Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikkyt

Duch v Newerlandu

Hele lidi nejspíš ste viděli to video s duchem Majkyho v Newerlandu.Zajmalo by mě jestli si myslíte že to byl opravdu jeho duch nebo jenom stín *7* *7* *7* Já osobně si myslim že to Majky bejt moh.Ale stejně nevim a zajmá mě vváš názor tak PROSÍM PIŠTE
    Dík
    • lina25

Re: Duch v Newerlandu

určitě....
      • nikkyt

Re: Re: Duch v Newerlandu

Já bych byla ráda kdyby to byl on *4* konečně by byl tam kde je opravdu štastnej. *4* a Mě na tý siluetě příde jako kdyby měl klobouk a dělal moonwalk-měsíční chůzi možná nám tak chtěl říct že tady furt je a váží si toho co pro něj děláme *3* ale kdo ví *7* *7* *7* .Ale jestli si ještě někdo pamatujete jak sem psala o tom snu třeba sem stála na trávě někde v Newerlandu *1* *15* *14*
        • mikkk

Re: Re: Re: Duch v Newerlandu

MŮŽE A NEMUSÍ.TY S...Ě NOVINÁŘSKÝ NEBO NĚKDO TO MOHL SCHVÁLNĚ UDĚLAT.
          aLE JÁ CHCI VĚŘIT A VĚŘÍM ŽE TO JE ON.A JEHO DUCH BUDE NA VĚKY V NEVERLANDU.pořád ho vidím jak sedí na tom stromě.
          Jednou bych se tam chtěla podívat,to by bylo jistě vzrušující ,nemyslíte?Pohybovat se tam kde Michael a kdo ví třeba zrovna vedle sebe.....
    • terinda321

Re: Duch v Newerlandu

Jasně, že to byl on... celá silueta byl celý michael, od vlasů až po nohy
  • terinda321

....

Tak jsem četla článek, že se liz taylorová zhroutila ze smrti michaela, a že byla převezena do nemocnice... tak by mě zajímalo, jestli je to pravda
    • mikkk

Re: ....

NO JA NEVIM,NA KAŽDÝM ŠPROCHU PRAVDY TROCHU.NAVÍC TO PSAL ZASE BULVÁR.vĚŘÍM ŽE JI TO SLOŽILO ALE ABY VYKŘIKOVALA ZE SPANÍ NEBO CO JEHO JMÉNO,PŘIJDE MI TO
      TROCHU PŘITAŽENÝ ZA VLASY-MUJ NAZOR
  • valkikulka

otazky

pomuzutemy prosim koupit casopis ebony pres internet dekuju a kdy by ste my to mohli udelat tak vam dam vse podrobne *4* *7* *7* *7* *3* *7*
    • mikkk

Re: otazky

to vubec nevim ,tsm jr všechno v AJ.
  • lina25

ahoj

Ahoj lidičky:) Tak vám můžu říct, knížka je úžasná... Je jsem teda zatím u natáčení alba Bad ale čte se jedním dechem. Teda, a co se mi moc líbilo že majkyý dal odškodné 15,5 mil. dolar za tu nehodu na té reklamě, popáleninovému centru:)
    • terinda321

Re: ahoj

Ahooooj hm to já jsem tak ujetá, že jí čtu podruhý *1* ale nevadí, baví mě pořád
      • lina25

Re: Re: ahoj

No já jí taky určitě přečtu několikrát. Teda, ale klip Thrilleru za milion dolarů v roce 1982... To byl na tu dobu neskutečnej ranec. Taky se mi líbilo vyjádřená směrem k fanouškům jak nás zbožňoval, a byl vždycky rád když ho ti lidé chtěli aspoň vidět, a hlavně když se u toho usmívali:) Byl to brouček
        • terinda321

Re: Re: Re: ahoj

Ale mě strašně překvapilo zrovna s písni Billi Jean, že ho nějaká ženská obvinila, že je otcem jejího dítěte!! To mě dostalo!!
          • lina25

Re: Re: Re: Re: ahoj

No hej, tak u toho jsem se taky zarazila....
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

na něho fakt útočili pořád, takový krávoviny na něj zkouší... a přitom on chudák byl ještě v tu dobu... vždyt víš
    • mikkk

Re: ahoj

tak to se mám na co těšit.a o těch penězích sem už někde četla
  • Ahoj

Ahoj lidi. Nemáte někdo chuť pokecat?
    • mikkk

Re: Ahoj

během včerejška se tu to pěkně rozrostlo..
      • lina25

Re: Re: Ahoj

Taky to sleduješ že? Jak to číslo pěkně naskakuje:)
        • mikkk

Re: Re: Re: Ahoj

nO TO JO JAKO,JA UŽ SE V TOM NEVYZNÁM TADY *1*,NESTÍHÁM ČÍST ZA CELEJ DEN,JE TOHO DOST.ALE JE TO DOBŘE
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Ahoj

To je moc dobře:) Dnes jsem si kupovala tu knížku, a pokladní říkala že jde fakt na dračku.)
            • mikkk

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

nO JÁ DNES RÁNO CESTOU DO PRÁCE KOUKÁ KOUKÁM A NAJEDNOU VIDÍM VE VÝLOZE-kNIHA O MAJKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM.UPLNĚ MI TO ZVEDLO NÁLADU A NAD HLAVOU MI SVÍTILO SLUNÍČKO
    • mikkk

Re: Ahoj

ahoj,tys tu nova že..
      • Re: Re: Ahoj

No, to jsem. Přiznávám, že nejsem tak skalní fanynka Michaela jako někteří z vás. Nemusíte mi věřit, můžete mi vynadat do debilů, ale opravdu chápu všechny, které to zasáhalo *9*
        • mikkk

Re: Re: Re: Ahoj

jo v poho,jsi tu vítána,nejhorší to bylo do toho pohřbu,teď to snad bude lepší .Ale jak říkáme -Svět už nebude bez něj tak jako dřív...
          • Re: Re: Re: Re: Ahoj

To ne. A ta Paris... *9* *9* *9* Chápu Váš hlavně proto, že se mi před několika lety stalo něco podobného, i když ne tak strašného, ale přesto jsem se cítila... fakt hrozně.
            • mikkk

Miňonko ja ti už ti odepsala jestli si to našla.Tak se zaregistruj
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Chápu, fakt. Taky Tě teď hodně štvou novináři? Ne všichni, ale někteří jsou stvůry. Ty hrozný články o Majkovi... Mu to už může být fuk, ale chudáci děti a sourozenci.
            • mikkk

tak tě chápu,jestli jsi její velká fanynka,tak si taky musela zkusit.
              takže víš jak nám asi teď je

Ano. Teda, překvapilas mě *3*
            • mikkk

NEBYLA TO KAILI MINOG?

Děkuju. A ty víš, o kom mluvím?
            • mikkk

HELE TO JE JEDNO,KLIDNE MLUV,JE TO STEJNE JEDNO.JA TE VYSLECHNU,MUSIME SI POMAHAT,TAK BY TO MAJKÍÍÍ CHTEL *3*

Promiň, napsala jsem to špatně. Teď už je to v pohodě. Víš, dotyčná onemocněla rakovinou... zničehonic... UPROSTŘED TURNÉ... a člověk vůbec neví, co má dělat... neví nic. Ale uzdravila se, takže je špatné srovnávat to s Majkem. Promiň.
            • mikkk

MĚ UŽ POMÁHÁ TO ŽE TADY MŮŽU TEĎ SI POVÍDAT S LIDMA O TOM SAMÉM-MAJKÍÍÍ.bÝT NA TO SAMA TAKM NEVÍM
            • mikkk

tO JE MI LÍTO,JSEM S TEBOU *3*

Ale je blbý rozebírat to v jeho diskuzi...

Jo, to vím. Ale bylo to podobný z toho důvodu, že ta osoba pro mě byla něco jako pro Vás Majk, víš. Idol.
            • mikkk

JJ,VĚŘÍM.KAŽDEJ SI NĚČÍM PROŠEL A JÁ BOHUŽEL TAKY NEJSEM VYJÍMKA.ALE VADÍ MI JAK JI ,ZROVNA TEN KOUSEK JAK TAM PLÁČE VŠUDE UKAZUJÍ,MĚLI BY MÍT ÚCTU.vÍŠ JAK
  • Ahoj Alekso

Díky za tip na Koukolíka, považuju ho za zajímavého a inteligentního člověka, odkaz jsem si stáhla a výhledově ráda přečtu. Po té páté to už jsi byla vzhůru nebo ještě? Jo a ten odkaz mi na youtubu hlásí nějakou chybu
    • Re: Ahoj Alekso

Vím, že ten Koukolík nebyl zrovna k tématu, i když... všechno souvisí se vším.
      Ne, spala jsem možná 2-3 hod. Někdy to prostě nedám a vím, že v posteli nevydržím, tak jsem šla znovu na IT. Dovedeš si představit, jak jsem dnes svěží. *1*

Pokud nefunguje link, najeď na youtube a do vyhledávače zkopíruj: [OFFICIAL] Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM
  • janikoz

Ahoj

Ahojíky lidičky, kde se dá stáhnout tapeta na mobil s Mickym? Napište mi prosím hned teď.
    • Re: Ahoj

Máš to v nabídce. Levý sloupec.
  • majkííííííííííííííí

jsi nejlepšííííííííííííí
  • lask1

Fans

Pozrite na:

http://www.youtube.com/watch ?v=JbGxupW1qBs&feature=related

h ttp://www.youtube.com/watch?v=mgz2Z GDaj0I&feature=related

http://ww w.youtube.com/watch?v=saa_ke1mRF0&f eature=related

je tam viac takých videí, tá istá
    pesnička
    *4* *4* *4*
  • PIE JESU - pro Michaela

A tohle je od nás Michaeli, 13 leté dítě s andělským hlasem.

http://www.youtube.com/w atch?v=A4S9p9SaQ_I&feature=channel_ page

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit