Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • m.jacksonka

Whatzupwitu

Ahojky Fandové Jacksona.
    Teď zrovna poslouchám písničku Whatzupwitu,která mě naplňuje štěstím a trochu utěšuje.Když koukám na ten klip,chce se mi i smát.Vždyť tam sou fakt legrační, ale zároveň i sexy=) =P
    No my jsme se s kámoškou taky chystali vyvolat jeho ducha.Ale až bude mít první posmrtné narozeniny.Když to ale zkoušíte dřív než my,počkám si,co sem o tom napíšete a pak s kámojdou uvidíme,jestli do toho pujdeme.
    • mikkk

Re: Whatzupwitu

Lidičky vy s těma duchama blbnete,není to sranda.Dopřejte mu klidek...
  • eneje

duch

mam s vyvolavanim duchov skusenosti,ale ked som vyvolala moju babku,tak to pre mna nebola sranda.ale aj tak by som skusila vyvolat Jacksona.napiš určite,že čo bolo????čo vravel???už teraz horim nedočkavostou.papa.
    • luida

Re: duch

Určo napíšu, ale než ho vyvoláme musíme se trochu napít(třeba rumu).
  • vzpomínka

jo jo,včera už naše svíčky hořely. ale co zaměsíc dne 29.8.bude hořet další. *4*
  • luida

Rozloučení

Na rozloučení se musím dívat pořád a vždycky, ale vždycky mě jako jediná rozbrečí Paris! *9* *9*
  • luida

Ahoj

Ahoj lidičky, jsem tu zas, ae hned zas pujdu. Jenom chcu říct, že se mi zdál sen, že jsem šla za Majkýho dcerou Paris a řekla jí, že Neverland by měl být přístupný veřejnosti a měl by tam zůstat jeho nábytek a atrakce by měli fungovat. Jenom proto, aby tam chodili lidi a byl tam průvodce a někde se zastavil a řekl např. Tohle byl klavír Michaela Jacksona, na který hrál. A u každýho vchodu by byl balíček kapesníků! A chceme ho s kámoškama vyvolat, ae hned ho odvoláme, aby měl klid. Třeba nám zazpívá! *1*

That you are not alone
    For I am here with you
    Though you're far away
    I am here to stay
    But you are not alone
    For I am here with you
    Though we're far apart
    You're always in my heart
    But you are not alone

To by se mi líbilo! *1* *1*
    • lina25

Re: Ahoj

Aby jsi z toho zpěvu neměla nervový otřes... Daja ví o čem píše.Už jsem toho taky hodně slyšela
    • Re: Ahoj

S vyvoláváním si to radši rozmysli, kdysi před lety jsme ještě jako studenti střední školy byli na dobrovolném týdenním školení Červeného kříže. Bydleli jsme na bývalém zámečku a na pokoji jsme byly holky z různých měst. Já s kamarádkou jsme byly o ročník výš a o okultismu jsme něco malinko věděly - to samozřejmě mladé lidi vždycky láká. A holky tenkrát jednou večer chtěly zažít něco zvláštního a pořád loudily, ať to zkusíme, jestli se nám podaří nějakého ducha vyvolat (samozřejmě je zajímalo jestli tu kterou holku ten který kluk miluje, a bylo potřeba se na to někoho, kdo ví víc než my zeptat...). Nakonec jsme se s Majkou daly ukecat. Rozhodly jsme se, že zavoláme ducha Jiřího Wolkra, protože byl mladý a docela hezký, tak jsme si říkaly, že by nám asi neublížil. Srazily jsme válendy dohromady, klekly si do kruhu a já jsem vyzývala ducha Jiřího Wolkera, jestli tam je, ať nám dá nějaké znamení... Napřed se ozval osamělý hrom. Lekly jsme se, chtěla jsem přestat, ale holky i Majka mě nakonec uprosily, ať pokračujeme, že to přece bylo znamení, o které jsme žádaly. Ale už se u toho pěkně klepaly. Tak jsem požádala ještě o jeden důkaz, že duch je přítomen. Chvíli se nic nedělo - a najenou Majka, která klečela na improvizovaném "letišti" vedla mě naprosto nelidky zařvala (byl to takový zvířecí výkřik z hloubi útrob) a jako by byla vymrštěna strašnou silou, vytrhla se nám, které jsme ji na obou stranách držely za ruku, a z kleku skočila pozadu na takovou vzdálenost, že spadla z postele. Můžu Ti říct, že to byl pro všechny takový nervový otřes, že se holky klepaly a brečely ještě hodně dlouho, i z vedlejšího pokoje spaly u nás, protože se strašně bály, světlo muselo svítit až do rána a o vyvolávání duchů už nikdo nechtěl nic slyšet... Majka sama říkala, že to byl staršný pocit, když ji ta síla jakoby zevnitř zvedla a odmrštila...

Chceš-li kontakt, zkus to jinak. Tak, jak to dělají některé účastnice diskuse. Mluv k němu nebo ještě lépe piš to na papír nebo do počítače... a když budeš pozorná, třeba hned, třeba po nějakém čase zjistíš, že slyšíš nebo vidíš na papíře odpověď, o které budeš vědět, že nemohla být z Tvé vlastní hlavy...
    • arreaux

Re: Ahoj

myslím, že by jste ho volat neměli, radši ho nechte v klidu odpočívat.
      • lina25

Re: Re: Ahoj

HLAVNĚ NEVYOVOLÁVAT *16* Vy jste fakt na hlavu, taky z toho důvodů, že když si představím, kolik lidí už ho muselo takhle rušit... Navíc je to nebezpečné, ale to už jsem zmiňovala včera.Nebudu si tady zbytečně plácat játra když si stejně nedáte říct
      • luida

Chcem to jenom zkusit. Zkoušeli jsme i Marylin Monroe a ta nám napsala:John(asi myslela Kennedyho). Třeba nám něco řekne i Majký! *7*
        • nikkyt

Re: Re: Re: Ahoj

Abych pravdu řekla taky mě napadlo zkusit Michaela vyvolat dokonce sem si napsala co mu chci říct a pak sem se pokoušela to přeložit do AJ aby tomu rozuměl.Prostě sem mu chtěla říct že na něj nikdy nezappomenu atd....Jenomže sem si uvědomila že by to taky nemuselo vyjít a že si taky zaslouží trochu klidu.No a jelikož sem tak trochu střelená tak sem si stoupla před plakát a mluvila na něj .Asi mi tady začnete doporučovat psychyatra ale ještě tu noc se mi zdálo že stojim na nějakym neznámim místě na trávě.Já sem v tom snu myslela jako v realitě jako kdyby to sen nebyl.Když sem ho viděla tak jak stojí kousek vedle mě nechápavě sem se na něj podívala a on se jenom usmál a začal mluvit!!! Já sem měla co dělat abych se tam nerozbrečela štěstim že ho vidm.Začal na mě mluvit anglicky řek asi 3 věty a pak najednou zmizel v tom okamžiku sem se probudila.Hned sem si v hlavě přehrála co mi to řikal a pokusila se to přibližně přeložit Řek něco v tom smyslu že mě poslouchal a že ho mrzí že se tolik lidí kvůli jeho smrti trápí.A pak něco zamumlal ale newim co.No pak sem se probudila.Třeba to byl vážně MJ a já sem třeba ho vyvolala tim mluvenim.Nebo newim každopádfně ho nevyvolávejte !!!!!!!! *16* souhlasim s lina
      • luida

Chcem to jenom zkusit, třeba nám něco řekne. Zkoušeli jsme i Marylin Monroe, ta nám nám napsala jenom John(asi myslela Kennedyho).
    • Re: Ahoj

jo mně též. *1* *1*
  • arreaux

prosím čtěte

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id =9257
    • miris

Re: prosím čtěte

mě to napsalo že byl článek smazán a nebo není k dispozici *9*
      • Re: Re: prosím čtěte

mně taky *9*
        • thesimsa

Re: Re: Re: prosím čtěte

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id =9257

Byla tam mezera tak proto to asi neslo...
          • Re: Re: Re: Re: prosím čtěte

jo dík tak já to zkusím *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: prosím čtěte

Jj neni zac..
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: prosím čtěte

Pred = se dela mezera tak ju vymazte a clanek se zobrazi..
            • Re: Re: Re: Re: Re: prosím čtěte

dík, měla si pravdu s tou mezerou *1*
    • Re: prosím čtěte

a očem to je *7*
      • arreaux

Re: Re: prosím čtěte

Stále více alternativních servrů píše o tom, že Michael Jackson byl zabit (to, že byl zabit již pomalu pouštějí ven i mainstreamová média), protože chtěl říci světu o tom, že chystaném očkování proti tzv. prasečí chřipce je vlastně hromadnou vraždou lidstva, která má za cíl paralyzovat mozkové buňky. Je tohle skutečně ten důvod, proč musel Jackson zemřít?
        Posuďte sami, tohle jsou záběry z poslední zkoušky před jeho smrtí, vypadá takhle na smrt nemocný člověk, který bere 30 pilulek antidepresiv denně, jak se vám snaží namluvit média masové manipulace? Rozhodne se promluvit i Madonna, která také ví? Zabijí i jí? ..nevím co si o tom myslet....
        • Re: Re: Re: prosím čtěte

Vím o tom. Postla jsem tu link, ale bez zájmu. Ono je to spíše na diskuzi na jiném webu.

Ruská FSB ohlásila, že popová ikona Michael Jackson, byl zavražděn CIA

http://www.exworld.estranky. cz/clanky/labbrig/ruska-fsb-ohlasil a_-ze-popova-ikona-michael-jackson_ -byl-zavrazden-cia

A tohle odvysílala iránská televize.

http://www.funnyordie.com/videos/b3c8681c45/iran-says-cia-killed-jackson
  • nechtěný odchod

bohužel budu muset jít, ale né napořád!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13*
  • návrh

co takhle majklovi zapálit svíčku v den kdy by měl údajně slavit narozeniny? *7* co? *7*
    • luida

Re: návrh

Souhlas. Půjdu si koupit takovou tu tlustou, červenou a vyryju do ní:M.J. King of pop (1958-2009)
    • torema

Na to už ji mám připravenou a včera jsem taky zapálila. Mělo být jeho první vystoupení v Londýně. Ale to asi tady víme všichni.
      • Re: Re: návrh

jo to víme, já už mám taky svíčku dopředu připravenou. *1*
    • miris

to je dobrý nápad souhlasím s tebou *3*
      • Re: Re: návrh

dík.vždyt si to majkl zaslouží *14*
    • mikkk

to každopádně,jasná věc
  • mikkk

Michael

Ahojkyyyyyyy,nevím jestli jste koukali min tyden na Top Star.Jestli ne tak koukněte na netu,je to 27díl a jen tam i O Majkíím a moc pěkně tam o něm mluví,žádný lži...
    • Re: Michael

jo to jsem viděla a mluví tam vážně pravdu sto jí to zato
      • mikkk

Re: Re: Michael

to jo,všude je toho tolik o něm,že už mi to hlava nebere
  • nazdárek

je mi moc líto že jsem tady nebyla takovou dobu ale nešla mi zapnout tahle stránka proto jsem tu až teď. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit