slabší, které by se daly časem nahrazovat, ale dát mladému člověku takový lék? To je šílenost! -
-
Re: Re: Re: Comeback
Neobviňujem doktora, ale doktor by mu mal dôrazne vysvetliť všetky riziká. Tak aby to pochopil. Vraj sa varovaniu iba smial.
Vraj neaká jeho doktorka u neho 3 mesiace pred jeho smrťou prestala pracovať, požadoval od nej jeden liek, ktorý sa používa výhradne vo výnimočných prípadoch v nemocnici, že nie je na bežné používanie.
Hovorila, že po tomto lieku, by sa nemusel prebrať.
Vraj mu lieky spôsobovali lepšiu, veselšiu náladu...
Ku všetkému ešte požadoval anstézie pri operáciách, aj pri tých jednoduchších.
To tiež nie je pre telo dobré. -
-
Re: Re: Re: Re: Comeback
Máš to pomíchané. Nepřestala u něj pracovat doktorka, protože měl leta doktora.
Říkala mu to zdravotní sestra, že se nemusí probudit. A já doktora obviňuju. Kdo jiný nese vinu za to, že pacient bere léky. Mohl s tím něco dělat. Byl jeho lékař. Já, kdybych byla lékařkou, tak za žádnou cenu nedovolím svému pacientovi, aby užíval to co užíval. A nějaké, že měl svojí hlavu... Vždycky si nechal poradit. I s tím jídlem řekl, že bude jíst tedy, ale málo, že není krmná husa.
Neměl podporu, nebo důvěru? I to je možné. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Comeback
Asi máš pravdu.
Je to zamotané.
Vraj mal aj depresie a bral na to lieky.
Keby som zažila to čo on, tie obvinenia atď..., chcela by som žiť, ale už by ma ten život nebavil. Nečudujem sa, keby tie antidepresíva bral. Aj tak ho obdivujem, že má v tých rozhovoroch ešte zmysel pre humor.
-
-
-
-
Re: Re: Comeback
Tak já si zase nemyslím, že by se mu nikdo nesnažil pomoct nebo poradit. Teď nemyslím tu jeho rodinu, jenže co když si prostě poradit nenechal? -
-
Mne to tiež pripadá, že mal takú svoju hlavu a vo všetkom sa sám rozhodoval.
Hovorili asi v tv, že mu neaký známi hovoril , aby tie lieky moc nebral, niečo v tom zmysle. -
A ty se nerozptyluj a čti knížku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Comeback
No ale mě by se po vás stýskalo:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Comeback
Nooo, ale nám po tobě taky :-) A nekoukej pořád na mě tak šibalsky *4*
-
-
-
-
-
-
Četli jste to?
http://revue.idnes.cz/elizabeth-tay lorova-je-v-nemocnici-zhroutila-se- kvuli-smrti-jacksona-128-/lidicky.a sp?c=A090715_111303_lidicky_map
Jinak je to i v napsali o mě. Oni normálně Taylorový nedovolili jít na pohřeb... -
-
Re: Četli jste to?
jo cetla sem to :( celkem ji lituju kdyz to byl jeji blizky pritel :( kdyz si vezmu jak to vzalo nas tak nechci vedet jak to musi byt lito ji :( kdyz ho dobre znala :(
-