Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thesimsa

Videa

Díky nikkyt ty videa jsou bozsky:-))
    Zitra dokoukam ty jak to je na vic casti:-))
    Dekuji:-))
    • nikkyt

Re: Videa

Jj a jak sem psala nemas za co děkovat jestli ještě něco tak dobryho najdu dam určo vědět *4* tak zatim dobrou *4*
      • thesimsa

Re: Re: Videa

Mam za co dekovat:-) tyhle videa bych nikdy nenasla..
        Dobrou:-))
  • mikkk

pro Miňonku..

Jo a pěkně,jak ti dokážou zničit všechno co si člověk vybuduje ,Já tomu nevěřím,Z 50%je to lež,nejméně.Počkám si ažn policie zveřejní příčinu smrti a tím to hasne
  • nikkyt

Videa s Michaelem

Tak sem na youtube našla pár dobrejch videí s Majkym *4* Tady rozbaluje dárky je několikrát shozenej do bazénu a má vajíčko rozpatlaný po vlasech. :-D
    odkaz:
    http://www.youtube.com/watch?v=ANX8d9Gp1JI#watch-main-area
    napište jestli chcete další odkäzy
    • Re: Videa s Michaelem

Koukala jsem se teď na to videjko...a je fakt moc roztomilé...a tam jde vidět jak on miloval ty děti a jak rád s nimi byl a sám se měnil v dítě...
    • thesimsa

Re: Videa s Michaelem

Hej to je dobry:-))) Jak si nechal rozpatlat to vajicko do vlasu :-)))
      • nikkyt

Re: Re: Videa s Michaelem

Chceš i odkazy na další videa????
        • thesimsa

Re: Re: Re: Videa s Michaelem

Jasne:-))
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Videa s Michaelem

Tady se nasměješ taky ale na druhou stranu chudák Michael *15*

http://www.youtube.com/watch?v=M6otGMJQv5k
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Videa s Michaelem

*15* *15* *15*
              Ale chudacek :-D
            • nikkyt

A poslední.Michael a věci který ho dělaj sexy.

http://www.youtube.com/wat ch?v=EJ_NXXhp6o0

až časem najdu víc zase to hodim do diskuse
              A nemáš za co děkovat sem ráda že se ti ty videa líbí
            • nikkyt

Tohle si nech kdyžtak na den protože to bude na dlouho.Má to celkem 11 částí poslala sem ti tu první pak prostě pokračuj 2,3,4,5....

http://www.youtube.c om/watch?v=-6IzRz1pD6M&feature=rela ted
          • nikkyt

Tady je dobrej remix jeho písničky BAD

http://www.youtube.com/watch ?v=8i7OUnigvzY
          • nikkyt

Tady je jeho dortová bitva chvilku to trvá než to vypukne *15*

http://www.youtube.com/watch?v=Nl3noJ8pIQE
            • thesimsa

Chudak majki byl celej od dortu *15* *14* *14*
          • nikkyt

tohle je o Newerlandu když sem to viděla poprvý docela mě to dojalo
            http://www.youtube.com/watc h?v=sz09t2mAT18

za chvíly ti pošlu další
            • thesimsa

Díky:-)) ten neverland je nadhernej *14*
  • terinda321

dobrou

taky jsem zrovna chtěla psát, že už poletím páááá zítra milí fanoušci *14*
    • lina25

Re: dobrou

pa Teri:)
  • lina25

Je čas udělat pá pá

Lidočky omlouvám se, ale dneska už fakt asi vytuhnu. Moc se na vás zítra těším:)
    • terinda321

Re: Je čas udělat pá pá

pa žanet
  • Nejen pro Aleksu

Nepustilo mi to příspěvek, byl moc dlouhý, takže znovu: Nejde mi mnohé z hlavy kolem dokumentu a především kolem Bashira. Díky Michaelovi si ještě víc dávám pozor, abych někomu nekřivdila, takže i kolem Bashira mohou všechno být jen naše dohady. Ale myslíš/myslíte, že tam šel s cílem vydobít profesní kapitál na tom, že je jediný, s kým udělá Micheal takový ekluzivní rozhovor nebo se jeho vztah vyvíjel? První zaskřípání jsem si uvědomila v nákupním středisku, kdy se Bashir diví, že se Michealovi líbí strop, který on považuje za nevkusný. A zlom nejspíš nastal, když Bashir neunesl způsob Michaelova nakupování (líbí se mi ten předmět, mám na to, koupím ho...)Mám pocit, že Bashira zavalila závist a možná i vztek, když si spočítal cenu těch prvních dvou váz, a že on tolik nikdy v životě nevydělá. Gradovalo to při společném výletu s dětmi. Možná dostal Bashir děs z davu. Nikdy asi podobnou mačkanici nezažil, a nedošlo mu, že pro Michaela je to od dětství jediný způsob, jakým vyjít ven mezi lidi a že i děti jsou na to zvyklé. Možná tam začal mít pocit, že je Michael nezodpovědný, že může být nebezpečný... Možná si myslel, když na to poukáže, chrání druhé? V každém případě se zlé proměnilo v dobré. Vytvořil v dokumentu takový stín, že Michaelovo světlo o to víc vyniklo a to je fajn.
    • Re: Nejen pro Aleksu

Já jsem četla na wikipedii, že Bashir, po v zájemné domluvě a naprosto mimořádně se s M.J. domluvil na natáčení, které trvalo 8 měs. Zpočátku se zdálo být všchno OK, ale Michael viděl sestřihy a slyšel Bashirovy kritické komentáře, což ho zaskočilo.

Jen v GB to vidělo 15mil. diváků a v hlavním čase na ABC dvou hodinový dokument shlédlo 38mil. diváků.

To víš, že ano. Bashir dělal vše pro slávu a peníze. A musel to být pořádný balík. Svět na chvíli zaznamenal nějakého Bashira v odlesku slávy M.J.. nebo jste snad o něm někdy dříve slyšeli? Šest let po něm pes neštěknul, až zase teď, kdy na M.J. opět vydělává svými prohlášeními.
      • mikkk

Re: Re: Nejen pro Aleksu

Mě je to tak líto jak se furt každej dohaduje jakej byl a nebyl.A teď ty bulváry a já nevím co ještě.Snad Majkíí odešel v míru.Za života neměl pokoje a ani po smrti.Teď ješzě všichni čekáme jaká byla příčina smrti.Doufejme že fakt to selhání srdce.Jinak to by se zase zpustila další lavina všeho.
        • Re: Re: Re: Nejen pro Aleksu

Všem co jsme ho měli rádi, je to líto. Bulvár, jak bulvár, ale tzv. seriozně tvářící se noviny píšou články k zblití. No, ale s tím musíme počítat. Oni chtějí hlavně vydělávat a tak si rádi koupnou do mrtvého.
          Bulváru nevěřím, nečtu dojemné z prstu vycucané články o Paris, kterak mu dává do rakve náramek a pod. žvásty, které mají za účel jediné - zisk. Zítra se objeví další článek, že byl Michael mimozemšťan a Paris se z toho zhroutila. Každým kliknutím na jejich stránky jim přispíváme do kasy.

Co my, ale jaké peklo snášel s bulvárem Michael po všechny ty léta. Myslím, že prožíváme jen nepatrné promile Michaelovy bezmoci Bránit se lžím a pomluvám, to muselo být vyčerpávající.
          • Re: Re: Re: Re: Nejen pro Aleksu

Kdysi mě starosta požádal, abych nějak zpříjemnila veřejné prostory radnice. Chtěl, aby to dělaly ženy, aby to bylo útulnější a přátelštější. Požádala jsem o spolupráci jednu známou, která měla s interiéry mnohem větší zkušenosti. Věděly jsme, že budeme pod drobnohledem, že šéfredaktorka tehdejšího místního plátku má se starostou nevyřízené účty a musely jsme počítat s tím, že každá záminka, jak se do něj stefit, jí bude dobrá. Všechny výdaje jsme hlídaly jako bychom hospodařily s vlastním rozpočtem, všechno jsme měly dokonale podloženo - a pak vyšel článek, jak jsme prošustrovaly strašné peníze z kapes daňových poplatníků. Druhý den jsem šla za ní do redakce s podklady a dobrou vůlí ji vše ukázat a vysvětlit. Byla přátelská... Další den se v novinách objevil článek, že protože jsme na minulý nezareagovaly, bude to asi všechno pravda... Kdo něco podobného nezažil, neumí si představit tu bezmoc... Na právní spor jsem neměla ani dost sil ani dost peněz... Je to už pár let, ale kdykoliv si uvědomím, že součástí městské kroniky je tenhle článek, jediná zmínka o mně pro příští generace našeho města, ještě pořád se mi dělá mdlo. (Ten, kdo nás měl v prvé řadě hájit, to samozřejmě neudělal; je to zvláštní - přímá, odvážná, chlapská gesta jsem v posledních letech zažila jen od žen.) no nic, to jen, že proti médiím je jednotlivec bezmocný a každá lež hodně dlouho bolí...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nejen pro Aleksu

Ti tančící Švédové jsou fakt dobří. Dobrou noc!

Docela podrobný a zřejmě i věcně správný přehled - životopis a diskografie je na:

http://www.radiobonton.cz/cs/novinky/detail_629.shtml

Jsou tam i věci, které jsem nevěděla, že mu hrozily bombové útoky, o řadě jeho charitativních aktivit, jeho kolapsy, ale třeba i to, že existovala sada plyšáků jím inspirovaná...

jen douška: ti Švédové přetavili bolest ze ztráty v tanec a potěšili tím jistě všechny fandy M.J. v okolí i na netu.

Budu se loučit, vytiskla jsem si ten archiv, tak ještě v posteli počtu, než usnu. Přeji dobrou noc.

Tohle si taky říkám, ale samozřejmě zpětně. Že i špatná zkušenost, je pro mě dobrá. Něco mě zase naučila. Ovšem, nadhled dostanu až po čase. Ty jsi to hezky někde napsala, "přetavit špatnou zkušenost v něco pozitivního, takle to nějak bylo, že? *3*

Máš pravdu. Ale teď už tyhle zkušenosti beru zpětně fakt spíš jako přednost,jako dar. Proti tomu, co zažívají a zažívají ostatní, je to pořád všechno slabý čajíček, ale člověku to dá nějakou představu, co asi druzí prožívají, jak se cítí...

Právě. Já vyhledávám jen přes google a vyjedete tam toho strašně moc. To bych nedohledala. Ono je fajn, si předávat info. Díky.

Dájo, a to byla jedna zkušenost se "seriozním" plátkem a jednou provždy stačilo, co? Starosta strčil hlavu do písku, asi nechtěl být vláčen blátem, jako vy. Geroj.

Ten odkaz je:
              http://www.michaeljacksonweb.cz/n ews03.htm

Jinak na Seznamu: jsem vyhledala Martin Bashir a stránky se jemnují Archív zpráv 2003.

Když zadám jeho jméno do obrázků na Googlu, vyjede toho hodně, ale angličtiu moc nechytám. Ta Lady Diana se na fotce při rozhovoru s ním tváří taky hodně zmučeně...
          • Re: Re: Re: Re: Nejen pro Aleksu

Našla jsem na internetu, že Bashir mimo jiné dělal rozhovor s Lady Dianou o jejím nepříliš zdařilém sňatku s princem Charlesem - takže kladení bolestivých otázek mu rozhodně nedělalo problém. Co jsem ale našla zajímavého, že při tom procesu, kde byl prvním svědkem, odmítal odpovídat prakticky na všechny otázky, až začal soud zkoumat, jestli to nejde hodnotit jako (teď nevím) znevažování soudu nebo pohrdání soudem. Bylo mu to trapné nebo si už nechával otevřená zadní vrátka, aby podle potřeby mohl otočit? Našla jsem tam při hledání hesla Martin Bashir i šedé stránky s popisy toho, jak s Michaelem a Neverlandem zacházeli, ale je to tak drsné, že sem odkaz nedám, kdo na to má sílu, ten si to najde...

ale pokud opravdu nechceš, pošli mi odkaz na mail. Ušetříš mi čas s vyhledáváním. Děkuji. Aleksa5@seznam.cz

Já na šla Michaelův reakci na odvysílání dokumentu a v podstatě tam bylo uvedeno, že mu M.J. důvěřoval, že byl ujišťován, že na točí pravdivý dokument o jeho životě. A ačkoliv byl za těch 8 měs. nekolikrát hostem Michaelova domu, tvářil se jako přítel a Michaelovy obavy o záběrech dětí komentoval, že vše bude při konečném zpracování upraveno. Michael se pak zděsil, že i přes spoustu natočeného mat. Bashir vybral to nejhorší, který ho vykresluje jako neschopného otce.
              Michael uvádí, že ho nejvíce bolí to, že se mu zcela otevřel a důvěru, kterou mu dal, Bashir spláchnul do WC, i když věděl, jak velice to poškodí jeho děti , známé a rodinu.
              odkaz:
              http://edition.cnn .com/2003/SHOWBIZ/Music/02/06/jacks on.bashir.statement/index.html

a ty mi taky pošli ten odkaz, on to tady nikdo moc nečte *4*
  • terinda321

Pro: lina25

Už jsi viděla to video s tím hitlerem, jak se rozčiluje nad michaelovou smrtí??
    • lina25

Re: Pro: lina25

Zatím ne. Máš odkaz?
  • terinda321

Pro: lina25

Už jsi viděla to video s tím hitlerem, jak se rozčiluje nad michaelovou smrtí??
    • lina25

Re: Pro: lina25

Tak to je hnus
  • taniskaaa

Dokument o Michaelu Jakcksonovi

Ahojky všichni co jste měli rádi Michaela Jacksona... Asi to už znáte,ale pro ty co ne,tak se mrkněte na www.stream.cz a tam si dejte dokument o michaelovi jacksonovi,tam vám to najde... Je to dobrý... A ještě jestli se můžu zeptat,kdo z vás věřil na to že zneužíval děti,a byl takovej na chlapi a tak?? A co si o tom myslíte. Dík za odpověď. *4*
    • valkikulka

Re: Dokument o Michaelu Jakcksonovi

NE TO NAPROSTA P*C*V*N*A A NE NI ANI ***** TO ANI*** TO A TY NA TO VERIS *7* *7*
      • mikkk

Re: Re: Dokument o Michaelu Jakcksonovi

Ale no tak každý má právo na svůj názor,jaký je ten správný?Myslíš že Michaela nemám ráda?Každý ať si myslí co chce.Kde je vůbec pravda proboha
    • mikkk

Re: Dokument o Michaelu Jakcksonovi

Já věřím v jeho nevinnu a co se týče jeho orientace netroufám říct.Pravdu zná jenom Michael.Nebyl by to ani on kdyby neměl kolem sebe takovejch tajemství....
  • lina25

Duet dvou legend:)

Už jste viděli duet Paula Mc Cartney a Michael?
    Velice pěkné:)
    • lina25

Re: Duet dvou legend:)

odkaz zde

http://www.youtube.com/watch ?v=kqBgn_sN94Y
      • terinda321

Re: Re: Duet dvou legend:)

jj tenhle klip je dobrej, ale víc mě mrzí, že nenatočili klip k písni The girl is mine, protože to by byla určitě pecka
        • lina25

Re: Re: Re: Duet dvou legend:)

Jo, to by bylo taky super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit