-
MJ
Ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli se ta knížka prodává i v knihkupectví a kolik stojí?Pač jí taky moc chci! -
-
Re: MJ
284,- včera jsem jí kupovala.
Lidi, když někde narazíte na Majkího autobiografii, hned informujte.
Je to knížka, kterou napsal on sám. Je to kniha Dancing The Dream. Už se nedá sehnat asi, ale kdyby jí opět vydali, hned informujte prosím. -
-
Re: Re: MJ
A NA NETU NENÍ?
-
-
JE TO MICHAEL JACKSON-AUTOR DAVID HERMITTE,A teď myslím že už ji mají všude.chce se to jen zeptat.na netu je levnější ale za to platíš poštovný.hele vlezeš se asi do 300kč.Přesně nevím,já si ji objednala teprv
-
-
Klip
Podívejte se, to je krásný, jak si s tím dal někdo práci...
http://www.youtube.com /watch?v=Dy5bdUCQP0U&feature=fvw
Majkí je tam sladkej, jak donese ten kabát, ale to uvidíte... -
-
Re: Klip
ahoj, prosim mohla bys mi rict nazev te knihy kterou si cetla? :-) -
-
Re: Re: Klip
Michael Jackson
1958 -2009
A pro Simonu: V knihkupectví jí seženeš. Já za ní dala 300 -
-
Re: Re: Re: Klip
diky:-)
-
-
-
-
MICHAEL
pRÝ MÁ VYJÍT NĚJAKÁ KNIHA LIFE OF A LEGEND(O MAJKÍM,BUDOU TAM SPÍŠ FOTKY)-AUTOR JE MICHAEL HEATLEY,JESTLI O TOM NĚCO VÍTE....... -
-
Re: MICHAEL
No to nevím jestly to bude seriózní životopisec. Ten mám pocit o něm rozhlašuje, že chodil ven za svými milenci, převlečený ze ženu apod.
Tohle podporovat nebudu -
-
Re: Re: MICHAEL
JO?TAK TO UŽ NEVÍM,JEN ŽE TAM BUDOU FOTKY OD DĚTSTVÍ...
-
-
-
MJ
lina25:chtla bych se zeptat, o jake knizce si mluvila? :-) -
-
Michael Jackson
1958 -2009
-
-
ahojky
dobré jitro. -
Krásné ráno
Ahojky,přeji všem krásné ráno -
-
Re: Krásné ráno
tobě taky krásné ranko *1* -
-
Re: Re: Krásné ráno
JJJJJ,přeji krásné dopoledne
-
-
-
MJ
Krásné ranko, knížka je přečtenááá :-((( -
-
Já jsem kolikrát přemýšlela, co vlastně má znázornit, klip Leave me alone. Je hodně extravagantí ale moc pěknej. Takhle vytvořit klip na bizardnosti z Majklova života který si vymyslel bulvár je něco úžasnýho:) -
-
Oni ty klipy vůbec co vytvořil jsou bomba.
Ale je smutný, že víš, že se v tom odráží jeho život.
Já nemůžu víc psát, protože jsi ještě daleko, ale potom všechno probereme :-)
Každopádně Majkího svíčka mi tu hoří, plamínek je vysoký a zdálo mi o Majkím, ale co? Nevím! Probuzením jsem to zapomněla, ale snad si během dne vzpomenu. Nesnáším, když zapomenu sen, když cítím, že byl důležitý :-( -
-
Re: Re: Re: MJ
Já si taky vůbec dneska nepamatuju co se mi zdálo *1* -
No to jo. Život se v tom odráží hodně. Ale docela jsem koukala že Janet spolupracovala s Princem, když věděla jak se s Majkým nenávidí. Docela to chápu že to bral jako podraz -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
To jo. Je mi z toho čím dál tím víc smutno.
Hele, ta tvoje ikona je super, koukáš na mě nahoru :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Ty jo vidíš, mě já jsem si toho nikdy nevšimla jak na tebe koukám *15* To je dobrýýý *4*
-
-
-
-
-
Já jí ještě louskám ale čte se úžasně:) -
-
Já jsem dočetla poslední stránky teď ráno...
Pravdou je, že jsem ve čtvrtce od té knížky čekala víc, protože já jsem náročný čtenář, ale je super.
Nevím o čem mohu psát, nevím kde jsi? -
-
Jsem u roku 1989 když dokončil Bad tour. Je tam právě popis toho klipu Leave me Alone. -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
To jsi teprve tam? Já si tu knížku stejně budu číst ještě jednou, pomalu a v klidu... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Jo, protože včera jsem si jí koupila, v práci jí nečetla, pak jsem lítala po Praze, něco jsem přečetla v buse cestou domů a dnes ráno v metru. Já jí čtu pomalu a vychutnávám si jí
-
-
-
-
-
-
Dobré ránko:)
Ahoj lidičky *3* -
Ghost
Neporadíte mi prosím, kde mohu sehnat Ghost v nějaké rozumné kvalitě ke koukání. Naposledy jsem viděl 352x něco a to není v TV ke koukání.
Předem děkuji -
-
Re: Ghost
Na youtube,není to nejhorší.
-
-
ahoj
ahoojky lidičky:-) je tu někdo??