-
MJ
Ježiši,oni mu snad nikdy nedají pokoj,už mě fakt štvou s tou jeho homosexualitou.Pořád to budou vytahovat,vymýšlet si všelijaké blbosti,tohle už fakt není normální pěkně mě štvou.ten jeho životopisec je pěkný d...l!!!! -
...
Ahoj lidičky podruhý, já jsem si s váma chtěla povídat už od rána, alě nějak jsem usnula!! *9* ahoj lina a angie -
-
Re: ...
To samý já,budík sem nějak přeslechla.Ale sem za to ráda:zase se mi zdálo o Majkym *14* *1* *15* -
Ahojky:) -
Já jsem si říkala, kde jsi? Já si potom jedu pro tu knihu :-) -
-
Re: Re: ...
Ty se máš!!! Já už ji mám skoro přečtenou a pěkně mě to štve, protože je kráásná!!! -
-
Re: Re: Re: ...
Můžeš si jí přečíst znovu. Pomalinku. Já se ke knihám taky vracím, ale dnes váhám, jestli nemám jet až zítra, asi až zítra pojedu :-) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ne už si jí někdo kuote, já si o ní chci povídat:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Zítra si jí koupím:) -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Dobře, pojedu dneska, jdu se upravit...
-
-
-
-
-
-
MIchael jackson
Ahoj Lidičky já Michaela milovala a vzdy budu pořád brečím *9* *9* *9* -
kezeby
kezby si to majky mohl pre cistt *9* *9* *9* co onem pisem *4* *9* *9* -
dopis pro michaela jacksona
ja vim promin jacksone ze te zase optezuju ale chtela bych ti neco rict vis my na tebe nezapomenem nikdy a nykdy neprestanou hrat tvo jeper popovi pisnicky nikdy ti nezapomenem rict jak se anm tu vede nikdy ti neprestanem rikat kraly popu ..vzdy budem tvi fanouzci ale vsak kdy bych mohla byt na tvim koncerte tak bych ti fandila ze vsech sil a ja si myslim ze tvuj osobni doktor te otravil .... mame te vsichni radi vzdy budes nas kral popu vzdy si byl a vzdy budes nikdy nezapomenem a nikdy ti tva dcera PARIS ne zapomene psat ....... MILUJEM TE ....nikdy nezapomenu....... *4* *4* *9* slibuju ze budes mit fanousku porat vic a vic ikdyz uz nejsi mezi nami*9* *4* buch te potrebuje vic nes my ale my te budem myt porad radi *9* *4* *4* chce se my brecet *4* *9* -
Váš názor na smrt Michael Jacksona
Ahojte smrt Michaela Jacksona se mnou taky docela zamávala a to poslouchám rock a metal..Zajímal by mě váš názor napiště prosím na můj blog pod článěk váš názor na smrt michaela jacksona myslím si, že se mi ten článek povedl přečtě si to a připište mi tam prosím na dané otázky váš názor děkuji :-) http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-smrt-michaela-jacksona -
Klon
Včera jsem si koupila časopis a tam se píše-
VLASTNÍ KLON: Byl tak poseldý nesmrtelností i touhou po dokonalosti, že připravil společně s vědci naklonování svého dvojníka. Nechal se ovlivnit jednou náboženskou sektou, která trvdí, že klonování je jedinou obranou před věčným zapomněním.
Bylo by to krásné, že? -
-
Re: Klon
jenže klon by vypadal jinak než on(bez plastik a úprav) Navíc klon by byl stejně starej jako on! -
jak se ten časopis jmenuje?? *7* -
jak se ten časák jmenuje *7* -
-
Re: Re: Klon
Rytmus života
-
-
Jo, tak tohle už jsem taky četla:)Je to úžasný -
-
Mě to říkala i švagrová a já byla úplně nadšená. Kéééž by to byla pravda :-)
-
-
Jejda, ty překlepy *15* -
-
jak to mislis *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
-
majky
podivejte se na muj bligisek : milkasekmichaeljackson.blog.cz -
dopis pro michaela jacksona
promin michaele ale potrebuju ti ne co rict i kdyz semte nikdy nevidela jako nazivo tak si myslim ze vsechno co pisou v tech novinach neni pravda jen te chtely dostat dolu a my sme pritobe no alespon ja a cetlasem bravo special a nejvic se my libi ten clanek s NEVRLANDU .... ja vi chtel ses tam vratit se svou rodinou a chtel si zit stastne mame te vsicni radi a ikdyz sem na voziku/na berlich tak si myslim ze si pomohl dosti lidem aby mohli byt stastni jako ty mame te radi........... *9* *9* *9* *4* *4* *9* *4* -
Smrtící víra!
Jak asi víte Michael a jeho rodina vyznávali víru svědků Jehovových.Tato víra samozřejmě zakazuje homosexualitu,předmanželský sex ale i transfůzi krve a transplantaci orgánů! Bohužel je dost možné,že právě kvůli tomu nechtěl Michael podstoupit transplantaci plic,přestože ji potřeboval! Půl roku před smrtí prý konvertoval k Islámu,ale ten je v něčem ještě mnohem horší! Například ještě v dnešní době zabíjí gaye! -
-
Re: Smrtící víra!
Jakékoli náboženství akorát lidi svazuje a ničí! *8*
-