-
Čekáme
Tak Angie? Čekáme na Tebe. Co Tě napadlo s tou postavou? -
-
Re: Čekáme
My ted s angie zkoumáme tu fotku, tak nás třeba něco napadne
-
-
911
Lidi, mám nerva, jdu se vypsat.
Když budu v momentě u Majkího, když se to stane, poběžím k telefonu, vytočím 911 a řeknu"prosím vás rychle přijeďte, M.J.má zástavu,nedýchá,adresa a poděkuju. Oni"Jasně,už jsme an cestě"
Hotovo,tečka,bez keců.
Ne, on volal nějaký muž, dodnes hlas neznámý a já celý telefonát poslouchala,byly u něj titulky.
Telefonát zněl takhle-máme tady 50ti letého muže a nedýchá. Řekněte prosím adresu. Řekl adresu. On nedýchá? Ne. Nedýchá? Ne. A je při vědomí? Není.Kde leží? V posteli. Tak ho položte na ze, Kdo je u něj? Je u něj někdo? Jeho lékař.On je u něj lékař?Tak to mě nepotřebujete,víc jak lékař vám nemůžu pomoct víc. Přijeďte. Už jsou na cestě, já s nimi mluvím.
45 minut Majkí ležel a debil doktor ho oživoval. Ale!!! Oživoval ho skutečně??? A proč nevolali hned záchranku? Proč čekali 45 minut? A proč soudní lékař po 3 hodinách, ře že je skutečně mrtev. Po 3 hodinách??? -
-
Re: 911
Ty 3 hodiny mi starost nedělaj.Má matka je lékařka a,že potřeboval 3 hodiny není prý zas něco tak strašnýho.Potřebovali prostě udělat testy jestli není v komatu,nějakým těžším bezvědomí a jak mu funguje mmozek atd.Víš asi by bylo divný kdyby prohlásili někoho za mrtvího kdo byl v komatu. -
Oni ho ešte oživovali asi neviem či nie trištvrte hodiny a zvyšné hodiny sa asi radili čo ďalej ako to povedia o úmrtí a tak podobne, si aspoň myslím. -
A ještě něco vám řeknu co mi je divný.
Včera jsem to probírala s linou po icq. Dvě fotky. Jedna jak je v sanitě s kyslíkovou maskou a druhá, jak už ho převáží na soudní lékařství mrtvého, zahalenév prostěradle. Já jsem šťoural a fotka, ač je velmi smutná, se mi nezdála. Uložila jsem jí a zvětšila. Ještě jsem jí posuvníkem zvětšovala, jak jsem potřebovala. Tělo mi přišlo malý, Majkí měl 178. Bylo to jeho tělo? Tam, kde jsem myslela, že je hlava, myslela lina,že jsou ramena. Tam, kde by tedy měla být hlava, mi přišlo to místo ploché.
Zvětšovala jsem a najednou silueta hlavy. Lina mi psala, ty já asi vidím hlavu. Já jí napsala to samé. Vypadalo to na Majkího, na jeho obličej i vlasy mám pocit, že jsem viděla. Ale pokud to tak bylo. Jinak to vypadalo na malé tělo. Ona i ta rakevbyla nějaká malá... Já nevím,už asi fantazíruju. -
-
Re: Re: 911
Ty jo. Mě se zdálo, že je ta postava malá (v rubáši, či co), ale říkala jsem si, že TV zkresluje. Co tím chceš naznačit? Něco Tě napadlo? -
-
Re: Re: Re: 911
co tím chcete děvčata říci...snad ne... -
-
Re: Re: Re: Re: 911
Dobrou noc i Tobě. -
Já tak trochu tuším, ale to je spíše science fiction. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 911
no nic ,zase se vytratím,dobrou...
-
-
-
-
-
Jo...piánko, neřekl o koho jde, to ani nevím, že spletl adresu(!!!!), a ještě na někoho pokřikoval. Prostě to úmyslně natahoval. Už nebylo zbytí, věděli, že Michael nemá šanci na přežití, tak za 3/4 hod. zavolali 911, aby byli nějak kryti. I když tam byl doktor, tak nemá to vybaení jako ARO. Pro mě je to VRAŽDA, žádné neumyslné zabití. Úmýslně zavolali pomoc pozdě a úmyslně zdrhnul a objevil se za 3!!!!!dny, i když věděl, že ho hledá celá amerika. -
-
Za 3 hodiny ho našli policajti. -
-
To ho neomlouvá. Ať chcípne.
-
-
No on někdo volal na toho doktora a on mluvil tak jako by normálně. Holky mám nerva!!!
Já dneska neusnu -
-
Neboj, policajti MUSÍ vědět, kdo v tom baráku byl. Všude byly kamery. Identifikovat někoho podle hlasu, je hračka. Jsem zvědavá, kolik toho pustí do éteru. Ale neboj se nic, naštěstí Jacksonova rodina je bohatá a vlivná. Budou to muset důsledně vyšetřit a ten, kdo má podíl na jeho smrti, je už teď mrtvý muž. -
když si to představuju jak chudak Majkí byl tak bezmocný,je to hrozný
-
-
-
Ahojjky,taky jsem to četla a přijde mi to divný.Tak já jsem fakt zvědavá.no jestli zabití tak je to strašné.
Jak jsem četla, zatímco Michael tančí v nebi s korunou na hlavě,tak ostatní co se podíleli na jeho neštěstí budou mít své místo v pekle! -
-
At se tam smaží!!!
-
-
No přesně, kdyby ty záchranáři věděli, že je to michael tak,... to je přesně věc, při který máš výhodu, že jsi slavný a oni toho vůbec nevyužili a ještě to takhle protahovali. Pěkně to podělali!! -
-
Oni nám ho vzali a já mu přeju tomu doktorovi, aby zažil soudní tahanice, aby byl obviněn a spitoval svědomí.
Aby všichni ty šmejdi co přiložili polínko do Majkího rakce spitovali svědomí a v životě jim to nepřineslo štěstí. Majkí by řekl možná, že jim odpustil, ale můžeš dopustit takovou levárnu? Já ne!!! A řeknu vám, mít prachy jen tak na letenku, tak k tomu soudu pojedu a flusnu mu do ksichtu. -
-
Tak to já bych mu jenom neflusla, ten by to dostal!!! Nejraději tečku mezi oči! -
-
*1* Vidím holky, že my by jsme si sním už poradily.
-
-
Zabukuj ty letenky pro nás pro všechny. Však na každou sviňi se vaří voda. Až vyjde najevo, kdo všechno se na MIchaelově smrti podílel, nevěřím, že přežijí 48 hodin. -
jo,tak tohle ještě bude mít velkou dohru a hodně moc lidí za to zaplatí -
-
Já mám hrozný překlepy koukám, ale jsem vytočená. Píšu moc rychle, ale snad pochopíte co myslím.
-
-
-
-
-
pá pá
Dobrou noc lidičky:) -
-
Re: pá pá
Dobrou Žanetko:) -
Dobrou noc. -
Dobrou noc broučku :-)
-
-
Obvinění ze zabití
Zdravím všechny, pokud tady ještě jste holky. Neměla jsem čas pročítat diskuzi ani jsem neviděla čské zprávy, ale na italské TV RAI, jsem viděla, že obvinili ze zabití Michaelova kardiologa i toho dermatologa. Pochytila jsem každé třetí slovo, tak doufám, že jsem to reprodukovala správně.
Bylo něco na ČT? -
-
Re: Obvinění ze zabití
Podle mě to zabití bylo, ale neúmyslné, to jsem dnes už psala. Jinak ahojík, jsem ani nepozdravila -
-
Re: Re: Obvinění ze zabití
K tomu se taky přikláním. Neúmyslné zabití ano. Ale vražda je silný slovo -
-
Re: Re: Re: Obvinění ze zabití
Uvidíme..., ať je tak či onak, žádný soudný lékař by mu tohle svinstvo nepodal, protože by přišel o diplom. Zase to byla otázka peněz. Ten doktor nezdrhnul jen tak. Pro nic za nic. Snažil se něčeho zbavit, než přijela záchranka.
-
-
Ahoj Angie, já jsem tak rozčílená. La Toya říkala, a tomu bych byla nakloněna i věřit, že se na tom podíleli i další lidi. Že jako mrtvý měl hodnotu miliardu USD. Nemluvě o tom, že se ztratily šperky a 1-2mil USD. Nene, tady byl motiv jasný. Peníze vždy až na prvním místě. -
-
Nooo, jenže La Toya tam taky prý byla první a odnášela věci z baráku před věřiteli, takže ona ta rodinka...
Majkímu pomohla ta inkejce, ten doktor, a teď se skutečně omlouvám všem, ale já jinak nemůžu, musím si ulevit a věřte, že bych použila i silnější slova, ten ZASRANEJ!!!doktor (Michael promiň, že jsem sprostá) mu dal injekci. Volali byste na záchranku a řekli, že nějaký muž 50ti letý? V případě Michaela Jacksona bystě řekli tohle? A ještě byste spletli adresu? Že si jí nepamatuje řekl ten doktor. No do prčic práce, přeci jde o Michaela J., jooo víme, kde bydlí už jedeme. Ne otázky typu-dýchá? Ne. Nedýchá? Ne. Je při vědomí? No doprdele!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Obvinění ze zabití
A jakým nevzrušeným hlasem. A po 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!min., aby byla jistota, že ho neproberou. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Obvinění ze zabití
Jo...piánko, neřekl o koho jde, to ani nevím, že spletl adresu(!!!!), a ještě na někoho pokřikoval. Prostě to úmyslně natahoval. Už nebylo zbytí, věděli, že Michael nemá šanci na přežití, tak za 3/4 hod. zavolali 911, aby byli nějak kryti. I když tam byl doktor, tak nemá to vybaení jako ARO. Pro mě je to VRAŽDA, žádné neumyslné zabití. Úmýslně zavolali pomoc pozdě a úmyslně zdrhnul a objevil se za 3!!!!!dny, i když věděl, že ho hledá celá amerika. -
Re: Re: Re: Re: Re: Obvinění ze zabití
Přesně to jsem říkala,když jsem slyšela, jak telefonovali, mě přijde, že mluvil ten kdo volal dost klidně, já bych ani nezvedla sluchátko a on byl v pohodě!!
-
-
hezky angie, ale máš pravdu, jsou to svině!!! Kdy¨by chtěli, šlo to jinak.... On dokonce prý měl ještě tep, jenže ten doktor raději utekl, protože věděl, že něco zmrvil!!! -
Naprostý souhlas!!!!! Bez prominutí, ať se škvaří v pekle ten parazit nenažraný, co si říká MUDr. pro peníze by udělal cokoliv. On ho zabil. Angie, ON HO ZABIL!!!
-
-
-
-
Re: Obvinění ze zabití
Já konkrétně o ničem nevim. Ale typuju, že bulvár stejně napíše že je to vražda ať je to jakkoliv. Ono se to líp prodá. Já vraždě nevěřím -
-
Tak jsem rychle projela Novinky a LžiDnes a je tam o tom kardiologovi. Zabil ho! Dal mu nějaké svinstvo, našli to Michaela doma. Proto nevolal 911 a zdrhnul, než přijela záchranka. Měla bych se držet zpět, ale pokud tomu tak je, ať ho PEKLO POHLTÍ ještě dnes. -
Jo na primě taky něco říkali, něco o zabitím!! -
-
Jo, neobvinili je z vraždy, ale se zabití. O tom dermatologovi není ani zmínka, ale jak říkám na RAI mluvili i o tom, že je obviněn i ten dermatolog. Možná ne ze zabití, ale z předepisování léků či co. Ale to si domýšlím.
-
-
-
-
michael
jojojojojojojo -
-
Re: michael
Koukám, že jsem natom nejlíp. Manžel mě chápe, měl ho taky rád, švagrová taky, už je tady ve fan, je to tydrunka75... -
-
Re: Re: michael
já už jí mám v přátelích:) -
-
Re: Re: Re: michael
Jo? Super, je to fajn holka. Mám jí fakt ráda. Jsme jak ségry, to je sestra mýho...
Ona se stydí, myslí si, že bude špatně psát, že napíše nějakou kravinu. Majkího měla fakt ráda. Úplně první LP, které od něj dostala bylo od jejíto táty to bylo BAD -
-
Re: Re: Re: Re: michael
já jsem si ji talé přidala a těším se až se s ní seznámím jestli je supr jako ty... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: michael
Jééé, děkujiii... Je to moc milá holka, pohodová, nehádavá, fakt milá :-)
-
-
-
-
-
-
Michael
ahoj lidi já jsem uplne nadne od tý doby co umřel ale to asi všichni . -
-
Re: Michael
jojojojojojojo a nevis jak vipada ten dokoment
*9* -
to jo holka nejsi sama!!! *9* -
-
Re: Re: Michael
A mohu se k vám připojit???byla bych moc trada kdyby mě někdy podřel -
-
Re: Re: Re: Michael
Holka mi se musíme držet navzájem, protože jak jsme se tu dneska bavili, tak lidi z našeho okolí se nám povětšinou jenom smějou, mě třeba jo!! Je mi to líto, jsem taky víte kde!!! Musíme to nějak zvládnout, ale už truchlíme dost dlouho, mě pořád ještě hoří svíčka, čekám až dohoří, byla velká!! -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Víš, napadá mě, co je to truchlit krátce nebo dlouho? Dřív i v odívání existoval "smutek" - to bylo celé v černém, "polosmutek" - to byly mám dojem tmavé barvy, taky se nosily černé pásky na klobouku, na paži... Délka nošení smutku byla odstupňována podle blízkosti zemřelého. Trvala půl roku, rok, možná i dva roky... A ono to nebylo jenom formální. Jednak tím pozůstalí dávali najevo, že mají smutek za mrtvého, jednak to okolí upozorňovalo na to, že dotyčný smutek prožívá. To že se smutek v odívání zrušil, neznamená, že ho člověk necítí - a myslím, že existuje řada psychických problémů, které vzniknou z toho, že se lidé snaží své negativní emoce včetně smutku potlačit, že mají pocit, že je to něco nepatřičného. Myslím, že smutek se musí prožít až na dno - a pak se člověk zvedne, rozjasní se a už na toho, kdo odešel, myslí jen s láskou a radostí v srdci. Dneska jsem se stavovala v své praktické lékařky, (mluvily jsme i o Michaelovi), a pak v nějaké souvislosti řekla: "Američané jsou všichni pořád happy, ale všichni potřebují celoživotně své psychoanalytiky...?" -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
To musí ven...všechno se musí vyplavit. Dostat to ze sebe mluvením. Ono je to jasně vidět na tom slabém mužském plemeni. Mají chudáci častěji infarkty. protože v sobě potlačují emoce - protože chlapi přece nepláčou. My ženské, rozebereme vše do mrtě, popláčeme si a vypovídáme se z toho.
-
-
Já se o tom bavím jen s vámi... Taky mě nikdo nechápe.Díkymoc:) -
-
Přesně oni to nepochopí, jenže mě štve, že spousta z nich se mu smějou a mě to fakt štve!! Já nechci, aby se mu smáli!! *9* -
Já vám také Děkuji pomáháte mi moc
-
-
Mě to taky připadá šílený že už tady není, manžel ze mě nechápe *9* -
Jee tak to jsem rada mě se také smějou a někdo také říká že jsem chodí samí nekrofilové včetně mě *9*
-
-
-
-
Jooo kočko nejsi sama :-(
Od toho jsme tu, že se podržíme a podpoříme navzájem. Já nemůžu ani jíst a to nekecám, protože když vidím jaký byl a co prožil...na jeden lidský život...děs
-
-
:)
Ahojky:) Tak už jsem v knížce u soudního procesu s Chandlerem. Teda chudák Majký, jak ho fotily nahýho, to muselo být strašná potupa.... -
-
Re: :)
Linuš, co říkáš na to video, jak jsem ti poslala ten link? -
-
Re: Re: :)
To jo te máš pravdu. Fkat je to drsný. Já se na něj hned mrknu. Vydrž:)
-
-
Nooo, já mám vztek ještě teď. Počkej dál, až se dočteš. Nechci prozrazovat. Zeptám se, už jsi četla co řekl o té vazbě? Počkej, to je 2003 rok? Nebo ten druhý soud? -
ahooj!! no to mi povídej, ten proces je nejhorší!!
-
-
:-)
Dobrý večer přeji všem. -
-
Re: :-)
Ahoj!!! -
Re: ;(
ahoj vsichni dnes tu mame zase ubohej vecer bez naseho majkiho ;( -
Re: :-)
a jak se máš *7* -
-